technology

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

UNESCO! ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΝΟΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ


Η Πρεσβεία του Αζερμπαϊτζάν σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου και τον Όμιλο για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων σας προσκαλούν τη Δευτέρα 1 Απριλίου, και ώρα 17.30, στον κινηματογράφο Μικρόκοσμο (Λ. Συγγρού 10...
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΝΟΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ


Η Πρεσβεία του Αζερμπαϊτζάν σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου και τον Όμιλο για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων σας προσκαλούν τη Δευτέρα 1 Απριλίου, και ώρα 17.30, στον κινηματογράφο Μικρόκοσμο (Λ. Συγγρού 106, Αθήνα), στην προβολή της ταινίας “Khoja”.
Το Διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ Πελοποννήσου που από φέτος, και κάθε χρόνο θα διεξάγεται τον Οκτώβρη σε τέσσερις πόλεις της Πελοποννήσου (Λουτράκι Κορινθίας, Ναύπλιο, Σπάρτη και Καλαμάτα), πραγματοποιείται υπό την αιγίδα: του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, των δήμων στους οποίους διεξάγεται, του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων καθώς και των πρεσβειών των χωρών που συμμετέχουν σε αυτό.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA), Υπεύθυνος για την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης σε δήλωσή του τόνισε «Μέσω των προσπαθειών προώθησης της πολιτιστικής κληρονομιάς κάθε χώρας διαμέσου των πολιτιστικών ανταλλαγών δίδεται η ευκαιρία για γνωριμία με τα ήθη και έθιμα διαφορετικών πολιτισμών.»
Η προβολή αυτή αποτελεί την δεύτερη εκδήλωση του θεσμού για το 2013 στα πλαίσια της γνωριμίας του με το ευρύ σινεφίλ κοινό.
Θα ακολουθήσει δεξίωση. 

Σκηνοθεσία Vahid Mustafayev.
Πρωταγωνιστούν:İlqar Musayev, Nigar Bahadırqızı, Telman Aliyev, Najiba Huseynova, Azer Aydemir,Mina Sovetskaya. 
Σενάριο: Vahid Mustafayev 
Μουσική: Mina Sovetskaya 
Παραγωγή: Mirshahin Agaev


Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου