technology

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Δίας στο Ζυγό, Σεπτέμβριος 2016-Σεπτέμβριος 2017, Προβλέψεις από τον Κυριάκο Κοκτζίδη

Γράφει ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ  ΚΟΚΤΖΙΔΗΣ

Αστρολόγος - Οικονομολόγος
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -  GREECE
http://astroalximies.blogspot.com.au/

Επιμέλεια Παρουσίασης
Γιώργος Αθανασιάδης
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ - ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ
ΣΥΔΝΕΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
email: athanasiadis.g@hotmail.com
contact:
www.athanasiadis-lawyers.blogspot.com.au











Δίας στον Ζυγό, Σεπτέμβριος 2016-Σεπτέμβριος 2017


Την Παρασκευή 9/9/16 και ώρα 14:18 ο Δίας κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10/10/17. Ο Δίας καλείται και «μέγας ευεργέτης», σχετίζεται με την αφθονία, με την ανάγκη για επέκταση και την εξέλιξη. Εγκαταλείπει το ζώδιο του Ερμή (Παρθένος) και εισέρχεται στο ζώδιο της Αφροδίτης (Ζυγός). Η νέα διέλευση του Δία είναι άκρως ενισχυτική για τον τομέα σχέσεις-συνεργασίες-γάμος έτσι μέσα στον επόμενο χρόνο θα δούμε νέες συμμαχίες να γεννιούνται ενώ θα αυξηθούν σε ποσοστό οι γάμοι και οι αρραβώνες. Πολλοί είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν να συμβιώσουν ή να επισημοποιήσουν την σχέση τους ενώ νέες σχέσεις φαίνονται να εκκολάπτονται. Πάγιο αίτημα της νέας θέσης του Δία από τον Ζυγό είναι η συντροφικότητα, η συμβίωση αλλά και οι έντονες κοινωνικές επαφές. Μέσα από το ζώδιο του Ζυγού θα μας δώσει την δυνατότητα να «ζυγίζουμε» πράγματα και καταστάσεις ώστε να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις έπειτα από σκέψη και σωστή παρατήρηση. Είναι μία θέση που μας βοηθάει να αναπτύξουμε τις αρετές της δικαιοσύνης, του δικαίου και της ισότητας. Η ανάγκη για αρμονία και ισορροπία πηγάζει έμφυτα από μέσα μας και αποφεύγουμε τις συρράξεις μέσα σε σχέσεις. Η κοινωνικότητα, οι δημόσιες σχέσεις και ο ευρύς κοινωνικός κύκλος αποτελούν εκφάνσεις της εν λόγω επιρροής.

Τον Σεπτέμβριο του 2016, παρ όλες τις εκλείψεις και την ρευστότητα η ταυτόχρονη παρουσία του Δία, της Αφροδίτης και του Ήλιου στον Ζυγό προσφέρουν αισιοδοξία και ασπίδα προστασίας σε σχέσεις και συνεργασίες. Ο μήνας Σεπτέμβριος είναι προπαρασκευαστικός και σηματοδοτεί την απαρχή νέων σχέσεων-συνεργασιών που θα ακολουθήσουν τον μήνα Οκτώβριο. Τον μήνα Οκτώβριο, το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα ενισχύει έντονα την φιλοδοξία μας για υπεροχή, εξουσία και επιβολή γύρω από ζητήματα σχέσεων, συνεργασιών, επαγγελματικών αλλά και οικονομικών. Η εν λόγω επιρροή, αυξάνει σημαντικά την ανάγκη μας για αποκτήματα και οικονομικά οχυρά. Μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικές και οικονομικές υπερβολές, έτσι χρειάζεται να δείξουμε προσοχή γύρω από οικονομικούς χειρισμούς καθώς η καταναλωτική μανία χτυπάει κόκκινο. Η συγκεκριμένη όψη θεωρείται η όψη «του πλούτου», είτε συναισθηματικού είτε υλικού. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει η δυνατότητα να χτίσουμε σχέσεις που θα είναι ισχυρές και θα μας ωθήσουν ψηλότερα. Τέλος, τον μήνα Δεκέμβριο κορυφώνονται δύο σημαντικές όψεις. Ο Δίας σχηματίζει ένα σταθεροποιητικό εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη και μία ισχυρή αντίθεση με τον «επινοητικό» Ουρανό. Η αντίθεση φέρνει αιφνίδια γεγονότα, ξαφνικές και αναπάντεχες ευκαιρίες σε θέματα προσωπικά αλλά και σχέσεων-συνεργασιών. Απρόσμενες εναλλαγές της τύχης μπορούν να αλλάζουν την ζωή μας άρδην, απογειώνοντας την ζωή μας. Είναι μία όψη που μας ωθεί να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες, ενώ συνδράμει στην πειθαρχημένη εξάπλωση. Γινόμαστε περισσότερο ριψοκίνδυνοι μπορούμε να πάρουμε το «ρίσκο» που θα φέρει την επιτυχία. Το δε εξάγωνο σταθεροποιεί σχέσεις-συνεργασίες, οι οποίες χαρακτηρίζονται από αρμονία, ισορροπία ενώ παράλληλα μας βοηθάνε να εξαπλωθούμε πνευματικά. Η έμφυτη σοφία, οι ανοιχτοί ορίζοντες και η ανάπτυξη μας μέσω του ρεαλιστικού πνεύματος αποτελούν θετικές εκφάνσεις της επιρροής. Ο Δεκέμβρης είναι μήνας ανοδικός, σταθεροποιητικός όπου θα γεννηθούν νέα πρότζεκτ ενώ πολλοί χτίζουν νέα επαγγελματικά εγχειρήματα.


Κριός: +Σχέσεις, συνεργασίες και συντροφική ζωή τονώνονται από την νέα διέλευση του Δία. Τώρα, θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να προοδεύσετε και να εξελιχτείτε ένα βήμα παραπέρα. Οι αδέσμευτοι έχετε όλες τις διευκολύνσεις και την τύχη με το μέρος σας ώστε να επισυνάψετε έναν δεσμό που θα έρθει εντελώς αναπάντεχα και θα σας βοηθήσει να ανεβείτε βάθρο πνευματικά. Οι δεσμευμένοι δεν αποκλείεται να επισημοποιήσετε την σχέση σας και να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Ένα άλλο σενάριο είναι της έλευσης μιας νέας γνωριμίας εφόσον διατηρείτε ήδη έναν δεσμό. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να ζυγίσετε το κόστος της απόφασης να χωρίσετε από την δεδομένη κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, οι τρίτοι έχουν τον λόγο στην ζωή σας αλλά δεν παύει να δέχεστε την εύνοια τους και την συμπαράσταση τους. Χρονιά δικτύωσης, κοινωνικοποίησης και χτισίματος νέων σχέσεων-συνεργασιών. 

Ταύρος: +Εργασιακά, καθημερινότητα και υγεία είναι οι τομείς που ευνοούνται της νέας διέλευσης του Διός. Από την φύση σας είστε άνθρωποι που βολεύεστε ωστόσο με την εν λόγω επιρροή και λόγω των σχηματισμών που δημιουργεί ο Δίας αφυπνίζεστε και σχεδιάζετε το μέλλον σας με θάρρος και τόλμη. Βελτιώνονται οι εργασιακές σας σχέσεις και τα πράγματα κυλάνε ομαλότερα κάτι που σας δίνει κουράγιο και πίστη. Η καθημερινότητα σας γλυκαίνει και οι αντιξοότητες περιορίζονται στο ελάχιστο. Εάν αντιμετωπίζατε ένα πρόβλημα υγείας μπορείτε να βρείτε λύση και μάλιστα στρεφόμενοι στην εναλλακτική ιατρική ή θεραπεία. Φροντίστε το σώμα σας, μεριμνήστε για την υγεία σας και αυξήστε την αντοχή σας. Οικονομικά, φαίνεται ότι το δίμηνο Δεκεμβρίου ’16 – Ιανουαρίου ’17 είναι ενισχυτικό. 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΑΘΗΝΑ ΤΟΥΡΙΚΗ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
ΣΥΔΝΕΥ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες λεπτομέρειες και επαφή μαζί μας:



=======================================================================

Δίδυμοι: +Η διέλευση του Δία από τον Ζυγό ευνοεί τα δημιουργικά σας σχέδια, τονώνει την αισιοδοξία σας και το αίσθημα περιπέτειας. Μέσα στον νέο κύκλο του Δία μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο δεσμό εάν είστε αδέσμευτοι. Οι εργένηδες του ζωδίου έχετε τα φόντα να πραγματοποιήσετε μία ιδιαίτερα τυχερή γνωριμία που θα σας βοηθήσει να ωριμάσετε και να εξελιχθείτε πνευματικά. Πολλοί Δίδυμοι θα αποφασίσετε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας και να αρχίσετε μία νέα ζωή. Ο έρωτας γίνεται προτεραιότητα και τώρα θέλετε να ζήσετε στην νεότητα μαζί με το ταίρι σας. Θετικές εξελίξεις αναμένονται στα επαγγελματικά ενώ επιχειρηματικά εγχειρήματα και φιλοδοξίες σας σταθεροποιούνται. Εύνοια δέχεστε μέσα από φίλους αλλά και από την ανάμειξη σας σε ομάδες και συλλόγους. Έντονη κοινωνική ζωή, δικτύωση και διεύρυνση του κοινωνικού σας ιστού. 

Καρκίνος: +Ο Δίας στον Ζυγό επεκτείνει την οικογένεια σας και ενδυναμώνει τις πολύ προσωπικές – οικογενειακές σας σχέσεις. Δεν αποκλείεται να ανακαινίσετε τον ιδιωτικό σας χώρο ή να μετακομίσετε. Η νέα θέση του Δία σας βάζει να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία αλλά και να προβείτε σε αγοραπωλησίες. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να συμβιώσετε ενώ οι ενδιαφερόμενοι δεν αποκλείεται να αποκτήσετε έναν απόγονο. Ενισχύεται η ψυχολογία σας, η αυτοπεποίθηση σας αλλά και η επαφή με τον ίδιο σας τον εαυτό, έτσι βαδίζετε με λάμψη. Μπορείτε να έχετε χαρούμενες ειδήσεις από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ενώ και το σπίτι γίνεται τόπος άντλησης χαράς και ικανοποίησης. Επαγγελματικά, αναμένονται αιφνίδιες ευκαιρίες και μάλιστα οι εξελίξεις είναι θετικότατες ώστε να σταθεροποιήσετε κάτι σε εργασιακό-επαγγελματικό επίπεδο και δη τους μήνες Δεκέμβρη ’16 – Ιανουάριο ’17. Ξεπερνάτε προβλήματα υγείας, αποδεσμεύεστε από βάρη του παρελθόντος. 

Λέων: +Ο Δίας από τον Ζυγό τονίζει το επικοινωνιακό σας χάρισμα και σας βοηθάει να αναδείξετε το μυαλό σας, τον νου σας και τις ιδέες σας. Φέρνει εύνοια σε θέματα εκπαίδευσης, μετεκπαίδευσης και απόκτησης ειδίκευσης. Πολλοί από εσάς θα καθίσετε ξανά στα έδρανα ενώ θα πάρετε απόφαση να ενισχύσετε το βιογραφικό σας. Ατελείωτες συζητήσεις, μετακινήσεις, μετακομίσεις, ταξίδια παρέχουν διευκολύνσεις και ευκολίες. Είναι αυτό που λέμε, βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας με συγγενείς και αδέλφια ενώ δεν αποκλείεται να έχετε θετικές ειδήσεις από τον εν λόγω κύκλο ανθρώπων. Βελτιώνεται η αυτοέκφραση σας, διευρύνονται οι πνευματικοί σας ορίζοντες ενώ παράλληλα μπορείτε να αναζητήσετε εργασία. Το τέλος του 2016 και η αρχή του 2017 αναμένονται εντυπωσιακά καθώς σταθεροποιούνται σχέδια σας, επιχειρηματικά πλάνα και οι φιλοδοξίες σας γονιμοποιούνται. Η αισθηματική σας ζωή ανανεώνεται, βελτιώνεται σημαντικά και σταθεροποιείται. Πολλοί θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας ενώ οι ελεύθεροι μπορείτε να αρχίσετε έναν δεσμό. 

Παρθένος: +Φεύγοντας ο Δίας από το ζώδιο σας, έφερε ευκαιρίες και σας βοήθησε να επεκταθείτε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Τώρα, η διέλευση του από τον Ζυγό σημαίνει την παγίωση των κεκτημένων σας ενώ μπαίνετε σε μία περίοδο σταθεροποίησης και προσπάθειας να εδραιώσετε τα κατεχόμενα σας. Κάνετε τον απολογισμό σας και κρίνοντας ρεαλιστικά ξεκαθαρίζετε την ποιότητα από την ποσότητα έτσι μένουν πλάι σας εκείνοι που θεωρείτε «εκλεκτούς». Ενίσχυση οικονομική, έσοδα και αύξηση του εισοδήματος σας στα ευχάριστα της νέας θέσης του Δία. Το πορτοφόλι σας τονώνεται και η εισοδηματική σας δυναμικότητα βελτιώνεται σημαντικά. Μπορείτε να προβείτε σε ωραίες και καλαίσθητες αγορές που θα ικανοποιήσουν τις αισθήσεις σας. Αλλάζει ο τρόπος αξιολόγησης σας, οι σταθερές, οι αξίες και οι αρχές σας. Το δίμηνο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου ίσως προκύψουν έκτακτα έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν αλλά οι μήνες Δεκέμβριος ’16 και Ιανουάριος ’17 αναμένονται άκρως ενισχυτικοί για το εισόδημα σας. Χρήματα και αισθήματα σε θετική τροχιά. Θετικές εξελίξεις έχετε να αναμένετε από τον τομέα σπίτι-οικογένεια το εν λόγω δίμηνο. Παρ όλες τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες κάτι καλό φαίνεται να ξεπροβάλλει. Άντληση ηθικών απολαβών, ενίσχυση αυτοπεποίθησης.  

Ζυγός: +Ο Δίας από το ζώδιο σας ανοίγει έναν νέο κύκλος ενός έτους και κάτι όπου θα προοδεύσετε, θα κάνετε βήματα ανόδου και θα προάγετε την ζωή σας σε ένα καλύτερο επίπεδο. Νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες, νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας και δη εντελώς ξαφνικά φέρνοντας ανανέωση και απελευθέρωση. Χτίζεις έναν νέο κοινωνικό ιστό που θα σε βοηθήσει να ανέλθεις κοινωνικά. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας ή να συμβιώσετε. Αλλάζει η εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας ενώ ο παράγοντας τύχη φλερτάρει με το ζώδιο σας. Ο Σεπτέμβριος παρόλη την ρευστότητα και το ατελείωτο επικοινωνιακό πάρε-δώσε καθίσταται ένας μήνας τυχερός, όπου η δημοτικότητα σας αυξάνεται. Το δίμηνο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου ίσως σας απασχολήσει έντονα ένα θέμα οικογενειακό ή σχετικό με αγοραπωλησίες ακινήτων. Το τέλος του 2016 και η αρχή του 2017 είναι άκρως ενισχυτικά για τα επαγγελματικά σας αλλά και για την προσωπική σας ζωή. Αναμένονται θετικές-σταθεροποιητικές εξελίξεις. 

Σκορπιός: +Η διέλευση του Δία από τον Ζυγό ανοίγει έναν κύκλο ενός έτους και κάτι όπου θα κλείσετε κεφάλαια σε επίπεδο προσωπικό, σχέσεων, συνεργασιών και επαγγελματικό. Η καθημερινότητα σας και οι συνθήκες εργασίας βελτιώνονται σημαντικά, κάτι που σας ικανοποιεί ηθικά. Μπορείτε να απαλλαγείτε από κακές, βλαβερές και μολυσματικές συνήθειες του παρελθόντος ενώ παράλληλα ευνοείται η ενασχόληση με το σώμα σας, με την διατροφή σας και με την υγεία σας. Εάν αντιμετωπίζατε προβλήματα υγείας μπορείτε να βρείτε θεραπεία και να καταπολεμήσετε μία πάθηση. Η ψυχολογία σας ανοίγει και συνειδητοποιείτε πολλές φορές, εντελώς ξαφνικά τι συμβαίνει γύρω σας. Η διαίσθηση σας και η διορατικότητα σας χτυπούν κόκκινο κάτι που μπορεί να σας ωθήσει σε σωστές επαγγελματικές επιλογές. Εργασιακά αναμένονται κάποιες ανατροπές – αλλαγές ή θα χρειαστεί να προβείτε σε κάποιες αναπροσαρμογές στον τρόπο που εργάζεστε. Ο Δεκέμβριος του ’16 και ο Ιανουάριος του ’17 επιφυλάσσουν οικονομική ενίσχυση αλλά και σταθερότητα κάτι που σας χαρίζει μαγνητισμό, αυτοπεποίθηση ενώ ταυτόχρονα αυξάνει το αίσθημα ασφάλειας σας. Προσοχή τους μήνες Οκτώβρη-Νοέμβρη στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, στην αδιαλλαξία σας αλλά και στις σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια. Μπορεί να φανείτε αλαζονικοί, υπερόπτες και να χάσετε μέσα από τις ακραίες και φανατικές απόψεις σας. Εργασιακά θέματα και υγείας δέχονται θετικές επιρροές. 

Τοξότης: +Ο κυβερνήτης σας, ο Δίας από τον Ζυγό δίνει έμφαση στο κομμάτι εκείνο που σχετίζεται με τους φίλους, τους συλλογικούς χώρους, τους ομοϊδεάτες έτσι εκεί θα δείτε ενίσχυση, εύνοια και σημαντική βελτίωση. Μέσα στον νέο κύκλο του Δία θα ευεργετηθείτε από φίλους αλλά και από συνεργάτες-συναδέλφους. Μία φιλία δεν αποκλείεται να μετατραπεί σε ερωτική περιπέτεια ενώ μέσα από την ανάμειξη σας στα κοινά θα βρείτε την αδελφή ψυχή, ένα άτομο που σας ταιριάζει, κάτι που θα σας αλλάξει την φιλοσοφία ζωής. Διανύετε ένα διάστημα ενός χρόνου και κάτι όπου θα θέσετε νέους, σημαντικούς στόχους, τους οποίους θα κατακτάτε σταδιακά μέσα από σκληρή δουλειά και σωστό πρόγραμμα. Επεκτείνεται ο κοινωνικός σας ιστός, δικτυώνεστε και κοινωνικοποιείστε plus. Το δίμηνο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου ίσως βιώσετε οικονομικές πιέσεις και καλό είναι να διαχωρίσετε τον τομέα της φιλίας από εκείνον των οικονομικών. Αναμένεται οικονομική αβεβαιότητα αλλά και έντονη ροπή στις ακριβές αγορές, προστατέψτε το πορτοφόλι σας. Το τέλος της χρονιάς και η αρχή της επόμενης σας βρίσκουν δημιουργικούς, δημοτικούς ενώ φαίνονται πως σταθεροποιούνται τόσο η προσωπική όσο και η επαγγελματική σας ζωή. 

Αιγόκερως: +Ο Δίας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας συμβολίζει τα επαγγελματικά σας όπου και θα δεχτείτε σημαντική βοήθεια και ενίσχυση μέχρι τον Οκτώβριο του 2017. Ευοίωνες επαγγελματικές προδιαγραφές, νέες επαγγελματικές συνεργασίες, αύξηση του πελατολογίου για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Τώρα, μπορείτε να βγάλετε στο φως ένα πετυχημένο επαγγελματικό πρότζεκτ και να δεχτείτε το χειροκρότημα. Η δημοτικότητα σας, το κύρος σας και η εικόνα σας βελτιώνονται σημαντικά. Ο μήνας Σεπτέμβριος μοιάζει εξαιρετικός. Το δίμηνο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου προσέχετε κόντρες και παιχνίδια εξουσίας  στον επαγγελματικό τομέα. Αποφύγετε συγκρούσεις με ανωτέρους και έχοντες εξουσία. Η φιλοδοξία σας χτυπάει κόκκινο όμως. Το δίμηνο Δεκεμβρίου ’16 και Ιανουαρίου ’17 μοιάζει εντυπωσιακό και σταθεροποιητικό για προσωπικά και επαγγελματικά. Το εν λόγω δίμηνο καταπολεμήστε προβλήματα υγείας που πιθανόν να εμφανιστούν. Ελέγξετε τις παρορμήσεις σας τους μήνες Οκτώβρη-Νοέμβρη, κηρύξατε ειρήνη και προωθήστε τις φιλοδοξίες σας ώστε να χτίσετε ένα παντοδύναμο μέλλον. Επαγγελματικά-καριέρα-κοινωνική προβολή στο συν. 

Υδροχόος: +Ο Δίας στον Ζυγό φέρνει αισιοδοξία, περισσότερο χαμόγελο, τύχη, επέκταση, δικτύωση και υλοποίηση σχεδίων και επαγγελματικών φιλοδοξιών. Όσοι ενδιαφέρεστε για σπουδές έχετε εύνοια και μπορείτε να ενισχύσετε το βιογραφικό σας με σχετική ευκολία. Ιδανικό διάστημα για ταξίδια, μετακινήσεις ώστε να ρθειτε σε αλληλεπίδραση με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας και νοοτροπίας από εσάς. Είναι αυτό που λέμε σωστό τάιμινγκ. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι ζωής ενώ δεν αποκλείεται και η μετοίκηση σε κάποια μακρινή περιοχή. Εύνοια σε νομικές εκδικάσεις υποθέσεων αλλά και σε εκκρεμότητες που σχετίζονται με τον νόμο. Ιδανικός χρόνος για να αλλάξετε τρόπο σκέψης, ιδεολογικό σύστημα και να γίνετε περισσότερο αισιόδοξοι. Διευρύνετε τον πνευματικό σας κόσμο και κοιτάζετε την ζωή από διαφορετική οπτική γωνία. Προσοχή σε νομικές επιπλοκές αλλά και στα ταξίδια σας το δίμηνο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, την αδιαλλαξία και τον δογματισμό. Μάθετε να δέχεστε τις απόψεις των άλλων και μην χάνετε ευκαιρίες λόγω της ξεροκεφαλιάς σας. Προσέχετε την υγεία σας και τις άμυνες σας το εν λόγω δίμηνο. Το τέλος της χρονιάς και η αρχή της επομένης μοιάζουν θεαματικά τόσο για τα προσωπικά όσο και για τα επαγγελματικά. 

Ιχθείς: +Ο Δίας στον Ζυγό σημαίνει ενίσχυση οικονομική αλλά και θετικές οικονομικές εξελίξεις σχετικά με θέματα κληρονομικά, φορολογικά, εφορίας, δανείων, διατροφών. Σημαντική ενίσχυση δέχονται τα οικονομικά του/της συντρόφου σας. Ο Δίας σας βοηθάει να ρυθμίσετε με τρόπο ευνοϊκό οικονομικές εκκρεμότητες ενώ παρέχει αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς. Η εν λόγω διέλευση ανοίγει την ψυχολογία σας, αυξάνει την διαίσθηση σας και την ενορατική σας ικανότητα ενώ ταυτόχρονο τονώνει την ερωτικοσεξουαλική σας ζωή κάτι που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με τον/την σύντροφο σας. Πιθανά προβλήματα σεξουαλικής χροιάς μπορούν να επιλυθούν. Χρήματα και αισθήματα βαδίζουν σε θετική τροχιά ενώ το αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας προσφέρει ηρεμία και τόνωση. Ο μήνας Σεπτέμβριος παρόλη την ρευστότητα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σημαίνει οικονομική ενίσχυση και πιθανή έλευση εσόδων. Το δίμηνο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου αποφύγετε να δανείσετε σε φιλικά πρόσωπα και μην επενδύετε σε ομάδες και συλλόγους. Αποφύγετε τα οικονομικά ανοίγματα και τα ρίσκα το εν λόγω δίμηνο. Ο Δεκέμβριος του ’16 και ο Ιανουάριος του ’17 μοιάζουν εντυπωσιακοί για την καριέρα σας και τα επαγγελματικά σας, τα οποία εκτοξεύονται. Επαγγελματικά και οικονομικά σε θετική τροχιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου