technology

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο/Προβλέψεις 30-1-2014



Νέα Σελήνη στον Υδροχόο/Προβλέψεις
Γράφει ο Κυριάκος Κοκτζίδης
 http://astroalximies.blogspot.gr/2014/01/blog-post_29.html





-Στις 30/1 και ώρα 23:39 σχηματίζεται η πρώτη νέα σελήνη της χρονιάς στο ζώδιο του Υδροχόου και συγκεκριμένα στην 11 μοίρα του ζωδίου. Ένας νέος κύκλος ξεκινάει για τους τομείς της φιλίας, της συλλογικής διαπραγμάτευσης αλλά
και για εκείνους της κοινωνικοποίησης, της δικτύωσης και των δημοσίων σχέσεων. Η θετική γωνία εξαγώνου με τον κυβερνήτη του Υδροχόου (Ουρανό) φέρνει εκλάμψεις, φαεινές ιδέες, ευχάριστες εκπλήξεις και συναρπαστικά ευχάριστα γεγονότα για πολλούς εκπροσώπους των ζωδίων. Άμεσα θετική επιρροή δέχονται οι Υδροχόοι και οι Λέοντες που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δευτέρου και στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου. Η τύχη φλερτάρει με Ζυγούς, Διδύμους αλλά και Κριούς, Τοξότες των ίδιων δεκαημέρων. -Ο ωροσκόπος ανατέλλει στον τρίτο δεκανό του Ζυγού και μάλιστα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη, ο οποίος από το ζώδιο του Ζυγού δεν εκφράζει εύκολα τις θετικές του ιδιότητες ωστόσο προσδίδει ένα άρωμα διπλωματίας. Οι σχέσεις έχουν πάλι βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και επιθυμούμε να εξισορροπήσουμε τις όποιες διαφορές ή αντιπαραθέσεις στην προσωπική μας και όχι μόνο ζωή.


-Μας διακατέχει ένα αίσθημα φιλελεύθερο, επαναστατικό (με μέτρο) έτσι μπορούμε να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους αποφυγής λαθών. Είμαστε πιο ιδεαλιστές, πιο φιλάνθρωποι και αντισυμβατικοί. Δεν ακολουθούμε την πεπατημένη οδό αλλά μέσω από μία διαφορετική οδό στοχεύουμε στην υλοποίηση των φιλοδοξιών μας.
-Η όψη χιαστής της νέας σελήνης με τον Δία αποτελεί σημείο έντασης αλλά παράλληλα και μάθησης. Εάν καταφέρουμε να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ συναισθήματος και λογικής μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά στον στόχο μας. Συνδυάζοντας την διαίσθηση, την πνευματικότητα, το ανώτερο πνεύμα αλλά και την ανεκτικότητα μπορούμε να επιφέρουμε την ισορροπία στις προσωπικές, φιλικές και οικογενειακές μας σχέσεις.

-Άλλο ένα αξιοσημείωτο γεγονός της νέας αυτής σελήνης αποτελεί η σύνοδος της Αφροδίτης (ανάδρομης) με τον Πλούτωνα και η αντίθεση με τον Δία. Τι σημαίνει αυτό; Παλιοί έρωτες μπορεί να επιστρέψουν δυναμικά στο προσκήνιο και το πάθος να φουντώσει εκ νέου, από την αρχή. Έχουμε να κάνουμε με ένα καρμικό κατάλοιπο στον ερωτικό τομέα που έρχεται να καεί και να μας χαρίσει αξέχαστα βράδια, γεμάτα από ένταση, πάθος και σεξουαλικότητα. Το συναίσθημα και η σεξουαλικότητα εμπλέκονται μεταξύ τους και τα όρια είναι δυσδιάκριτα. Οι εμμονές, οι τάσεις επιβολής απέναντι στους άλλους αποτελούν μότο της εν λόγω όψης. Στον έρωτα αλλά και στις σχέσεις μας μπορούμε να γίνουμε βίαιοι, απόλυτοι και δογματικοί έτσι καλό είναι να κοντρολάρουμε τα συναισθήματα μας και να μην δώσουμε χώρο στην ανασφάλεια να διαταράξει τις ισορροπίες στην ζωή μας. Πολλά μυστικά θα έρθουν στο φως ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν παράνομες ερωτικές σχέσεις με έντονο το στοιχείο της λεκτικής κακοποίησης ή επιβολής.
-Η υπερβολή αποτελεί άλλο ένα χαρακτηριστικό της εν λόγω όψης. Μπορεί να γίνουμε ιδιαίτερα απαιτητικοί, εγωκεντρικοί ή χυδαίοι ενώ ένα άλλο χαρακτηριστικό της αντίθεσης Διός-Πλούτωνα/Αφροδίτης είναι η ροπή προς τον υπερβολικό συναισθηματισμό ή προς την πλήρη αδιαφορία.
-Απώτερος σκοπός; Η ισορροπία με τον ίδιο μας τον εαυτό. Δεν είναι άσχημο φεγγάρι. Δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερες προκλήσεις αλλά χρειάζεται να επιδείξουμε σύνεση, υπομονή, επιμονή και κυρίως πρέπει να προτάξουμε την εναντίωση μας στην υπερβολή και την ακρότητα.

Κριοί: + Φιλίες, δικτύωση, κοινωνική ζωή, στόχοι, σχέδια, επαγγελματικές φιλοδοξίες, έρωτας, προσωπική ζωή, αναγέννηση και αναδόμηση. Ξαφνικές ευκαιρίες και επέκταση, φρεσκάδα και εκλάμψεις.

Ταύρος: + Επαγγελματικές ευκαιρίες, πρόοδος, προβολή ικανοτήτων, προώθηση συμφερόντων. Εύρεση εργασίας, καλύτερη υγεία και ψυχολογία. Αντιμετώπιση εχθρών και αποκαλύψεις παρασκηνίων (εις βάρος σας).

Δίδυμοι: + Μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, επικοινωνία, επαφές με το εξωτερικό και το εσωτερικό. Επαγγελματικές ευκαιρίες και εμπλουτισμός βιογραφικών. Πρόοδος στις σπουδές, καινοτομία, έρωτας, εύρεση εργασίας. Ταξίδια και ενθουσιασμός. Οι φίλοι και οι συλλογικοί χώροι σας στηρίζουν. Νέοι στόχοι, οραματισμός.

Καρκίνος: + Οικονομικά, διευθετήσεις δανείων, εφορίας αλλά και διατροφών. Καλύτερες οικονομικές προοπτικές και έσοδα. Τα επαγγελματικά στρώνουν και έχετε ευχάριστες εκπλήξεις ή συμμαχίες που δεν περιμένατε. Ερωτισμός, σεξουαλικότητα, πάθος και θυελλώδεις ερωτικές σχέσεις.

Λέων: + Νέες σχέσεις και συνεργασίες. Πιθανός ένας γάμος, μία σχέση ή μία νέα επαγγελματική συνεργασία που σας χαρίζει φως, αισιοδοξία. Θετικές ειδήσεις από το εξωτερικό και επωφελείς συμφωνίες. Ο έρωτας δεν λείπει, ίσως κρύβεται σε ένα ταξίδι. Εμπλουτισμός βιογραφικών, εύρεση εργασίας και καλύτερες επαγγελματικές προδιαγραφές. Νομικές εκκρεμότητες.

Παρθένος: + Εργασιακά, εύρεση εργασίας και βελτίωση της υγείας. Αρχίστε μία δίαιτα ή διατροφή. Έσοδα και μάλιστα ως μάνα εξ΄ουρανού. Καλύτερες οικονομικές προδιαγραφές, διεκδικήσει. Ερωτισμός, πάθος, μοναδικές σεξουαλικές εμπειρίες.

Ζυγός: + Έρωτας, δημιουργία, φλερτ και ξαφνικές γνωριμίες που σας στηρίζουν και φέρνουν αισιοδοξία και χρώμα στη ζωή σας. Επιχειρηματικότητα, θετικές επαγγελματικές εξελίξεις. Έρωτας, φλερτ, διασκέδαση, αισιοδοξία. Πιθανή εγκυμοσύνη και χαρές από τα παιδιά.

Σκορπιός: + Μία νέα αρχή από το σπίτι και καλύτερες προδιαγραφές στον ενδοοικογενειακό βίο. Βελτίωση σχέσεων και εξομάλυνση αντιπαραθέσεων. Θετικές ή επωφελείς αγοραπωλησίες ακινήτων. Πίστη, αυτοπεποίθηση αλλά και επαγγελματικές ευκαιρίες. Βελτίωση της υγείας.

Τοξότης: + Επικοινωνία, διάλογος, πειθώ, συνδιαλλαγές και διαπραγματεύσεις. Αλλαγή μεταφορικού αλλά και ταξίδια-μετακινήσεις. Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται εκεί (σε ένα ταξίδι). Σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς. Εύρεση εργασίας αλλά και αποστολή βιογραφικών. +Έρωτας, δημιουργικότητα, προώθηση ικανοτήτων και αισιοδοξία. Ξαφνικές εκπλήξεις.

Αιγόκερως: + Οικονομικά, έσοδα, σχέση εργαζομένου-εργοδότη. Οικονομικές διευθετήσεις και έσοδα δια της εφορίας. θετικοί διακανονισμοί. Αυτοπεποίθηση. Οικογενειακές χαρές και εκπλήξεις, θετικές αγοραπωλησίες ακινήτων. Εσωτερική Πίστη και ανασυγκρότηση.

Υδροχόος: + Σχέσεις, συνεργασίες, έρωτας, προσωπική και επαγγελματική ζωή. Βελτίωση της εικόνας σας και κέρδος δια της εμφάνισης. Ιδέες ευέλικτες και καινοτόμες, πειθώ και ικανότητα στις δημόσιες σχέσεις. Εύρεση εργασίας και χαρές από αδέλφια ή συγγενείς ή βελτίωση των σχέσεων σας.

Ιχθείς: + Κλείσιμο ενός κύκλου με τρόπο επιτυχή και εντελώς αναπάντεχο. Καλύτερες προδιαγραφές στην προσωπική και επαγγελματική ζωή. Εσωτερική Πίστη και αυτοπεποίθηση. Ανάκτηση δυνάμεων. Ψυχολογία και υγεία. Θετικές παρασκηνιακές δράσεις και διαίσθηση. Έσοδα και οικονομικά, σχέση εργοδότη-εργαζομένου.

-Καλή νέα σελήνη λοιπόν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου