technology

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Νέα Σελήνη στον Λέοντα, 14/8/2015 Γενικές Προβλέψεις

Γράφει η Πατρίτσια Νικολάου

Αστρολόγος 
Λευκωσία Κύπρος









Νέα Σελήνη στον Λέοντα, 14/8/2015 - Γενικές Προβλέψεις



Νεα Σεληνη στον τολμηρό Λεοντα στις 14/8 – Αστρολογικες Προβλεψεις για τα νέα ξεκινήματα που θα φέρει από 14-29/8 με δυσκολίες λόγω της αναδρομης Αφροδιτης

Στην αστρολογια η Νεα Σελήνη στο Λεοντα την Παρασκευή 14/8, 17:53 ώρα Ελλάδος θα βοηθήσει να αντλήσουμε δύναμη από τα αγαπημένα πρόσωπα και τις σχεσεις μας αλλά και από μέσα μας για να ξεπεράσουμε προβλήματα που υπάρχουν παρά τις αναβολές και τα εμπόδια που φέρνει η αναδρομη Αφροδιτη. Η αστρολογια μας δείχνει πως αυτή η Νεα Σεληνη που είναι ιδιαίτερα δυναμική και θετική θα κινητοποιήσει ακόμα και τα βαθύτερα συναισθήματά μας. Θα βοηθήσει πολύ όλες τις ερωτικές υποθέσεις, αλλά και τα επαγγελματικά σχέδιά μας που είναι δημιουργικά αλλά έχουν αρκετά ψηλά τον πήχη παρόλο πουμας δίνουν μεγάλη χαρά.


Η Νέα αυτή Σελήνη όπου σύμφωνα με την αστρολογια είναι σε όψη με τα μεσοδιαστηματα Ήλιο/Αφροδίτη, Ερμή/Άρη, Άρη/Ποσειδώνα δείχνει (κατά το βιβλίο ΣΚΕ του Ρ. Εμπερτιν) πως θα υπάρξουν πολλές ελπίδες να πετύχουμε αν βάλουμε σε εφαρμογή τα ταλέντα μας και αυτά που πραγματικά είμαστε καλοί. Σίγουρα θα υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες για να περάσουμε καλά, να γευτούμε τον έρωτα και να έρθουν κάποια θετικά γεγονότα στη ζωή μας. Οι κλέφτες θα έχουν την τιμητική τους οπότε αν πρόκειται να λείπουμε διακοπές καλό θα ήταν να διασφαλίσουμε το σπίτι μας καλά και να είμαστε προσεχτικοί εκεί που θα πάμε γιατί κινδυνεύουμε να κλαπεί ή να χάσουμε κάτι πολύτιμο.

Το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε συναισθηματικό επίπεδο, να παραπλανηθούμε από ανθρώπους ιδιαίτερα γοητευτικούς, μυστηριώδεις, αλλά και απατηλούς γι’ αυτό καλύτερα να μην υπολογίζουμε πως θα δημιουργήσουμε σχέσεις με μέλλον τις μέρες αυτές.

Μπορεί να φέρει εντελώς ξαφνικά κάποια καινούργια προβλήματα κυρίως στις σχέσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά τα οποία όμως δεν θα πρέπει να «θάψουμε» αλλά μάλλον να προσπαθήσουμε να τα επιλύσουμε άμεσα.

Λάθη και παραλήψεις θα υπάρξουν σίγουρα και θα τα κάνουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά μας, αλλά θα πρέπει να τα συνειδητοποιήσουμε σύντομα και να παλέψουμε για να διορθωθούν πριν κάνουμε μεγάλη ζημιά. Πρόσωπα με εξουσία θα απογοητευτούν από τους στενούς συνεργάτες τους και πολύ πιθανό ακόμα και να εξαπατηθούν από αυτούς και θα το μάθουν τώρα ή αργότερα.

Εκείνοι που θα περάσουν πιο δύσκολα και θα έχουν τις περισσότερες απώλειες από αυτή εδώ τη Νέα Σελήνη είναι οι Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό ωροσκόπιό τους.

Ενώ εκείνοι που ευνοούνται ιδιαίτερα και μπορούν να έχουν πολλές ευκαιρίες από τα νέα ξεκινήματα της Νέας αυτής Σελήνης είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό ωροσκόπιό τους, αλλά πρέπει να προσέχουν τα μεγάλα ανοίγματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου