technology

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Ήλιος και Ερμής στην Παρθένο/Η αντιθέσεις με τον Ποσειδώνα και τα εξάγωνα με τον Κρόνο/Προβλέψεις

Γράφει ο Κυριάκος Κοκτζίδης
Αστρολογος - Οικονομολόγος
Επικοινωνία:

Κριός: Ήλιος και Ερμής στην Παρθένο τονίζουν θέματα εργασίας, καθημερινότητας, προσφοράς και παροχής υπηρεσιών. Αναμένονται εξελίξεις αλλά χρειάζεται να είστε
κάπως επιφυλακτικοί κοντά στις 26-27/8 καθώς δεν λείπουν οι παγίδες. Προσέχετε τα λεπτά γράμματα στις συμφωνίες σας. Μεριμνήστε της υγείας σας, φροντίστε για τον εαυτό σας, ασχοληθείτε με το σώμα σας. Δεν αποκλείονται κάποια έσοδα και κέρδη μέσα από τις δικές σας προσπάθειες.




Ταύρος: Ήλιος και Ερμής στην Παρθένο σας γεμίζουν με χαρά, κεφάτες ιδέες και σας ωθούν σε διασκεδάσεις. Το δημιουργικό σας ταπεραμέντο εκτοξεύεται στα ύψη και ξεχωρίζετε λόγω χαμόγελου, διάθεσης και αισιοδοξίας. Ένα διάστημα με έμφαση στον έρωτα, στο τι αγαπάτε, στο παιδί που κρύβετε μέσα σας. Προσοχή σε τυχερά παιχνίδια αλλά και σε πιθανές απογοητεύσεις στον έρωτα. Μην εμπλέξετε τον έρωτα με την φιλία καθώς τα όρια γίνονται δυσδιάκριτα. Κάποιες εξελίξεις μέσα σε μία σχέση-συνεργασία ή στον γάμο σας προσφέρουν πίστη και χαρίζουν ανασυγκρότηση δυνάμεων.


Δίδυμοι: Ήλιος και Ερμής στο σπίτι σας ζεσταίνουν την καρδιά σας, τις σκέψεις σας και τις σχέσεις σας με την οικογένεια σας. Προωθήστε τις αγοραπωλησίες σας ή θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία αλλά με κάποια προσοχή στα ψιλά γράμματα κοντά στις 26-27/8. Ασχοληθείτε με τα του οίκου, με μία ανακαίνιση ή με μία μετακόμιση. Προσοχή σε θέματα επαγγελματικά επίσης καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος σκανδάλων ή παρεξηγήσεων-κουτσομπολιών. Προστατέψετε τα κεκτημένα σας. Η υγεία βελτιώνεται και σταθεροποιείται!


Καρκίνος: Ιδιαίτερα τονισμένος ο τομέας της επικοινωνίας, των επαφών και των δημοσίων σχέσεων σας, οι οποίες επεκτείνονται. Οι ιδέες σας φαίνεται πως ξεχωρίζουν, έχουν κάτι το μοναδικό αρκεί να ανταποκρίνονται στην σφαίρα της εφικτότητας. Προσοχή στις μετακινήσεις σας, σε κλοπές αντικειμένων αλλά και σε ότι σχετίζεται με τον νόμο. Οι σχέσεις με τα αδέλφια και τους συγγενείς γλυκαίνουν, απολαύστε τες και ξεκουραστείτε. Αναζητήστε εργασία, περάστε συνεντεύξεις, αποστείλετε βιογραφικά εάν είστε εκτός εργατικού δυναμικού.


Λέων: Ήλιος και Ερμής αποχαιρετούν το ζώδιο σας ρίχνοντας φως στον τομέα των οικονομικών σας. Ιδανικό διάστημα για να απαιτήσετε μία αύξηση μισθού (τι σας λέω τώρα) ή να επαναδιαπραγματευτείτε επί του μισθού σας. Εκμεταλλευτείτε κάποιοι ταλέντο σας και αναζητήστε εναλλακτική πηγή εισοδήματος τοιουτοτρόπως. Μπαίνετε σε μία φάση εδραίωσης και αναζήτησης της σταθερότητας κάποιων υποθέσεων που εξελίχθηκαν τις προάλλες. Θετικές εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, προωθήστε τις αγοραπωλησίες σας και διεκδικήστε οφειλόμενα. Αποφύγετε να δανείσετε και προσέχετε τα ψιλά γράμματα σε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων, μην εξαπατηθείτε.


Παρθένος: Στο ζώδιο σας το ντουέτο Ήλιου-Ερμή και κερδίζετε σε αυτοπεποίθηση και σε πειθώ. Προωθήστε τις ιδέες σας και διεκδικήστε το καλύτερο δυνατό σε κάθε τομέα της ζωής σας. Ο δυναμισμός, η λάμψη αλλά και οι ιδέες σας μπορούν να σας φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προτάξτε την λογική και τον ρεαλισμό σας ώστε να αποφύγετε εξιδανικεύσεις, ωραιοποιήσεις και απογοητεύσεις από τους γύρω σας. Ιδιαίτερα προσεκτικοί να είστε το διήμερο 26-27/8. Σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς τονώνονται και βαδίζουν ανοδικά, σε θετική τροχιά. Μία μετακίνηση, ένα ταξίδι κρύβουν ευχάριστες εξελίξεις για τα επαγγελματικά σας!


Ζυγός: Αν και έχετε ομορφύνει επικίνδυνα, αν και οι σχέσεις σας δέχονται τονωτικές ενέσεις χρειάζεται να προσέχετε κάπως μέχρι τις 27/8 ώστε να αποφύγετε εντάσεις. Το ντουέτο Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο σας φέρνει αντιμέτωπους με έναν απολογισμό και με ένα κλείσιμο κύκλων τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Προσέχετε τις εμπλοκές στα παρασκήνια και μην εκφράζεστε ανοιχτά ή απροκάλυπτα καθώς τα λόγια σας θα διαστρεβλωθούν και θα αιφνιδιαστείτε. Κινηθείτε κάπως στις μύτες των ποδιών σας και κυνηγήστε το καλύτερο στην ζωή σας. Προσοχή σε τροφικές δηλητηριάσεις και σε ιώσεις.


Σκορπιός: Κινηθείτε έξυπνα και μεθοδικά, εκφράστε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας αλλά μην ανοίγεστε συναισθηματικά. Οι φίλοι μοιάζουν άκρως βοηθητικοί, εμπιστευτείτε τους αλλά προσέχετε κοντά στις 26-27/8 κάποιες παρεξηγήσεις. Ένας στόχος σας, μία ιδέα σας φαίνονται να έχουν θετικές εξελίξεις και αυτό σας ικανοποιεί. Περίοδος εξωστρέφειας, δικτύωσης, γνωριμιών και προώθησης της δράσης σας αλλά και του έργου σας. Σίγουρα κάποια πράγματα σταθεροποιούνται στην ζωή σας από τα τέλη Αυγούστου και έπειτα, έτσι οδεύετε σε ένα δίμηνο ανάκαμψης. Επωφεληθείτε! Ο έρωτας δεν λείπει, μην τον εμπλέξετε με την φιλία όμως.


Τοξότης: Η καριέρα και οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες τονίζονται με αυτήν την διέλευση και αυτό σας χαρίζει πόντους αυτοπεποίθησης αλλά και image. Προσοχή κοντά στις 27-27/8 σε κάποιες υπογραφές επαγγελματικών συμφωνιών ή σε αγοραπωλησίες ακινήτων, ίσως εξαπατηθείτε. Προσέχετε τα υδραυλικά του σπιτιού σας αλλά και πιθανές κλοπές στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας. Προσέχετε τα επαγγελματικά σας απόρρητα!Είστε παραγωγικοί, αποδοτικοί, επωφεληθείτε της εύνοιας του σύμπαντος και με την διπλωματία σας κερδίστε φίλους και συμμαχίες. Επιπολαιότητα στα αισθηματικά και κάποια χ οικονομική ανασφάλεια.


Αιγόκερως: Η μετατόπιση Ήλιου-Ερμή είναι ευεργετική και επιδρά θετικά στην προσωπική σας ζωή, στην διάθεση σας αλλά και στα επαγγελματικά σας. Αναζητήστε εργασία εάν είστε εκτός εργατικού δυναμικού, προωθήστε την δράση σας και τα σχέδια σας. Ο έρωτας κρύβεται σε μία μετακίνηση, στο εξωτερικό αλλά κοντά στις 26-27/8 προσέχετε πιθανές απώλειες αντικειμένων, κλοπές ή παρανομίες. Να είστε νομοταγείς γιατί οι ατασθαλίες ίσως βγουν στο προσκήνιο. Ευχάριστα νέα αναμένονται από φίλους ή ανάλογη στήριξη από εκεί. Γενικότερα, οι εξελίξεις τρέχουν και η ζωή σας μοιάζει με μελτέμι στο Αιγαίο. Καλό διάστημα για τους σπουδαστές και τους συγγραφείς!


Υδροχόος: Κινητικότητα σε θέματα οικονομικά, διευθετήσεις επί των χρεών και των οφειλών. Αποφύγετε να δανείσετε και μην ρισκάρετε ποσά στον τζόγο. Τα έξοδα είναι δεδομένα αλλά δεν αποκλείονται και έσοδα. προσοχή σε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων και σε πιθανές εξαπατήσεις. Βελτίωση του επικοινωνιακού υποβάθρου μέσα στην σχέση σας. Κάποιες θετικές προοπτικές αναμένονται και στον επαγγελματικό τομέα στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Στην διάρκεια του σεξ μην μιλάτε και πολύ, σακοράφα!


Ιχθείς: Έντονη κινητικότητα στον τομέα σχέσεις και συνεργασίες, νέοι άνθρωποι και νέες γνωριμίες δίνουν ορμή στην ζωή σας. Οι άλλοι σας αντιμετωπίζουν με μία συμπάθεια και βελτιώνεται το επικοινωνιακό κλίμα μέσα στον γάμο σας ή στην σχέση σας. Προσοχή σε κάποια μυστικά ή στα μηνύματα που στέλνετε ως πομποί, να είστε επακριβείς για να μην παρερμηνεύονται τα όσα λέτε. Σίγουρα αναμένεται κάποια επαγγελματική σταθεροποίηση ενώ και οι ιδέες σας έχουν δυναμική εάν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Πιθανή μετακίνηση για λόγους σπουδών. Ο έρωτας δεν λείπει από την ζωή σας, φλερτάρετε, κυνηγήστε! Είτε ως θύματα είτε ως θύτες καλά θα περάσετε
!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου