technology

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

THE LANTERN CLUB


Γράφει ο Γιώργος Αθανασιάδης

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

«Αναλαμβάνουμε όλες σας τις υποθέσεις στην Ελλάδα και στην Αυστραλία»

SYNDEY – Tel: 0421969172



THE LANTERN CLUB

Ελληνική βραδυά κάθε Τρίτη!



Συμπτωματικά προχθές Τρίτη βραδάκι νωρίς, ένας φίλος μου έκανε τη πρόταση να πάμε να «τσιμπήσουμε» κάτι ελαφρύ, μιας και ήταν και νύκτα. Να πώ την αλήθεια δεν ήξερα που θα ήταν καλά πέρα από το συνηθισμένα, διότι μου είπε ότι θα πηγαίναμε πέρα απο τα συνηθισμένα. Πραγματικά, πήγαμε στο LANTERN CLUB στην περιοχή του ROSELANDS εκεί ακριβώς απέναντι απο την είσοδο του shopping centre.

Ενας πανέμορφος μεγάλος πολυχώρος, με πολύ φώς και άνετους χώρους. Και για να βάζουμε τα πράματα με τάξη. Μπαίνοντας στην τεράστια αίθουσα αριστερά, αντικρύζεις ένα μικρό ναό της τύχης, όπου με διάφορα ηλεκτρονικά μηχανήματα μπορεί κάποιος που του αρέσει να δοκιμάσει τη τύχη του. Αν η θεά, τον κόψει ότι του αρέσει η φάτσα του, φεύγοντας θα του δώσει και κάποια δολλάρια μαζί του πολλά ή λίγα, ανάλογα με την συμπάθεια που θα του έχει η θεά Τύχη. Αν πάλι, της φανεί ξινός ή κατσούφης, τότε λυπάμαι, αλλά θα του απορροφήσει το μηχάνημα ότι έχει στις τσέπες του και ελπίζουμε να μην είναι πολλά.

Εκείνο όμως που στον πολυχώρο αυτόν είναι εντυπωσιακό είναι το μπάρ – ρεστοράν που έχει και που ο φίλος το ήξερε ότι ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ βράδυ εκεί γύρω στις 6 και μισή, έχει κάτι εξαιρετικό. Εχει βραδυά Ελληνικής μουσικής, με ποιοτικά τραγούδια, από το χώρο του λαϊκού και του έντεχνου τραγουδιού. Φυσικά και υποστηρίζει την βραδυά, αυτή η μοναδική ποιοτική μπάντα της πόλης μας, ίσως και όλης της Αυστραλίας, στον χώρο του Ελληνικού τραγουδιού, οι OUT OF THE BLUE και φυσικά με την κρυστάλλινη φωνή της ψυχής του συγκροτήματος την GEORGETTE GIATIS (Γιωργία Γκιάτη). Στην κιθάρα ο πολύς Παναγιώτης Καλανδράνης, στο μπουζούκι ο Αντώνης και στα κλειδοκύμβαλα ο Γιάννης. 
Κόσμημα του χώρου το μπάρ του με τα φωτισμένα μπουκάλια, στο πάτωμα ζεστή και παχιά μοκέτα, ένα τζάκι μοντέρνο απέναντι με γκάζι , δινει την αίσθηση της ζεστασιάς βλέποντας το διότι ουσιαστικά ο χώρος θερμαίνεται απο άλλες πηγές. Το προσωπικό ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ και προθυμότατο, εξυπηρετεί ταχύτατα τους πελάτες και το μενού εξαίρετο για όσους επιθυμούν να «τσιμπησουν» κάτι ή και να φάνε κανονικά. Καναπέδες και πολυθρόνες διάσπαρτοι πέρα από τα τραπέζια του φαγητού, σας περιμένουν να βυθιστείτε κυριολεκτικά σ αυτούς, απολαμβάνοντας το ποτό σας και την μουσική.

Κάθε ΤΡΙΤΗ βράδυ λοιπόν, ελληνικές βραδυές στο LANTERN CLUB εκεί στο εμπορικό κέντρο ROSELANDS και αφεθείτε στην μέθη των γεύσεων, της μουσικής και αν κάνετε κέφι ρίξτε και ένα χορό στην πίστα, έτσι να πάνε κάτω τα φαρμάκια βρε αδελφέ...

Μη στεναχωριέστε η μουσική εξαίρετη και η Γιωργία μας δίνει τον καλύτερο της εαυτό, τραγουδώντας μοναδικά για την διασκέδαση σας..



Να πάτε λοιπόν την επόμενη Τρίτη και καλή σας διασκέδαση!~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου