technology

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Γενική αστρολογική πρόβλεψη Ιουλίου 2015 απο την Πατρίτσια Νικολάου


Γράφει η Πατρίτσια Νικολάου

Αστρολόγος

Λευκωσία Κύπρος


Tel: . 96785501



Γενική αστρολογική πρόβλεψη Ιουλίου 2015

Στην αστρολογία ο φετινός Ιούλιος με πέντε πλανητες αναδρομους (Αφροδίτη, Κρόνο, Ουρανό, Ποσειδώνα, Πλούτωνα) το μεγαλύτερο μέρος του μήνα μας προετοιμάζει για μια σειρά από καθυστερήσεις και μπερδέματα στις σημαντικότερες αποφάσεις, αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν. Η αστρολογια μας δείχνει πως οι πλανήτες στο ζωδιο του Καρκίνου, ο Ήλιος (μέχρι 23/7), ο Ερμής (8-23/7), ο Άρης (όλο το μήνα), είναι ότι πρέπει για να ασχοληθούμε περισσότερο με τα συναισθήματά μας αλλά και με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία και την οικογένειά μας και να ξεκαθαρίσουμε πολλά πράγματα σε αυτούς τους τομείς. Θα μένουμε περισσότερο στο σπίτι, θα κάνουμε αλλαγές μέσα σε αυτό, και θα έρθουμε πιο κοντά με αγαπημένα μας πρόσωπα.

Το πέρασμα των πλανητών στο Λέοντα και φέτος στην αστρολογια, ο Ήλιος (από 23/7), ο Ερμής (από 23/7), η Αφροδίτη (έως 19/7) και ο Δίας (όλο το μήνα), θα μας ωθήσουν να το ρίξουμε έξω, να ερωτευτούμε, να βγαίνουμε πολύ πιο συχνά για να διασκεδάσουμε και να χαρούμε τη ζωή, ενώ πολλοί θα το ρίξουν και στον αθλητισμό και θα αυξήσουν την καθημερινή άσκηση. Ο Άρης σύμφωνα με την αστρολογια θα είναι στον Καρκίνο και η σύγκρουσή του με τα δύσκολα μεσοδιαστήματα Ήλιου/Ουρανού, Ήλιου/Πλούτωνα, Ερμή/Ουρανού, Ερμή/Πλούτωνα, Ουρανού/Πλούτωνα όπου (κατά το βιβλίο ΣΚΕ του Ρ. Εμπερτιν) θα προκαλέσουν μοιραία γεγονότα όλο το μήνα καθώς και σημαντικές απώλειες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κυρίως σε σχέσεις, συνεργασίες, επαγγελματικά, οικονομικά, ακόμα και σε θέματα κληρονομικά, γης και σπιτιών, συναισθηματικά, οικογενειακά, νόμων και διατάξεων όπου θα πληγούν από σημαντικές εξελίξεις. Η ανάδρομη Αφροδίτη στην Παρθένο (από 25/7) θα καθυστερήσει και θα μπερδέψει πολύ σχέσεις, συνεργασίες, οικονομικά ζητήματα, ενώ θα πάρουμε πολλές λανθασμένες αποφάσεις με οδηγό κυρίως τη λογική. Ο Ουρανός ανάδρομος από τις 26 του μήνα στο δεύτερο δεκαήμερο του Κριού αναβάλει όλες τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε και πρέπει να γίνουν και σε ευρύτερο επίπεδο, καθώς θα φοβόμαστε τις αντιδράσεις των άλλων και τη δυσαρέσκεια που θα κινητοποιήσουν.

Δυσκολότερα αυτό το μήνα λογων της παρουσίας του Άρη στον Καρκίνο θα περάσουν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και των τριών δεκαημέρων καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό ωροσκόπιό τους καθώς θα κάνουν βιαστικές και παρορμητικές κινήσεις και πιθανό να πάρουν και τις ανάλογες βιαστικές αποφάσεις υπό καθεστώς πίεσης και έντασης, ενώ θα το διαπιστώσουν όταν θα είναι πολύ αργά.

Εκείνοι που θα έχουν τις λιγότερες απώλειες και μπορεί η εύνοια του Δία στο Λέοντα να τους βοηθήσει να γλιτώσουν από τα πολύ δύσκολα είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό ωροσκόπιό τους, αφού θα έχουν την εσωτερική δύναμη και το ψυχικό σθένος και τη δύναμη να ξεπεράσουν ότι και να συμβεί το μήνα αυτό.

Γενικότερα δεν πρέπει να βιαστούμε και να πάρουμε οποιαδήποτε σημαντική απόφαση ή να κάνουμε σημαντικές κινήσεις μέσα στο μήνα αυτό ιδιαίτερα από τις 25 και μετά όπου θα έχουμε ανάδρομη την Αφροδίτη, γιατί μας περιμένουν δύσκολες μέρες με τα λάθη που θα γίνουν. Μην ελπίζετε σε λάθος πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που δεν έχετε ελέγξει ότι είναι αξιόπιστα, και μπορεί τελικά να βγείτε κερδισμένοι.



Για όσους πρόκειται να ταξιδέψετε στην Κύπρο και θα θέλατε να επικοινωνήσετε για ραντεβού με την Πατρίτσια, για προσωπικές προβλέψεις, σας δίνουμε το τηλέφωνο της στη Λευκωσία καθώς επισης τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου 
Tel: . 96785501







.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου