technology

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο στις 29/4/2014! Πως μας επηρεάζει;



Γραφει η 

ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

https://www.facebook.com/patricia.nicolaou.9?fref=ts




Στην αστρολογία η 2η Έκλειψη του 2014 την Τρίτη 29/4, στον Ταύρο, στις 9:14 ώρα Ελλάδος είναι μια Ετησία Εκλειψη Ηλιου όπου θα εντείνει τα προβλήματα σε οικονομικά, ασφάλεια και γενικότερα σε όλα τα αποκτήματα μας όπου θα κινδυνέψουμε να
χάσουμε κάποια από αυτά. Σύμφωνα με την αστρολογία η επιρροή της Έκλειψης αυτής έχει αρχίσει ήδη από την προηγούμενη Εκλειψη στις 15/4 και θα συνεχίσει να επιδρά μέχρι και τις 14/5. Όπως μας δείχνει η αστρολογια η Εκλειψη αυτή στο πρώτο δεκαήμερο του Ταύρου θα φέρει μοιραία γεγονότα προκειμένου να μας αναγκάσει να κάνουμε κάποιες αλλαγές σε οτιδήποτε θεωρούσαμε δεδομένο έως τώρα καθώς θα προσπαθήσει κυρίως να αλλάξει νοοτροπίες και συνήθειες που υπάρχουν εδώ και χρόνια και δεν μας έχουν οδηγήσει σωστά.


Δυσάρεστα γεγονότα θα φέρει σύμφωνα με την αστρολογια η Εκλειψη
αυτή που κάνει όψη με τα Μεσοδιαστηματα Δία/Ποσειδώνα, Ποσειδώνα/Πλούτωνα, Κρόνου/Βόρειου Δεσμού Σελήνης όπου (κατά Ρ. Εμπερτιν) θα αναζητήσει και τελικά θα φέρει πολλές σκληρές αλήθειες στην επιφάνεια για όλα τα αποκτήματά μας, τα συναισθήματά μας, τις σχέσεις μας, τα οικονομικά μας και θα προκαλέσει πολλές δυσάρεστες απώλειες που δεν μπορούμε να αποφύγουμε.

Σχέσεις και συμμαχίες θα πληγούν και μπορεί να τελειώσουν ακόμα και οριστικά. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι εκτός από το ρίξιμο σχέσεων και συνεργασιών που δεν αξίζουν πραγματικά να συνεχίσουν, καθώς και για δυσάρεστα νέα που αφορούν τις δουλειές, τα επαγγελματικά, τη γη και γενικότερα το περιβάλλον μας, τα οποία θα πρέπει να προσέχουμε περισσότερο για να μην τα χάσουμε και να βάλουμε περισσότερη οργάνωση, τάξη και συνέπεια στη ζωή μας για να τα καταφέρουμε.

Η Έκλειψη αυτή πλήττει κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο κάθε ζωδίου, καθώς και όσους έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, φέρνοντας προβλήματα σε σχέσεις και οικονομικά που δύσκολα θα ξεπεράσετε.

Εκείνοι που μπορούν ακόμα και να επωφεληθούν από δυσκολίες και εμπόδια που θα έχουν όλοι οι άλλοι είναι οι Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο. Καλύτερα όμως να αποφύγει κανείς να ξεκινήσει οτιδήποτε καινούργιο υπό την επιρροή αυτής της Εκλειψης έως και 14/5 εφόσον δεν θέλετε να υπάρξουν αξεπέραστα προβλήματα. Τολμήστε να έχετε υπομονή και να περιμένετε να περάσουν τα πολύ δύσκολα που θα φέρει αυτή η Εκλειψη για να πάτε παρακάτω. Μόνο κάποιες διορθωτικές κινήσεις μπορούν να γίνουν, κι αυτές, αν δεν γίνεται αλλιώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου