technology

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Aστρολογικές προβλέψεις 2015 απο τη Βαλεντίνη Βασιλειάδου



Γράφει η Βαλεντίνη Βασιλειάδη

Αστρολόγος - Ψυχοερευνήτρια




ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ 2015….. ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ



Αφήνουμε πίσω μας άλλη μια χρονιά και προχωράμε γεμάτοι με θετική ενέργεια και δύναμη να υποδεχθούμε μια καινούρια. Είθε το 2015 να μας φέρει ότι καλό δεν ήρθε μέχρι σήμερα. Είθε η νέα χρονιά να κυλήσει γεμάτη υγεία και επιτυχίες !!! 

Την νέα χρονιά χαρακτηρίζει η είσοδος του Κρόνου, στο ζώδιο του Τοξότη.. Καλή δύναμη στους Τοξότες!



ΚΡΙΟΣ: Η νέα χρονιά θα είναι γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό, ενώ θα υπάρχει και αφθονία σε ευκαιρίες σε όλους τους τομείς. Επαγγελματικά θα σταθεροποιήσετε τη θέση σας, αλλά παράλληλα θα αυξηθούν και οι δεσμεύσεις σας απέναντι σε συνεργάτες ή άτομα κύρους. Συναισθηματικά θα είστε σε θέση φέτος να διακρίνετε ποιοι είναι αφοσιωμένοι σε εσάς και ποιοι απλώς επαναπαύονται μαζί σας. Ο ρομαντισμός δε θα λείψει από τη ζωή σας, αρκεί να θυμάστε πως πρέπει και εσείς να εκφράζετε τι νιώθετε αν θέλετε να ανοιχθούν οι άλλοι απέναντί σας. Μπορείτε να το πράξετε διατηρώντας τον έλεγχο και αν περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι ή με το νέο σας αμόρε όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι.



ΤΑΥΡΟΣ: Το 2015 εργαστείτε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας, με σταθερότητα και υπομονή και οι απολαβές που θα έχετε θα σας ανταμείψουν πλουσιοπάροχα αν και κάποιες φορές επιβάλλεται να πάρετε σκληρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Επαγγελματικά η καριέρα σας θα προχωράει αργά, αλλά με σταθερά βήματα. Σε οικονομικό επίπεδο αν έχετε κρατηθεί από άσκοπές αγορές ή περιττά έξοδα που θα άδειαζαν το πορτοφόλι σας, δε θα έχετε λόγο να ανησυχήσετε. Συναισθηματικά φροντίστε να εμβαθύνετε και να εμπλουτίσετε τον εσωτερικό σας κόσμο και μην αφήσετε το «εγώ» σας να έρθει σε αντίθεση με τις σχέσεις σας. 

Η υγεία σας θα καλυτερέψει δεδομένου ότι θα βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες, οπότε θα αυξηθεί και η ενέργειά σας. 



ΔΙΔΥΜΟΙ: Απροσδόκητα θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες τη νέα χρονιά που θα βοηθήσουν στο να αρχίσουν να υλοποιούνται, ένα- ένα τα όνειρά σας. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι αρχές Ιουλίου, θα έχετε περισσότερη ενέργεια και μεγαλύτερες αντοχές, αλλά θα χρειαστεί η προσοχή σας, οπότε να είστε οπλισμένοι με υπομονή καθώς τα πάντα θα μπορούν να στραβώσουν. Επαγγελματικά θα αισθάνεστε μια κάποια ανασφάλεια τόσο για την κατεύθυνση που έχετε διαλέξει, όσο και για τον ρεαλισμό των στόχων και των φιλοδοξιών σας. Ορισμένες φορές θα χρειαστεί να αγωνιστείτε περισσότερο για να δείτε αποτελέσματα. Και νέες ευκαιρίες για οικονομική άνοδο.Σε συναισθηματικό επίπεδο κάποιοι θα βιώσετε επιστροφές από το παρελθόν, κάποιοι θα θελήσετε να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις με το άτομο που έχετε αποφασίσει να κατασταλάξετε, ενώ κάποιοι από εσάς θα διώξετε από κοντά σας πρόσωπα που θεωρείτε ότι σας πνίγουν. 



ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το 2015 έρχεται να σας θυμίσει ότι η ζωή είναι ένας αγώνας και αν θέλετε να είστε κερδισμένοι πρέπει να αγωνίζεστε αδιάκοπα, να είστε αληθινοί κυρίως με τον εαυτό σας και να αποκοπείτε από ότι σας κρατάει πίσω. Επαγγελματικά θα επιδιώκετε να φτάσετε τους στόχους σας, αν και θα αλλάζετε συχνά πυκνά ιδέες και στρατηγική. Μέσα στο Μάρτιο θα σας παρουσιαστεί μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία για να βιώσετε την επιτυχία και θα πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα, καθώς θα υπάρχουν επιρροές και από την έκλειψη. Συναισθηματικά οι πλανήτες σας δίνουν ισχυρούς δεσμούς και υγιείς σχέσεις αγάπης στη ζωή σας. Θα έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και η μόνη περίοδος που θα πρέπει να είστε προσεκτικοί είναι όταν ο Ερμής θα κάνει την ανάδρομη πορεία του.

Από πλευρά υγείας, το μόνο που χρειάζεται είναι να φροντίσετε όλη τη χρονιά για την ψυχική σας υγεία και να κρατηθείτε μακριά από πνιγηρές και ψυχοφθόρες καταστάσεις.



ΛΕΩΝ: Το 2015 ξεκινάει με το Δία να παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι τα μέσα Αυγούστου, οπότε θα νιώθετε αρκετά αισιόδοξοι και έτοιμοι να αναζητήσετε καινούριες ευκαιρίες. Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός σας θα χτυπάνε κόκκινο, με εξαίρεση το διάστημα μέσα Μαΐου με τέλη Ιουνίου που η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σας κάνει να είστε γκρινιάρηδες και έτοιμοι να εγκαταλείψετε ότι έχετε ξεκινήσει. Μη βιαστείτε αυτό το διάστημα να πάρετε αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε.Επαγγελματικά θα διαμορφώσετε νέους στόχους, θα επικεντρωθείτε σε όσους ήδη έχετε και θα έχετε πρόοδο στην καριέρα σας . 

Η ηλιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου που λαμβάνει χώρα στον τομέα των χρημάτων σας, θα σας προσφέρει οικονομική βελτίωση και αύξηση των εισοδημάτων σας. Τη νέα χρονιά είστε αποφασισμένοι να βρείτε την πραγματική αγάπη και να αφοσιωθείτε σε αυτήν, οπότε οι προσδοκίες σας θα είναι πιο ρεαλιστικές. Τελειώνοντας, επισημαίνουμε ότι για το καλό της ψυχικής σας υγείας και ισορροπίας, ευκαιρίες που θα σας δοθούν μέσα στη χρονιά για ταξίδια ή μικρές αποδράσεις μην τις αφήσετε να πάνε χαμένες.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η χρονιά ξεκινάει με το Δία στο Λέοντα κυβερνώντας το υποσυνείδητό σας, γεγονός που σας βοηθάει να καταλάβετε καλύτερα τον εαυτό σας και να προχωρήσετε μπροστά, αφήνοντας πίσω το παρελθόν. Από τον Αύγουστο που ο Δίας περνάει στο ζώδιό σας, θα αποκτήσετε νέες εμπειρίες, θα έχετε ευκαιρίες για προσωπική άνοδο και θα αυξηθεί η αυτοπεποίθησή της. Σε επαγγελματικό επίπεδο μπορείτε να επικεντρωθείτε στην εργασία σας και να δημιουργήσετε ευκαιρίες για τον εαυτό σας, ώστε να βελτιωθούν τα οικονομικά σας.

Συναισθηματικά αρχίζετε να μεταμορφώνεστε και ανακαλύπτετε πως χάσατε χρόνο μένοντας σε κούφιες υποσχέσεις. Το αυξημένο στρες θα είναι ο εχθρός σας για το 2015 και φρόνιμο θα ήταν να κάνετε κάποιες φορές ένα βήμα πίσω, ιδιαίτερα σε ότι θα σχετίζεται με οικογενειακές διαμάχες.





ΖΥΓΟΣ: Η νέα χρονιά είναι η πιο κατάλληλη για να κάνετε ξεκαθαρίσματα είτε με γνώμονα τη λογική, είτε ενστικτωδώς, να προετοιμαστείτε για αλλαγές και να δείτε τι κινείται στο παρασκήνιο. Επαγγελματικά, αλλαγές σχεδίων που μπορεί να προκύψουν θα προκληθούν από τρίτους και θα χρειαστεί να αγωνιστείτε για να πάρετε και πάλι τον έλεγχο. Με σύνεση και λογική, θα πετύχετε τους στόχους σας. Ο Κρόνος θα σταματήσει να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο καθώς το 2015 θα αποχωρήσει από το Σκορπιό, με αποτέλεσμα να αρχίσετε να αισθάνεστε πιο άνετα οικονομικά και κάνοντας έναν σωστό προϋπολογισμό δε θα συναντήσετε προβλήματα με το πορτοφόλι σας. Συναισθηματικά μέσα Ιανουαρίου με μέσα Φεβρουαρίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, θα υπάρξουν ορισμένα προβλήματα στις σχέσεις σας εξαιτίας του υπέρμετρου ενθουσιασμού σας. Η υγεία σας θα είναι σε καλό δρόμο τη νέα χρονιά, για αυτό χρειάζεται να μην ξεχάσετε να φροντίσετε τον εαυτό σας ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα τελευταία δύο χρόνια με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, αναλάβατε πολλές ευθύνες, αντιμετωπίσατε την πραγματικότητα και γενικά πήρατε μαθήματα που σας προετοίμασαν να προχωρήσετε παρακάτω. Για ότι ζήσατε έρχεται το σύμπαν να σας ανταμείψει με ευκαιρίες και νέες προοπτικές. Η ηλιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου δίνει ζωή στα όνειρά σας, οπότε επωφεληθείτε της ευκαιρίας.

Επαγγελματικά θα αποζητήσετε περισσότερη ελευθερία στη δουλειά σας για να πράξετε διαφορετικά και συναρπαστικά πράγματα. Με την ηλιακή έκλειψη του Μαρτίου θα σας παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες εργασίας, ακόμη και αν δεν ψάχνετε. Τον Αύγουστο θα σας πιάσουν κρίσεις τεμπελιάς και θα τα θέλετε όλα έτοιμα, αλλά ευτυχώς από το Σεπτέμβριο αφυπνίζεστε πριν προξενήσετε ζημιά. Οικονομικά φροντίστε να μην είστε σπάταλοι, απερίσκεπτοι ή αφήσετε να συσσωρευτούν χρέη, για να μη χρειαστεί να καταπιεστείτε.

Συναισθηματικά θα ψάχνετε αυτό που θα σας συνεπάρει και θα σας ανεβάσει στα σύννεφα, καθώς σε κάθε κίνησή σας θα ζητάτε την άμεση ανταπόκριση. Μη γίνεται γκρινιάρηδες όταν δεν περνάει το δικό σας, ειδικά όταν γνωρίζετε ότι δεν έχετε δίκιο. Έχετε μάθει να περιορίζετε το στρες που ήταν στη ζωή σας στο παρελθόν και να αποκοπείτε από κακές συνήθειες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε συμφιλιωθεί με το παρελθόν σας και η ψυχή σας λειτουργεί πιο ανάλαφρα. Μην μείνετε προσκολλημένοι σε αυταπάτες και φαντασιώσεις. Να είστε ρεαλιστές στο τι μπορείτε να κάνετε και αφοσιωθείτε μόνο σε σημαντικά πράγματα. Στα μέσα Μαΐου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στους Διδύμου, θα υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία αλλά και στην συνεννόηση με τους γύρω σας.

Επαγγελματικά βάλτε μπροστά σχέδια και στόχους, ειδικά από τα μέσα Αυγούστου και προετοιμαστείτε για την επίτευξη των στόχων σας. Η στάση σας απέναντι στα χρήματα εξελίσσεται και θα μάθετε να είστε περισσότερο προνοητικοί. Συναισθηματικά θα αποζητάτε τη φετινή χρονιά περισσότερη αγάπη και στοργή, καθώς οι ανασφάλειές σας θα είναι σε πρώτο πλάνο. Κρατήστε μακριά από τη ζωή σας το άγχος, φροντίστε για την ψυχική σας διέγερση και το 2015 θα είναι μια εξαιρετική χρονιά για την υγεία σας και την ευημερία σας.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρχίστε να εργάζεστε στα θέματά σας, αντιμετωπίστε το παρελθόν και συμβιβαστείτε με ότι έχετε περάσει. Το 2015 να είστε πιο θετικοί και πιο διαλεκτικοί. Επίσης, αποφασίστε να κάνετε κάτι νέο στο σπίτι σας όπως μια ανακαίνιση και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα άτομα της οικογένειάς σας. Επαγγελματικά η καριέρα σας μπαίνει σε νέα τροχιά από τα μέσα Ιουνίου, όπου βελτιώνεται σημαντικά η οικονομική σας κατάσταση και θα επιτυγχάνετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Ενδέχεται να σας γίνουν προτάσεις από άτομα του παρελθόντος για συνεργασίες. Συναισθηματικά θα δεσμευτείτε με άτομα που εμπιστεύεστε, ενώ από τον Απρίλιο θα δεχθείτε μεγάλες ποσότητες αγάπης. Το 2015 είστε αποφασισμένοι να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας, βάζοντας στο πρόγραμμά σας σωστότερο τρόπο διατροφής και γυμναστική. Έχετε αποφασίσει να πάρει στα σοβαρά την υγεία σας και θα αξίζει τον κόπο αφού θα αισθανθείτε καλύτερα από ποτέ.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η νέα χρονιά ξεκινάει με τον Άρη στο ζώδιό σας, έτσι ώστε να αισθάνεστε θετικοί, ενθουσιώδεις, ενεργητικοί και πρωτοποριακοί. Το πρώτο τετράμηνο φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο στα άτομα της οικογένειά σας και να ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο.Επαγγελματικά θα ζήσετε καλές στιγμές στην επίτευξη των στόχων σας αλλά με τον Ποσειδώνα να παραμένει στον τομέα των χρημάτων σας μάλλον θα συνεχίσετε να έχετε πρόβλημα με τη διαχείριση των οικονομικών σας. Φροντίστε να βελτιώσετε τα έσοδά σας μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου και κρατώντας σταθερή πορεία θα ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια. Συναισθηματικά το 2015 δεν έχει σκοπό να σας δυσκολέψει, αλλά απεναντίας θα σας φέρει έρωτες και νέα πρόσωπα στη ζωή σας Για να προστατεύσετε την υγεία σας, αποβάλλετε κακές συνήθειες και αποκαταστήστε την ισορροπία μεταξύ καριέρας και προσωπικής ζωής. Μη χάσετε την αισιοδοξία σας και να είστε θετικοί για το αύριο.





ΙΧΘΕΙΣ: Εκμεταλλευτείτε το 2015 για να δουλέψετε συνειδητά με το υποσυνείδητο σας και να αντιμετωπίσει παλιά θέματα, τραύματα του παρελθόντος και να αφήσετε πίσω σας ότι πλέον δεν το έχετε ανάγκη. Μέχρι τα μέσα Μαΐου ο Άρης θα είναι βοηθός σας στο να είστε πιο θετικοί και κυρίως να πιστεύετε στον εαυτό σας Επαγγελματικά θα φερθείτε πιο σοβαρά και υπεύθυνα, θα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και στη συνέχεια θα απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Μέχρι τον Αύγουστο αναζητήστε νέες ευκαιρίες και δουλέψτε εντατικά. Η ηλιακή έκλειψη του Μαρτίου είναι ιδανική για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες και αποκομίστε οφέλη για το παρόν και το μέλλον. Συναισθηματικά θα βρεθείτε πιο κοντά με το σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι τέλη Ιουνίου με αρχές Αυγούστου θα ερωτευτείτε και θα βιώσετε την αγάπη. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου