technology

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Εκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος της 19/10/2013 ! Ερμηνεία και συμβουλές!




Από τον Κυριάκο Κοκτζίδη

Αστρολόγο - Οικονομολόγο

Η έκλειψη λαμβάνει χώρα στον άξονα τρίτου-ενάτου. Τι σημαίνει αυτό; Πως θα υπάρχουν εμπόδια και προβλήματα στην επικοινωνία. Οι ισορροπίες είναι λεπτές και μπορεί εύκολα να επέλθει η ανισορροπία. Μάλιστα Κρόνος και Βόρειος Δεσμός της Σελήνης μαζί στον Σκορπιό μιλούν για σκληρά λόγια και αυστηρή κριτική. Ας είμαστε πιο διαλλακτικοί και ας μην γινόμαστε παγεροί ή σκληροί. Ακόμη, Ερμής και Κρόνος
σε αποκλίνουσα σύνοδο εντείνουν τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά ενώ έρχονται να απονείμουν δικαιοσύνη. Πιθανά σκάνδαλα ή αποκαλύψεις μυστικών και συμμαχιών στο μενού της πανσελήνου. Τέλος, το θετικό έγκειται στην αποκλίνουσα όψη τριγώνου Αφροδίτης-Ουρανού που μιλάει για ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στις σχέσεις. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες, ο ενθουσιασμός στις σχέσεις δίνουν χαρά, ζωντάνια και ενεργητικότητα. Οι σχέσεις είναι τεταμένες, χρειάζεται προσοχή ώστε να αποφύγουμε ρήξεις και διαφωνίες. Μάλιστα, τα γεγονότα θα έχουν διάρκεια και τα ρήγματα μπορεί να μην κλείσουν ποτέ. Ωστόσο, μακροπρόθεσμα αναμένεται το φως στον ορίζοντα. Καλή πανσέληνο και έκλειψη σελήνης!

Οι αλλαγές πολλές φορές θα πηγάζουν εκ των έσω μας, θα σχετίζονται με το εγώ μας, με το είναι μας και οι ισορροπίες με τον ίδιο μας τον εαυτό μπαίνουν στην σφαίρα της αλλαγής. Αλλάζουμε την εικόνα που έχουμε γα τον ίδιο μας τον εαυτό έτσι αλλάζουν και οι σχέσεις μας. Ο Ωροσκόπος της έκλειψης ανατέλλει στην 24η μοίρα του Λέοντα και σχηματίζει θετικές γωνίες με τα φώτα κάτι που σημαίνει πως υπάρχει η δυνατότητα να βρούμε τον δυναμισμό ώστε να αλλάξουμε. Φυσικά, καλό είναι να ασχοληθούμε με ότι μας ικανοποιεί και μας γεμίζει πληρότητα. Κυβερνήτης από άποψη ωροσκόπου; Ο Ήλιος, ο οποίος από θέση πτωτική συμβολίζει απώλεια ενέργειας, έλλειψη ανταγωνιστικότητας, διαλλακτικότητα και παρόρμηση. Είναι ήδη γνωστό πως στις εκλείψεις υπάρχει διαρροή ενέργειας, έτσι και το εν λόγω φεγγάρι μιλάει για απώλεια ενέργειας και προσωρινή αποδυνάμωση. Άλλη μία ένδειξη απώλειας της ενέργειας, σύγχυσης, εξαπάτησης, αποπροσανατολισμού και χαμηλών ενεργειακών επιπέδων αποτελεί η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα. Οι προθέσεις μας και τα κίνητρα μας μπορεί να μην έχουν ξεκάθαρη πηγή ενώ ελλοχεύει ο κίνδυνος μολύνσεων, παθήσεων, γαστρικών αιμορραγιών ή παθήσεων. Χρειάζεται να επιδείξουμε προσοχή στην διάρκεια της σεξουαλικής μας επαφής καθώς υπάρχει ροπή για μολύνσεις αίματος ή εκείνος της μετάδοσης νοσημάτων. Προσεκτικά πρέπει να κινούμαστε και στην διατροφή μας και να κάνουμε έναν πιο προσεγμένο τρόπο διατροφής.

Αμέτοχος δεν είναι και ο Δίας στην έκλειψη, η οποία έχει απόκλιση πέντε μοιρών από αυτόν. Τι σημαίνει αυτό; Πως υπάρχει μία υπερβολή, μία υπερβολή στο συναίσθημα, στις εκφράσεις αλλά και στις ψυχολογικές μεταπτώσεις. Λογική ή Ενθουσιασμός ή Συναίσθημα; Ας είμαστε ρεαλιστές, ας αποφύγουμε την συναισθηματική φόρτιση, ας κρατήσουμε την φλόγα του ενθουσιασμού, ας επικοινωνήσουμε τις ιδέες μας και ας τις εφαρμόσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου