technology

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Εκλογές 2015! Υποψήφιοι .. εξ Αυστραλίας


Γράφει ο Γιώργος Αθανασιάδης

Δικηγόρος - Αρθρογράφος

SYDNEY AUSTRALIA



Εκλογές 2015! Υποψήφιοι .. εξ Αυστραλίας




Στην Ελλάδα, εξ όσων γνωρίζουμε υπάρχουν δύο υποψήφιοι
βουλευτές σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους οι οποίοι σχετίζονται άμεσα με την Αυστραλία. Και επειδή η ευγένεια απαιτεί να παρουσιάζονται πρώτα οι κυρίες, η πρώτη υποψηφία είναι η δικηγόρος Κα Αφροδίτη Τρουπιώτη, υποψηφία με το Ποτάμι στην A' εκλογικη περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Για όσους λοιπόν ζείτε και ψηφίζετε στη Θεσσαλονίκη και προτίθεστε να ψηφίσετε ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ , σας ενημερώμουμε ότι υποψήφια είναι η συνάδελφος Κα Afroditi Troupioti η οποία έχει περάσει και απο την Αυστραλία και γνωρίζει και τα θέματα των Ελλήνων που ζουν εδώ, υποψήφια στη Θεσσαλονίκη... η ανάρτηση γίνεται σε σχέση και με προηγούμενη ανάρτηση που αφορούσε υποψήφιο άλλου κόμματος και επίσης αναφέρεται στους ανθρώπους που έχουν σχέση με την Αυστραλία και είναι υποψήφιοι στην Ελλάδα. Επομένως αναφερόμαστε σε εκείνους που προτίθενται να ψηφίσουν τα συγκεκριμένα κόμματα








Ο δεύτερος μας υποψήφιος εξ Αυστραλίας είναι ο καθηγητής Κος Γιάννης Βαρουφάκης ο οποίος από το 1988 έως το 2000 δίδασκε οικονομική θεωρία και πολιτική φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Είναι υποψήφιος του σύριζα στην Β¨ Αθηνών, το μεγάλο καθαρτήριο σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη εκλογική περιφέρεια στην Ελλάδα. Είναι η εκλογική περιφέρεια των μεγάλων μαζών της φτώχειας και της ανεργίας αλλά παράλληλα και των αστών και του πλούτου, η εκλογική περιφέρεια των μεγάλων κοινωνικών αντιθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου