technology

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψη 27/6/2016 - 4/7/2015 από τη Πατρίτσια Νικολάου




Γράφει η Πατρίτσια Νικολάου
Αστρολόγος
Λευκωσία - ΚΥΠΡΟΣ
Επιμέλεια κειμένου:
Γιώργος Αθανασιάδης
Δικηγόρος - Θεατρικός Συγγραφέας
SYDNEY AUSTRALIA
email: athanasiadis.g@hotmail.com









Εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψη
 27/6/2016 - 4/7/2015

Η εβδομάδα αυτή μας κλείνει πονηρά το μάτι και μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα ταξίδι γεμάτο ένταση, συγκινήσεις και κυρίως βαθύ, ερωτικό συναίσθημα! Και η αρχή γίνεται τη σημερινή μέρα, με δύο όψεις που ανανεώνουν το πλανητικό…

Τα άστρα την Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016, με τον Ερμή σε εξάγωνο με Ουρανό

Η πρώτη όψη είναι το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, που ευνοεί νέες ανακαλύψεις, καινούργιες γνωριμίες και γενικότερα διεγείρει τη διάθεση για νέα ενδιαφέροντα! Το μυαλό λειτουργεί σε πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς, συχνά βρίσκοντας λύσεις στα θέματα που μας έχουν προβληματίσει.

Το σίγουρο είναι πως η μέρα αυτή δεν κυλά στους συνηθισμένους ρυθμούς της ρουτίνας, αλλά σου δίνει πολλούς λόγους να βγεις από αυτήν και να ασχοληθείς με θέματα ή πρόσωπα τελείως διαφορετικά απ’ ό,τι συνήθως.

Ξαφνικά μηνύματα ή πληροφορίες μπορεί να σε ωφελήσουν ιδιαίτερα, ενώ και ξαφνικές συναντήσεις μπορεί να σε βγάλουν από τα συνηθισμένα και να σου δώσουν τη δυνατότητα να ζήσεις διαφορετικά, ίσως και με κάποια πρόσωπα από το παρελθόν που η επαφή μαζί τους σε χαροποιεί ιδιαίτερα!

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου αφεθείτε στην ροή των ξαφνικών εξελίξεων και παρατηρήστε τί ανοίγεται μπροστά σας τη σημερινή μέρα… ίσως έχει να σας πει κάτι σημαντικό!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Τα καλά όμως δεν σταματούν εδώ! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται επίσης σήμερα, σε προτρέπει σε κάθε είδους δημιουργική ενασχόληση, ενώ ενεργοποιεί στον μέγιστο βαθμό και το συναίσθημά σου, που θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις πιο εύκολα τους κοντινούς σου ανθρώπους και να ανταλλάξεις μαζί τους ευχάριστες, αλλά και εποικοδομητικές στιγμές!

Ο έρωτας έχει την τιμητική του τις ημέρες αυτές, μια και το μαγικό πέπλο του Ποσειδώνα, ανασύρει από μέσα σου την επιθυμία να νιώσεις έντονα και βαθιά το μαγικό άγγιγμα του μικρού φτερωτού θεού και να εναρμονιστείς μαζί του! Οι νέες γνωριμίες που έρχονται στο προσκήνιο, μπορεί πραγματικά να κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά, ενώ και η αναθέρμανση παλαιότερων ερωτικών σχέσεων είναι πολύ πιθανό να σου δώσει τη δυνατότητα της αποκατάστασης σε μια σχέση που ταλαιπωρήθηκε το προηγούμενο διάστημα!

Ωστόσο, επειδή όλα κινούνται κάτω από έναν άκρατο συναισθηματισμό και είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν προσδοκίες, οι οποίες δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να εκπληρωθούν παρακάτω, καλό είναι να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός στις συναισθηματικές επενδύσεις των ημερών αυτών, και κυρίως να μην βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα.

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς, που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 11η μοίρα των ζωδίων, δηλαδή οι γεννημένοι 2, 3, 4 Ιουλίου, 2, 3, 4 Νοεμβρίου και 28 Φεβρουαρίου, 1, 2 Μαρτίου, είστε εσείς που εισπράττετε κυρίως την ευνοϊκή επίδραση της όψης, όπως και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις μοίρες αυτών των ζωδίων. Οι μέρες αυτές πολύ πιθανόν να σας δώσουν τη δυνατότητα να βελτιώσετε σημαντικά την προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις σας, αλλά και να νιώσετε βαθιά συναισθήματα για ένα πρόσωπο, με το οποίο φαίνεται πως έχετε δυνατή ψυχική επαφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου