technology

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Eκτακτο! Αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 6/12/2015 έως 21/1/2016

Γράφει η Πατρίτσια Νικολάου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ / ΚΥΠΡΟΣ
https://www.facebook.com/patricia.nicolaou.5?fref=nf&pnref=story




Eκτακτο! Αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 6/12/2015 έως 21/1/2016

Ζοφερό προμηνύεται το αμέσως επόμενο
χρονικό διάστημα, τουλάχιστον αστρολογικά, από ότι φαίνεται, με τα πρώτα δείγματα, να κάνουν την εμφάνιση τους. Το τρομοκρατικό κτύπημα στο μετρό του Λονδίνου, η έκρηξη στην πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου στην Κασπία Θάλασσα, η αυξανόμενη ένταση και συγκέντρωση πολεμικών δυνάμεων στην Μέση Ανατολή, η αυξανόμενη προκλητικότητα της Τουρκίας έναντι της Ρωσίας και πολλά άλλα, σηματοδοτούν προφανώς την έναρξη μιας περιόδου υπερφίαλης επικινδυνότητας για όλο τον πλανήτη και τα άτομα γενικότερα. Ας δούμε τι μας λέει η γνωστή αστρολόγος Πατρίτσια Νικολάου από την Κύπρο, οι προβλέψεις της οποίας δυστυχώς φαίνεται να επαληθεύονται.



Φωτογραφία της Patricia Nicolaou.
Αντίθεση Σελήνη-Ουρανός
Η ημέρα σήμερα περιέχει απρόοπτες καταστάσεις στην καθημερινότητα, ξαφνικές αλλαγές, εκπλήξεις και αποκαλύψεις. Μπορεί να συμβούν περίεργες καταστάσεις εκκεντρικές τάσεις και ροπή στις ακρότητες. Αρνητικές εξελίξεις σχετικές με την τεχνολογία και τον ηλεκτρισμό, όσο και με την έρευνα ή την εξερεύνηση. Οι επιδράσεις τους μπορεί επίσης να φέρουν στάσεις, απεργίες ή διαδηλώσεις που θα προκαλέσουν προβλήματα στο κοινό.
83 Αντίθεση Αρης-Ουρανός
Ο πλανήτης των απρόσμενων αλλαγών ο Ουρανός σχηματίζει αντίθεση με τον μαχητικό Αρη. Η άκρως επικίνδυνη αυτή επίδραση ενδέχεται να προκαλέσει ξαφνικά προβλήματα, απρόοπτα και μαχητικά γεγονότα. Δημιουργούνται τάσεις για συγκρούσεις με το κατεστημένο και την εξουσία, όπως και επαναστατικές διαθέσεις. Ατυχήματα, εγκαύματα, ηλεκτροπληξίες, νευρική υπερένταση ενισχύονται αυτό το διάστημα. Μπορεί να νιώθετε πιο νευρικοί και να ερεθίζεστε πιο εύκολα, ζώντας με σύγχυση ή άγχος. Αποφύγετε απερίσκεπτες ή επιπόλαιες ενέργειες που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά επαγγελματικές σχέσεις σας. Με τις αντίθετες αυτές δυνάμεις να συγκρούονται μπορεί να συμβούν τρομοκρατικές ενέργειες, εκρήξεις, φωτιές και γενικά εκρηκτικές καταστάσεις.
Τετράγωνο Ουρανός-Πλούτων
Αρνητική όψη: Οι ξαφνικές δυσάρεστες καταστάσεις,οι βαθιές αλλαγές, οι απεργίες και οι ριζοσπαστικές αντιδράσεις θα κάνουν έντονη τώρα την εμφάνιση τους.Οι καταστροφικές τάσεις: και τα βίαια συναισθηματικά ξε­σπάσματα ενδέχεται να ενταθούν το διάστημα αυτό. Η εσωτερική ανησυχία και οι στιγμιαίες εκρήξεις είναι κάτι που δύσκολα μπορούν τώρα να κρυφτούν. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν τρομοκρατικές ενέργειες ή ξαφνικά δυστυχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου