technology

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2013!!!



Γράφει η 

ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Αστρολογία - Συμβουλές ζωής
E-mail:
la.valia@hotmail.com 




ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013



Κριός (21/3 – 20/4)
Ο Δεκέμβριος για σας τους Κριούς δε θα είναι ένας ξεκούραστος μήνας, καθώς θα φέρει ανακατατάξεις στα επαγγελματικά.

Μπορεί αρχικά να νιώσετε άβολα αλλά στην πορεία θα δείτε πως σας δίνετε έτσι η ευκαιρία να εξελιχθείτε και να θέσετε εκ νέου τους στόχους σας. Αποφύγετε ωστόσο να πάρετε πρωτοβουλίες χωρίς να ενημερώσετε τους ανωτέρους σας γιατί θα προκύψουν
παρεξηγήσεις. Μην παραμελείτε το ταίρι σας και προσπαθήστε να φύγετε ένα ρομαντικό διήμερο. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις στο τέλος του μήνα ίσως σας εκνευρίσουν αλλά δε θα μπορέσετε να τις αποφύγετε.



Ταύρος (21/4 – 20/5)

Ο Δεκέμβριος είναι κατάλληλος μήνας να βρεθείτε με τα κοντινά σας πρόσωπα και να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας μαζί τους. Οι δικοί σας άνθρωποι θα είναι πολύ σημαντικοί για την ψυχολογία σας αυτή την περίοδο καθώς τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν έντονα. Οι υποχρεώσεις αυξάνονται και σεις καλείστε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις αλλά και να έχετε την τόλμη να προχωρήσετε σε αλλαγές όσο και αν τις φοβάστε. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση μέχρι τα μέσα του μήνα γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε την για νέες γνωριμίες αλλά και για να φέρετε τις ισορροπίες στη σχέση σας.

Δίδυμοι (21/5 – 21/6)

Ο Δεκέμβριος θα είναι πιο ανάλαφρος μήνας από το Νοέμβριο και αυτό θα βοηθήσει να βρείτε σιγά σιγά τον παλιό καλό σας εαυτό. Αποφύγετε άτομα που δε συμπαθείτε καθώς η ψυχολογία σας θα είναι ακόμη εύθραυστη και σίγουρα δε θα θέλατε να χαλάσει η διάθεσή σας. Περάστε τις γιορτές οικογενειακά και δώστε χρόνο στους φίλους σας που τους είχατε παραμελήσει. Στα ερωτικά είστε ευνοημένοι καθώς θα έχετε το πάνω χέρι και θα μπορείτε να επιλέξετε τι σας ταιριάζει και τι όχι. Τα οικονομικά αυτή την περίοδο θα αυξήσουν το άγχος σας γι’ αυτό αποφύγετε τα ακριβά δώρα και κάντε καλό προγραμματισμό του μήνα.

Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Ο Δεκέμβριος είναι ιδανικός μήνας για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας, φτιάχνοντας γλυκά ή χειροποίητα δωράκια, δίνοντας έτσι χαρά στα κοντινά σας πρόσωπα. Σταματήστε πια να γκρινιάζετε για όσα δεν πάνε όπως τα έχετε προγραμματίσει και επικεντρωθείτε στα θετικά που σας συμβαίνουν. Πρέπει πια να συμβιβαστείτε με τις αλλαγές της προσωπικής ή επαγγελματικής σας ζωής και να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε. Μέχρι τα μέσα του μήνα ευνοούνται τα οικονομικά και τα ερωτικά σας ενώ από τις 15 και μετά νέες ευκαιρίες προκύπτουν στο χώρο της δουλειάς που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας.

Λέων (23/7 – 23/8)

Ο Δεκέμβριος θα είναι ένας έντονα κοινωνικά μήνας όπου θα μπορέσετε να διασκεδάσετε και αν ξεφύγετε από την ένταση της καθημερινότητας. Τα κοντινά σας πρόσωπα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας και θα σας προσφέρουν την ηρεμία που χρειάζεστε. Ο Ερμής και η Αφροδίτη θα είναι σύμμαχοί σας καθώς θα σας βοηθήσουν να κάνετε νέες γνωριμίες αλλά και να αυξήσετε τα έσοδά σας. Στα ερωτικά, όσοι είστε μόνοι, στα μέσα του μήνα, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά καθώς δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα άτομο που αξίζει την προσοχή σας. Στα επαγγελματικά κάποιες απρόσμενες αλλαγές θα ταράξουν την ηρεμία σας.

Παρθένος (24/8 – 22/9)

Το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου θα αποφασίσετε να το αφιερώσετε στην οικογένειά σας και τη ζεστασιά του σπιτιού σας, αποφεύγοντας προσκλήσεις για εξόδους και πάρτυ. Μην αφήνετε το άγχος να χαλάει τη διάθεσή σας και πάψτε να στενοχωριέστε για όσα δεν έχετε. Η απαισιόδοξη στάση σας είναι αυτή που δε σας επιτρέπει να ζήσετε όσα επιθυμείτε. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε και κάνετε κάτι να το αλλάξετε τόσο το καλύτερο για σας και τους γύρω σας! Στα επαγγελματικά οι υποχρεώσεις αυξάνονται γι’αυτό μην τις παραμελείτε. Προσοχή στις ιώσεις της εποχής!

Ζυγός (23/9 – 22/10)

Και το Δεκέμβριο οι εντάσεις και η πίεση της καθημερινότητας συνεχίζονται αλλά εσείς πια είστε έτοιμοι ψυχικά να ανταπεξέλθετε με επιτυχία. Στα επαγγελματικά αρχίζετε να σκέφτεστε σοβαρά πως χρειάζεστε κάποια αλλαγή καθώς νιώθετε πως έχετε βαλτώσει και δεν υπάρχει χώρος να αναδειχθούν οι ικανότητές σας. Να είστε σίγουροι πως οι συνθήκες θα βελτιωθούν αισθητά στο άμεσο μέλλον. Τα οικονομικά θα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν έντονα. Δε θα είναι άσχημη η κατάσταση αυτό το μήνα αλλά αυτό δε σημαίνει πως μπορείτε να παρασυρθείτε σε περιττές αγορές.

Σκορπιός (23/10 – 22/11)

Ο Δεκέμβριος θα σας φέρει αισιοδοξία πριν το κάπως δύσκολο 2014. Ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι τα μέσα του μήνα θα σας δώσουν πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να ταξιδέψετε, να πάρετε αποφάσεις και γενικά να νιώσετε ελεύθεροι να χαράξετε εκ νέου το δρόμο σας. Φροντίστε να περάσετε όμορφα αυτή την περίοδο για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να ανταπεξέλθετε στις νέες προκλήσεις που θα έρθουν. Στα επαγγελματικά αποφύγετε αντιπαραθέσεις και κρατήστε ουδέτερη στάση. Στα ερωτικά οι δεσμευμένοι είστε ευνοημένοι ενώ οι ελεύθεροι ας είστε προσεχτικοί γιατί ό,τι γυαλίζει δεν είναι χρυσός.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Η πρώτη βδομάδα του Δεκεμβρίου θα φέρει έντονη ανησυχία όσον αφορά τα οικονομικά σας καθώς θα αγχωθείτε μήπως δεν μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στα έξοδά σας. Ωστόσο με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 16 του μήνα τα έσοδά σας θα αυξηθούν θεαματικά. Αυτή η περίοδος σας γεμίζει ενέργεια και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας ώστε να μπορέσετε να προβάλετε τα ταλέντα σας. Στα επαγγελματικά καλό θα ήταν να βρίσκεστε σε εγρήγορση ώστε να προλάβετε τις εξελίξεις και έτσι να ξεχωρίσετε. Προς το τέλος του μήνα οι πλανήτες σας βοηθούν να λύσετε πολλά από τα προβλήματα της δουλειάς και όχι μόνο.

Αιγόκερως (22/12 – 19/1)

Το Δεκέμβριο ο Άρης στο ζώδιό σας δε σας αφήνει σε ησυχία και δημιουργεί έκτακτα ζητήματα που καλείστε να αντιμετωπίσετε. Γι’ αυτό το λόγο μην ξεχνάτε τους φίλους σας καθώς θα είναι για σας πηγή χαλάρωσης από το καθημερινό στρες. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σας ενισχύουν ώστε να κάνετε τα σωστά βήματα προς την επιτυχία. Στο σπίτι ίσως υπάρξουν και πάλι εντάσεις τις οποίες αντιμετωπίστε με ψυχραιμία αλλά όχι με αδιαφορία. Ακούστε όσα έχουν να σας πουν οι άνθρωποι που σας αγαπούν ακόμη κι αν δεν συμφωνείτε μαζί τους. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σας αγχώνουν αλλά μην ανησυχείτε καθώς ο νέος χρόνος θα σας ανταμείψει.

Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Ο Άρης από τον Αιγόκερω σας δημιουργεί πιέσεις που δεν αποκλείεται να επηρεάσουν την υγεία σας και να περάσετε τις γιορτές στο κρεβάτι με κάποιο κρυολόγημα. Προσοχή επίσης και με τα καθημερινά μικροατυχήματα καθώς θα είστε επιρρεπείς. Στα επαγγελματικά κάτι έχει αρχίσει να σας ενοχλεί αφού νιώθετε πως υπάρχει ένα παρασκήνιο που δεν μπορείτε να ανακαλύψετε. Κρατήστε μακριά σας ανθρώπους που σας εκνευρίζουν και μην αφήνετε τα προβλήματα των γύρω σας να σας επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό. Είναι σημαντικό να παραμείνετε αισιόδοξοι ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε παρά τα όποια εμπόδια. Μετά τα μέσα του μήνα σας περιμένουν καλύτερες μέρες.



Ιχθύες (20/2 – 20/3)

Το Δεκέμβριο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας θα βρεθεί η καριέρα σας. θα μπορέσετε πιο εύκολα να προωθήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Ωστόσο ας είστε επιφυλακτικοί γιατί μπορεί να σας υποσχεθούν πολλά και τελικά να αποδειχθεί άνθρακας ο θησαυρός. Τα οικονομικά ίσως γίνουν η αιτία να δημιουργηθούν εντάσεις με πρόσωπα της οικογένειας ή με το ταίρι σας. Μη φοβηθείτε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας. Στα ερωτικά οι αλλαγές που θέλετε δε θα έρθουν μέσα σ’ αυτό το μήνα περιμένετε το 2013 που υπόσχεται καλύτερες μέρες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου