technology

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Αστρολογικές προβλέψεις ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 - Ενας δύσκολος μήνας για όλους!!

Τι κι αν είναι ακόμη Σεπτέμβριος;; 
Ας προετοιμαζόμαστε για έναν όχι και τόσο εύκολο Οκτώβριο
ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Απο την Βαλεντίνη Βασιλειάδου
Αστρολόγο - Φοιτήτρια Ψυχολογίας

Κριός
Τα αστρα  σου δίνουν την ευκαιρία να περάσεις λίγο χρόνο μόνος, θα σου κάνει καλό σε έναν κατά τα άλλα δύσκολο μήνα. Προσπάθησε να ξεκλέψεις έστω και μια ωρίτσα μία στο τόσο για να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί,
να βγεις, να δεις φίλους και οικογένεια. Τα σπορ είναι μια καλή διέξοδος, μήπως ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις κάποιο; Μόνο να είσαι προσεκτικός για να μην καταλήξεις με κανένα κάταγμα.
Στη δουλειά τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, γι΄αυτό ηρέμησε, προσπάθησε να αποφεύγεις τις εντάσεις και τις διαμάχες και προπάντων μην μεταφέρεις τα προβλήματά σου στο σπίτι. Αν βέβαια νιώθεις ότι χρειάζεσαι κάποια συμβουλή, μην διστάσεις, όσοι είναι δίπλα σου θέλουν το καλό σου, οπότε άκου προσεκτικά.
Παρά την πίεση, θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις στη δουλειά και αυτό δεν είναι κακό. Πρότεινε τις ιδέες σου και άφησέ τες να υλοποιηθούν, αλλά μην αρχίσεις να υπερηφανεύεσαι, άσε του άλλους να σου αποδώσουν τα εύσημα. Ισως σου δώσουν και μια μικρή αύξηση, ποιος ξέρει… Οσα χρήματα κι αν πάρεις πάντως, βάλτα στην άκρη, μην τα ξοδέψεις γιατί είναι βέβαιο πως θα σου χρειαστούν στο μέλλον.
Ευνοϊκές μέρες
3, 6, 8, 11, 12, 21, 24, 25, 30


Ταύρος
Επωφελήσου από τις ευχάριστες φθινοπωρινές μέρες για να περάσεις χρόνο με τα παιδιά ή τον σύντροφό σου. Η ενέργεια της Νέας Σελήνης θα σε κάνει δημιουργικό, με διάθεση να αφιερώσεις χρόνο σε όλα όσα σε ενδιαφέρουν. Αν και φθινόπωρο, εσύ μπορείς να συνεχίσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές ή να διατηρήσεις το πνεύμα του καλοκαιριού υιοθετώντας χαλαρή διάθεση και επιλέγοντας να βγαίνεις με φίλους. Με το σύντροφό σου θα επικοινωνείτε τέλεια αυτό το διάστημα, οπότε κάντε κάτι ρομαντικό που θα σας ανεβάσει τη διάθεση. Οι ιδανικότερες μέρες είναι στις 23 και στις 26.
Στη δουλειά θα υπάρχει ζόρι: τηλέφωνα, μηνύματα, επαγγελματικές συναντήσεις, όλα θα συνωμοτήσουν για να σου σπάσουν τα νεύρα. Μην μασάς, αν νιώσεις πιεσμένος, κάνε ένα διάλειμμα, πήγαινε για μια βόλτα, ηρέμησε, δεν χρειάζεσαι καβγάδες ή οτιδήποτε θα σε φέρει σε δυσάρεστη θέση. Η ένταση δεν θα λείψει και από το σπίτι, καθώς κάτι θα χαλάσει καταστρέφοντας και τη διάθεσή σου. Μην αποπειραθείς να το φτιάξεις μόνος, κάλεσε κάποιον ειδικό, σίγουρα δεν θέλεις να έχεις κάποιο ατύχημα.
Ευνοϊκές μέρες
1, 4, 5, 6, 10, 17, 18, 23, 26

Δίδυμοι
Ο Οκτωβρης είναι ιδανικός για να διασκεδάσεις με φίλους ή με την οικογένεια. Επωφελήσου από την ενέργειά της για να ολοκληρώσεις τις δουλειές που έχεις ξεκινήσει στο σπίτι . Γενικά ο μήνας ευνοεί τις κοινωνικές επαφές, οπότε μην διστάσεις να βγεις να πας σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να ανταποκριθείς στις προσκλήσεις που θα λάβεις.
Στη δουλειά οι ρυθμοί ανεβαίνουν με αποτέλεσμα να έχεις πολλές ευκαιρίες για να επιδείξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου. Μην αποκλείεις το ενδεχόμενο να έχεις και κάποια ανταμοιβή για τις προσπάθειές σου, ίσως μια μικρή αύξηση ή ένα μπόνους. Μην τρέχεις όταν οδηγείς, πρόσεχε όταν γυμνάζεσαι, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο δεκαήμερο, όταν είναι πιθανό να συμβούν μικροατυχήματα.
Αν προκύψουν διαφωνίες με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμος και να έχεις συμβιβαστικό πνεύμα.
Ευνοϊκές μέρες
1, 3, 6, 8, 12, 16, 25, 30

Καρκίνος
 Επωφελήσου, καθώς οι συνθήκες θα είναι περισσότερο από ιδανικές για να περασεις ξεκουραστες μερες . Το ίδιο ισχύει αν θέλει να αποκτήσεις νέες γνώσεις προκειμένου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, οπότε μην διστάσεις, γράψου σε εκείνο το ενδιαφέρον σεμινάριο και προχώρα. Στα ερωτικά, τα ζευγάρια θα ζήσουν απίθανες στιγμές Αν είσαι μόνος και κάνεις μια νέα γνωριμία, κράτα μικρό καλάθι. Η σχέση πιθανότατα δεν θα έχει διάρκεια, όχι, ο νέος έρωτας δεν θα είναι το άλλο σου μισό.
Τύχη σε περιμένει και στα οικονομικά καθώς τα έσοδά σου θα είναι αυξημένα. Μην πάρεις θάρρος και αρχίσεις να ξοδεύεις άσκοπα, μείνει στον προϋπολογισμό σου και να μπορέσεις βάλε και κάτι στην άκρη.
Τέλος κράτα τις σκέψεις για τον εαυτό σου αυτό τον μήνα, καθώς τα πνεύματα θα ανάβουν εύκολα και θα είναι δύσκολο να υπάρχει κατανόηση, οπότε καλό θα είναι να αποφύγεις να συζητήσεις ακανθώδη θέματα με αγαπημένα πρόσωπα.
Ευνοϊκές μέρες
1, 3, 4, 10, 15, 17, 18, 23

Λέων
Αν σκεφτόσουν να ανακαινίσεις το σπίτι σου ή να κάνεις μερικά μερεμέτια, αυτος είναι ο καλύτερος μήνας. Αν αποφασίσεις ωστόσο κάποιες εργασίες να τις κάνεις μόνος σου, πρόσεχε, ιδιαίτερα αν πρόκειται να χειριστείς εργαλεία ή όταν σκαρφαλώνεις σε σκάλες. Σε κάθε περίπτωση, ό,τι κι αν κάνεις, θα έχεις εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Σχεδόν όλο τον μήνα, οι ρυθμοί θα είναι εξαντλητικοί και εσύ θα είσαι συνεχώς σε κίνηση, τρέχοντας δεξιά και αριστερά για να τα προλάβεις όλα. Ολοι ξαφνικά θα θέλουν να σε συναντήσουν για κάποιο λόγο, θα έχεις πολλά τηλέφωνα, μηνύματα… Τον Οκτωβριο θα φανεί πόσο καλός είσαι στη διαχείριση του χρόνου σου, αλλά και των χρημάτων σου. Βάλε ως στόχο να έχεις αυξήσει τα αποθέματά σου μέχρι το τέλος του μήνα και προσπάθησε να μην ξοδέψεις πολλά με την Πανσέληνο όταν θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις για ψώνια. Επίσης προσπάθησε να ελέγξεις την ανυπομονησία σου γιατί μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση εκεί που δεν το περιμένεις.
Ευνοϊκές μέρες
2, 7, 10, 12, 15, 16, 24, 29

Παρθένος
Ένα ξέσπασμα ενθουσιώδους αισιοδοξίας θα νιώσεις. Κράτα το συναίσθημα και με αποφασιστικότητα κοίτα μπροστά και φρόντισε να καταστρώσεις φιλόδοξα σχέδια για το επόμενο διάστημα. Οι πιθανότητες για επιτυχία είναι πολλές, γι΄αυτό συγκεντρώσου και αποφάσισε τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις του επόμενους μήνες. Αφού καταλήξεις, ανασκουμπώσου και δούλεψε σκληρά.
Αυτος είναι ο μήνας των κοινωνικών επαφών. Καλό θα είναι επιδιώξεις συναντήσεις με φίλους, ιδιαίτερα με εκείνους που έχεις καιρό να δεις, αλλά και ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σου, με τον οποίο θα είσαι απόλυτα συντονισμένος. Τα οικονομικά, όπως τα ξέρεις, στάσιμα, μόνο με μερικά αναπάντεχα έξοδα προς το μέσο του μήνα. Προσπάθησε να αποφύγεις τα ψώνια εκείνο το διάστημα και μην σπαταλήσεις περισσότερα απ΄όσο αντέχει το πορτοφόλι σου σε παρορμητικές αγορές. Προς το τέλος, κάποιος ίσως σε ενισχύσει οικονομικά, μην αρνηθείς, δέξου όποια υποστήριξη σου προσφέρουν, τη χρειάζεσαι εξάλλου.
Προσπάθησε να έχεις πνευματική ηρεμία αυτό το μήνα. Αν έχεις αϋπνίες, προσπάθησε να τις ξεπεράσεις με ηρεμιστικά τσάγια χαμομηλιού, ακούγοντας απαλή μουσική ή διαβάζοντας. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι ξεκούραστος και να μην εξαντλείς τον εαυτό σου, αλλιώς μπορεί πολύ εύκολα να κρεβατωθείς με κάποιο κρυολόγημα. Θωράκισε τον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά.
Ευνοϊκές μέρες
1, 6, 8, 10, 17, 18, 23, 26, 28



Ζυγός
Το σύμπαν σού δίνει μια ανάσα αυτό το μήνα, γι΄ αυτό επωφελήσου και χαλάρωσε απολαμβάνοντας τον ελεύθερο χρόνο σου στο έπακρο. Κοιμήσου, χαλάρωσε, απόλαυσε τη συντροφιά φίλων σε κάθε ευκαιρία. Ο τομέας των φιλιών εξάλλου θα δεχτεί θετικές και αρνητικές επιρροές σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Στα αρνητικά θα είναι η διακοπή των σχέσεων με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, με το οποίο πλέον δεν μοιράζεστε τις ίδιες αξίες και δεν έχετε τίποτα κοινό.
Αν χρειάζεσαι συμβουλές μην διστάσεις να τη ζητήσεις και να ακούσεις τη συμβουλή φίλων που εμπιστεύεσαι, καθώς μπορεί να σε κάνουν να δεις το πρόβλημα με άλλο μάτι.
Στη δουλειά η ρυθμοί ανεβαίνουν αυτό το φθινόπωρο. Μην δυσανασχετήσεις, δώσε τον καλύτερό σου εαυτό για να ενισχύσεις τη θέση σου. Στα οικονομικά υπάρχουν καλά και άσχημα νέα. Στα καλά είναι η αύξηση των εσόδων σου, στα αρνητικά τα αναπάντεχα έξοδα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Ο,τι κι αν προκύψει, σου συνιστώ ψυχραιμία, να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, αλλά να εξετάσεις όλες τις εναλλακτικές λύσεις.
Ευνοϊκές μέρες
3, 6, 8, 11, 12, 18, 21, 24, 25, 30

Σκορπιός
Κάνε τη διασκέδαση προτεραιότητά σου αυτό το μήνα. Αυτό είναι το μήνυμα που σου στέλνει η Πανσέληνος  ρίχνοντας το φως της στον έρωτα και τις χαλαρές, ευχάριστες δραστηριότητες. Αν έχεις παιδιά, η συγκυρία είναι καλή για να κάνετε κοντινές εκδρομές και επισκέψεις σε μουσείο. Οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καλή σου διάθεση. Μην αφήσει λοιπόν καμία ευκαιρία να πάει χαμένη, βγες έξω, συνάντησε νέους ανθρώπους, πέρασε καλά, δικτυώσου, μην διστάσεις να μπλεχτείς σε μία κοινωφελή δραστηριότητα. Οι φιλοδοξίες σου επίσης θα είναι πολλές και θα σε οδηγήσουν σε εξαιρετικές επιδόσεις στον επαγγελματικό τομέα.
Τα αποθέματα της ενέργειά σου θα είναι αστείρευτα, αλλά μην το παρακάνεις γιατί θα εξαντληθείς με αποτέλεσμα να μην έχεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αντίθετα, δείξε πνεύμα συνεργασίας και μοιράσου το βάρος της δουλειάς με καλούς συναδέλφους. Στο πρόγραμμα επίσης είναι οι σοβαρές συζητήσεις με κάποιο συγγενή ή συνεργάτη. Ανοιξε τα’ αυτιά σου και άκουσε προσεκτικά για πράγματα που μπορεί να υπονοούνται αλλά να μην λέγονται ανοιχτά. Τέλος, να είσαι προσεκτικός όταν οδηγείς.
Ευνοϊκές μέρες
1, 4, 5, 10, 17, 18, 21, 23, 26

Τοξότης
Η καλή μας Αφροδίτη φέρνει ρομαντικές βραδιές και Σαββατοκύριακα με τον σύντροφό σου αυτόν τον μήνα. Φρόντισε λοιπόν να περάσεις όμορφα και, γιατί όχι, να ζήσεις στιγμές πάθους και συντροφικότητας μαζί του. Οι εργένηδες θα έχετε την ευκαιρία επανασύνδεσης με πρόσωπα από το παρελθόν.
Η Πανσέληνος  ευνοεί τις οικογενειακές και φιλικές σχέσεις. Επωφελήσου και οργάνωσε μια χαλαρή συγκέντρωση για να αποχαιρετίσετε το καλοκαίρι. Αν χρειάζεσαι βοήθεια από κάποιο συγγενή, η Πανσέληνος είναι η ιδανική στιγμή για να τη ζητήσεις.
Γενικά αυτό τον μηνα  τα πράγματα και η ζωή σου θα περιστρέφονται γύρω από το σπίτι και την οικογένεια. Θα είναι το καταφύγιό σου καθώς οι δουλειά και οι υποχρεώσεις σου θα απορροφούν την περισσότερη από την ενέργειά σου. θα έχεις μια καλή ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου, ενώ μην διστάσεις να διεκδικήσεις μια προαγωγή ή να σκεφτείς μια επαγγελματική προσφορά. Τα οικονομικά θα σε απασχολήσουν αρκετά μετά το πρώτο δεκαήμερο. Αν κάποιος φίλος σου ζητήσεις δανεικά, αρνήσου ευγενικά καθώς οι πιθανότητες να πάρεις πίσω τα χρήματά σου θα είναι μηδαμινές.
Ευνοϊκές μέρες
3, 6, 8, 10, 11, 12, 17, 18, 28, 30


Αιγόκερως
Αυτό το μήνα θα βρεις όλα τα κίνητρα που χρειάζεσαι για μικρές εξορμήσεις εκτός πόλης και ευχάριστες δραστηριότητες κοντά στη φύση. Η επιρροή ευνοεί επίσης τη μάθηση, οπότε άδραξε την ευκαιρία για μελέτη και την απόκτηση γνώσεων που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου.
Ζητήματα φιλίας θα σε απασχολήσουν για άλλη μια φορά αυτό το μήνα, αν και δεν θα δυσκολευτείς να αντιμετωπίσει ό,τι προκύψει, ενώ θα κάνεις νέες γνωριμίες. Κάποιες ομαδικές δραστηριότητες θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου και δεν αποκλείεται να συμμετέχεις εθελοντικά. Μην επενδύσεις χρήματα ωστόσο, μόνο το χρόνο σου.
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν ώθηση, με εξαίρεση μερικές μέρες στα μέσα του μήνα, όταν θα νιώσεις την ανάγκη να κόψεις κάθε δεσμό με τον εργοδότη ή τους συνεργάτες σου. Αν νιώσεις αυτή την παρόρμηση, συγκρατήσου, δεν θα είναι καλή ιδέα να φύγεις, ενώ μερικές μέρες αργότερα θα βλέπεις τα πράγματα από μια πολύ θετικότερη σκοπιά.
Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, αν και ίσως βγάλεις κάτι παραπάνω. Μην βιαστείς να το ξοδέψεις, οι καιροί απαιτούν συντηρητική διαχείριση των αποθεμάτων σου.
Ευνοϊκές μέρες
1, 3, 6, 8, 10, 17, 18, 21, 23, 28

Υδροχόος
Αυτον τον μηνα  περίμενε να τραβήξεις πάνω σου όλους τους προβολείς: αναγνώριση και αμοιβές είναι στο δρόμο σου, κέρδη από τις εξαιρετικές επιδόσεις σου στον επαγγελματικό τομέα, κοινωνικές επαφές με συναδέλφους όπως και ηγετικός ρόλος σε μία δραστηριότητα είναι μερικά από τα δώρα που σου στέλνει η θεά του έρωτα.
Από την άλλη, ερχονται  σκαμπανεβάσματα στις προσωπικές σου σχέσεις, σε κάνει ανυπόμονο και οξύθυμο με αποτέλεσμα να ξεστομίζεις λόγια που δεν πρέπει ακόμα και στο εργασιακό περιβάλλον. Σκέψου πριν μιλήσεις λοιπόν και προσπάθησε να είσαι μειλίχιος.
Αν έχεις σχέσεις θα ζήσεις στιγμές έντονου πάθους, αν είσαι μόνος κάποιος φίλος θα σε φέρει σε επαφή με ένα γοητευτικό πρόσωπο. Στα οικονομικά αυτος θα είναι ο καλύτερος μήνας για κέρδη αλλά και για οικονομικό προγραμματισμό ενόψει της υπόλοιπης χρονιάς. Αν σκοπεύεις να κάνεις φθινοπωρινές διακοπές, μην διαλέξεις τα μέσα του μήνα, ενώ πρόσεχε όταν οδηγείς.
Ευνοϊκές μέρες
1, 3, 6, 8, 10, 12, 17, 18, 21, 25, 30

Ιχθύς
Αυτον τον μηνα θα νιώσεις τη δίψα για μάθηση να σε κυριεύει, οπότε κάνε εκείνο το φροντιστήριο που πάντα ήθελες, ακόμα και μαθήματα ζαχαροπλαστικής, μαγειρικής, πλεξίματος ή ό,τι άλλο επιμορφωτικό τραβάει η καρδιά σου. Μέσα σε αυτό τον δημιουργικό οίστρο, μην ξαφνιαστείς αν σκάσει μύτη μια παλιά αγάπη, Ή αν κατά τη διάρκεια μιας εξόρμησης γνωρίσεις κάποιον που θα κάνει την καρδούλα σου να χτυπήσει γρηγορότερα.
Αν έχεις σχέσεις, ο δεσμός μεταξύ σας θα ενδυναμωθεί, τόσο ώστε να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα, κάτι που ωστόσο –λάβε το υπόψη- σημαίνει και συμβιβασμούς. Είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο;
Στη δουλειά οι ρυθμοί θα είναι γρήγοροι και οι εντάσεις δεν θα λείψουν. Κάνε σωστό προγραμματισμό και μείνε μακριά από αντιπαραθέσεις γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις. Ακόμα και αν διαφωνείς, κάνε ό,τι σου λέει το αφεντικό, σε κάθε περίπτωση η εμπειρία θα είναι εποικοδομητική και θα σου διδάξει, αν μη τι άλλο, πώς να κάνεις υπομονή. Στα οικονομικά, εντάξει, ούτε κλαις ούτε γελάς, καταφέρνεις πάντως να πληρώνεις τους λογαριασμούς, και δεν είναι λίγοι…

Ευνοϊκές μέρες
1, 3, 4, 6, 8, 10, 17, 18, 23

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου