technology

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

18 Αυγούστου 2016/Μερική έκλειψη στον Υδροχόο/Πρόβλεψη


Γράφει η Πατρίτσια Νικολάου
Αστρολόγος
Λευκωσία - ΚΥΠΡΟΣ










Πανσέληνος /Μερική Έκλειψη 18/8 Υδροχόος!!!

Οι όψεις που βλέπουμε στη πανσέληνο είναι και παλι η σύνοδος Αρη/Κρόνου στον Τοξότη όπου θα επηρεάσει τα χρηματιστήρια και την οικονομία, το τετράγωνο Αρη/Ποσειδώνα που συνδέεται με την εκμετάλλευση, την κατάθλιψη, την ασθένεια, την ανικανότητα, το τετράγωνο Αρη/Βορείου δεσμού με τις συγκρούσεις σε συνεργασίες, το τετράγωνο Κρόνου/δεσμού με τις απώλειες, την διάσπαση, τους περιορισμούς, την έλλειψη προσαρμογής.

Η μερική έκλειψη στον Υδροχόο κυβερνάται από τον Ουρανο. Ο Υδροχόος προωθεί τις ανθρωπιστικές αρχές, καθώς και τη γνώση και τις υπηρεσίες που παρέχονται σε όλη την ανθρωπότητα. Ο Υδροχόος συνδέεται με την ευρεσιτεχνία και την τεχνολογία, την αεροναυπηγική και τα διαστημόπλοια, τις εργατικές οργανώσεις, επαναστάσεις, απεργίες, ταραχές, και εκρήξεις ποσο μάλλον όταν εχουμε και τον σχηματισμό ενός Yod με τον Ουρανο να συμμετέχει σε αυτο.


Η ενέργεια του Ουρανού είναι σπασμωδική, απρόσμενη και συγκλονιστική, και συχνά φτάνει την ταχύτητα της αστραπής. Ο Κρόνος είναι ο συν-κυβερνήτης του Υδροχόου. Οι Εκλείψεις στα ζώδια του αερα, ειδικά το 2017, θα φέρουν κοινωνιολογικές αναταραχές, εξεγέρσεις, καταστροφικές καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους ή πανδημίες, διασπάσεις κόμματων και αποστασίες, και αλλαγές στις συνθήκες που έχουν υπογραφτεί σε πολιτικο επίπεδο και συμμαχίες. Μερικές εκλείψεις στον Υδροχόο μπορεί να υποδηλώνουν μεγάλους σεισμούς. Τα ζώδια του αέρα έχουν πάντα πνευματικά κίνητρα. Η εκλειψη αυτη θα προετοιμασει το εδαφος για αυτα που θα ερθουν. Ειναι μια πανσεληνος παντα με εντασεις, υψηλη εγκληματικοτητα

Επιμέλεια παρουσίασης: Γιώργος Αθανασιάδης - Δικηγόρος, Θεατρικός Συγγραφέας
                                         ΣΥΔΝΕΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - email: athanasiadis.g@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου