technology

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Αστρολογική Ατζέντα Απριλίου/Προβλέψεις απο τον Κυριάκο Κοκτζίδη (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι οπλιστείτε με υπομονή και αφουγκραστείτε την ενέργεια του σύμπαντος. Μάθετε να αλλάζετε και να είστε ευέλικτοι)


Γράφει ο Κυριάκος Κοκτζίδης
Αστρολόγος - Οικονομολόγος
Συνεργάτης και του περιοδικού
ALFA GREEK AUSTRALIAN MAGAZINE
Ο Απρίλιος είναι ο πρώτος μήνας της άνοιξης που εγκαινιάζει την περίοδο των εκλείψεων στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου. Η περίοδος των εκλείψεων σχετίζεται με ρευστότητα, συναισθηματική και οικονομική ανασφάλεια. Παράλληλα αποτελεί δείκτη αλλαγών αλλά και μεγαλύτερης ψυχολογικής φόρτισης. Ωστόσο, χωρίζεται σε ένα σχετικά πιο ήπιο πρώτο μισό, χωρίς ιδιαίτερες πλανητικές αλλαγές αλλά και με μεγαλύτερη ικανότητα για εκκινήσεις και δυναμικά ξεκινήματα. Σταδιακά, οι πλανήτες αρχίζουν να αλλάζουν ζώδια και δημιουργείται το κλίμα για την πρώτη έκλειψη του 2013, η οποία είναι σεληνιακή και πανσέληνος μαζί. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι οπλιστείτε με υπομονή και αφουγκραστείτε την ενέργεια του σύμπαντος. Μάθετε να αλλάζετε και να είστε ευέλικτοι.


10/4: Η νέα σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού και ώρα 12:36 μετά μεσημβρινής. Είναι μία νέα σελήνη που ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, την λήψη πρωτοβουλιών αλλά και επαγγελματικών σχεδίων. Μέσα στις επόμενες 28 ημέρες αναμένονται να γεννηθούν νέες επαγγελματικές αλλά και διαπροσωπικές σχέσεις ή συνεργασίες. Μπορείτε να προωθήσετε τις ιδέες σας, τα σχέδια σας ή να αλλάξετε επαγγελματική σχέση. Η εύρεση μιας νέας δραστηριότητας σας βοηθάει σημαντικά ώστε να διοχετεύσετε θετικά την ενέργειά σας. Κύριοι αποδέκτες της εν λόγω νέας σελήνης; Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο. Ειδικό θέμα θα αναρτηθεί εν καιρώ καθώς αποτελεί μία λαμπερή και ξεχωριστή χρονική στιγμή μέσα στο 2013.

12/4: Ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στον Αιγόκερω και συντροφεύει τον ανάδρομο Κρόνο από τον Σκορπιό. Οι δύο πλανήτες σε αμοιβαία υποδοχή αλλά και σε ανάδρομη πορεία θέτουν επί τάπητος ζητήματα εξουσίας, ελέγχου και οικονομικά. Το καπιταλιστικό σύστημα χρειάζεται πλήρη αναδιάρθρωση, το ίδιο και οι έχοντες εξουσία και δύναμη. Πολιτικές και οικονομικές αναδιάρθρωσης θα σημειωθούν ανά τον κόσμο.

14/4: Ο Ερμής μετά από την πολύμηνη του παραμονή στο ζώδιο των Ιχθύων εισέρχεται σε αυτό του Κριού. Οι ιδέες μας μπαίνουν σταδιακά σε εφαρμογή και η συνειδησιακή αφύπνιση έρχεται να μας ξεσηκώσει. Γινόμαστε πιο εξωστρεφείς, πιο αισιόδοξοι, πιο κοινωνικοί αλλά και περισσότερο ευθείς. Ο Ερμής από τον Κριό εμπλέκεται εύκολα σε αντιπαραθέσεις και διαφωνίες, δεν διστάζει να εμπλακεί σε μάχες. Χρειάζεται να δείξουμε υπομονή και επιμονή προκειμένου να μην εγκαταλείπουμε τα σχέδιά μας. Η ταχύτητα λόγου, οι παρορμήσεις και η αυθεντικότητα των ιδεών μας έχουν την τιμητική τους. Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Ζυγοί κερδίζουν έδαφος σε επικοινωνιακό υπόβαθρο και έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας όσον αφορά τον τομέα επικοινωνία. Από κοντά δέχονται την εύνοιά του Δίδυμοι και Υδροχόοι. Η αυτοπεποίθηση του λόγου ανακτά δύναμη ενώ ο αυθορμητισμός δημιουργεί ένα κλίμα ευθιξίας, Πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή ώστε να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις ή την διάλυση σχέσεων.

15/4: Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της διακυβέρνησής της, στον Ταύρο. Είναι μία Αφροδίτη γοητευτική, που αγαπά τις αισθήσεις και την ικανοποίησή τους. Οι σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και αναμένεται να μας απασχολήσουν ιδιαιτέρως μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Στο έρωτα είμαστε προσεκτικοί, ακολουθούμε σταθερά βήματα αλλά ερωτευόμαστε παθιασμένα και απόλυτα δοτικά. Οι ευαισθησίες, ο ρομαντισμός, το πάθος, η πίστη και η τρυφερότητα είναι μερικά από τα επίθετα που περιγράφουν την εν λόγω θέση. Η ικανοποίηση των αισθήσεών μας αποτελεί βασική πεπατημένη των ημερών. Στον έρωτα και στις σχέσεις κάνουμε αργά και σταθερά βήματα συν του ότι αναζητάμε την συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Πιο ευνοημένοι της νέας θέσης της Αφροδίτης στέκονται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Σκορπιοί. Από κοντά ευνοούνται Καρκίνοι και Ιχθείς.

20/4: Ήλιος και Άρης εισέρχονται την ίδια ημέρα στο γήινο και πρακτικό ζώδιο του Ταύρου. Το επόμενο διάστημα θα είμαστε πιο πρακτικοί, πιο συντηρητικοί και εστιασμένοι στις υποχρεώσεις των ημερών. Ο ενεργειακός κραδασμός αλλάζει σημαντικά και μπαίνουμε σε μία διαδικασία υλοποίησης κάποιων σχεδίων μέσα από την επιμονή, την υπομονή και την οργάνωση. Θέματα οικονομικά αλλά και αισθηματικής φύσης θα μας απασχολήσουν δεόντως. Είμαστε σταθεροί και μπορεί κάποιος να μας εμπιστευτεί ένα πρόβλημά του καθώς κερδίζουμε σε αξιοπιστία και φερεγγυότητα. Δρούμε συγκρατημένα αλλά και αποφασιστικά ενώ είμαστε έτοιμοι να ικανοποιήσουμε τις αισθήσεις μας. Δεν θυμώνουμε εύκολα αλλά εάν μας προκαλέσουν γινόμαστε Ταύροι εν υαλοπωλείο. Καλό είναι να είμαστε όμως πιο ευέλικτοι και λιγότερο άκαμπτοι καθώς χάνουμε κάποιες ευκαιρίες. Πιο παραγωγικοί αναμένεται να είναι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Σκορπιοί ενώ εγκαινιάζεται ένα ιδιαίτερα απαιτητικό διάστημα για τα σταθερά ζώδια, τα οποία μάλιστα πρέπει να προσέχουν και την υγεία τους. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι οπλιστείτε με υπομονή. Ταύροι εγκαινιάζεται η δική σας γενεθλιακή χρονιά, χρόνια σας πολλά! Μία χρονιά με ευθύνες περιορισμούς αλλά και με οικονομικές επεκτάσεις ή ευκαιρίες για διεύρυνση των γνώσεών σας.

25/4: Η πρώτη σεληνιακή έκλειψη αποτελεί γεγονός. Σχηματίζεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και αποτελεί παράλληλα και πανσέληνο. Θέματα ασφάλειας, κεκτημένων αλλά και συναισθηματικής-οικονομικής φύσης μας απασχολούν σημαντικά. Η αβεβαιότητα, η ρευστότητα χτυπούν κόκκινο και εμείς νιώθουμε ιδιαίτερα ευάλωτοι. Είναι μία ιδιαίτερα έντονη έκλειψη, προκαλεί μεγάλη ανασφάλεια, συναισθήματα απόγνωσης, μελαγχολία, νοσταλγία αλλά και ιδιαίτερα επιθετική συμπεριφορά ή μνησικακία. Ειδικό άρθρο θα αναρτηθεί εν καιρώ. Κύριοι αποδέκτες της εν λόγω έκλειψης είναι οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 5ο των προαναφερθέντων ζωδίων.
Πιο αναλυτικά και ημέρα με την ημέρα στον αστρολογικό μας ουρανό:

1/4: Ο Ήλιος από τον Κριό τετραγωνίζει του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ενώ παράλληλα εξαγωνίζει τον Δία από τους Διδύμους. Μία ημέρα, η οποία κρύβει παρασκηνιακή δράση, συναισθηματικές εμπλοκές, ζήλια, κτητικότητα και διάθεση για επιβολή και έλεγχο. Το εγώ του Ήλιου από τον Κριό κοντράρεται με τον σκοτεινό Πλούτωνα και αυτό σηματοδοτεί πως παίζονται παιχνίδια εξουσίας ανά τον κόσμο, τα οποία προκαλούν λύπη και εγκλωβισμό. Ο εγωισμός, η αδιαλλαξία και η έλλειψη κατανόησης απέναντι στους άλλους μπορούν να μας οδηγήσουν στην ρήξη μαζί τους. Ρήγματα αναμένεται να σημειωθούν σε προσωπικές αλλά και σε επαγγελματικές σχέσεις. Μάλιστα, η ευθιξία χτυπάει κόκκινο και καλό είναι να σταματήσουμε να είμαστε τόσο εύθικτοι. Η προκλητική συμπεριφορά μπορεί να αποβεί καταστροφική για πολλούς. Που κρύβεται όμως η λύση; Στην στροφή μας σε ποιότητες πιο πνευματικές (Δίας στους Διδύμους). Ο διάλογος και η επικοινωνία μπορούν να προωθήσουν ένα καλύτερο αύριο και να εξομαλύνουν τις όποιες δυσαρμονίες ή αντιξοότητες. Πιο πιεσμένοι είναι οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Τυχεροί των ημερών στέκονται οι Δίδυμοι και οι Τοξότες. Κριοί και Ζυγοί βιώνουν αντιπαραθέσεις και προκλήσεις στην ζωή τους αλλά η ελπίδα κάπου προδιαγράφεται. Τέλος, Λέοντες και Υδροχόοι βιώνουν οικογενειακούς και επαγγελματικούς περιορισμούς αλλά ο λόγος τους, το επικοινωνιακό τους ταπεραμέντο χαρίζουν αέρα ανανέωσης.

4/4: Ο Ερμής από τους Ιχθείς και ο Βόρειος δεσμός της σελήνης σε μεταξύ τους τρίγωνο επισφραγίζουν κάποιες θετικές εξελίξεις για Ιχθείς, Σκορπιούς και Καρκίνους του δευτέρου δεκαημέρου. Η επικοινωνία σας αβαντάρει δεόντως ενώ μπορείτε να αναζητήσετε θέση στην αγορά εργασίας. Αναμένονται θετικές εξελίξεις σε νομικές υποθέσεις αλλά και σε υπογραφές οικονομικών ή επαγγελματικών συμβολαίων. Μάλιστα, θέματα που είχαν μείνει μισάνοιχτα τον Φεβρουάριο έρχονται να κλείσουν έναν κύκλο. Τυχεροί μπορείτε να σταθείτε και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου.

7/4: Άρης και Αφροδίτη στον Κριό προσφέρουν ένα ιδιαίτερα ερωτικό κλίμα. Ο Άρης στο βασίλειό του συναντάει την ερωμένη του και της υπόσχεται αξέχαστες στιγμές. Ο έρωτας γίνεται μία υπόθεση περιπετειώδης και εμείς είμαστε ιδιαίτερα διαχυτικοί ή εκδηλωτικοί. Μπορούμε με περισσότερη ευκολία να διεκδικήσουμε τον κρυφό μας πόθο. Η δράση κλέβει τις παραστάσεις και μπορούμε να βιώσουμε αξέχαστες ερωτικές στιγμές. Κριοί, Τοξότες και Λέοντες είναι οι κύριοι αποδέκτες της όψης. Από κοντά ευνοούνται και Δίδυμοι, Ζυγοί συν τους Υδροχόους. Η ατμόσφαιρα γίνεται εκρηκτική και το πάθος φουντώνει, ερωτικός παροξυσμός.

13/4: Ο Κρόνος από τον Σκορπιό συναντάει σε χιαστή τον Ουρανό από τον Κριό. Η ελευθερία, το αίτημα για πρόοδο και εξέλιξη συγκρούεται με το κατεστημένο και την παράδοση. Θα παρουσιαστούν επιτεύγματα όσον αφορά τον τομέα της εκπαίδευσης αλλά και της επιστήμης. Σίγουρα το καπιταλιστικό σύστημα παραγωγής και η οικονομία πρέπει να αλλάξουν. Το απαρχαιωμένο οικονομικό σύστημα πρέπει επιτέλους να αλλάξει.

18/4: Ο Ήλιος και ο Άρης συναντώνται στις τελευταίες μοίρες του Κριού. Ο Ήλιος σε έξαρση και ο Άρης σε κυριαρχία ευνοούν την λήψη αποφάσεων και πρωτοβουλιών. Ωστόσο, διακατεχόμαστε από θυελλώδεις παρορμήσεις, πρώτα πράττουμε και μετά σκεφτόμαστε. Καλό είναι να σκεφτόμαστε από πριν τα αποτελέσματα και τις συνέπειες της δράσης μας προκειμένου να αποφύγουμε την έκθεση του ίδιου μας του εαυτού. Μικρά ατυχηματάκια, φλεγμονές, κοψίματα, καψίματα και τρακαρίσματα δεν λείπουν για πολλούς και ειδικότερα για τους γεννημένους στο τελευταίο δεκαήμερο του Κριού, του Ζυγού, του Καρκίνου και του Αιγόκερω. Φροντίστε την υγεία σας αλλά και τις έντονες ημικρανίες. Η εριστική συμπεριφορά, η προκλητικότητα και η νευρικότητα μπορούν να σας οδηγήσουν εκτός ελέγχου. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας.

19/4: Η Αφροδίτη από τον Ταύρο συναντάει την ανώτερη οκτάβα της, τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Ο έρωτας παίρνει την πιο ιδανική μορφή και ο ρομαντισμός είναι διάχυτος. Οι δεσμευμένοι μπορούν αν απολαύσουν ονειρικές στιγμές με το ταίρι τους ενώ οι αδέσμευτοι έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μία ιδεατή σχέση, άλλης ποιότητας και μεγάλης ψυχικής ένωσης ή ταύτισης. Καλό είναι να είναι προσεκτικοί ωστόσο, σε πιθανές απογοητεύσεις λόγω εξιδανίκευσης ατόμων. Ταύροι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι είστε οι ευεργετηθέντες. Το ίδιο και οι Ιχθείς με τους Παρθένους, σαφώς όμως με περισσότερες πιθανότητες απογοήτευσης και εξιδανίκευσης. Ένας μεγάλος έρωτας προδιαγράφεται μπροστά σας.

20/4: Ο Ερμής συναντάει την δική του ανώτερη οκτάβα, τον Ουρανό στον Κριό. Η όψη προσφέρεται για φαεινές, εξαιρετικές ιδέες, γεμάτες λάμψη που ξεχωρίζουν. Ιδιαίτερες ανακαλύψεις και εφευρέσεις αναμένονται ανά τον κόσμο. Η ταχύτητα έκφρασης και ο παρορμητικός λόγος μπορούν να μας οδηγήσουν σε διαπληκτισμούς και καυγάδες για αυτό καλό είναι να είμαστε διαλλακτικοί, μετριοπαθείς και να βουτάμε την γλώσσα στο ζουμί του μυαλού μας. Ο έλεγχος των λεγόμενων μας είναι καίριος και μπορεί να αποτρέψει τα χειρότερα. Προσοχή χρειάζεται να επιδείξουν Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι καθώς οι ανατροπές στις σχέσεις, στις συνεργασίες, στην προσωπική τους, οικογενειακή τους ζωή έχουν την τιμητική τους. Ωστόσο, ευνοείται η ενασχόλησή μας με οτιδήποτε άπτεται του πνευματικού. Η μόρφωση ανακτά έδαφος. Θετικά επηρεάζονται Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι. Προωθήστε τις ιδέες σας αλλά και τις υπηρεσίες σας. Ποντάρετε στο επικοινωνιακό κομμάτι και διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο ή ιστό.


21/4: Ο Ερμής και ο Πλούτωνας κοντράρονται υπό δυσαρμονική γωνία τετραγώνου. Πιθανώς μυστικά να έρχονται στην επιφάνεια και να μένουμε άναυδοι με το παρασκήνιο της προηγηθείσας περιόδου. Οι μαύρες σκέψεις, η επιθυμία για χειραγώγηση της απλής γνώμης του λαού είτε από τους έχοντες δύναμη και εξουσία είτε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι εμφανής. Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγουμε τα καυστικά σχόλια και την σκληρή χρήση της γλώσσας. Ο πεσιμισμός και η απαισιοδοξία δεν ωφελούν σε τίποτα, ας εκμεταλλευτούμε την όψη και ας αλλάξουμε τρόπο σκέψης και προσέγγισης των πραγμάτων. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Αρεσκόμαστε και στο μαύρο χιούμορ, είμαστε σαρκαστικοί και ειρωνικοί. Όλα με μέτρο ώστε να μην χάσουμε τις ισορροπίες.

22/4: Μία όψη που τεστάρει τις σχέσεις και τις συνεργασίες των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού λαμβάνει χώρα. Η Αφροδίτη και ο Κρόνος εκ διαμέτρου αντίθετοι δοκιμάζουν τις σχέσεις κάθε είδους όχι μόνο για τους συγκεκριμένους εκπροσώπους αλλά και για όλους τους υπόλοιπους. Όσες σχέσεις δεν στηρίζονται σε θεμέλια γερά και αποσκοπούν στην υλική ή σαρκική ικανοποίηση περνάνε μέσα από κρας τεστ και διαλύονται. Ο πόνος μιας τέτοιας κατάστασης αρχικά είναι σημαντικός ωστόσο μακροπρόθεσμα αποβλέπει αποκλειστικά και μόνο στην εξιλέωση και στην απελευθέρωση. Πολλοί ίσως βιώσουν έναν συναισθηματικό εγκλωβισμό ή να διακατέχονται από αισθήματα εγκατάλειψης, απομόνωσης ή περιθωριοποιημένα. Εκτός αυτού κάποιοι βιώνουν οικονομικούς περιορισμούς. Η πίεση είναι ασφυκτική και οφείλουμε να προσεγγίσουμε θέματα αισθηματικά, ασφάλειας, κεκτημένων και οικονομικά με απόλυτο ρεαλισμό, εγκράτεια και μέτρο. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι έρχεστε αντιμέτωποι με τις ίδιες σας τις επιλογές.

24/4: Το σύμπαν είναι σοφό και αποφέρει δικαιοσύνη. Μετά από την δύσκολη γωνία του Κρόνου και της Αφροδίτης σχηματίζεται ένα τρίγωνο της θεάς του έρωτα με τον Πλούτωνα και μία γωνία τριάντα μοιρών με τον Δία. Συναισθήματα πάθους και το απόλυτο δέσιμο είναι στο μενού των ημερών. Όσες σχέσεις αντέξουν στους ενεργειακούς κραδασμούς των ημερών έχουν μέλλον και προδιαγραφές. Ο αισθησιασμός, ο ερωτισμός και η ικανοποίηση των σεξουαλικών αναγκών αναμιγνύονται σε ένα μοναδικό κοκτέιλ. Συν τοις άλλοις, όλα αυτά σιγοντάρονται από ένα καλό επικοινωνιακό κλίμα. Η επικοινωνία εξομαλύνει τις όποιες αντιθέσεις. Κύριοι αποδέκτες της επιρροής είναι οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι. Θετικές στιγμές μπορούν να βιώσουν και οι Ταύροι με τους Σκορπιούς αλλά δέχονται και την επιρροή της έκλειψης, κάτι που μετριάζει την θετική επιρροή της όψης. Προχωράτε δυναμικά και Ιχθείς-Καρκίνοι.

25-26-27/4: Ήλιος και Άρης σε σύνοδο στις αρχές του Ταύρου σχηματίζουν θετική γωνία εξαγώνου με τον ονειρικό Ποσειδώνα. Ο αισθησιασμός, ο ερωτισμός, το πάθος μας κατακλύζουν. Είναι ημέρες που αναζητάμε να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας μέσω του καλού φαγητού και του ποτού ειδικότερα. Μην ξεχνάτε πως βαδίζουμε στο Πάσχα και η αποχή από τις σαρκικές απολαύσεις είναι στο μενού των ημερών. Η επαφή μας με την φύση, με την γη, με το νερό μοιάζει άκρως ευεργετική για την αναδόμηση της ψυχικής μας γαλήνης και ηρεμίας. Ευκαιρία να διώξουμε τοξίνες και δηλητηριασμένα αισθήματα. Η ανάπτυξη συναισθημάτων συγχώρεσης μοιάζει ιδανική έκφανση των όψεων. Η επαφή μας με τον Θεό και το «Θείο» μπορεί να είναι λυτρωτική για την κάθαρση της ψυχής μας, της καρδιάς μας και του νου μας. Ταύροι, Σκορπιοί, Ιχθείς, Παρθένοι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι μπορείτε να νιώθετε κάπως πιο ήμεροι. Η ανάπτυξη της τέχνης και των ευσπλαχνικών συναισθημάτων είναι ασυγκράτητη.

28/4: Ο Ήλιος συναντάει τον Κρόνο σε μία αντίθεση. Λίγο πριν την Μεγάλη Εβδομάδα η όψη της λιτότητας κορυφώνεται. Η αποχή από το φαγητό, τις σαρκικές απολαύσεις δεσπόζει. Συναισθήματα μελαγχολίας, κατάθλιψης και περιορισμού δεσπόζουν στον αστρολογικό ουρανό. Οι υποχρεώσεις, οι ευθύνες καλά κρατούν ενώ το μυαλό μας δέχεται περίεργες δονήσεις. Η συναισθηματική και εσωτερική μοναξιά μπορεί να καταπολεμηθεί με την προσευχή και την επαφή μας με τον Θεό. Όλοι έχουμε χαμηλά ενεργειακά επίπεδα και αισθανόμαστε μόνοι. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι περνάν τον δικό τους Γολγοθά.

29/4: Η Αφροδίτη στον Ταύρο συναντάει τον Νότιο δεσμό της σελήνης. Σχέσεις μοιραίες και καρμικές έρχονται στο προσκήνιο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα οδηγηθούν σε σημαντικές αποφάσεις για την αισθηματική τους ζωή. Ο παράγοντας του λάθους, της λάθος απόφασης είναι ορατός. Καλό είναι να μάθουμε μέσα από τα λάθη μας στην αισθηματική μας ζωή και να μην τα επαναλαμβάνουμε. Στο μήνυμα των ημερών είναι και εκείνο της απεξάρτησης από το χρήμα αλλά και από την ύλη. Η ανάπτυξη της πνευματικότητας είναι ένα ατού. Η επαφή με την φύση μην ξεχνάτε μπορεί να λειτουργήσει άκρως εξιλεωτικά. Ώρα για κάθαρση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου