technology

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

"Δράκοι και νεράϊδες" νέα ραδιοφωνική εκπομπή απο την ΕΡΤ και τη Βίκυ Τσιανίκα !

Γράφει ο Γιώργος Αθανασιάδης
Δικηγόρος - Θεατρικός Συγγραφέας
SYDNEY AUSTRALIA
e-mail: athanasiadis.g@hotmail.com
Tel: 0421 969 172



ΔΡΑΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ

Η αγαπημένη μας ΒΙΚΥ ΤΣΙΑΝΙΚΑ​ σε
ραδιοφωνική ανανέωση. Κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή, με τη νέα εκπομπή της "Δράκοι και Νεράϊδες" συμπαντικά , ραδιοφωνικά απο το πρώτο πρόγραμμα ραδιοφώνου της ΕΡΤ και φυσικά διαδικτυακά  και ώρα Ελλάδας 6-7μμ, θα μας κρατάει συντροφιά μοιράζοντας αγάπη, δύναμη και αισιοδοξία, σε δύσκολους καιρούς αξενίας και κρίσης οικονομικής, αξιών και πολιτισμού. Είναι ακόμη μία όαση ανθρωπιάς και πνεύματος που μικραίνει το μεγάλο κόσμο μας, μηδενίζει τις αποστάσεις και ενώνει ηπείρους με το λόγο της και τις μουσικές της επιλογές.
Ενας άνθρωπος που κινείται ανάμεσα μας, χαρισματικός γεμάτος αγάπη και δοτικότητα. Μία επιστήμων της υψηλής θεατρικής τέχνης ως πτυχιούχος του τμήματος Θεατρολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μία γητεύτρια ψυχών με την ιδιότητα της ως Ψυχολόγου και μάλιστα με διδακτορικό του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μια δημοσιογράφος μαχόμενη με πολυετή εμπειρία και βεβαίως μια δεξιοτέχνις της επικοινωνίας. 
Μια γυναίκα σε πλήρη δράση μέσα απο τις εθελοντικές ομάδες που συμμετέχει αφιερώνοντας το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητας της σε σκοπούς ανθρωποκεντρικούς παράλληλα πλήρως εναρμονισμένη και θερμή αγωνίστρια της ομαδικότητας . Η συμμετοχή της και η ενίσχυση της ομαδικής δράσης μέσα απο τη δημιουργία και στήριξη ηδη υπαρχόντων κοινωνικών ομάδων και οργανώσεων.
Ατέλειωτες σελίδες θα μπορούσα να γράψω, για την αγαπημένη μου φίλη Βίκυ, για τον άνθρωπο Βίκυ Τσιανίκα, αλλά κάποιες φορές νίωθω λίγος...
Για εκείνη μιλάει το έργο της και η προσφορά της..
Για εκείνη υπάρχουμε όλοι εμείς που την αγαπάμε και τη στηρίζουμε σ ότι και να κάνει...
Καλή επιτυχία και θα είμαστε εκεί... παρόντες, είτε ζωντανά, είτε κάθε πρωϊ 5-6 πμ σε επανάληψη, για όλους εμάς τους απόδημους...
Είσαι η δύναμη μας, Βίκυ μου

1 σχόλιο:

  1. ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ..ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!!!!!!!!!
    ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ .
    Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΕΣΑΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή