technology

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ~ Προβλέψεις από τον Κυριάκο Κοκτζίδη


Γράφει ο Κυριάκος Κοκτζίδης
Αστρολόγος - Οικονομολόγος
Αναδημοσίευση απο το μπλόγκ 
www.astroalximies.blogspot.com



Η Αφροδίτη στον Λέοντα ~ Προβλέψεις
(Πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα)


Κριός: Η νέα θέση της Αφροδίτης από τον Λέοντα τονίζει τον τομέα του έρωτα, της δημιουργικότητας και των φλερτ έτσι το επόμενο τετράμηνο θα έχετε ευκαιρίες για ξεκούραση, χαλάρωση και διασκεδάσεις. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την σχέση σας ή να προχωρήσετε σε μία επισημοποίηση ενώ θα νιώσετε πολύ έντονα συναισθήματα και θα ερωτευτείτε εκ νέου τον/την σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι έχετε όλες τις ευλογίες με το μέρος σας ώστε να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας γεμίσουν όμορφα συναισθήματα και πάθος. Μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή ένα επιχειρηματικό σχέδιο, το οποίο θα αποδώσει και υλικά μέσα στο φθινόπωρο. Δημοτικότητα, δημιουργικότητα και διασημότητα. Οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση ενός απογόνου μπορείτε να ποντάρετε το εν λόγω καλοκαίρι. Τυχερές ημέρες η 20/6, η 29/6 και η 1/7. Γενικότερα, φαίνεται να ανακτάτε την αισιοδοξία σας, την ζωντάνια και την ζωτικότητά σας ενώ μέσα σας ξυπνάει ο Πήτερ Παν, ξανανιώθετε παιδιά. Επαγγελματικές ευκαιρίες, πρόοδος και ανέλιξη. Στις 5/6 και 7 Ιουνίου μπορείτε να σταθεροποιήσετε μία γνωριμία ενώ η αισθηματική σας ζωή προσφέρει αίσθημα σταθερότητας. Τυχερές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό αλλά και σε σπουδές. Νομικές υποθέσεις που εκκρεμούν παίρνουν θετική τροπή. Μεστώνει ο τρόπος σκέψης σας, ωριμάζετε και αντιμετωπίζετε την ζωή με περισσότερη υπευθυνότητα και σύνεση. Ο έρωτας και η ζωή κρύβουν πολλές εκπλήξεις. Κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικές γνωριμίες που σας προάγουν επαγγελματικά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Επωφεληθείτε!
Ταύρος: Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του ζωδίου σας κάνει την είσοδό της στον Λέοντα έτσι το επόμενο τετράμηνο θα ευνοήσει τον οικογενειακό σας βίο, τις ενδοοικογενειακές και πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε διακόσμηση στο σπίτι σας ή να κάνετε μία ανακαίνιση που θα σας βοηθήσει ώστε να αλλάξει η ψυχολογία σας. Θέματα αγορών, πωλήσεων και ακινήτων δέχονται σημαντική εύνοια έτσι μέσα σε αυτό το τετράμηνο καλό είναι να προωθήσετε τέτοιου είδους θέματα. Δεν αποκλείεται να μεταφέρετε τον χώρο εργασίας σας στο σπίτι κάποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε μία συμβίωση ή θα αποκτήσετε έναν απόγονο. Η ψυχολογία σας βελτιώνεται σημαντικά και ανακτάτε την Πίστη στον εαυτό σας. Εσωτερική γαλήνη, ηρεμία, συγκρότηση. Θέματα επαγγελματικά δέχονται επίσης βοήθεια έτσι και ο επαγγελματικός τομέας θα δεχτεί τονωτικές ενέσεις. Στις 5-6 & 7/6 το τρίγωνο Αφροδίτη-Κρόνου βοηθάει στην τακτοποίηση οικονομικών ζητημάτων και δη εκείνων που σχετίζονται με εφορίες, δάνεια, διατροφές, κληρονομιές ή με ακίνητα. Η αισθηματική σας ζωή σταθεροποιείται, έχετε έντονα ερωτική διάθεση και η σχέση σας με τον/την σύντροφό σας γίνεται ουσιαστικότερη. Από τις 20/6 έως τις 5/7 μπαίνετε σε μία δυναμική περίοδο όπου κλείνετε κάποιες υποθέσεις σας (επαγγελματικές - προσωπικές) με σχετική ευκολία! Πιθανώς να προκύψουν ανομολόγητα πάθη, κρυμμένα συναισθήματα που δεν παραδέχεστε. Εσωτερικές διεργασίες, ψυχαναλυτική περίοδος, γεμάτη αυτογνωσία.


Δίδυμοι: Η Αφροδίτη από τον Λέοντα εγκαινιάζει μία περίοδο εξωστρέφειας, έντονης κοινωνικοποίησης, δικτύωσης και ενός ατελείωτου επικοινωνιακού πάρε-δώσε. Ο λόγος σας γλυκαίνει, γοητεύει και αυτό σας κάνει ρήτορες ώστε να πείσετε για τις ιδέες σας και τα σχέδιά σας. Είναι ιδανικό διάστημα για να αναδειχθείτε και να αναδείξετε τις ικανότητές σας. Αναμένονται πολλές επαφές, συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων - ιδεών. Πολλοί από εσάς θα πραγματοποιήσετε ταξίδια εντός ή εκτός συνόρων για λόγους επαγγελματικούς. Μάλιστα, πολλοί από εσάς θα συνδυάσετε αυτά τα ταξίδια και με αναψυχή. Ο έρωτας καλά κρατεί και γενικότερα κρύβεται σε αποδράσεις και ταξίδια. Ένα διάστημα με έμφαση στην επικοινωνία και την δικτύωση. Τώρα χτίζετε τον κοινωνικό σας περίγυρο και ιστό. Θετικές εξελίξεις και ευχάριστα νέα έχετε να αναμένεται από τα αδέλφια σας αλλά και τους στενούς συγγενείς ενώ παράλληλα και οι σχέσεις σας βελτιώνονται σημαντικά. Ιδανικό διάστημα αυτό του τετραμήνου (έως τις 8/10) για να περάσετε συνεντεύξεις, για να αποστείλετε βιογραφικά και για να ενισχύσετε το βιογραφικό σας. Εάν είστε εκτός εργατικού δυναμικού αναζητήστε εργασία. Στις 5-6 & 7/6 το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου υπόσχεται σταθεροποίηση στον έρωτα και στην αισθηματική σας ζωή. Η σχέση σας φαίνεται να θεμελιώνεται και να γίνεται περισσότερο ουσιαστική. Σταθεροποίηση αναμένεται και στον τομέα σχέσεις, συνεργασίες (φιλικές - επαγγελματικές). Δεν αποκλείεται να κλείσετε συμφωνίες ενώ επιτυγχάνετε επιτυχείς εμπορικές συμφωνίες ή συνδιαλλαγές. Ο λόγος σας έχει ισχύ, πείθει και αυτό σας κάνει υπολογίσιμη επαγγελματική δύναμη. Μετά τις 20/6 και έως τις 5/7 θα δεχτείτε εύνοια από συλλόγους, φίλους και ομοϊδεάτες ενώ παράλληλα ένα σχέδιό σας, ένα όνειρό σας πραγματώνεται. Επωφεληθείτε!


Καρκίνος: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα και σε συνδυασμό μάλιστα με τον Δία στο ίδιο ζώδιο το πρώτο δίμηνο του καλοκαιριού έρχεται να προσφέρει εισοδηματική ανάκαμψη, έσοδα και κέρδη. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε τα του μισθού σας ή να ζητήσετε μία αύξηση ενώ δεν αποκλείεται να βρείτε μία συμπληρωματική δουλειά που θα σας προσκομίσει κέρδος. Σταθεροποιούνται κάποιες καταστάσεις στην προσωπική σας και επαγγελματική σας ζωή. Μπαίνετε σε μία φάση έντονης δράσης και δραστηριοποίησης, στην διάρκεια της οποίας θα κάνετε νέες εκκινήσεις που θα αποδώσουν οικονομικά. Σταθερότητα στον έρωτα, παγίωση κάποιων σχέσεων αλλά και έντονα φλερτ. Έντονα ερωτική διάθεση, ερωτισμός, αισθησιασμός, πάθος. Οι σταθερές σας, οι αξίες σας γοητεύουν και ελκύετε τους άλλους σαν μαγνήτης. Αναθεωρήσεις αξιών και σταθερών τον Αύγουστο. επιστροφές οφειλόμενων ποσών τον Αύγουστο επίσης. Ο επαγγελματικός σας τομέας δέχεται ιδιαίτερα θετικές επιρροές και εκεί είναι που θα δείτε απρόσμενες επιτυχίες ενώ παράλληλα θα επισυνάψετε νέες επαγγελματικές συμφωνίες και θα σας σταθούν άνθρωποι με ισχύ, εξουσία έτσι θα αναδειχτεί το έργο σας. Φήμη, δημοτικότητα, κοινωνική προβολή, καταξίωση, απήχηση. Στις 5-6 & 7/6 ευνοούνται θέματα εργασιακά, εξομαλύνονται κάποιες αντιθέσεις με συνεργάτες ενώ δεν αποκλείεται να κλείσετε μία επωφελή συμφωνία στον επαγγελματικό τομέα. Χρήματα, αισθήματα και επαγγελματικά σε θετική τροχιά.

Λέων: Η Αφροδίτη μπαίνοντας στο ζώδιό σας προσφέρει γοητεία, ομορφιά και σας κάνει περισσότερο ελκυστικούς. Είναι ένα τετράμηνο όπου θα φροντίσετε τον εαυτό σας, την εικόνα σας, την εμφάνισή σας και θα προβείτε σε καλλωπιστικές αλλαγές. Οι αδέσμευτοι έχετε όλες τις ευλογίες να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ή να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Η συντροφική σας ζωή βελτιώνεται σημαντικά, η σχέση σας με τον/την σύντροφό σας γίνεται ποιοτικότερη και ανανεώνεται ενώ παράλληλα τα συναισθήματα αναζωπυρώνονται. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να φλερτάρετε, να παίξετε και να ερωτευτείτε μιας και το ντουέτο Αφροδίτης-Δία σας κάνει γοητευτικούς και ανεβάζει την ερωτική διάθεση στα ύψη. Θέλετε να ερωτευτείτε και να σας ερωτευτούν. Η δημοτικότητά σας εκτοξεύεται στα ύψη και είστε έτοιμοι να χτίσετε νέες συμμαχίες που θα σας προάγουν επαγγελματικά, κοινωνικά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Η διάθεσή σας βελτιώνεται σημαντικά, είστε περισσότερο εξωστρεφείς, κοινωνικοί και δικτυώνεστε χτίζοντας έναν νέο κοινωνικό ιστό. Η δημιουργικότητά σας αυξάνεται σημαντικά και ξεχωρίζετε για την δράση σας. Έχετε την εύνοια σε προσωπικό επίπεδο, ελκύετε τους γύρω σας έτσι καλό είναι να επωφεληθείτε. Στις 5-6 & 7/6 το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σταθεροποιεί την αισθηματική σας ζωή, η οποία περνάει σε άλλη φάση, πιο γόνιμη και ώριμη. Οι επιλογές σας ενέχουν ορθή κρίση και προσεγγίζετε τον έρωτα με περισσότερο ορθολογισμό. Ένα σχέδιο επαγγελματικό αποδίδει τα μέγιστα και οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες ανθοφορούν. Να θυμάστε πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα Ιούνη κρύβει άφθονο έρωτα, φλερτ, περιπέτειες και διακατέχεστε από μία έντονα ερωτική διάθεση. Ευνοούνται οι επαφές με το εξωτερικό, τα ταξίδια (είτε στο εξωτερικό είτε στο εσωτερικό) ενώ παράλληλα οτιδήποτε σχετίζεται με το ξενόφερτο κρύβει ευκαιρίες. Μία επαγγελματική πρόταση ερχόμενη από κάποιον άνθρωπο αλλοδαπής προέλευσης σας προάγει επαγγελματικά. Θετικές ρυθμίσεις επί των νομικών. Ταξίδια, διεύρυνση οριζόντων πνευματικών και μη. Ο έρωτας έχει χιλιομετρική απόσταση, ηλικιακή διαφορά ή ενέχει το στοιχείο του ασυμβίβαστου. Ενισχύστε το βιογραφικό σας, περάστε συνεντεύξεις, προβληθείτε.


Παρθένος: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα δεν είναι ιδιαίτερα τυχερή θέση όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα και τα ερωτικά σας ζητήματα. Ίσως φέρνει στην επιφάνεια έντονα, ανομολόγητα πάθη αλλά και καταπιεσμένα συναισθήματα. Εάν βρίσκεστε σε μία υπάρχουσα σχέση δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε τον μήνα Αύγουστο κάποια πράγματα στην ερωτική σας ζωή ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να επιστρέψει κάποιο άτομο από το παρελθόν σας έτσι θα βρεθείτε σε δίλημμα. Μία ιδιαίτερη προστασία, ένας φύλακας άγγελος από ατυχίες και κακοτοπιές είναι δίπλα σας και αυτό σας βοηθάει να ανέλθετε επαγγελματικά. Απαλλαγμένοι για λίγο από τον Κρόνο και έχοντας την αρωγή Δία-Αφροδίτης προωθήστε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και αναδείξατε τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας. Η καθημερινότητά σας γλυκαίνει και αποκτάτε περισσότερη ηρεμία. Η υγεία σας βελτιώνεται σημαντικά για αυτό καλό είναι να μεριμνήσετε για θέματα υγείας. Ψυχολογία πολύ δυνατή και αίσθημα Πίστης στον εαυτό σας, το οποίο ανακάμπτει. Κλείνετε επιτυχώς κάποιους κύκλους στα επαγγελματικά και στην προσωπική σας ζωή. Στις 5-6 & 7/6 μπορείτε να ρυθμίσετε θέματα ακινήτων, αγορών και πωλήσεων ενώ και ο οικογενειακός βίος κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. Το καλοκαίρι και δη το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου διευθετήστε θέματα δανείων, διατροφών, κληρονομικά, εφορίας και αποπληρωμών καθώς μπορείτε να επιτύχετε πιο ευνοϊκές ρυθμίσεις. Ευνοείται η ερωτική και σεξουαλική σας ζωή. Θα ανακαλύψετε πολλές ερωτικές πτυχές του εαυτού σας ενώ θα δεθείτε περισσότερο εάν ήδη έχετε μία σχέση. Το φετινό καλοκαίρι δεν είναι υπέρ νέων γνωριμιών αλλά σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε ποιοτικά την σχέση σας. Ενίσχυση στα οικονομικά του/της συντρόφου σας. Ενασχόληση με την εναλλακτική θεραπεία και με τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας ή άσκησης. έντονα ψυχαναλυτική περίοδος με εύρεση ισορροπιών.


Ζυγός: Η νέα θέση της Αφροδίτης από τον Λέοντα και η τετράμηνη παρουσία της εκεί έρχεται να φέρει εύνοια από φιλικά σας πρόσωπα αλλά και από ανθρώπους που μοιράζεστε κοινά οράματα, έχετε κοινούς στόχους ή κοινές φιλοδοξίες. Μπαίνετε σε μία φάση δυναμικής εξωστρέφειας, κοινωνικοποίησης, δικτύωσης και φτάνει το πλήρωμα του χρόνου που διογκώνετε τον κοινωνικό σας ιστό. Τώρα μπορείτε να σχεδιάσετε το μέλλον σας με περισσότερη αισιοδοξία, ελπίδα αλλά και στρατηγική εν'ω τον Αύγουστο μπορείτε να αναθεωρήσετε τρόπο δράσης. Είναι ένα διάστημα έντονα ερωτικό, η διάθεσή σας βελτιώνεται σημαντικά ενώ τα φλερτ και οι περιπέτειες παίρνουν και δίνουν. Τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο η ταυτόχρονη συνεύρεση του Δία με την Αφροδίτη (κυβερνήτης σας) σας ωθεί σε απολαύσεις και διασκεδάσεις. Θέλετε να περάσετε καλά, να ξεφύγετε από την ρουτίνα και τις υποχρεώσεις. Επιθυμείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας, τις σχέσεις σας και την εμφάνισή σας. Το εντυπωσιακό τρίγωνο Δία-Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει ξαφνικές ευκαιρίες στον τομέα σχέσεις, συνεργασίες - συντροφική ζωή. Δεν αποκλείεται να επισυνάψετε σχέσεις ως μάνα εξ ουρανού και να μπουν στην ζωή σας άνθρωποι που θα σας κάνουν να αναδειχθείτε κοινωνικά. Μοιραίες - ξαφνικές συναντήσεις, κεραυνοβόλοι έρωτες και ενθουσιασμοί σιγοντάρουν υπέρ ενός ξέφρενου καλοκαιριού γεμάτου έρωτα και παθών. Η ζωή είναι όλο εκπλήξεις, είναι αυτό που λέμε βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Η τύχη είναι μαζί σας έτσι μπορείτε να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να βρείτε την αδελφή ψυχή σας ενώ ι δεσμευμένοι μπορείτε να αναβιώσετε τον έρωτα. Στις 5-6 & 7/6 αναμένονται επιτυχείς διαπραγματεύσεις, εμπορικές συμφωνίες και συνδιαλλαγές. Ο λόγος σας έχει αρμονία, πειθώ και μπορείτε να κερδίσετε σε επίπεδο επαγγελματικό. Τυχερές ειδήσεις από τον τομέα αδέλφια - συγγενείς.


Σκορπιός: Αφροδίτη στον Λέοντα! Τύχη στα επαγγελματικά, αναγνώριση, καταξίωση, δημοτικότητα, φήμη. Η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και σε συνδυασμό με τον Δία έρχεται να εκτοξεύσει τις επαγγελματικές σας επιτυχίες. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες σίγουρα θα παρατηρήσετε αύξηση στο πελατολόγιο σας ενώ θα επισυνάψετε τυχερές επαγγελματικές συμμαχίες. Νέοι συνάδελφοι, νέοι σύμμαχοι έρχονται να φέρουν επιτυχία και πρόοδο. Οι σχέσεις είναι περισσότερο αρμονικές και οι δεσμοί σας αποκτούν ισχύ. Οι νέοι άνθρωποι που εισβάλλουν στην ζωή σας την ομορφαίνουν και χαρίζουν φως, ελπίδα. Βελτιώνονται οι σχέσεις με ανωτέρους και προισταμένους ενώ και η γνώμη σας μετράει, είστε μία υπολογίσιμη δύναμη. Θέλετε να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε, να χαρείτε, να βρεθείτε σε κοσμικές δεξιώσεις και event. Παράλληλα, εισπράττετε πολύ αγάπη από την οικογένειά σας, τους οικείους σας αλλά και από κάποιους συναδέλφους σας. Θέματα οικονομικά ρυθμίζονται ευνοϊκά στις 5-6 & 7 Ιουνίου ενώ δεν αποκλείονται και κάποια έσοδα. Ο τομέας των οικονομικών σταθεροποιείται και μπορείτε αν διαπραγματευτείτε με περισσότερη ευκολία οικονομικές εκκρεμότητες. Παγιώνετε τις σταθερές και τις αξίες στη ζωή σας. Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης-Ουρανού σας κάνει περισσότερο καινοτόμους και προοδευτικούς στον χώρο της εργασίας ενώ δεν αποκλείεται παράλληλα να προβείτε σε δυναμικές αλλαγές, σε εκσυγχρονισμό έτσι θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ευνοείται η υγεία, η ψυχολογία ενώ μπορείτε να απαλλαγείτε από τοξίνες ή να υιοθετήσετε ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα. Φροντίστε για την υγεία σας, μεριμνήστε για το σώμα σας, αγαπήστε το!

Τοξότης: Η τετράμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα είναι άκρως ευεργετική για το δικό σας ζώδιο καθώς σας βοηθάει να αλλάξετε τρόπο σκέψης και ιδεολογία. Δραστηριοποιείστε, κοινωνικοποιήστε , παίρνετε πρωτοβουλίες και διεκδικείτε μερίδιο στην ζωή, στην δική σας ζωή. Εύνοια δέχεστε σε θέματα σπουδών, ειδίκευσης, εκπαίδευσης και κατάρτισης. Περάστε συνεντεύξεις, αποστείλετε βιογραφικά και σίγουρα θα ανοίξει εντελώς ξαφνικά μία θέση εργασίας και για εσάς. Ο συνδυασμός Δία-Αφροδίτης στον Λέοντα είναι ο πιο θετικός οιωνός σε τέτοιου είδους θέματα ενώ δέχεστε αρωγή ώστε να ρυθμίσετε θέματα νομικά. Οι ιδέες σας ενέχουν το στοιχείο της έμπνευσης, του ρίσκου, της ανεξαρτησίας, της πρωτοπορίας και της διορατικότητας έτσι κερδίζετε συμμαχίες και πολλοί άνθρωποι είναι σύμμαχοι σας. Μέσα σε αυτό το τετράμηνο θα δικτυωθείτε, θα γνωρίσετε κόσμο και θα αντλήσετε πληροφορίες χρήσιμες για την προσωπική σας εξέλιξη και πρόοδο. Θετικές και εντυπωσιακές ειδήσεις καταφθάνουν από το εξωτερικό όπου μπορείτε να αναζητήσετε δυναμικά θέση εργασίας. Αλλάξτε τρόπο σκέψης καθώς το σύμπαν σας παρέχει αυτήν την δυνατότητα. Εάν ανήκετε στους πεσιμιστές Τοξότες μπορείτε να δείτε το φως και την ελπίδα ώστε να αλλάξετε άρδην. Ο συνδυασμός Αφροδίτης-Δία με τον Ουρανό εγείρουν πάθη, έρωτες θυελλώδεις (μεγάλης έντασης, αμφιβόλου διάρκειας) έτσι μέσα στο καλοκαίρι δεν πλήττετε. Ο έρωτας κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ πολλοί είναι οι Τοξότες που θα αναθεωρήσετε επί της συντροφικής σας ζωής. Στο μενού των επιρροών μία απρόβλεπτη εγκυμοσύνη. Η δημιουργικότητά σας αυξάνεται σημαντικά, γίνεστε περισσότερο δραστήριο, ρισκάρετε και να ξέρετε πως το ρίσκο μπορεί να σας οδηγήσει σε αλλαγή του βιοτικού σας επιπέδου. Οι αδέσμευτοι έχετε όλες τις επιρροές ώστε να φλερτάρετε ανενόχλητοι. Ωστόσο, πολλοί Τοξότες θα αναθεωρήσετε τακτική πλεύσης στα αισθηματικά. Οι ημέρες 5-6 & 7/6 προσφέρονται για σταθεροποίηση στον έρωτα ενώ τα συναισθήματα σας είναι πιο μεστά και εσείς περισσότερο σίγουροι για τις επιλογές σας. Ποιότητα έναντι της ποσότητας. Οργανώστε τις διακοπές σας μετά τις 19/6 καθώς το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο.


Αιγόκερως: Η Αφροδίτη στον Λέοντα και δη σε συνδυασμό με τον Δία στο ίδιο ζώδιο σημαίνει για εσάς μία έντονη, πλουμιστή ερωτικοσεξουαλική ζωή. Ο ερωτισμός σας χτυπάει κόκκινο και εσείς με την σειρά σας χτυπάτε το κεφάλι σας στο ταβάνι. Οι έχοντες μία ερωτική σχέση ήδη αναμένετε την ενδυνάμωση των δεσμών της σχέσης σας ενώ παράλληλα θα έρθετε πιο κοντά στον/στην σύντροφό σας. Η σχέση σας γίνεται βαθύτερη, ουσιαστικότερη και το πάθος ξεχειλίζει. Οι αδέσμευτοι έχετε όλες τις ευλογίες για πλούσιες, ζουμερές ερωτικές απολαύσεις. Απολαύστε τον έρωτα, το σεξ, το χρήμα και τις αισθήσεις. Θέματα οικονομικά, φορολογικά, κληρονομικά, εφορίας, δανείων, διατροφών προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και λόγω των θετικών επιρροών μπορείτε να τα διευθετήσετε επικερδώς. Η οικογενειακή σας ζωή κρύβει πολύ όμορφες στιγμές, ευτυχία, ξενοιασιά και οι ενδοοικογενειακές σας σχέσεις ανανεώνονται. Θέματα αγορών-πωλήσεων και ακίνητης περιουσίας μπορούν να βρουν αιφνίδια λύσεις. Πολλοί Αιγόκεροι ενδέχεται να αποκτήσετε ένα νέο μέλος στην οικογένειά σας ενώ άλλοι θα εκμοντερνίσετε την οικεία σας, θα αλλάξετε διακόσμηση και έπιπλα. Στις 5-6 & 7/6 ευνοείται η εργασία σας, το εργασιακό κομμάτι και έχετε να αποκομίσετε οφέλη και κέρδη. Στήριξη ή βελτίωση σχέσεων με συναδέλφους και συνεργάτες. Η υγεία βελτιώνεται σημαντικά. Κλείσιμο κάποιων κύκλων επιτυχώς, αναθεωρήσεις επί των προσωπικών σας σχέσεων, αλλαγή συμπεριφοράς!


Υδροχόος: Απέναντι σας η Αφροδίτη από σήμερα έως τις 8/10. Είναι ένα διάστημα που θα δεχτείτε την εύνοια από τρίτους, μέσα από σχέσεις και συνεργασίες. Οι άλλοι σας αντιμετωπίζουν με περισσότερη θετικότητα και αυτό σας δίνει πόντους ώστε να χτίσετε συμμαχίες. Σχέσεις, συνεργασίες και αισθηματική ζωή κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, όμορφες στιγμές και σας απογειώνουν. Τυχερές συμπτώσεις, τυχερές συγκυρίες έρχονται να δώσουν ώθηση στα σχέδιά σας. Περίοδος κοινωνικοποίησης, δικτύωσης, εξωστρέφειας. Οι αδέσμευτοι έχετε όλες τις ευλογίες να κάνετε μία νέα και ιδιαίτερα τυχερή γνωριμία (με εξαίρεση εσάς στις 17-18-19-10-21-22 Αυγούστου) οι οποίοι θα κληθείτε να λάβετε μία οριστική απόφαση σχετικά με μία σχέση ζωής. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση και να αναβιώσετε τον έρωτα σας. Οι σχέσεις σας τονώνονται ιδιαίτερα και δέχεστε την εύνοια μέσα από συνδιαλλαγές και συναναστροφές. Στις 5-6 & 7/6 ένα σχέδιό σας, μια φιλοδοξία σας σταθεροποιείται ενώ θα δεχτείτε στήριξη και βοήθεια από φιλικά πρόσωπα ή από ομοϊδεάτες. Στις 20/6 η αισθηματική ζωή κρύβει ιδιαίτερα όμορφες στιγμές, το πάθος, ο ερωτισμός, το χιούμορ, η ηρεμία και τα αγνά συναισθήματα σας δίνουν δύναμη. Οργανώστε τις διακοπές σας από τις 19/6 έως τις 5/7 καθώς θα περάσετε ξένοιαστα και ανέμελα. Ο έρωτας κρύβει πολλές εκπλήξεις και μπορεί να κρύβεται σε ταξίδια, σε αποδράσεις και σε εκδρομές. Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς βελτιώνονται σημαντικά. Ιδανικό διάστημα για να περάσετε συνεντεύξεις, για να αποστείλετε βιογραφικά και να αναζητήσετε εργασία δυναμικά. Εμπλουτίστε το βιογραφικό σας και ασχοληθείτε με την ειδίκευση και κατάρτισή σας. Ο λόγος σας κερδίζει τις εντυπώσεις, οι ιδέες σας είναι επινοητικές, προοδευτικές και αποβλέπουν στην βελτίωση του βιοτικού σας επιπέδου. Συνδυάζετε την καινοτομία και ελκύετε τους άλλους σαν μαγνήτης. Ο Αύγουστος φέρει επιστροφές ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε διακοπές με έναν παλιό σας σύντροφο. Επανασυνδέσεις! Κερδίζετε σε επίπεδο εμπορικών συμφωνιών και διαπραγματεύσεων.


Ιχθείς: Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Λέοντα! Από εκεί και μέχρι τις 10/8 μαζί με τον Δία έρχεται να ευνοήσει τον τομέα της εργασίας, της καθημερινότητάς σας. Εάν είστε εκτός εργατικού δυναμικού αναζητήστε εργασία καθώς το δίμηνο Ιουνίου - Ιουλίου είναι μοναδικό ώστε να απορροφηθείτε στην αγορά εργασίας. Εμπλουτίστε το βιογραφικό σας και αναδείξτε τις ικανότητές σας επιδεικνύοντας οργάνωση, πειθαρχία. Η καθημερινότητά σας βελτιώνεται σημαντικά και οι σχέσεις σας με συναδέλφους φτιάχνουν σημαντικά. Πολλές φορές θα δεχτείτε την αρωγή και την θετική συνδρομή τους ενώ το έργο σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Στο μενού της επιρροής (Δίας-Αφροδίτη) δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα ειδύλλιο μέσα στον εργασιακό χώρο. Εάν θέλετε να αποφύγετε τους μπελάδες φροντίστε να μην εμπλέξετε την εργασία με τον έρωτα! Η υγεία σας βελτιώνεται σημαντικά, είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε με την διατροφή σας, να απαλλαγείτε από τοξίνες, να αλλάξατε διατροφικές συνήθειες και να γεμίσετε υγεία και ευεξία. Αθληθείτε, φροντίστε το σώμα σας. Μάλιστα από τις 20/6 έως τις 25/7 το διάστημα είναι ιδανικό και προσφέρεται για έρωτες και διασκεδάσεις. Σε εκείνο το διάστημα οργανώστε τις διακοπές σας και ξεχάστε τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις. Στις 5-6 & 7/6 ευνοείται ο επαγγελματικός τομέας και μπορείτε να έχετε πρόοδο, προαγωγή και εξέλιξη. Σταθεροποίηση επαγγελματικών σχεδίων, δόξα, τιμές μέσα από αγώνες και μάχες που κερδίζετε. Ο οικονομικός τομέας δέχεται ευνοϊκές επιρροές και μπορεί να αποκομίσετε κέρδη, έσοδα ή να αναζητήσετε συμπληρωματικές πηγές εισοδήματος. Τονωτικές ενέσεις στον οικονομικό τομέα. Ζητήστε αύξηση μισθού, διαπραγματευτείτε τα του μισθού σας. Εκμοντερνίζεστε και αλλάζουν οι αξίες σας, οι σταθερές σας και οι αρχές σας. Εργασία και οικονομικά οι τομείς που δέχονται τις τυχερές επιρροές.

Αναρτήθηκε από Kyriakos Koktzidis στις 2:00 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου