technology

Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014

Έκλειψη Σελήνης στον Κριό Σεληνιακή Έκλειψη στον Κριό/8 Οκτωβρίου 2014/ Προβλέψεις

Γράφει ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΤΖΙΔΗΣ
Αστρολόγος - Οικονομολόγος
http://astroalximies.blogspot.com.au/Την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου και ώρα 13:55 μετά μεσημβρινής σχηματίζεται η ολική έκλειψη Σελήνης στον ΚριόΈκλειψη Σελήνης & Κριός: Αλλαγές σε σχέσεις, συνεργασίες, στον γάμο, στην δουλειά και σε φιλίες. Αλλάζεις την εικόνα που έχεις για τον ίδιο σου τον εαυτό, αλλάζεις εσύ και αλλάζει η αντιμετώπισή σου απέναντι στους άλλους αλλά και προς τον ίδιο σου τον εαυτό. Εάν έχεις μία μακροχρόνια σχέση που δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις τώρα είναι η ευκαιρία να χωρίσεις και να μείνεις μόνος σου. Σίγουρα αυτό δεν είναι εύκολο, σε πονάει αλλά μακροπρόθεσμα σε λυτρώνει και σε απελευθερώνει. Νιώθεις πιο φιλελεύθερος, διορατικός και επινοητικός έτσι μπορείς να προβείς σε μεγάλα επαγγελματικά εγχειρήματα και σε νέα πρότζεκτ. Πιθανή η απόκτηση ενός απογόνου. Εύνοια σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, με τις σπουδές. Ιδανικό διάστημα για να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου, να ενισχύσεις το βιογραφικό σου, να περάσεις συνεντεύξεις, να αποστείλεις βιογραφικά. Τύχη και εύνοια σε νομικές υποθέσεις. Αισιοδοξία, ρίσκο, τόλμη, θάρρος και ανάκαμψη. Ωστόσο, αλλάζει ο κοινωνικός σου κύκλος. Στην σφαίρα του πιθανού ένας μεγάλος, ξαφνικός, κεραυνοβόλος έρωτας ή ένας ξαφνικός χωρισμός. Πιθανοί ανταγωνισμοί στον επαγγελματικό χώρο. Μην συγκρουστείς με άτομα κύρους και εξουσίας. Κάποιες σχέσεις τελειώνουν άδοξα αλλά νέες ανατέλλουν για να σε βοηθήσουν να εξελιχτείς στη ζωή σου. Αναγέννηση μέσα από τις στάχτες. Ρευστότητα, ψυχολογικές μεταπτώσεις, πιέσεις αλλά όλα συνηγορούν στην ενδυνάμωση σου.

Έκλειψη Σελήνης και Ταύρος: Αλλαγές και ανακατατάξεις στον εργασιακό χώρο, σε σχέση με συνεργασίες και με συναδέλφους. Πιθανώς εάν δουλεύεις κάπου να πάρεις μία μεταγραφή και να χρειαστεί να προσαρμοστείς σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον. Αλλάζει η καθημερινότητά σου, οι συνήθειές σου και αυτό σου προκαλεί έντονη κυκλοθυμία και ανασφάλεια. Δεν συνηθίζεις τις αλλαγές ωστόσο προσπαθείς να δεις με τα μάτια του Ουρανού από τον δωδέκατο (12) σου οίκο πιο επινοητικά και προοδευτικά έτσι ώστε να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο αύριο. Φυσικά αυτό απαιτεί θυσίες, κόπους και στερήσεις της ικανοποίησης της ψυχολογίας σου αλλά είναι αναγκαίο. Κάποιος συνεργάτης ίσως αποχωρεί και χρειάζεται να συνεργαστείς με κάποιο νέο μέλος έτσι πρέπει να κάνεις κάποιες αναπροσαρμογές. Κοιτώντας προοδευτικά, καινοτόμα και επινοητικά, παίρνοντας ρίσκο μπορείς να εξασφαλίσεις ένα σταθερό αύριο, όπου θα διακριθείς. Πρόσεχε την υγεία σου, την διατροφή σου, την ψυχολογία σου. Αθλήσου, φρόντισε το σώμα σου. Κλείνουν κάποιοι κύκλοι στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Εάν διατηρείς μια μυστική ή παράνομη σχέση πρόσεχε σε αποκαλύψεις που θα είναι επώδυνες. Μην διατηρείς σχέσεις σε διπλό ταμπλό. Αλλάζεις σπίτι, χώρο κατοικίας ή εργάζεσαι από το σπίτι. Όλα αυτά έχουν θετικές εξελίξεις και οι ενδοοικογενειακές σου σχέσεις βελτιώνονται. Σοκ και συνειδητοποιήσεις σε βοηθούν να χτίσεις ένα νέο εγώ. Οικονομικά διαφαίνονται κάποια κέρδη. Ανάκαμψη του εισοδήματος, επωφελείς διακανονισμοί με εφορίες, δάνεια, διατροφές. Ίσως έχεις κάποια απροσδόκητη κληρονομιά. Η ενασχόληση με τα οικονομικά και την μεταφυσική αποδίδουν. Ερωτισμός, πάθη και έντονη σεξουαλικότητα. Δημιουργία ισχυρών ερωτικών δεσμών και έλευση ανθρώπων που αλλάζουν την καθημερινότητά σου. Προσοχή σε νομικές υποθέσεις, σε επαφές με το εξωτερικό. Δυσκολία και ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις. Πιθανά εμπόδια σε σπουδές. Απέφυγε τις μαύρες σκέψεις και δες θετικά.

Έκλειψη Σελήνης & Δίδυμοι: Αλλαγές αναμένονται στον φιλικό σου κύκλο αλλά και εάν συμμετέχεις μέσα σε ομάδες, συλλόγους και δραστηριότητες. Δεν αποκλείεται κάποια απομάκρυνση από ένα φιλικό σου πρόσωπο ή οι συνθήκες να σας αναγκάσουν να χαθείτε. Ωστόσο, αναμένεται αλλαγή στον κοινωνικό σου ιστό, δικτυώνεσαι, επισυνάπτεις σχέσεις με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας και νοοτροπίας. Μην αντιστέκεσαι στις αλλαγές, υιοθέτησε την πρόοδο, την επινοητικότητα και να φανείς διορατικός όπως επιτάσσει ο Ουρανός από τον Κριό ώστε να έχεις κέρδη και οφέλη από ανθρώπους που ατενίζουν μπροστά. Περίοδος όπου αφυπνίζεσαι και θέτεις νέους στόχους ώστε να πας ένα βήμα παραπέρα στα επαγγελματικά σου. Αλλαγές και ανακατατάξεις αναμένονται και στην αισθηματική σου ζωή. Πιθανώς να αποφασίσεις να δεσμευτείς, να συμβιώσεις. Αλλάζουν τα δεδομένα στην αισθηματική σου ζωή. Δημιουργικότητα, επιχειρηματικότητα και ρίσκο σε ευνοούν. Μην διστάσεις να ρισκάρεις, οι αλλαγές θα είναι εντυπωσιακές και θα σε ανεβάσουν επαγγελματικά. Πιθανός ένας ξαφνικός χωρισμός εάν η σχέση σου είναι κολλημένη στον πυθμένα. Αυτό σίγουρα θα σε πονέσει αλλά μακροπρόθεσμα θα σε λυτρώσεις. Κινητικότητα στον τομέα σχέσεις και συνεργασίες. Πιθανοί διαπληκτισμοί, πιθανές ρήξεις αλλά και έλευση νέων ανθρώπων που σε βοηθούν να πας παραπέρα. Ένα από τα χαρίσματά σου είναι η κοινωνικότητά σου και η ικανότητά σου να φτιάχνεις νέες σχέσεις, ακολούθησε το και φτάσε στην οροφή. Πρόσεχε σε πιθανούς εγωισμούς μέσα στην συντροφική σου ζωή. Μην γίνεστε ανασφαλής, εμμονικός και ελεγκτικός γιατί θα υπάρξουν συγκρούσεις και θα χαλάσει το καλό κλίμα. Πιθανά έκτακτα έξοδα, ίσως χρειαστεί να καλύψεις κάποιες τρύπες. Οι δεσμευμένοι φροντίστε να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Οι δε αδέσμευτοι φλερτάρετε, κάπου έξω βρίσκεται το άλλο σας μισό. Σχέσεις τελειώνουν άδοξα και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας φέρνοντας φρεσκάδα.

Έκλειψη Σελήνης και Καρκίνος: Έρχεσαι αντιμέτωπος με αλλαγές στον επαγγελματικό σου χώρο. Πιθανώς να αλλάζεις αντικείμενο εργασίας ή εργασία. Στο μενού η αλλαγή εργοδότη, διευθυντή ή ανωτέρου. Δεν αποκλείουμε αλλαγές σε σχέσεις με συναδέλφους, όπου κάποιος συνεργάτης αποχωρεί και θα χρειαστεί να συνεργαστείς με ένα νέο μέλος. Πιθανώς να αλλάζεις χώρο εργασίας ή να κάνεις κάποια ανακαίνιση μέσα στον εργασιακό χώρο. Τέλος, πιθανότατα να εργαστείς και από το σπίτι. Η καριέρα σου περνάει μέσα από ανακατατάξεις ενώ πρέπει να αποφύγεις εντάσεις με ανωτέρους. Μην επιδείξεις αλλοπρόσαλλη ή επιθετική συμπεριφορά στην δουλειά σου. Γίνε πιο καινοτόμος, υιοθέτησε επινοητικές και διορατικές μεθόδους εργασίες, οι οποίες θα στηρίζονται σε νέα γνώση και σε εμπλουτισμό του βιογραφικού σου. Πιθανώς να υπάρξει μία μετακόμιση ή αλλαγή κατοικίας ακόμα και για εργασιακούς λόγους. Δεν αποκλείεται να λάβεις κάποια απρόβλεπτη κληρονομιά και το μέλλον ή ισορροπία των ενδοοικογενειακών σου σχέσεων είναι αμφίβολη. Σχέσεις και συνεργασίες ανατρέπονται, άλλες διαλύονται και πιθανώς να μπουν νέοι άνθρωποι στην ζωή σου που θα σε οδηγήσουν στην εξέλιξη τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Οικονομικά διαφαίνονται κάποια έσοδα, κάποια ενίσχυση στα εισοδήματά σου. Να φανείς ευέλικτος και να αναζητήσεις εναλλακτικές πηγές εσόδων. Εργασία και υγεία ευνοούνται. Τώρα είναι η ευκαιρία να επιδείξεις την υπεροχή σου στον επαγγελματικό τομέα. Απέφυγε τις υστερίες, τις εμμονές, τις φοβίες στην αισθηματική σου ζωή γιατί μπορεί να γίνεις χειριστικός και πιεστικός, κάτι που θα προκαλέσει ρήγματα και διαπληκτισμούς. Οι έχοντες μία σχέση αναθερμάνετε την ενώ οι αδέσμευτοι υποδεχτείτε τον έρωτα στο σπίτι σας, αναμένονται θυελλώδη ερωτικά βράδια.

Έκλειψη Σελήνης και Λέων: Η έκλειψη φέρνει σημαντικές ευκαιρίες στην ζωή σας για εξέλιξη σε θέματα εργασιακά, επαγγελματικά αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Απεγκλωβιστείτε από την πίεση του Κρόνου και τα οικογενειακά βάρη, αναζητήστε τις λύσεις στην πρόοδο, στην επινοητικότητα και στην διορατικότητα του Ουρανού μέσα από την περαιτέρω εκπαίδευση και κατάρτισή σας. Περάστε συνεντεύξεις, αποστείλετε βιογραφικά, ενισχύστε το βιογραφικό σας και θα έχετε ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Ευνοούνται οι επαφές με το εξωτερικό, διαδικτυακά σεμινάρια αλλά και νομικές υποθέσεις. Ο κοινωνικός σας ιστός τροποποιείται, επισυνάπτετε νέες σχέσεις και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας φέρνοντας ευκαιρίες και πρόοδο. Να σκέφτεστε θετικότερα. Είστε δημιουργικοί, παραγωγικοί, ερωτικοί, μπορείτε να ρισκάρετε και είναι σίγουρο πως οι αλλαγές θα είναι υπέρ σας. Ο έρωτας σιγοκαίει την καρδιά σας και σύντομα θα σας χτυπήσει με τα βέλη του ο φτερωτός θεός. Αναμένεται μία ιδιαίτερα τυχερή γνωριμία που θα αλλάξει το είναι σας και όλη σας την ψυχολογία. Γενικότερα αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας, οι αντιλήψεις σας. Γίνετε πιο μοντέρνοι για να αρέσετε και να λάμψετε. Προωθήστε τις φιλοδοξίες σας και επιχειρηματικά πρότζεκτ. Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να αποκτήσετε έναν απόγονο. Αλλάζουν οι σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς. Πιθανή μία μετακόμιση για λόγους εργασιακούς. Εάν απασχολείστε στις εκδόσεις, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στον εκπαιδευτικό κλάδο ή στο διαδίκτυο έχετε εύνοια. Δικτυώνεστε, κοινωνικοποιείστε και αλλάζει ο κοινωνικός σας ιστός. Προσοχή σε κόντρες και ίντριγκες μέσα στον εργασιακό σας χώρο, με συνεργάτες ή με ανθρώπους που συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση. Προσέχετε την υγεία σας, την διατροφή σας και μεριμνήστε για το σώμα σας. Σε ένα ταξίδι, σε μία μετακίνηση μπορεί να προκύψει μία σχέση αισθηματική. Το διαδίκτυο αλλά και οι μετακινήσεις γίνονται πηγή γνωριμιών.

Έκλειψη Σελήνης & Παρθένος: Αλλαγές αναμένονται στο εισόδημά σας αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Πιθανώς να αλλάξουν κάποια πράγματα σχετικά με τις φορολογικές σας εκκρεμότητες και υποχρεώσεις ή με ζητήματα διατροφών, δανείων και κληρονομικών. Δεν αποκλείεται μία απρόσμενη κληρονομιά αλλά και έσοδα από τον τζόγο ή τα τυχερά παιχνίδια. Πιθανό σενάριο η οικονομική διευκόλυνση του/της συντρόφου σας. Σίγουρα αναζητάτε μία σχέση με ελευθερία και ανεκτικότητα, κάτι που είναι δυσανάλογο για το ζώδιό σας αλλά αυτήν την περίοδο η ελευθερία είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να λειτουργήσετε. Κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικοί χωρισμοί και τεράστια συναισθηματικά κρεσέντο είναι στο μενού της έκλειψης. Η ψυχολογία σας εύθραυστη, οδηγείστε σε συναισθηματικά σοκ αλλά και σε συνειδητοποιήσεις που πονάνε αλλά μακροπρόθεσμα θα σας λυτρώσουν. Η ρευστότητα στα οικονομικά σας αποσυντονίζει, σίγουρα θα υπάρξει κάποιο έκτακτο έξοδο ή κάποια οικονομική επιβάρυνση αλλά σύντομα θα μπει φρέσκο χρήμα στην τσέπη σας. Επαγγελματικά κάτι εντυπωσιακό ετοιμάζεται αλλά ακόμα το επεξεργάζεστε. Κάποιοι κύκλοι κλείνουν στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή όχι ανώδυνα βέβαια αλλά μακροπρόθεσμα θα βιώσετε μία δύναμη αναγέννησης. Ο οικογενειακός σας βίος βελτιώνεται σημαντικά και οι ενδοοικογενειακές σας σχέσεις γίνονται πηγή ενέργειας, ζωντάνιας και κινητοποίησης. Το αίσθημα Πίστης στον εαυτό σας μεγαλώνει και αυτό σας βοηθάει να κινηθείτε προς τις σωστές κατευθύνσεις. Θετικές εξελίξεις με το ακίνητό σας, με αγορές και πωλήσεις. Στην αισθηματική ζωή και με το ταίρι σας μπορεί να προκύψουν κάποιες κόντρες, ίντριγκες και διαφωνίες. Φανείτε διαλλακτικοί, μην είστε επικριτικοί και το κλίμα θα ισορροπήσει. Σίγουρα έρχεστε αντιμέτωποι με έξοδα και αυτό σας φορτίζει ψυχολογικά αλλά δεν θα αργήσετε να εισπράξετε χρήματα. Προστριβές με τα παιδιά και παροδικά ξεσπάσματα γιατί δεν προχωρούν κάποια σχέδιά σας. Μην πτοείστε, όλα θα εξελιχθούν. Αλλάζει η αντίληψή σας για το χρήμα, αλλάζετε εικόνα και τρόπο αντιμετώπισης απέναντι στο χρήμα.

Έκλειψη Σελήνης και Ζυγός: Αλλαγές και ανακατατάξεις λαμβάνουν χώρα στις σχέσεις σου και στις συνεργασίες σου, στον γάμο σου αλλά και στην συντροφική σου ζωή. Αν και κατ εξοχήν είσαι ένα ζώδιο που εκφράζεται μέσα από τις σχέσεις, μέσα από το εμείς και την συνύπαρξη μπορεί να φανείς κάπως πιο εγωιστής, εγωκεντρικός αδιαφορώντας για τους άλλους. Θέλεις την ελευθερία σου, τον χώρο σου και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να παρουσιάσεις κάποια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά με πάγιο αίτημα την ελευθερία και την αποδέσμευση. Στις σχέσεις σου χρειάζεσαι ανεξαρτησία και οι περιορισμοί σε κουράζουν ψυχικά. Εάν έχεις κάποια σχέση που έχει βαλτώνει η έκλειψη σελήνης σε καλεί να πάρεις μια οριστική απόφαση ακολουθώντας τον δρόμο της ελευθερίας. Αυτό σίγουρα κοστίζει ψυχικά, σου προκαλεί πόνο, ξίνει πληγές, παίζει με την ψυχολογία σου και σου δημιουργεί μία βαριά διάθεση αλλά μακροπρόθεσμα θα νιώσεις φως και πρόοδο. Σχέσεις μπορούν να διαλυθούν εντελώς ξαφνικά, άνθρωποι αποχωρούν από την ζωή σου ενώ νέοι μπαίνουν φέρνοντας φως και ελπίδα. Ακολούθησε ανθρώπους που κοιτάνε μπροστά, υιοθέτησε ιδέες νεωτεριστικές, προοδευτικές και επινοητικές έτσι θα κερδίσεις έδαφος. Εύνοια θα δεχτείς από φιλικά πρόσωπα, από ανθρώπους που ασπάζεστε τις ίδιες ιδέες. Θέσε νέους στόχους, οραματίσου, μελέτησε, φιλοσόφησε την ζωή και δεν θα χάσεις. Δικτυώνεσαι, αλλάζεις κοινωνικό ιστό και αυτό σε φέρνει προ ευχάριστων εκπλήξεων. Οι ιδέες σου, ο λόγος σου εντυπωσιάζουν και αυτό σε κάνει δημοφιλή, αρεστό στους άλλους. Εύνοια θα δεχτείς από αδέλφια, στενούς συγγενείς και από πολύ δικούς σου ανθρώπους. Στείλε βιογραφικά, πέρασε συνεντεύξεις και αναζήτησε εργασία. ίσως πάρεις κάποια μεταγραφή ή μετακομίσεις για λόγους εργασιακούς. Ειδικεύσου και καταρτίσου. Προσοχή σε οικογενειακούς ανταγωνισμούς, κάποια προβλήματα σε αποσυντονίζουν. Προβλήματα με την ακίνητη περιουσία, με αγορές και πωλήσεις. Ο έρωτας έχει χρώμα αναπάντεχο, ξαφνικοί χωρισμοί, ξαφνικοί έρωτες και μεγάλες ευκαιρίες ως μάνα εξ ουρανού.

Έκλειψη Σελήνης & Σκορπιός: Η έκλειψη φέρνει αλλαγές σε θέματα εργασιακά, καθημερινότητας αλλά και σε σχέση με συνεργάτες. Πιθανώς να εμφανιστούν νέες συνεργασίες και θα χρειαστεί να βρεις μία νέα ισορροπία με το καινούριο. Σίγουρα οι αλλαγές είναι προ των πυλών. Αλλάζεις ωράριο; Αλλάζεις χώρο εργασίας; Αποχωρεί κάποιος παλιός συνεργάτης και χρειάζεται να βρεις έναν νέο; Όλα είναι πιθανά! Γίνε προοδευτικός, επινοητικός, άλλαξε τον τρόπο που εργάζεσαι, δέξου την αλλαγή και ακολούθησε την. Εργάσου ομαδικά και λιγότερο ατομικά και τότε θα καταφέρεις περισσότερα. Πιθανώς να αλλάζεις αντικείμενο δουλειάς, χώρο εργασίας ή να εργαστείς από το σπίτι. Πρόσεξε την υγεία σου, την διατροφή σου, μερίμνησε για θέματα υγείας αλλά και για το σώμα σου. Η ψυχολογία σου είναι σε περίεργη φάση και βιώνεις ψυχολογικές μεταπτώσεις. Ευτυχώς, κάποιες φορές είσαι προστατευμένος από τα χειρότερα αλλά πρόσεχε τον τρόπο που μιλάς, που εκφράζεσαι γιατί μπορεί να γίνεις απόλυτος, δογματικός, σκληρός, αυστηρός, επικριτικός και πικρόχολος. Μην χάσεις την γοητεία λόγου που έχεις κερδίσει τα τελευταία χρόνια. Φρόντισε για την ισορροπία στις σχέσεις σου με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς, δες που φταις και μην επιρρίπτεις ευθύνες με τρόπο ανώριμο (ο Κρόνος στο ζώδιό σου είναι και θα σε τιμωρήσει). Επαγγελματικά θα παρουσιάσεις πρόοδο, οι κόποι σου και η αξία σου θα αναγνωριστούν. Η καριέρα σου απογειώνεται και αυτό φέρνει ικανοποίηση ηθική και οικονομική. Σίγουρα έχεις να αναμένεις κάποια έσοδα και ο μισθός σου θα αυξηθεί ή μπορεί να βρεις τρόπους εναλλακτικούς που θα σε βγάλουν από την λιτότητα και την οικονομική δυσπραγία. Αλλάζεις αξίες, σταθερές. Εκμοντερνίσου και σίγουρα θα κερδίσεις πόντους επαγγελματικά, θα γίνεις πιο δημοφιλής και θα λάμψεις.

Έκλειψη Σελήνης και Τοξότης: Η έκλειψη σελήνης σχηματίζεται σε ένα κομμάτι που σε ενδιαφέρει σχετικά πολύ και απορροφά μεγάλο κομμάτι της ενέργειας σου. Αλλαγές αναμένονται στην αισθηματική σου ζωή, στον έρωτα αλλά και μέσα σου. Εάν διατηρείς έναν δεσμό, ο οποίος έχει φθαρεί η έκλειψη σου δίνει το θάρρος, την δύναμη να βάλεις τέρμα στο τέλμα είτε αποφασίζοντας να χωρίσεις είτε θέτοντας την σχέση σου σε νέα βάση. Δεν μπορείς από την φύση σου τις δεσμεύσεις, τους περιορισμούς και η εν λόγω έκλειψη σε ξεσηκώνει στο να γίνεις έφηβος και να επαναστατήσεις. Τώρα έρχεται στο προσκήνιο μία γνωριμία που θα σε ξεμυαλίσει (το χεις που το χεις λειψό). Ένας κεραυνοβόλος έρωτας στο μενού της πανσελήνου. Η δημιουργικότητά σου εκτοξεύεται στα ύψη, είσαι ενεργητικός, δραστήριος, αποφασισμένος και αποφασιστικός ώστε να προοδεύσεις, να βάλεις τις βάσεις για ένα μέλλον άνετο, με καλύτερες συνθήκες. Αλλαγές αναμένονται και μέσα στον φιλικό σου κύκλο. Πιθανώς να αποχωριστείς από φίλους λόγω συνθηκών ή από την άλλη να γνωρίσεις ανθρώπους που ήθελες από καιρό λόγω αλλαγής πλεύσης σχεδίων. Γίνεσαι δραστήριος, ομαδικός και συνεργάσιμος κάτι που σε βοηθάει να αναδειχτείς. Στην έκλειψη συμμετέχουν ευμενώς Άρης και Δίας κάτι που σου δίνει την φόρα να ρισκάρεις, να δράσεις, να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε ωφελήσουν. Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου και επαγγελματική σου ζωή. Είναι ιδανικό διάστημα να σπουδάσεις, να καταρτιστείς, να αποκτήσεις εμπειρία και να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου. Σχεδίασε το μέλλον σου, το αύριο με φιλοδοξία, επινοητικά και διορατικά. Μπορείς να έχεις θετικές επαφές με το εξωτερικό και να χτίσεις το αύριο πάνω σε γερές βάσεις. Επιτυχία αναμένεται σε νομικές υποθέσεις. Εάν ασχολείσαι με την συγγραφή, τα νομικά, την εκπαίδευση, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τότε μπορείς να απογειωθείς. Σίγουρα βιώνεις έντονες οικονομικές ανασφάλειες και τα έξοδα μπορούν να σε βγάλουν εκτός προυπολογισμού. Η ψυχολογία σου μπορεί να κάμπτεται παροδικά αλλά έχεις την ενέργεια να ανακτήσεις τον κεφάτο εαυτό σου. Οι ενδιαφερόμενοι για απόκτηση παιδιών δέχεστε μία εύνοια σε αυτό το κομμάτι. Θέστε νέους στόχους και πορευτείτε μόνοι ή με παρέα για ένα καλύτερο αύριο. Επαγγελματικά και προσωπικά στην καλύτερη φάση της ζωής σας.

Έκλειψη Σελήνης και Αιγόκερως: Αλλαγές αναμένονται σε ιδιαίτερα κομβικά σημεία της ζωής σου όπως στην οικογενειακή ζωή και στον επαγγελματικό τομέα. Πιθανώς να αλλάξεις κατοικίας, τόπο διαμονής ή και χώρα. Δεν αποκλείεται να αναγκαστείς να αλλάξεις κατοικίας για λόγους εργασιακούς ή να εργαστείς από το σπίτι. Σε κάθε περίπτωση έρχεσαι αντιμέτωπος με τέτοιου είδους θέματα. Λέμε ναι στην ανακαίνιση της οικείας αλλά και του χώρου εργασίας. Οι ενδοοικογενειακές σου σχέσεις περνάνε από ένα κλίμα έντονο, ανατρεπτικό, υπάρχει συσσωρευμένη νευρικότητα και καλό είναι να δαμάσεις τις παρορμήσεις σου ώστε να αποφύγεις ρήξεις και εντάσεις. Η ψυχολογία σου αρκετά εύθραυστη και περνάς από συναισθηματικές καθάρσεις, οι οποίες σε φέρνουν αντιμέτωπο με φοβίες και ανασφάλειες που σου προκαλούν τρόμο. Ωστόσο, μετά την μπόρα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Τύχη δέχεσαι σε θέματα ακίνητης περιουσίας και μπορείς να πουλήσεις κάποιο ακίνητο. Δεν αποκλείεται να μεγαλώσει η οικογένειά σου και να έρθουν τα ευχάριστα μιας εγκυμοσύνης. Αλλαγές αναμένονται και στον επαγγελματικό τομέα όπου ενδέχεται να αλλάξεις αντικείμενο, χώρο εργασίας ή μπορεί να αλλάξουν οι σχέσεις σου με συναδέλφους σου. Όσον αφορά τον οικονομικό τομέα αναμένονται κάποια έσοδα, τα οποία θα σε βγάλουν από τον ωκεανό απελπισίας που πλέεις. Θετικές ρυθμίσεις επί ζητημάτων ακίνητης περιουσίας, κληρονομικών, φορολογικών, εφορίας, διατροφών και δανείων. Πιθανά κέρδη από το πορτοφόλι του/της συντρόφου σου. Ο ερωτισμός σου και η σεξουαλική σου διάθεση στα ύψη. Απέβαλλε τις ανασφάλειες και μην γίνεσαι πιεστικός στην αισθηματική σου ζωή καθώς υπάρχει η δυνατότητα να απολαύσεις τον έρωτα. Μην δημιουργείς απόσταση και ρήγματα άνευ λόγου και αιτίας. Απέφυγε ανταγωνισμούς με ανωτέρους και συνεργάτες στον χώρο της δουλειάς σου. Κλείνουν κάποιες υποθέσεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, ίσως υπάρχει ψυχολογική κούραση αλλά λίγο αργότερα θα νιώσεις λύτρωση, ελευθερία και ανανέωση. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου, γίνε προοδευτικός και επινοητικός.


Έκλειψη Σελήνης και Υδροχόος: Η έκλειψη Σελήνης στον Κριό δεν είναι άσχημη για εσένα καθώς βγάζει στην επιφάνεια τον κοινωνικό σου εαυτό, σε βοηθάει να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου, να επικοινωνήσεις, να εκφραστείς, να αλλάξεις απόψεις και ιδέες. Δικτυώνεται, διευρύνεις τον κοινωνικό σου ιστό, κοινωνικοποιείσαι και εργάζεσαι ομαδικά, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τις καλύτερες συνθήκες στα εργασιακά σου. Ιδανική περίοδος για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, για να ενισχύσεις το βιογραφικό σου, για να αρχίσεις ένα πρόγραμμα ειδίκευσης ή κατάρτισης. Πέρασε συνεντεύξεις, απέστειλε βιογραφικά και ίσως βρεθεί μία θέση εργασίας για εσένα. Μην αποκλείεις το ενδεχόμενο η δουλειά να είναι σε άλλη πόλη ή στο εξωτερικό. Να είσαι ανοιχτός και δεκτικός σε τυχόν αλλαγές τέτοιου είδους. Πιθανώς να χρειαστεί να μετακομίσεις για εργασιακούς λόγους. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου και σε στηρίζουν ψυχολογικά αλλά και πρακτικά. Η έλευση του καινούριου έχει σκοπό να σε ενισχύσει, να σε βοηθήσει για ένα καλύτερο αύριο επαγγελματικά. Οι δεσμευμένοι ίσως επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε μία νέα γνωριμία που θα φέρει φως και αισιοδοξία στη ζωή σας. Φίλοι φαίνεται να σας στηρίζουν ενώ και άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεστε παρόμοιες αντιλήψεις και πιστεύω θα σταθούν δίπλα σας. Μπαίνετε σε μία φάση σταδιακής κινητοποίησης, αφύπνισης πνευματικής και διεύρυνσης των πνευματικών σας οριζόντων. Προσέχετε σε νομικές υποθέσεις, σε λεκτικές αντιπαραθέσεις και μην εκφράζεστε απόλυτα ή δογματικά. Μάθετε να είστε ευέλικτοι και λιγότερο αδιάλλακτοι ή ισχυρογνόμωνες. Προσέχετε την υγεία και την ψυχολογία σας.

Έκλειψη Σελήνης και Ιχθείς: Η πανσέληνος και έκλειψη σελήνης στον Κριό φέρνει αλλαγές και ανακατατάξεις στο εισόδημά σου και στον μισθό σου. Σίγουρα μπορείς να έχεις κάποια αλλαγή στον μισθό σου ή να βρεις κάποια εναλλακτική πηγή εσόδων μέσω της εκμετάλλευσης κάποιου χόμπι σου ή κάποιας κλίσης σου. Κοντά στην έκλειψη απέφυγε να διαπραγματευτείς μια αύξηση μισθού και μην φέρνεις σε κίνδυνο την σχέση σου με τον εργοδότη σου. Αλλάζουν οι αρχές σου, οι σταθερές σου και οι αξίες σου. Προσπάθησε να γίνεις πιο μοντέρνος, εκσυγχρονίσου και βρες τρόπους να ανέβεις επαγγελματικά. Μπορεί να εισπράξεις κάποιο απροσδόκητο κέρδος, μην δανείσεις, διεκδίκησε οφειλόμενα. Η ψυχολογία σου αρκετά ευαίσθητη και τα σκαμπανεβάσματα αρκετά. Οι έχοντες ήδη μία σχέση φανείτε περισσότερο ανεκτικοί και μην επαναστατείτε χωρίς λόγο και αιτία γιατί ένας καυγάς θα διαταράξει τις ισορροπίες. Ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητα στα ύψη. Αναμένονται πολύ έντονα και ερωτικά βράδια, επωφεληθείτε. Οι αδέσμευτοι θα έχετε έναν ξαφνικό κεραυνοβόλο έρωτα. Κάποια έκτακτα έξοδα ίσως προκύψουν αλλά τα έσοδα υπερβαίνουν των εξόδων. Σίγουρα περνάτε μία περίοδο ρευστότητας αλλά ας ελπίσουμε οι αλλαγές να είναι θετικές. Εργασιακά είστε προστατευμένοι, έχετε εύνοια στο να βρείτε εργασία είτε εποχιακά είτε μόνιμα. Η υγεία σας κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Φροντίστε την υγεία σας ώστε να θωρακιστείτε για λίγο αργότερα. Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα διατροφής και απαλλαγείτε από τοξίνες. Επαγγελματικά υπάρχει έντονη κινητικότητα, μπαίνετε σε αγώνα δρόμου, έχετε να δώσετε μάχες αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και θα σας ανταμείψει. Ίσως προβείτε σε κάποια επένδυση, το έξοδο θα σας βάλει παροδικά μέσα αλλά να είστε σίγουροι πως η απόσβεση θα γίνει σύντομα και το κέρδος θα είναι σημαντικό. Προβάλλετε τον εαυτό σας, την δημόσια εικόνα σας. Προσέχετε σε ανταγωνισμούς μέσα στον φιλικό σας κύκλο αλλά και σε σχέση με τον/την σύντροφό σας. Μην εμπλέξετε το χρήμα με τον έρωτα.