technology

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Πανσέληνος στις 2/7/2015 και επιρροή, από την Πατρίτσια Νικολάου


Γράφει η Πατρίτσια Νικολάου

Αστρολόγος

Κύπρος

Πανσέληνος στις 2/7/2015  στον Αιγόκερω

Στην αστρολογία η Πανσέληνος στον Αιγόκερο την Πέμπτη 2/7, 5:19 ώρα Ελλάδος αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Σύμφωνα με την αστρο γίνεται σε όψη με τα μεσοδιαστηματα Άρη/Πλούτωνα και Δία/Κρόνο (όπου κατά το βιβλίο ΣΚΕ του Ρ. Εμπερτιν) θα φέρουν κλιμάκωση των εντάσεων, νέα προβλήματα σε όλες τις σχέσεις και συνεργασίες, ιδιαίτερα τις σταθερές και μακρόχρονες, ενώ θα σημάνει ακόμα και το τέλος πολλών εξ αυτών. Η επιρροή αυτής της Πανσελήνου στην αστρολογια αρχίζει να μαςεπηρεάζει από τις 27 Ιουνίου και θα συνεχίσει με λιγότερες εντάσεις μέχρι και τις 7 Ιουλίου. Η Πανσέληνος αυτή όπως μας δείχνει η αστρολογία δύσκολα θα μας κινητοποιήσει δυναμικά κυρίως στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, καθώς και σε θέματα ερωτικά, παρά μόνο και εφόσον έχουμε διάθεση να φέρουμε στη ζωή μας σταθερότητα και ασφάλεια.


Σύμφωνα με την αστρολογία ο προγραμματισμός και η σωστή οργάνωση με την Πανσέληνο αυτή παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο αλλά με τον έντονο θυμό και την παρορμητικότητα που θα βγάλει, δύσκολα θα επικρατήσει η λογική και η σωστή οργάνωση. Οπότε αν απουσιάζει η δράση και είναι παρόν ο παρορμητισμός τότε μπορούν να γίνουν μοιραία λάθη και θα έχουμε αναπάντεχες εκρήξεις και αντιδράσεις. Το διάστημα αυτό καλό θα ήταν να σχεδιάσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές, ή ακόμα και να τις ξεκινήσουμε, αφού το σίγουρο είναι πως θα υπάρχουν έντονες καταστάσεις στον ερωτικό τομέα. Αλλά στα επαγγελματικά δεν είναι εύκολο να παραδεχτεί κανείς τα λάθη του και ίσως υπάρχουν σημαντικές παραιτήσεις για λόγους ευθιξίας ή για λόγους αρχής.

Πολλοί είναι εκείνοι όπου μέσα στο καλοκαίρι θα ψάχνουν για δουλειά, θα παραιτηθούν, θα τους απολύσουν από τη δουλειά τους, θα υποχρεωθούν ή θα θέλουν να κάνουν γενικότερες αλλαγές σε θέματα επαγγελματικά. Η Πανσέληνος αυτή δίνει τροφή στις ανασφάλειες στην ψυχολογία μας και προσπαθεί να μας σκληραγωγήσει προκειμένου να γίνουμε πολύ πιο δυνατοί και αυτόνομοι. Μόνο η σκληρή δουλειά, η τάξη και η οργάνωση αμείβεται τις μέρες αυτές με την Πανσέληνο καθώς και κάθε αλλαγή που θα μας κάνει καλύτερους. Μας εφιστά την προσοχή προκειμένου να δουλέψουμε περισσότερο σε τομείς που είχαμε παραμελήσει και θα καταφέρουμε να σταθεροποιήσουμε σχέσεις και συνεργασίες που πραγματικά αξίζουν, αλλιώς, πρέπει με κάθε τρόπο να διαλυθούν. Και θα φροντίσει γι’ αυτό.

Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει αρνητικά κυρίως τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν στα ζώδια και στα δεκαήμερα αυτά άλλους πλανήτες ή στοιχεία στο προσωπικό ωροσκόπιό τους όπου μπορεί να τους κάνει ιδιαίτερα νευρικούς και να κάνουν σπασμωδικές ή απότομες κινήσεις και λάθη.

Εκείνοι που μπορούν να βγουν ακόμα και κερδισμένοι από την Πανσέληνο αυτή είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν εκεί, άλλους πλανήτες ή στοιχεία στο προσωπικό ωροσκόπιό τους όπου θα τους κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς και μαχητικούς καθώς μπορούν τώρα με το δυναμισμό τους να πετύχουν πολλά από αυτά που πραγματικά θέλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου