technology

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Βόρειος Δεσμός της Σελήνης στον Λέοντα & Προβλέψεις




Γράφει ο 
Κυριάκος Κοκτζίδης
Οικονομολόγος - Αστρολόγος
Θεσσαλονίκη
Web: https://astroalximies.blogspot.com.au/















Βόρειος Δεσμός της Σελήνης στον Λέοντα & Προβλέψεις
Κριός: Αλλαγές στον έρωτα, στην αισθηματική ζωή αλλά και στις δημιουργικές σου κλίσεις ή ενασχολήσεις. Αλλάζει ο τρόπος που διασκεδάζεις, που εκφράζεσαι, που δημιουργείς. Αλλαγές αναμένονται στη σχέση σου με τα παιδιά ενώ θα νιώσεις μία ανανέωση, μία παιδικότητα, μία εφηβεία. Δεν αποκλείεται να μπεις στην διαδικασία της δημιουργίας και να χτίσεις επαγγελματικά.
Ταύρος: Αλλαγές στο σπίτι, την οικογένεια και στις πολύ προσωπικές σου σχέσεις. Ποιους θεωρείς οικογένεια σου; Με ποιους θέλεις να κρατήσεις ουσιαστικές σχέσεις; δεν αποκλείεται μία μετακόμιση ή η ανακαίνιση του προσωπικού σου χώρου. Αλλάζεις ψυχολογία και αναπροσαρμόζεις το μέσα σου. Αγοραπωλησίες ακινήτων. Πιθανές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, στην καριέρα.
Δίδυμοι: Αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεσαι, που επικοινωνείς, που εκφράζεσαι. Μέσα στον επόμενο ενάμισι χρόνο θα αλλάξουν πολλά στη σχέση σου μα τα αδέλφια σου, τους συγγενείς σου ενώ δεν αποκλείεται να μετακομίσεις και να αλλάξεις γειτονιά. Ταξίδια, μετακινήσεις, επαφές, συζητήσεις και ένας νέος κύκλος γνωριμιών προσφέρουν ανανέωση του κοινωνικού σου ιστού. Πιθανή επανεκπαίδευση ή plus κατάρτιση.
Καρκίνος: Αλλαγές στο εισόδημα σου, στον μισθό σου αλλά και προσπάθεια για εύρεση εναλλακτικών πηγών εισοδήματος. Μέσα στον επόμενο ενάμισι χρόνο αλλάζει ο τρόπος που διαχειρίζεσαι το χρήμα και τις οικονομικές σου υποθέσεις. Αλλαγή συστήματος αξιών και σταθερών στη ζωή σου. Τι αξίζει; Ποιος αξίζει; Με ανθρώπους κοινών αξιών συμπορεύεσαι και συμμαχείς.
Λέων: Αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Αλλαγές αισθηματικές, στον έρωτα. Αλλάζει η σχέση σου με τον εαυτό σου, αλλάζεις εσύ ο ίδιος και οι άλλοι μαζί σου. Αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους, τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Αλλαγές στην καριέρα, στις κοινωνικές σου σχέσεις. Εύρεση εργασίας, αλλαγή βιοτικού επιπέδου ζωής, πιθανή η μετακόμιση-μετακίνηση. Ρισκάρεις, δρας, αποφασίζεις εσύ για λογαριασμό σου.
Παρθένος: Έπειτα από ενάμισι χρόνο αλλαγών και εξελίξεων στην προσωπική σου ζωή και τις σχέσεις σου περνάς σε μία περίοδο πιο ήρεμη. Αλλαγές και εξελίξεις γύρω από ζητήματα εργασιακά, καθημερινότητας, εργασιακών σχέσεων. αλλάζει η σχέση σου με εκείνους που συναναστρέφεσαι σε καθημερινή βάση. Επιθυμία για επαφή με την ψυχή σου και τις βαθύτερες σου ανάγκες. Αλλαγές σε ζητήματα fitness, διατροφής και άθλησης.
Ζυγός: Οι αλλαγές αφορούν το φιλικό σου κύκλο, ο οποίος φαίνεται να αλλάζει άρδην μέσα στον επόμενο ενάμισι χρόνο. Νέοι φίλοι έρχονται στη ζωή σου και ανανεώνουν την διάθεση σου ενώ παράλληλα έρχονται να σου αλλάξουν όραμα και στόχους. αλλάζει ο τρόπος δράσης σου και το συλλογικό αποδίδει περισσότερο. Ο κοινωνικός σου κύκλος μεταβάλλεται ενώ δεν αποκλείεται να αναμιχθείς με ομάδες και συλλόγους που τα ενδιαφέροντα σας συγκλίνουν. Επαγγελματικές αλλαγές.
Σκορπιός: Όλα μα όλα για την καριέρα. Αλλαγές, εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικά, καριέρας, κοινωνικής προβολής και καταξίωσης. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις επάγγελμα ή οι συνθήκες στις οποίες εργάζεσαι να μεταβληθούν. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις συνεργάτες ή ο εργοδότης σου, σε κάθε περίπτωση οι καταστάσεις στην επαγγελματική σου ζωή μεταβάλλονται. Δρας με περισσότερο δυναμισμό και κινείς τα νήματα των αλλαγών.
Τοξότης: Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου, οι ιδεολογίες σου, γενικότερα αλλάζεις κουλτούρα και φιλοσοφία ζωής. Δεν αποκλείεται να μετακομίσεις ή να μετακινηθείς για λόγους εργασιακούς ή προσωπικούς. Που κρύβεται το αληθινό νόημα για εσένα; Δεν αποκλείεται μια μετακόμιση στο εξωτερικό. Ολοκληρώνεις έναν κύκλο σπουδών και αποφασίζεις πως οι γνώσεις δεν έχουν τέλος, έτσι συνεχίζεις έναν νέο κύκλο μετεκπαίδευσης. Επαγγελματικές αλλαγές.
Αιγόκερως: Αλλάζουν τα οικονομικά δεδομένα στη ζωή σου και οτιδήποτε σχετίζεται με ζητήματα οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά, εφορίας και δανείων. Αλλάζεις αντίληψη για το χρήμα και τα υλικά αγαθά ενώ παράλληλα μεταβάλλεται και ο τρόπος που χειρίζεσαι το χρήμα. Μπαίνεις σε μία περίοδο έντονα ψυχαναλυτική και ερευνάς τα κίνητρα του υποσυνείδητου σου. Προσπαθείς να πολεμήσεις φοβίες, ανασφάλειες και εμμονές.
Υδροχόος: Αλλαγές έχεις να αναμένεις στον τομέα σχέσεις-συνεργασίες, αισθηματική και συντροφική ζωή. Άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή σου και νέοι έρχονται για να την ανανεώσουν. Εάν είσαι αδέσμευτος δεν αποκλείεται να βρεις την αδελφή ψυχή σου ενώ οι δεσμευμένοι θα προβείτε σε σημαντικές αλλαγές ή αναθεωρήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. αλλάζει ο τρόπος που σας βλέπουν οι άλλοι και μαζί αλλάζετε και εσείς στάση απέναντι τους.
Ιχθείς: Έπειτα από μεγάλες αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις περνάτε σε μία περίοδο ενάμισι έτους όπου θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το εργασιακό σας μέλλον συνεπώς θα κληθείτε να αλλάξετε πολλά πράγματα στον τομέα εργασία και στην καθημερινότητα της ζωής σας. Δεν αποκλείεται να προσθέσετε ένα χόμπι, μία ασχολία, να φροντίσετε για το σώμα σας και για την υγεία σας. Αλλάζουν οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή τους εργοδότες σας. Θα κληθείτε να παρέχετε υπηρεσίες ανιδιοτελώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου