technology

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Σύντομη αστρολογική πρόβλεψη καλοκαιριού 2016 από τη Πατρίτσια Νικολάου



Γράφει η Πατρίτσια Νικολάου
Αστρολόγος
ΚΥΠΡΟΣ


Σύντομη αστρολογική πρόβλεψη καλοκαιριού 2016




Στην αστρολογια το καλοκαιρι μπαίνει επίσημα φέτος στις 21/6 όπου ξεκινάει το θερινό ηλιοστάσιο καθώς ο Ήλιος περνάει στο ζωδιο του Καρκίνου και θα είναι αρκετά επεισοδιακό όχι μόνο σε θέματα οικονομικά, επαγγελματικά, πολιτικά αλλά και για τα ερωτικα και τις σχεσεις μας. Όπως μας δείχνει η αστρολογια τον Ιούνιο επηρεάζει αρνητικά ο ανάδρομος Άρης στο Σκορπιό σε συνδυασμό με με το μεσοδιάστημα Δία/Ποσειδώνα όπου «χτυπάει» κυρίως τον Κρόνο (κατά το βιβλίο ΣΚΕ του Ρ. Εμπερτιν) δημιουργούν ένα αρρωστημένο κλίμα στα ερωτικά, τις σχέσεις, με πολλές εντάσεις και ξαφνικές διαφωνίες, τσακωμούς και χωρισμούς.


Είναι ένα καλοκαίρι όπου η διάθεση δεν θα είναι καλή, υπάρχει έντονη η καταθλιπτική διάθεση και το μούδιασμα. Τα καθημερινά πρακτικά προβλήματα δεν μας αφήνουν να χαρούμε τα όμορφα πράγματα που έχουμε στη ζωή. Αυτό σημαίνει πως και να υπάρχουν κάποια θετικά συναισθήματα μέσα στα τόσα άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθένας στη ζωή του, δύσκολα θα μπορέσουμε να τα βρούμε. Θα δυσκολευτούν πολύ οι στενές, σταθερές και οι οικογενειακές σχέσεις αυτό το καλοκαίρι, ίσως περισσότερο από ποτέ. Αυτός ο πλανητικός συνδυασμός θα τις δυναμιτίσει επικίνδυνα.


Επίσης λόγω του ότι ο Άρης θα περάσει στον Τοξότη αυτό το καλοκαίρι (από 2/8-27/9) και θα συμμετέχει στο μεσοδιάστημα Δία/Ποσειδώνα, ενώ θα περάσει και πάνω από τον Κρόνο, δείχνει πως θα υπάρχουν πολλές πρακτικές δυσκολίες που θα μας απομακρύνουν από τα αγαπημένα μας πρόσωπα και αυτά θα είναι κυρίως οικονομικά, επαγγελματικά προβλήματα καθώς και έλλειψη κατανόησης, θα τα ρίχνει ο ένας στον άλλον για τις δυσκολίες που θα περνάει. Πολλές μακρόχρονες σχέσεις θα τελειώσουν ενώ αρκετές από τις καινούργιες θα κρατήσουν πολύ λίγο καθώς οι δύσκολες συνθήκες δεν θα επιτρέψουν να επεκταθούν. Το καλύτερο διάστημα για διακοπές είναι μετά τον ανάδρομο Άρη που τελειώνει στις 30 Ιουνίου και ακόμα καλύτερα όταν θα μπει ο Άρης στον Τοξότη στις 2/8, αυτές τις πρώτες μέρες όπου δεν θα έχει πιάσει ακόμα τον Κρόνο και το δύσκολο μεσοδιάστημά του.


Εκείνοι που θα περάσουν δυσκολότερα αυτό το καλοκαίρι είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου, οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου καλύτερα να περάσουν κάπου ήρεμα διακοπές, για λίγες μέρες, δίχως πολύ κόσμο μαζί τους και να διατηρήσουν μια απόσταση ασφαλείας – όσο είναι αυτό εφικτό- προκειμένου να αποφύγουν εντάσεις που μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και μια ρήξη στις σημαντικότερες σχέσεις τους.


Εκείνοι που θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να έχουν και κάποιες όμορφες στιγμές είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου, Παρθένοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου, από 9/9 Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα βρουν τον τρόπο για να λύσουν σημαντικά προβλήματα, να τα παρακάμψουν, να απελευθερωθούν από σχέσεις και γενικότερα καταστάσεις που δεν τους ταιριάζουν, να φιλοσοφήσουν τις δυσκολίες και να περάσουν καλά με τον δικό τους τρόπο.



Γενικότερα είναι ένα καλοκαίρι όπου θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα άτομα που γνωρίζουμε γιατί μια νέα σχέση μπορεί να αποδειχθεί μοιραία για τη ζωή μας και να μας ταλαιπωρήσει, ενώ ένας χωρισμός να δείχνει μια δύσκολη, επίπονη, αλλά απολύτως αναγκαία μεταβατική φάση που πρέπει να περάσουμε για να προχωρήσουμε παρακάτω σε μια νέα και καλύτερη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου