technology

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

SPONSORSHIPS! Ικαριακή Ραδιοφωνία! ALFA G/A MAGAZINE. ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ!

Γράφει ο Γιώργος Αθανασιάδης




Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή, για την Ικαριακή Ραδιοφωνία  www.ikariaki.gr, το περιοδικό μας ALFA GREEK AUSTRALIAN MAGAZINE  

www.alfamagazine.blogspot.com.au , www.alfamag.com.au και τον ενημερωτικό ιστότοπο ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ   www.andreikelo.com , η ανάληψη χορηγιών επικοινωνίας, με τα μέσα που διαθέτουμε, για θεατρικούς χώρους και ομάδες. Συγκεκριμένα τα τρία αυτά μέσα θα σας ενημερώνουν για τα δρώμενα και τις θεατρικές παραστάσεις:








1. Στον Πολυχώρο Vault theater plus που βρίσκεται στον Βοτανικό στην Αθήνα, στην οδό Μελενίκου 26

2. Στο θέατρο STUDIO Κυψέλης, που βρίσκεται στην Αθήνα, στην Κυψέλη, στην οδό Σπετσοπουλας 9 

3.Της θεατρικής ομάδας "Πενίας Τέχνες" και της δραστηριότητες της Κας Ζωής Μασούρα Τριανταφυλλίδη, σκηνοθέτου - ηθοποιού.

4. Της θεατρικής ομάδας "MORALIS PRINCIPIA" υπό την αιγίδα της Κας Ζωής Μασουρα Τριανταφυλλίδη.

Μέσα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων αυτών, οι παραπάνω θεατρικοί οργανισμοί, θα προσφέρουν προσκλήσεις για τις θεατρικές παραστάσεις στους χώρους τους στους αναγνώστες των ηλεκτρονικών εντύπων μας και μέσων ενημέρωσης και τους ακροατές της Ικαριακής Ραδιοφωνίας. Εμείς όλοι που δουλεύουμε σ αυτό το χώρο, θεωρούμε ότι μέσα στην ιδιαίτερα σκληρή εποχή που ζούμε, οι προσφορές τέχνης και πολιτισμού, αναβαθμίζουν τη σκέψη μας και συνεισφέρουν στην καλύτερη και ψυχραιμότερη αντιμετώπιση της αδυσώπητης καθημερινότητας μας.





Ευχαριστούμε τους παραπάνω πολιτιστικούς και θεατρικούς οργανισμούς και ομάδες για την εμπιστοσύνη τους και ευχόμαστε και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε στις υγιείς αυτές υποχρεώσεις μας!



www.ikariaki.gr

www.alfamag.com.au
www.alfa-magazine.blogspot.com.au
www.andreikelo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου