technology

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Πανσέληνος 16/3/2014 Η ζωή στα πάνω κάτω της;

Γράφει η
 Πατρίτσια Νικολάου
Αστρολόγος
ΚΥΠΡΟΣ
https://www.facebook.com/patricia.nicolaou.9

Στην αστρολογία η Πανσέληνος την Κυριακή 16/3, στις 19:08 ώρα Ελλάδος στην Παρθένο καθώς βρίσκεται σε όψη με το μεσοδιάστημα Ουρανού/Ποσειδώνα φέρνει απώλειες σε θέματα εργασίας, επαγγελματικά και υγείας. Όπως μας δείχνει η αστρολογία με την Πανσέληνο αυτή έρχεται στο προσκήνιο για άλλη μια φορά το μέγεθος της οικονομικής κρίσης, της ανεργίας και των δυσκολιών σε όλα τα επαγγέλματα και σε θέματα
υγείας και διατροφικά που θα μας απασχολήσουν έντονα τώρα. 

Το μεσοδιαστημα της Πανσελήνου αυτής σύμφωνα με την αστρολογία σε θετική όψη με τον Κρόνο και το μεσοδιάστημα Δία/Ουρανό (κατά Ρ. Εμπερτιν) δείχνει πως μέσα στις δυσκολίες μπορεί να μας δώσει και πολλές ελπίδες για το αύριο και επιφανειακά να προσπαθούν να δείξουν κάποιοι πως όλα πάνε καλά, όμως υπάρχουν πολλά ψέματα, πολύ παρασκήνιο και πολλά που συγκαλύπτουν και δεν θα μάθουμε τώρα τα οποία είναι τελείως διαφορετικά απ’ ότι μας τα παρουσιάζουν καθώς και ο Κρόνος είναι ανάδρομος.

Πρόκειται για μια Πανσέληνο στην αστρολογια γεμάτη παραπλανήσεις, γκρίνιες και διαμαρτυρίες για θέματα επαγγελματικά, δουλειάς και οικονομικά, με νέα αιτήματα από τους εργαζόμενους για αδικίες στις εργασιας συνθήκες, συμβάσεις, οικονομικές απολαβές, και θέματα ασφάλισης και υγείας. Η επιρροή της Πανσελήνου αυτής έχει ήδη αρχίσει να μας επηρεάζει από τις 11/3 και θα συνεχίσει με λιγότερες εντάσεις μέχρι και τις 21/3 ενώ θα φέρει κάποιες απεργιακές κινητοποιήσεις αφού οι εργαζόμενοι θα είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι. Νέες φήμες θα αναζωπυρωθούν για ύποπτες τροφές ή για επέκταση προβλημάτων υγείας στο γενικότερο πληθυσμό από μια νέα ή παλιά κατάσταση με άσχημα αποτελέσματα που δεν θα βγουν όλα στην επιφάνεια και κρύβουν το μεγαλύτερο σκάνδαλο. Η Πανσέληνος αυτή στην Παρθένο μας δείχνει το δρόμο να προσπαθήσουμε ακόμα πιο πολύ και να δουλέψουμε ακόμα πιο πολύ σκληρά για να γλιτώσουμε τα πιο δύσκολα που έρχονται κυρίως σε πρακτικά ζητήματα. Οι ερωτικές σχέσεις πλήττονται κυρίως από τις καθημερινές δυσκολίες και στις σχέσεις μας θα βγει πολύ δυσαρέσκεια και γκρίνια στην επιφάνεια, όπου αν δεν σταματήσει εγκαίρως, μπορεί να χαλάσει ακόμα και το καλό κλίμα που μπορεί να υπάρχει μέσα σε αυτές. 

Τις περισσότερες δυσκολίες με την Πανσέληνο αυτή τόσο σε θέματα υγείας, εργασιακά, οικονομικά αλλά και σχέσεων σε όλα τα επίπεδα θα έχουν κυρίως οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν στα ζωδια και στα δεκαήμερα αυτά άλλους πλανήτες ή στοιχεία στο γενέθλιο προσωπικο ωροσκοπιο τους. Μέσα σε όλες αυτές τις δυσκολίες εκείνοι που μπορούν να γλιτώσουν τα χειρότερα και να βγουν ακόμα και κερδισμένοι μέσα στις δυσκολίες είναι οι Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζωδια και στα δεκαημερα αυτά στο προσωπικο ωροσκοπιο τους, όπου αν κινηθούν γενικότερα στο παρασκήνιο και χρησιμοποιήσουν περισσότερη διπλωματία θα πετύχουν σημαντικά πράγματα. Γενικότερα, εκείνοι που μπορούν να επωφεληθούν από την κρίση που θα φέρει η Πανσέληνος αυτή είναι όσοι έχουν ήδη διατηρήσει κάποια αποθεματικά και όσοι μπορούν τώρα να κάνουν έξυπνες, λογικές αλλά συντηρητικές κινήσεις, επενδύσεις και εξαγορές, καθώς και όσοι συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά σε παραγωγικούς τομείς και αξιοποιούν τα ταλέντα τους στο σωστό μέρος, την κατάλληλη στιγμή, με τους κατάλληλους ανθρώπους. 

Εκείνοι που θα περάσουν πιο δύσκολα (καθώς πλησιάζουν και οι εκλειψεις) είναι όσοι προσπαθήσουν τώρα να αποφύγουν τη σκληρή δουλειά και να ζουν εις βάρος των άλλων, καθώς θα τους βγουν αρκετά προβλήματα υγείας, ψυχικά είτε σωματικά ή θα αντιμετωπίσουν παρόμοιες καταστάσεις στο περιβάλλον τους. Γενικότερα είναι καλό να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο, αλλά θα πρέπει να βάλουμε ρεαλιστικές βάσεις στα όνειρά μας για να γίνουν πραγματικότητα και να μην ελπίζουμε σε όνειρα που έχουν σαθρά θεμέλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου