technology

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Θέατρο Βαφείο! |Η πανσιόν| της Ευτυχίας Δρακοπούλου/Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013, στην Ικαριακή Ραδιοφωνία!




Την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013 και στις 6 μ.μ. η εκπομπή της Ικαριακής Ραδιοφωνίας,|Αγγίζοντας της ζωή μας,  θα φιλοξενήσει τον σκηνοθέτη κο Χρήστο Ράντο και την θεατρική συγγραφέα του έργου |Η Πανσιόν| που ανεβαίνει στις 2 Δεκεμβρίου 2013, στο θέατρο Βαφείο στην Αθήνα. <Ραδιοφωνική παραγωγή - σκηνοθεσία, επιμέλεια: Γιώργος Αθανασιάδης,  Παρουσίαση: Γιώργος Αθανασιάδης, Νίκος Χρηστίδης
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ
Η ΠΑΝΣΙΟΝ
Της Ευτυχίας Δρακοπούλου
Από τις 2 Δεκεμβρίου στις 9:30 μ.μ. μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου στις 9:30 μ.μ.


Η νεοσύστατη θεατρική ομάδα ΜΩΜΩ παρουσιάζει για δεύτερη φορά και
μετά από 2 χρόνια τη μαύρη κωμωδία “H Πανσιόν”, σε σκηνοθεσία Χρήστου Ράντου, στο Θέατρο Βαφείο - Λάκης Καραλής, κάθε Δευτέρα και Τρίτη και ώρα 21.30, για τους μήνες Δεκέμβριο, Ιανουάριο και Φεβρουάριο. 
Πρεμιέρα Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου.

Κάπου μακριά, αλλά μέσα στην Ελλάδα, σ’ ένα ορεινό χωριό που ίσως να μην υπάρχει στο χάρτη βρίσκεται η Πανσιόν. Κάτοχοι της είναι δύο αδερφές, η Χαρά (κοσμοπολίτισσα) και η Ελπίδα (βαθειά θρησκευόμενη), ο γιος της Χαράς o Ιάκωβος (ελαφριάς δυναμικής) και η Σούλα (ελαφριάς… γενικότερα). Τακτικός πελάτης, αλλά όχι για διανυκτέρευση είναι ο κύριος Άκης (μπάτσος και μαμάκιας έως ψυχοπάθειας). Μήλον της έριδος μια βαλίτσα με χρήματα. Η Σούλα δηλητηριάζει έναν πελάτη για να του τα πάρει, αλλά δεν υπολογίζει τα παιδιά του που καταφθάνουν στην Πανσιόν, τον Μπάμπη και τον Θρασύβουλα-Λέλα (στυγνοί εγκληματίες που καταζητούνται από παντού). Κι ενώ ο καθένας οργανώνει την εξόντωση του άλλου, με τα ερωτικά ειδύλλια να δίνουν και να παίρνουν, κανείς δεν έχει υπολογίσει τη μαμά του κύριου Άκη, την κυρία Μάρω (ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΩ). H Πανσιόν: Μια μαύρη κωμωδία με πολύ γερές δόσεις χιούμορ, εναλλαγές στην πλοκή και ιδιαίτερους χαρακτήρες.

Κείμενο: Ευτυχία Δρακοπούλου
Σκηνοθεσία: Χρήστος Ράντου

Ερμηνεύουν: 

Χριστίνα Σολδάτου, Δημήτρης Καμπόλης, Δημήτρης Τσικούρας, Ευτυχία Δρακοπούλου, Ειρήνη Λιοκουκουδάκη, Κωνσταντίνος Μπάζας, Νίκος Χρηστίδης, Αλέκα Τουμαζάτου.

Τιμές εισιτηρίων: 12€/Φοιτητικό και ανέργων 6€

Εκδοτήρια εισιτηρίων και πληροφορίες παραστάσεων:
Θέατρο Βαφείο - Λάκης Καραλής
Αγίου Όρους 16 & Κωνσταντινουπόλεως 115, Βοτανικός
(στάση μετρό: "Κεραμεικός")
Τηλέφωνο Πληροφοριών: 2103425637

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου