technology

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Νέα Σελήνη στη Παρθένο σήμερα 25/8/2014

Γράφει η Πατρίτσια Νικολάου
Αστρολόγος
Κύπρος

25/8 NEA ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ
Στην αστρολογία η Νεα Σελήνη στην Παρθενο από τη Δευτέρα 25/8, στις 17:12 ώρα Ελλάδος έως και 9/9 θα δυσκολέψει με πολλές εντάσεις, γκρίνια, μιζέρια και διαφωνίες για ασήμαντες λεπτομέρειες όλα τα νέα ξεκινήματα. Η αστρολογια δείχνει πως αυτή η Νέα Σελήνη θα βοηθήσει μόνο να οργανωθούν ή να διορθωθούν με λογική, προγραμματισμό, σωστή οργάνωση και τάξη θέματα υγείας, εργασίας και υποθέσεις όλων των ιδρυμάτων. Η Νέα αυτή Σελήνη σύμφωνα με την αστρολογια κοντά στην αντίθεση του Ποσειδώνα ενώ σύντομα θα τη συναντήσει δείχνει πως θα προκαλέσει παραπλανήσεις, χάσιμο σημαντικών ευκαιριών και σίγουρα κάποια προβλήματα και αντιδράσεις από όλους εκείνους που νιώθουν πως έχουν αδικηθεί σε αυτά που παρέχουν, δίνουν στους άλλους, αλλά και σε σχέση με αυτά που παίρνουν όπως το μισθό στη δουλειά τους.

Το διάστημα αυτό όπως μας δείχνει η αστρολογια οι λεπτομέρειες και τα πρακτικά προβλήματα παίζουν για όλους πολύ σημαντικό ρόλο σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας και μπορεί να εμποδίσουν να αναπτυχθούν άλλοι σημαντικοί τομείς. Η Νέα αυτή Σελήνη δείχνει πως είναι ένα ιδιαίτερα καλό διάστημα για να τακτοποιήσουμε πρακτικά ζητήματα που μας απασχολούν, να βάλουμε περισσότερη τάξη και να οργανώσουμε ότι πιο πολύτιμο για μας με κάθε λεπτομέρεια, να διαπιστώσουμε και να διορθώσουμε λάθη και παραλήψεις. Γενικότερα θα αποβεί θετική μόνο για εκείνους που θα ασχοληθούν με οτιδήποτε σε πρακτικό επίπεδο και έχουν τις αντοχές να δουλέψουν σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους.

Δεν θα πρέπει να περιμένουμε όμως τίποτα έτοιμο. Εκείνοι που θα περιμένουν κάποια πράγματα έτοιμα από τους άλλους ή απλά και μόνο από την εύνοια της τύχης πιθανό να μην τη συναντήσουν καν, αλλά θα χρειαστεί επίσης να πληρώσουν πολύ ακριβά για την ανεμελιά, την κερδοσκοπία, τις παραπλανήσεις, τα λάθη και τις παραλήψεις τους.

Ενασχολήσεις κυρίως με θέματα υγείας, εργασίας και σε άλλα πρακτικά ζητήματα ευνοούν κυρίως τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Εκείνοι που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα και να μην κάνουν βεβιασμένες κινήσεις καθώς θα πιέζονται αρκετά και μπορεί να προκύψουν δυσκολίες σε ερωτικές σχέσεις, οικονομικά ή διασπάσεις συνεργασιών είναι οι Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Υπομονή, οργάνωση, προγραμματισμός και σκληρή δουλειά χρειάζεται για να βγει αναίμακτα αυτή η Νέα Σελήνη όπου την ίδια μέρα γίνεται και η σύνοδο Άρη-Κρόνο και δίνουν μαζί ένα ιδιαίτερο βάρος. Δεν πρέπει να ανησυχούν όσοι δουλεύουν σκληρά και τίμια, αλλά όσοι βρίσκουν δικαιολογίες και προφάσεις για θέματα υγείας και εργασίας προκειμένου να κερδοσκοπούν εις βάρος των άλλων. Έτσι, με σωστό πρόγραμμα και ένα καλά οργανωμένο σχέδιο παράλληλα με πολλές ώρες δουλειάς μπορούν να επιτευχθούν σημαντικοί και δύσκολοι στόχοι αλλά προσοχή για κάθε είδος παραπλάνησης, εξιδανίκευσης και εξαπάτησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου