technology

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Λυπηρό! Σφραγίζουν τα θέατρα της Αθήνας!


Σχόλιο Γιώργος Αθανασιάδης
Το δημοσίευμα που ακολουθεί, είναι απο το Αθηνόραμα.  Ομως , είναι πράγματι λυπηρό, αυτό πουο συμβαίνει, διότι τα περισσότερα απο αυτά είναι μικροί χώροι, μικρά θεατράκια, που μπορεί να πάει ο φτωχός πολίτης με πολύ λίγα χρήματα.  Τα θέατρα αυτά, λειτουργούν σαν χώροι περισσότερο κοινωνικής προσφοράς, παρά σαν εμπορικές επιχειρήσεις. Με δεδομένη την οικονομική κρίση και την τιμή των εισιτηρίων, σε σχέση και με την πληρότητα που παρουσιάζουν στις παραστάσεις, αντιλαμβάνεται άμεσα ένας μέσος νούς, ότι οι ηθοποιοί μας, άνεργοι στην πλειοψηφία τους ή όσοι εξ αυτών εργάζονται , εργάζονται εθελοντικά και
απο πίστη και αγάπη στην τέχνη τους. Το αδηφάγο Ελληνικό κράτος, που πλέον  σε συνεργασία με απόλυτα σκοταδιστικά και φασιστικά κέντρα, έχει επιδοθεί στην πνευματική, ηθική και υπαρξιακή εξαφάνιση και αποχαυνωση του Ελληνικού λαού, προχωρά ακομη περισσότερο το ειδεχθές έργο του.  Χρησιμοποιεί ανθρωπάρια σαν τον Δήμαρχο Αθηναίων  να προχωρήσει στον πνευματικό μας σκοταδισμό.  Κάποτε λέει η Εκκλησιαστική μυθολογία, ότι υπήρχαν κρυφά σχολειά... Τώρα θα υπάρξουν, ανόητοι και γλοιώδεις εξουσιαστές.. κρυφά θέατρα!


Δημοσίευμα από το αθηνόραμα:Έλεγχοι του Δήμου Αθηναίων στα θέατρα της Αθήνας

Έλεγχο σε 83 και πλέον θέατρα της Αθήνας πραγματοποίησε υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων και όπως πληροφορηθήκαμε έχει εντοπίσει προβλήματα σε πολλά από αυτά κι έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των θεάτρων. Το γεγονός αυτό έχει θορυβήσει τους ανθρώπους του θεάτρου. Ο Δημήτρης Καρατζιάς, υπεύθυνος του χώρου τέχνης Vault και ο Θέμελης Γλυνάτσης, υπεύθυνος της Knot, μας ενημέρωσαν πως τους στάλθηκε σχετική επιστολή-ειδοποίηση για τη σφράγιση των χώρων τους, που φιλοξενούν και παραστάσεις, από τη Διεύθυνση Εμπορίου και Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων. Επικοινωνήσαμε με το Δήμο Αθηναίων αλλά δεν έχουμε ακόμα επίσημη απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου