technology

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Τελετή αγιασμού έναρξης νέου Δικαστικού Ετους 2016, στο Σύδνευ!

Γράφει ο Γιώργος Αθανασιάδης
Δικηγόρος
377-383 Sussex St. – Sydney
Tel: 0421 969 172







Οι Ελληνες νομικοί στην Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας

Για ακόμη μία φορά και φέτος η έναρξη του νέου δικαστικού έτους εορτάσθηκε
με ιδιαίτερη λαμπρότητα από το νομικό κόσμο, Ελληνικής καταγωγής. Συγκεκριμένα όλοι οι Ελληνες νομικοί του Σύδνευ και της ευρύτερης περιοχής της Νέας Νότιας Ουαλίας, παρευρέθησαν στην ιδιαίτερα λαμπρή τελετή  αγιασμού του νέου δικαστικού έτους στον Ιερό Ναό της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, στην έδρα της Αρχιεπισκοπής στο Ρέντφερν του Σύδνευ.
Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη στις 16 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 6:30 το βράδυ.
Στην τελετή αγιασμού του νέου δικαστικού έτους, χοροστάτησε ο σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Κος Στυλιανός, συνχοροδούντων και ετέρων επισκόπων και μητροπολιτών της Αρχιεπισκοπής καθώς και του Αρχιεπισκόπου της Σέρβικης Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Περαιτέρω, εκ των προσκεκλημένων διακρίναμε την ηγεσία του δικαστικού σώματος  και αντιπροσωπεία δικαστών όλων των βαθμίδων της ιεραρχίας του δικαστικού συστήματος, όλοι Ελληνικής καταγωγής, καθώς επίσης και πλήθος δικηγόρων κάθε βαθμού και ειδικότητας. Περαιτέρω προσκεκλημένοι ήσαν και οι πρόξενοι της Ελλάδας και της Ρουμανίας.
Η τελετή είχε όλα τα χαρακτηριστικά του Ελληνορθόδοξου τελετουργικού και οι παριστάμενοι με σεβασμό και τιμή παρακολούθησαν τα δρώμενα και άκουσαν τον χαιρετισμό, τις ευχές και τις συστάσεις του σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου μας.
Μετά την τελετή αγιασμού, παρετέθη ελαφρύ γεύμα στον ειδικό χώρο της Αρχιεπισκοπής και αντηλλάγησαν ευχές για το νέο δικαστικό έτος, ενώ παράλληλα ήταν μια καλή ευκαιρία συνάντησης και σύσφιξης των ανθρωπίνων και φιλικών σχέσεων μεταξύ των προσκεκλημένων.
Ας ευχηθούμε για μια ακόμη φορά όλοι μας, να έχουμε ένα καλό δικαστικό έτος δίκαιο και ειρηνικό και μια καλή χρονιά για όλους με υγεία, ειρήνη και καλή τύχη!
Γιώργος Αθανασιάδης

ΑθηνάΤουρίκη
Δικηγόροι
Αναλαμβάνουμε όλες σας τις υποθέσεις στην Ελλάδα κληρονομικές, φορολογικές,  πωλήσεις  και αγορές ακινήτων, γονικές παροχές κ.λ.π. καθώς και όλες σας τις υποθέσεις στην Αυστραλία!
377-383 Sussex St. SYDNEY, email: athanasiadis.g@hotmail.com,
Tel:(02) 926131440421 969 172



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου