technology

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Ήλιος & Ερμής στον Κριό/Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό/Μάρτιος 2016/Προβλέψεις από τον Κυριάκο Κοκτζίδη


Γράφει ο Κυριάκος Κοκτζίδης
Οικονομολόγος - Αστρολόγος
Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:
http://astroalximies.blogspot.com.au/






Ήλιος & Ερμής στον Κριό/Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό

23 Μαρτίου 2016

Κριός: Ήλιος και Ερμής στο ζώδιο σας αυξάνουν την ενέργεια σας, τον δυναμισμό σας, την μαχητικότητα σας ενώ παράλληλα βελτιώνουν και την διάθεση σας. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα βελτιώνεται σημαντικά και μπορείτε να επωφεληθείτε μέσα από εμπορικές συναλλαγές-συνδιαλλαγές. Ωστόσο, στις 23/3 η έκλειψη σελήνης στον Ζυγό φέρνει προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες, μερικές από τις οποίες φαίνεται να βραχυκυκλώνουν. Κρίνεται η πορεία μιας σχέσης και δεν είναι διόλου απίθανο να πέσουν τίτλοι τέλους. Προσοχή στην οδήγηση, σε κοψίματα, σε καψίματα, στην βιασύνη αλλά και στο πως εκφράζεστε καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν παρεξηγήσεις. Τα θέλω σας και οι επιθυμίες σας ισχυροποιούνται έτσι αμελείτε τα θέλω και τις επιθυμίες των γύρω σας. Αποφύγετε εμπλοκές με τον/την σύντροφο σας. Τύχη σε θέματα σπουδών, ταξιδιών επικοινωνίας. Οφέλη μέσα από μετακινήσεις, είστε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Περάστε συνεντεύξεις, αποστείλετε βιογραφικά. Εξελίξεις σε νομικά θέματα, πιθανές θετικές εκβάσεις. Προσοχή στις υπερβολές στην καθημερινότητα σας αλλά και στις καταχρήσεις. Προστατέψτε την υγεία σας κοντά στην έκλειψη.

Ταύρος: Ήλιος και Ερμής περνούν στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο και προκαλούν τάσεις φυγής από την καθημερινότητα. Ίσως χρειάζεται να αποσυρθείς για λίγο ώστε να γεμίσεις ξανά τις μπαταρίες σου. Χρειάζεσαι ηρεμία, ησυχία και η ανασυγκρότηση των δυνάμεων σου είναι πρωταρχικό μέλημα σου. Κινείσαι στο παρασκήνιο, χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες, κάνεις έναν γενικότερο απολογισμό. Ιδανική περίοδος για ψυχανάλυση και εύρεση ισορροπιών με τον εαυτό σου. Εάν κινηθείς "μυστικά", εάν εργαστείς προσωπικά-ατομικά το μόνο σίγουρο είναι πως θα καταφέρεις πολλά τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Πιθανώς, να γίνονται πράγματα πίσω από την πλάτη σου (όχι απαραίτητα άσχημα) αλλά η εν λόγω εβδομάδα φιλοξενεί την σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό, στην οποία συμμετέχει ο Ερμής έτσι πολλά μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια. Μην τρομοκρατηθείς εάν μάθεις για την στείρα κριτική που σου ασκήθηκε ή για κακεντρεχή σχόλια. Απέφυγε τις μυστικές επαφές, οι οποίες ενέχουν το στοιχείο της ανομίας και θα σε εκθέσουν. Εργασιακές ευθύνες-υποχρεώσεις, έντονα ωράρια, απαιτήσεις από τρίτους προς το πρόσωπο σου. Θωράκισε την υγεία σου, πάρε βιταμίνες, προστάτεψε την υγεία σου αυτήν την εβδομάδα. Κλείνει ένας κύκλος στα εργασιακά σου αλλά και στην καθημερινότητα σου. Απέφυγε τα πολλά πάρε δώσε με συνεργάτες και με όσους πραγματεύεσαι σε καθημερινή βάση καθώς θα ανταλλάξετε έντονες κουβέντες.Απέφυγε τις υπερβολές στον έρωτα, κάνε συνετούς οικονομικούς χειρισμούς και μην εμπλέξεις το χρήμα με τον έρωτα.

Δίδυμοι: Ήλιος και Ερμής από τον Κριό βελτιώνουν την διάθεση σου, αυξάνουν την εξωστρέφεια σου αλλά και την δημοτικότητα σου. Σταδιακά βρίσκεις τον εαυτό σου και ανακτάς το επικοινωνιακό σου χάρισμα. Δεν αποκλείεται μία μετακίνηση-ένα ταξίδι που θα τονώσει την διάθεση σου καθώς θα έχεις την ευκαιρία να δεις φίλους σου αλλά και να διασκεδάσεις. Οι στόχοι σου, τα σχέδια σου προωθούνται με περισσότερη ευκολία. Ιδανικό διάστημα για να τονώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου ιστό. Περισσότερο σερφάρισμα στο διαδίκτυο και επιμόρφωση μέσω αυτού. Η έκλειψη σελήνης στις 23/3 φέρνει εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή και ένα αναπάντεχο γεγονός σε φέρνει μπροστά σε έναν αιφνιδιασμό, έτσι θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την ευελιξία σου και να αναπροσαρμόσεις την ζωή σου σε νέα δεδομένα. Πρόσεχε την σχέση σου με τον/την σύντροφο σου αλλά και με τα παιδιά σου (εάν είσαι γονέας). Η δημιουργικότητα σου βραχυκυκλώνει αυτήν την εβδομάδα αλλά ευνοούνται οι διασκεδάσεις και η ψυχαγωγία. Παρ όλες τις εντάσεις στις σχέσεις σου αλλά και στην αισθηματική σου ζωή το αποτέλεσμα φαίνεται θετικό και οι οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις θα επιλυθούν. Η θετική συμμετοχή του Άρη στην έκλειψη φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις από τον τομέα "οι γύρω μου". Κινητοποίησε την ταχύτητα σου καθώς οι απαιτήσεις τρίτων αυξάνονται, ωστόσο, αναδεικνύουν τις ικανότητες σου. Περιόρισε τον συναισθηματισμό σου, δες πιο ρεαλιστικά και θα ωφεληθείς.

Καρκίνος: Ήλιος και Ερμής περνώντας στον Κριό φέρνουν στο προσκήνιο θέματα επαγγελματικά, καριέρας, κοινωνικής προβολής και καταξίωσης. Τα μάτια σου είναι στραμμένα εκεί και οι ρυθμοί επιταχύνουν έτσι καλείσαι να τρέξεις περισσότερο για θέματα τέτοιας φύσης. Ωστόσο, εάν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας το πελατολόγιο σου αυξάνεται και υπάρχει περισσότερη κινητικότητα. Βελτίωσε το επικοινωνιακό υπόβαθρο σε σχέση με ανωτέρους και έχοντες εξουσία. Ωστόσο, η επικείμενη έκλειψη σελήνης στον Ζυγό φέρνει "τρομοκρατικό χτύπημα" και χρειάζεται να αποφύγεις τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις την εν λόγω εβδομάδα καθώς θα ειπωθούν πράγματα που δεν σε συμφέρουν. Εντάσεις προβλέπονται στο σπίτι και την οικογένεια ενώ φαίνεται πως μέσα στο υπόλοιπο του Μάρτη κλείνει οριστικά ένας κύκλος πραγμάτων, εξελίξεων και καταστάσεων γύρω από σχέσεις οικογενειακές αλλά και αγορές-πωλήσεις ακινήτων. Βγάζεις προς πώληση ένα ακίνητο, προβαίνεις σε αγοραπωλησίες . Διασφάλισε την ισορροπία με τους οικείους σου ή όσους θεωρείς οικογένεια σου μιας και η διάθεση σου είναι άμεσα συσχετισμένη με αυτά τα πρόσωπα. Εξάλλου σεληνιακή έκλειψη είναι αυτή, πανσέληνος και ως παιδί της σελήνης επηρεάζεσαι άμεσα. Προσοχή στις διαθέσεις σου, στα συναισθηματικά ξεσπάσματα, σκαμπανεβάσματα αλλά και στην υγεία σου. Προσεκτικά σε κάθε επίπεδο σχέσεων αυτήν την εβδομάδα αλλά και στην υπερβολή στον λόγο. Πέραν από τις επικείμενες εντάσεις στην εργασία και στον χώρο της δουλειάς οι εξελίξεις αναμένονται θετικές και θα σε αποζημιώσουν.

Λέων: Ήλιος και Ερμής μπαίνουν σε ζώδιο της φωτιάς, φιλικό προς το δικό σου έτσι τονώνεται η αισιοδοξία σου, η πίστη σου και η αυτοπεποίθηση σου. Ανακτάς την εξωστρέφεια σου και την επικοινωνιακή σου ικανότητα. Ιδανικό διάστημα για να περάσεις συνεντεύξεις, να αποστείλεις βιογραφικά ή να παρακολουθήσεις επιμορφωτικά σεμινάρια. Ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις σου και οι επαφές σου, βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Προώθησε τις ιδέες σου και την δημιουργική σου δράση. Η επαγγελματική σου εικόνα βελτιώνεται και μπορείς να κερδίσεις στόχους με περισσότερη ευκολία. Η έκλειψη σελήνης στις 23/3 και αυτήν την εβδομάδα σε βάζει σε συνεχείς μετακινήσεις και συζητήσεις, έτσι βρίσκεσαι σε μία επικοινωνιακή φρενίτιδα. Πρόσεχε τις σχέσεις σου με συγγενείς, αδέλφια αλλά και στις καθημερινές σου μετακινήσεις. Προσοχή στην οδήγηση αλλά και στον τρόπο που χειρίζεσαι τον λόγο καθώς θα υπάρξουν καυγάδες και κριτική. Κέρδη μέσα από μετακινήσεις, είναι αυτό που λέμε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Έχε ανοιχτά τα αυτιά σου και επωφελή σου μέσα από τις πληροφορίες που καταφθάνουν στα αυτιά σου. Η θετική συμμετοχή του Άρη στην έκλειψη τονώνει την δημιουργικότητα σου και βελτιώνει την αισθηματική σου ζωή. Αναζωπύρωση συναισθημάτων, φλερτ, διασκεδάσεις ανεβάζουν την διάθεση σου στα ύψη. Κάθε δημιουργικό σου πλάνο ξεδιπλώνεται και μάλλον επιτυχώς. Απέφυγε τις οικονομικές ατασθαλίες και μην ξοδεύεις υπέρ του δέοντος.

Παρθένος: Ήλιος και Ερμής βουτάνε στον όγδοο σου οίκο που σχετίζεται με θέματα συναισθηματικά και βαθύτερα ψυχολογικά. Το σύμπαν σε καλεί να ρίξεις φως σε εμμονές, φοβίες, ανασφάλειες και λάθος συμπεριφορές ή συναισθηματικές αντιλήψεις. Μία περίοδος έντονα ψυχαναλυτική, στην διάρκεια της οποίας μπορείς να βρεις τις πραγματικές ισορροπίες. Θέματα οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά, εφορίας, διατροφής και οικονομικών διευθετήσεων έρχονται στο προσκήνιο. Τα βράδια γεμίζουν πάθος και έρχεσαι πιο κοντά με τον/την σύντροφο σου. Αναζητάς την ένωση, την ψυχική και επικοινωνιακή. Πάθος, ερωτισμός, ανταλλαγή ερωτόλογων. Η έκλειψη σελήνης στις 23/3 σημαίνει το τέλος σε μία οικονομική υπόθεση που σε έχει απασχολήσει την περασμένη διετία. Δεν αποκλείεται να διακανονίζεις ένα δάνειο, να αποπληρώσεις τις δόσεις ενός δανείου. Γενικά, αναμένεται μία εξέλιξη γύρω από τα οικονομικά σου ζητήματα. Να φανείς συνετός/ή σε οικονομικούς χειρισμούς καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις. Τώρα, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και συνειδητοποιείς την αλλαγή αξιών, αρχών και σταθερών της ζωής σου. Ανάτρεξε στο παρελθόν; Είσαι εκείνο το Παρθενάκι που ήσουν δύο χρόνια πριν; Προσοχή χρειάζεται σε σχέσεις και δη πολύ προσωπικές ή οικογενειακές. Απόφυγε τις υπερβολικές αντιδράσεις, βρες την χρυσή τομή μεταξύ των δύο τομέων και μην παρασύρεσαι από συναισθηματισμούς. Επιστράτευσε την λογική σου.

Ζυγός: Libra-ae και απελευθέρωση. Ήλιος και Ερμής από τον Κριό ρίχνουν φως στο κομμάτι σχέσεις-συνεργασίες αλλά και στην αισθηματική σας ζωή. Οι άλλοι γίνονται προτεραιότητα σας ενώ βελτιώνεται η μεταξύ σας επικοινωνία. Αναμένονται εξελίξεις ενώ δεν αποκλείεται να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφο σας. Ευκαιρία για εξόδους, δραστηριότητες και μία πιο κοσμική-lifestyle ζωή όπως σας αρέσει. Ιδιαίτερα ερωτικό διάστημα, με νέες γνωριμίες και φλερτ. Η έκλειψη σελήνης-πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 23/3 (τελευταία) ρίχνει αυλαία σε μία σχέση-συνεργασία. εάν διατηρούσατε έναν φθαρμένο δεσμό τώρα θα κοπούν τα νήματα, εάν πάλι ήσασταν σε μία εργένικη ζωή δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε μία καρμικής χροιάς γνωριμία που θα αλλάξει την προσωπικότητα σας. Η θετική συμμετοχή του Άρη από τον Τοξότη δίνει επικοινωνιακούς πόντους και έτσι κερδίζετε με την πειθώ σας και την διπλωματία σας. Προωθήστε τις ιδέες σας, τις απόψεις σας, εκφραστείτε, επικοινωνήστε, μιλήστε. Τυχερές μετακινήσεις, όμορφες διαδρομές, κέρδη μέσα από τα ταξίδια. Προσέχετε αυτήν την εβδομάδα την υγεία σας και τις άμυνες της ανοσοποίησης σας. Αποφύγετε διατροφικές υπερβολές, τις καταχρήσεις και το αλκοόλ! Αποφύγετε την στείρα κριτική και μην ξαφνιάζεστε όταν σας ασκούν κακεντρεχή-εμπαθή κριτική. Προσέχουμε για να έχουμε σε σχέσεις, συνεργασίες και στην προσωπική μας ζωή. Έμφαση στα θέλω σας, στις επιθυμίες σας κάποιες φορές αγνοώντας τα θέλω και τις επιθυμίες του/της συντρόφου σας. Πιθανώς να νιώσετε έναν διχασμό μεταξύ του "εγώ" και του "εμείς", ίσως φανείτε περίεργοι στα μάτια σας.

Σκορπιός: Ήλιος και Ερμής κάνουν την είσοδο τους στον Κριό δίνοντας έμφαση σε θέματα εργασιακά, καθημερινής συναναστροφής αλλά και ρουτίνας. Τώρα αφιερώνετε περισσότερο χρόνο με τους συνεργάτες σας και τους συναδέλφους σας ενώ οι ρυθμοί της καθημερινότητας επιταχύνουν. Ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με συνεργάτες και συναδέλφους. Ιδανικό διάστημα για να απαλλαγείτε από κακές διατροφικές συνήθειες και εθισμούς όπως το αλκοόλ ή το κάπνισμα. Υιοθετήστε ένα άλλο διατροφικό σύστημα, αθληθείτε, μεριμνήστε για το σώμα σας και την υγεία σας. Σε μία γόνιμη περίοδο έρχεται η έκλειψη σελήνης στις 23/3 και φέρνει έντονα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και μεταπτώσεις, αυξάνει τις παραξενιές σας, μεγεθύνει τα συναισθήματα σας και πιθανώς να είστε πιο επιρρεπείς σε ξεσπάσματα. Χρειάζεστε την ηρεμία, την απομόνωση αυτήν την εβδομάδα, ίσως χάσετε σε εκφραστικότητα και έτσι θα αναζητήσετε την επαφή με τον/την σύντροφο σας, ο/η οποίος/α είναι και η ασπίδα προστασίας. Κλείνει ένας κύκλος σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανώς να ρίχνετε αυλαία σε μία σχέση που δοκιμάστηκε την περασμένη διετία. Δεν αποκλείεται όμως να κάνετε μία νέα επανεκκίνηση σε σχέση με ένα άτομο που έπαιξε με την ψυχολογία σας και τις αντοχές σας. Οι φίλιοι σας παρέχουν ασφάλεια και τονώνουν την σταθερότητα σας. Αποφύγετε τις υπερβολές σε σχέση με φίλους και οικονομικά., τα οποία αυτήν την περίοδο μοιάζουν να σας απασχολούν δεόντως. Με σύνεση μπορείτε να διασφαλίσετε ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο, χωρίς απώλειες. Επιδιώξτε το καλύτερο!

Τοξότης: Ήλιος και Ερμής παίρνουν την σκυτάλη στο ζώδιο του Κριού, κάτι που εκτοξεύει την διάθεση σας στα ύψη, τονώνει την εξωστρέφεια σας, την ζεστασιά σας και την αυτοπεποίθηση σας. Έρωτας, φλερτ, περιπετειώδης διάθεση και πιο ανέφελες στιγμές σας περιμένουν τούτο τον ηλιακό μήνα. Ωστόσο, ο Κρόνος έχει ευθύνες και χρειάζεται να μην παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας. Αντιθέτως, ξαναθυμάστε την νεανικότητα σας, την ανεμελιά σας. Επωφεληθείτε των διελεύσεων και προωθήστε τα σχέδια σας και τις φιλοδοξίες σας με ορμητικότητα. Ίσως αρχίσετε ένα σπορ ή την άθληση σας (καλοκαίρι έρχεται). Η έκλειψη σελήνης στον Ζυγό κλείνει έναν κύκλο 2-2,5 ετών σε σχέση με φίλους, ομοϊδεάτες και συλλογικούς χώρους. Δεν αποκλείεται να βραχυκυκλώσουν φιλίες ή σχέσεις με ανθρώπους που αρχικά φαινόταν πως έχετε ίδιες στοχοθετήσεις αλλά υπάρχει χάσμα αντιλήψεων και τρόπου -στάσης ζωής. Η θετική συμμετοχή του Άρη από το ζώδιο σας στην έκλειψη ενεργοποιεί δυναμικές αλλαγές στην ζωή σας, ιδιαίτερα επωφελείς. Μην διστάσετε να προβείτε σε αλλαγές, είναι ορατές και προ των πυλών. Εάν πάλι δεν θέλετε να τις υιοθετήσετε, το σύμπαν θα σας αναγκάσει να τις πραγματοποιήσετε μιας και είναι άκρως λυτρωτικές-απελευθερωτικές. Προσοχή στις επαγγελματικές επιπολαιότητες. Καθώς φημίζεστε για την επιπολαιότητα σας δεν πρέπει να αμελήσετε τις απαιτήσεις των καιρών γιατί λίγο αργότερα θα το μετανιώσετε. Αλλάζει η διάθεση σας, φεύγουν τα σύννεφα έτσι πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά μη αγνοώντας τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας.

Αιγόκερως: Ήλιος και Ερμής στο σπίτι σας, στις ρίζες σας ρίχνουν φως σε ζητήματα οικογενειακά, σε πολύ προσωπικές - οικογενειακές σχέσεις αλλά και σε θέματα ακίνητης περιουσίας (αγορών&πωλήσεων). Οι δεσμοί με την οικογένεια σας ή με αυτούς που θεωρείτε οικογένεια σας ενδυναμώνουν και η επικοινωνία φτιάχνει σημαντικά. Καλή περίοδος για ψυχανάλυση και εύρεση ισορροπιών με τον εαυτό σας. Ωστόσο, στις 23/3 και την εν λόγω εβδομάδα χρειάζεται να δείξετε προσοχή σε σχέσεις-συνεργασίες-σε επαγγελματικές συνεργασίες αλλά και στην οικογενειακή σας ζωή καθώς αναμένονται πολλές υποχρεώσεις, πολλά μέτωπα ανοιχτά και θα έχετε απώλεια ενέργειας. Ένας κύκλος στα επαγγελματικά κλείνει και αυτό προκαλεί συναισθηματική φόρτιση. Θωρακίστε τον εαυτό σας στην κακεντρεχή κριτική καθώς θα ακούσετε πολλά. Ανταλλαγή ιδεών, απόψεων και πολλές συζητήσεις με τους οικείους αλλά και για ζητήματα επαγγελματικά. Η θετική συμμετοχή του Άρη από τον Τοξότη προσφέρει μυστικές συμμαχίες και φέρνει ανθρώπους δίπλα σας με έναν τρόπο εντελώς απρόσμενο (αόρατο) έτσι καλείστε να δείτε τις ευκαιρίες και να κερδίσετε μέσω της έλευσης αυτών των ανθρώπων. Φροντίστε την υγεία σας, τις άμυνες του ανοσοποιητικού σας καθώς δεν αποκλείεται κάποια αποδυνάμωση. Προσοχή σε νομικά ζητήματα και σε ότι σχετίζεται με τον νόμο. Έχετε πίστη στον εαυτό σας, στο κέντρο σας, στις δυνάμεις σας ώστε να παραμείνετε ακλόνητοι, σαν τον βράχο του Γιβραλτάρ.

Υδροχόος: Ήλιος και Ερμής στον Κριό χαρίζουν επικοινωνιακούς πόντους και πόντους εξωστρέφειας. Ανακτάτε το ατού σας, την εξαιρετική σας επικοινωνιακή δεινότητα και κερδίζετε σε επίπεδο συμφωνιών, εμπορικών διαπραγματεύσεων. Δεν αποκλείονται μετακινήσεις ή μια μετακόμιση ενώ παράλληλα βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Ιδανικό διάστημα για να περάσετε συνεντεύξεις, για να αποστείλετε βιογραφικά ή για να ενισχύσετε το βιογραφικό σας μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων. Γνωριμίες, επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις στο μενού του μήνα του Κριού. Η πανσέληνος και έκλειψη σελήνης ρίχνει την αυλαία σε μία μετακίνηση σας ή για μία μετακόμιση. Προσοχή στην σχέση σας με τον νόμο αλλά και στην οδήγηση ή στις μετακινήσεις σας. Μην βιάζεστε, προσοχή σε ατυχηματάκια, σε κοψίματα και καψίματα αλλά και στις σχέσεις σας με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Προσέχετε πως εκφράζεστε και πως τοποθετείτε επάνω σε θέματα καθώς δεν αποκλείεται να διαπληκτιστείτε ή να μην γίνετε κατανοητοί. Η θετική συμβολή του Άρη στην έκλειψη σας βάζει σε έναν νέο κοινωνικό κύκλο και κάνετε νέες γνωριμίες-συναναστροφές. Σχέδια σας και στόχοι σας προωθούνται δυναμικά ενώ και η διάθεση σας βελτιώνεται σημαντικά. Προσοχή σε επιπόλαιους οικονομικούς χειρισμούς και προ πάντως μην δανείσετε σε φιλικά πρόσωπα ή μην επενδύσετε ποσά σε συλλογικούς χώρους ή για χορηγίες και επενδύσεις. Νομίσατε πως γίνετε ενοποίηση; lol

Ιχθείς: Ήλιος και Ερμής στον Κριό φέρνουν στο προσκήνιο θέματα οικονομικά, μισθού και ρίχνουν φως στην σχέση εργοδότη-εργαζομένου. Δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις ενώ καλό είναι να προσέχετε τις βιαστικές αγορές ή την αγορά ελαττωματικών προϊόντων. Δεν αποκλείεται να αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος και να βρείτε μία συμπληρωματική που θα τονώσει την τσέπη σας. Έμφαση σε θέματα αξιών, σταθερών και στην συσχέτιση σας με τους άλλους. Τώρα θα δείτε πόσο δυνατοί είναι οι δεσμοί με κάποιους ανθρώπους. Η επικείμενη έκλειψη σελήνης στον Ζυγό προκαλεί οικονομικούς πονοκεφάλους, ευθύνεται για κάποια έκτακτα έξοδα και εισοδηματικές απώλειες αυτήν την εβδομάδα. Προσέξτε στις σπατάλες για λόγους προσωπικής καλοπέρασης αλλά και διασκέδασης. Η θετική συμμετοχή του Άρη από τον Τοξότη είναι άκρως ενισχυτική για την καριέρα σας και την κοινωνική προβολή σας. Ίσως αναγνωρίζονται οι κόποι σας, δεν αποκλείεται κάποια προαγωγή ή η εύνοια από ανωτέρους και προισταμένους. Όλα μα όλα για την καριέρα. Κλείνει οριστικά ένας κύκλος διετής, γύρω από οικονομικά ζητήματα. Δεν αποκλείονται αλλαγές στον μισθό σας (όχι απαραίτητα κακές) ενώ παράλληλα εάν ανατρέξετε στο παρελθόν θα δείτε πως σίγουρα δεν έχετε το ίδιο σύστημα αξιών και σταθερών με εκείνο το ψάρι πριν 2 χρόνια. Προσέχετε την σχέση σας με τον/την σύντροφο σας, μην πείτε λόγια, για τα οποία θα μετανιώσετε. Πλησιάστε το ταίρι σας και εμβαθύνετε την επικοινωνία μαζί του. Ιδανικό διάστημα για ψυχανάλυση και εύρεση ισορροπιών με τον εαυτό σας. Να είστε μετρημένοι με τους ανθρώπους, μην επενδύετε μονομιάς σε νέους έρωτες και νέους ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου