technology

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2013!


Γράφει ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΤΖΙΔΗΣ
Αστρολόγος - Οικονομολόγος
Επικοινωνία
Αστρολογικός Οδηγός Σεπτεμβρίου

5/9: Στις 14:36 μετά μεσημβρινής σχηματίζεται η νέα σελήνη στην Παρθένο. Αποτελεί ένα εξαιρετικό φεγγάρι όσον αφορά θέματα που άπτονται του εργασιακού τομέα, της παροχής υπηρεσιών αλλά και της προσφοράς. Ιδανική ημέρα
για να αρχίσετε ένα πρόγραμμα διατροφής, άθλησης ή να ασχοληθείτε με το σώμα σας. Το γνωμικό νους υγιής εν σώματι υγιή αποτελεί μότο της νέας αυτής σελήνης. Η νέα σελήνη αυτή είναι άκρως ενθαρρυντική καθώς χορηγείται από ένα εξάγωνο με τον μέγα ευεργέτη Δία έτσι οι ευκαιρίες, η τύχη και η επιτυχία μπορούν να θεωρηθούν προσιτές. Συνδυάζοντας την πρακτικότητα και την διαίσθηση μπορούμε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα τυχεροί στέκονται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ιχθείς αλλά και Καρκίνοι, Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου. Εξελίξεις σε θέματα οικογενειακά έχουν να αναμένουν οι Δίδυμοι και σε θέματα επαγγελματικά οι Τοξότες. Σε επίπεδο οικονομικό οφέλη έχουν να αναμένουν οι Λέοντες και οι Υδροχόοι ενώ σε επίπεδο εργασιακό, επαγγελματικό και υγείας ευνοούνται Κριοί και Ζυγοί.


9/9: Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού χαρίζοντας μας διπλωματία και δίκαιη κρίση. Επιθυμούμε την διαπροσωπική επικοινωνία, επικεντρώνουμε πάντα και στις δύο πλευρές εφόσον είμαστε μάρτυρες μίας διαμάχης ή μιας αντιδικίας. Δίνουμε έμφαση στην λογική, έχουμε την ικανότητα να είμαστε αμερόληπτοι αλλά πολλές φορές επηρεαζόμαστε από τις γνώμες των τρίτων ή καταλήγουμε αναποφάσιστοι. Ευνοούνται σε επικοινωνιακό κομμάτι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες. Προωθήστε τις ιδέες σας, τα σχέδια σας και κερδίστε τις εντυπώσεις δυνάμει της ρητορείας και της παρρησίας σας.

11/9: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό, θέση πτωτική και αδύναμη έτσι δυσκολεύεται να εκφράσει τις θετικές της ιδιότητες-ποιότητες. Στον έρωτα επιθυμούμε την ένταση και το δράμα. Μας κυριεύουν το πάθος, η ζήλια, ο βαθύς και έντονος-σκοτεινός ερωτισμός ενώ απαιτούμε πίστη και υποταγή. Ένα άλλο χαρακτηριστικό αποτελεί η κτητικότητα και η δυσκολία έκφρασης των συναισθημάτων. Με αυτήν την θέση της Αφροδίτης θεωρούμε πως η συναισθηματική έκφραση αποτελεί αδυναμία και δεν εκφραζόμαστε ανοιχτά και απροκάλυπτα προκειμένου να μην ενδώσουμε σε πειρασμούς ή κολακείες. Νιώθουμε ασφάλεια αν και μόνο αν ελέγχουμε και κατευθύνουμε τους γύρω μας. Εύνοια δέχονται Καρκίνοι, Ιχθείς, Σκορπιοί, Ταύροι αλλά και Παρθένοι, Αιγόκεροι. Σίγουρα έχετε να αναμένετε σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. 

19/9: Στις 14:13 μετά μεσημβρινής σχηματίζεται η πανσέληνος στους Ιχθείς και ειδικότερα στον άξονα Παρθένου-Ιχθύ. Είναι ένα φεγγάρι χωρίς ιδιαίτερα αρνητικούς σχηματισμούς και επηρεάζει την διάθεση μας, τα συναισθήματα μας αλλά ζητήματα εργασιακά ή υγείας. Υπάρχει μία ένταση συναισθηματική αλλά και για ζητήματα επαγγελματικά, είμαστε αρκετά αγχωμένοι και καλούμαστε να διοχετεύσουμε την ενέργεια της πανσελήνου μέσα από την ενασχόληση μας με την τέχνη ή την προσφορά-φιλανθρωπία. Επηρεάζονται πιο δυσαρμονικά Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς του τελευταίου δεκαημέρου αλλά και Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των πρώτων δύο ημερών/μοιρών.

21/9: Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω γυρίζει ορθόδρομος και θέματα επαγγελματικά, επιβολής, κύρους ή εξουσίας βρίσκουν διεξόδους και λύσεις. Πλούτωνας στον Αιγόκερω και Κρόνος στον Σκορπιό, ορθόδρομοι και σε αμοιβαία υποδοχή ωθούν την κοινωνία σε ριζικές αλλαγές. Τόσο το οικονομικό όσο και το πολιτικό κλίμα παγκοσμίως περνάνε στην σφαίρα της αλλαγής, της ριζικής αλλαγής εκ βάθους και ρίζας.

22/9: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό εγκαινιάζοντας την δική τους γενεθλιακή χρονιά αλλά και την φθινοπωρινή ισημερία. Η ημέρα και η νύχτα είναι ίσες σε διάρκεια. Καλούμαστε να βρούμε την ισορροπία στην προσωπική μας και όχι μόνο ζωή. Κερδίζουν σε διάθεση, δυναμισμό και μαχητικότητα Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί αλλά και Λέοντες-Τοξότες.

29/9: Ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό και η επικοινωνία γίνεται πιο εσωτερικευμένη. Η διάθεση μας είναι κάπως πιο κλειστή και κάνουμε κάποια σενάρια, τα οποία δεν βγάζουμε στην επιφάνεια. Ο νους μας είναι δυνατός, διαθέτουμε καλή μνήμη ενώ η περιέργεια μας και η διαισθητικότητα μας αποτελούν άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της εν λόγω ζωδιακής θέσης του Ερμή. Μας ελκύει το μυστήριο, αρεσκόμαστε στο μαύρο χιούμορ και σε κάθε είδους δραστηριότητα που ενέχει το στοιχείο του μυστηρίου ή της ίντριγκας. Καλό είναι να αναπτύξουμε το αίσθημα της συγχώρεσης μιας και ο Ερμής από τον Σκορπιό μας κάνει εκδικητικούς και δεν ξεχνάμε το κακό. Τα μυστικά έχουν την τιμητική τους και δεν μας αρέσει να εισχωρούν στις σκάψεις μας ή στην ιδιωτική μας ζωή, αντιθέτως αρεσκόμαστε να διεισδύουμε στην προσωπική ζωή των άλλων. Πιο ευνοημένοι σε επικοινωνιακό επίπεδο στέκονται Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς, Ταύροι και Παρθένοι-Αιγόκεροι. 

Υστερόγραφο: Σε όλη την διάρκεια του μήνα ο Άρης διελαύνει το πύρινο ζώδιο του Λέοντα χαρίζοντας μας δυναμισμό, υπομονή, σθένος και αντοχή ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, τις επιδιώξεις μας αλλά και τις φιλοδοξίες μας. Ο Άρης εισέρχεται στον Λέοντα, θέση δυνατή και έτσι καταφέρνει να εκφράσει τις αρσενικές ικανότητες του. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση, η υπερηφάνεια, η δραματοποίηση και η δημιουργικότητα μας συντροφεύουν. Θέλουμε να φτάνουμε πάντοτε στην κορυφή και να στεφόμαστε τον κότινο της επιτυχίας. Πρέπει να αποφύγουμε τις υπερβολές ή την αλαζονεία γιατί έτσι χάνουμε πόντους. Παρόλα αυτά, ο ενθουσιασμός, η χαρά, η αναζήτηση των διασκεδάσεων και των απολαύσεων δεν μας εγκαταλείπουν. Πολλοί μπορούν να οργανώσουν αποδράσεις ακόμα και τον Σεπτέμβριο, εξάλλου το κλίμα της χώρας μας το επιτρέπει. Εγκαινιάζεται ένα απαιτητικό διάστημα για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Χρειάζεται να επιδείξουν προσοχή σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών, στον γάμο και σε θέματα επαγγελματικά - οικογενειακά. Δυναμικά βαδίζουν Κριοί, Τοξότες, Ζυγοί και Δίδυμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου