technology

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ηλιακή έκλειψη 13/9/2015 - Επιρροές από τον Κυριάκο Κοκτζίδη

Γράφει ο Κυριάκος Κοκτζίδης
Αστρολόγος - Οικονομολόγος
http://astroalximies.blogspot.com.au




Ηλιακή έκλειψη 13/9/2015  Επιρροές


Την Κυριακή 13/9 και ώρα 9:41 το πρωί σχηματίζεται η μερική έκλειψη ηλίου
στην εικοστή (20o) μοίρα της Παρθένου. Είναι μία νέα σελήνη και έκλειψη ηλίου παράλληλα που φέρνει αλλαγές στα εργασιακά, σε εργασιακές συμβάσεις, στο σύστημα της υγείας αλλά σε ζητήματα ασφάλισης και ασφαλιστικού. Δεν σχηματίζει ιδιαίτερες όψεις με πλανήτες παρά μόνον μία αντίθεση με τον χαμένο αστεροειδή "Χείρωνα". Τι σημαίνει αυτό; Πως είναι μία έκλειψη που φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες, φοβίες αλλά και τραυματικές καταστάσεις που πρέπει να ξεπεραστούν. Το μόνο σίγουρο είναι πως η όλη διαδικασία είναι επίπονη, κουραστική, ψυχοφθόρα. Όπως καθαρίζουμε μία πληγή με καθαρό οινόπνευμα, βάμμα ιωδίου και βαμβάκι έτσι καλούμαστε να βρούμε τους εναλλακτικούς τρόπους εκείνους για να επουλώσουμε τις συναισθηματικές πληγές εκείνες που μας αφήνουν ανήμπορους στο να εξελιχτούμε. Θα υπάρξουν αλλαγές & αναθεωρήσεις σε ζητήματα εργασιακά, εργασιακές συμβάσεις αλλά και στον τομέα "υγεία". Επηρεάζονται οι γεννημένοι στα μεταβλητά ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων και δη εκείνοι που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Πιο συγκεκριμένα επηρεάζονται οι γεννημένοι Δίδυμοι στις 10-11-12-13-14/6, οι γεννημένοι Παρθένοι στις 11-12-13-14-15/9, οι γεννημένοι Τοξότες στις 10-11-12-13-14 Δεκεμβρίου και οι γεννημένοι Ιχθύες στις 11-12-13-14-15/3. Υπάρχει ανοχή συν-πλην μιας ημέρας στις εν λόγω ημερομηνίες, οι οποίες επηρεάζονται λίγο ασθενικότερα.
 
Η ηλιακή έκλειψη αυτή σχηματίζει μία χιαστή (γωνία 150ο) με τον Ουρανό κάτι που της δίνει έναν τόνο ανατρεπτικό, αναπάντεχο. Οι αλλαγές και οι εξελίξεις θα προκύψουν εντελώς αιφνίδια και πολλές φορές θα μας βγάλουν από το πρόγραμμα μας, από την ρουτίνα μας και από τον δρόμο του "προκαθορισμένου" έτσι θα χρειαστεί να δείξουμε ευελιξία, ευκαμψία και προσαρμοστικότητα στις νέες καταστάσεις που θα έρθουν στην επιφάνεια. Στο εν λόγω κλίμα έρχεται να προστεθεί και μία άλλη επιρροή.
 Το μεσοδιάστημα Άρη/Ουρανού σε τετράγωνο ακριβείας με την έκλειψη είναι μια όψη άκρως επικίνδυνη-αφυπνιστική. Περικλείει τεράστια ποσά ενέργειας και φέρνει αλλαγές, ανατροπές, ρήξεις, απότομες συμπεριφορές και αναπάντεχα γεγονότα που έρχονται στην επιφάνεια από εκεί που δεν το περιμένεις. Η δράση μας αποκτά ταχύτητα και εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε ξαφνικά σε νέα δεδομένα. Τα συναισθήματά μας, οι επιθυμίες μας και τα θέλω μας μπορούν να αποτελέσουν αφυπνιστικό παράγοντα στην ζωή μας. Προσοχή στα μικρά ατυχήματα, στις φλεγμονές, στις εμπύρετες ιώσεις, στην διατροφή μας, στο πεπτικό, εντερικό μας αλλά και σε στομαχικές διαταραχές. Πιθανές, αυξήσεις στις ιώσεις, σε δερματολογικά-αιματολογικά και αναπνευστικά προβλήματα.
 Καλή, δημιουργική & ευλογημένη έκλειψη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου