technology

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Αρχίσανε τα όργανα! "ΓΥΑΛΙΑ - ΚΑΡΦΙΑ" στην Πάτρα. Βγήκαν όπλα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής




ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ "ΓΥΑΛΙΑ - ΚΑΡΦΙΑ": ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Βγήκαν όπλα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα. Άγνωστος σημάδευε διαδηλωτές σε στάση σκοποβολής στη Γούναρη. Άγνωστοι έσπασαν ενεχυροδανειστήριο αλλά και ένα σταθμευμένο τζιπ στην οδό Κορίνθου ανάμεσα στην Ερμού και την Αγίου Νικολάου.

Άγνωστοι πέταξαν μολότωφ στο μπαλκόνι των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο κέντρο και ακολούθησε πετροπόλεμος. Σύμφωνα με μαρτυρίες άτομο που βγήκε απο αυτοκίνητο με ιταλικές πινακίδες στη συμβολή της Γούναρη με την Υψηλάντου κρατούσε όπλο και σε στάση σκοποβολής σημάδευε διαδηλωτές!
Λίγο νωρίτερα άγνωστος φορώντας κουκούλα επιχείρησε να σπάσει το ΑΤΜ της Αγροτικής Τράπεζας στην συμβολή των οδών Γούναρη και Αθ. Διάκου. Οι διαλωτές περνώντας απο τα γραφεία της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με το thebest.gr, φώναξαν συνθήματα όπως "δολοφόνοι", ενώ ανάγκασαν μια κλούβα των ΜΑΤ να αποχωρήσει απο τη μέση του δρόμου για να περάσει η πορεία. Λίγο λεπτά πριν, έξω απο τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Γούναρη βρέθηκε πριν απο λίγο τμήμα της πορείας που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Πάτρα, κατευθυνόμενη προς το μνημείο Τεμπονέρα.
Ξένη δημοσίευση
Πηγή:http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου