technology

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2013! Απο την ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ!



ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΟΣ ΜΑΙΟΥ 2013 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ 


Γενικά: Ο Μάιος θα κυλήσει αρκετά αρμονικά για εσένα αγαπητέ Κριέ, παρόλο που το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο αποκλειστικά, στην καταξίωση σου. θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και θα επιθυμείς να ολοκληρώνεις γρήγορα, ότι ξεκινάς. Θα προκύψουν κάποια οικογενειακά θέματα και θα χρειαστεί από την πλευρά σου να τα αντιμετωπίσεις με το ταλέντο της διπλωματίας. Στα μέσα του μήνα θα κάτσεις και θα σκεφτείς, ποιος είναι ο λόγος που μερικές καταστάσεις εξελίσσονται σε αυτό το ρυθμό και θα πάρεις ριζικές αποφάσεις για να κάνεις
καλύτερη την καθημερινότητα σουΕπαγγελματικά Μπορεί να συνεχίσεις να γκρινιάζεις για τα επαγγελματικά σου, όμως σε πληροφορώ ότι δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερα προβλήματα στην δουλειά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο παρόλο που εσύ θέλεις να τα αυξήσεις περισσότερο. Αισθηματικά Φρόντισε από τις πρώτες μέρες του μήνα, να κινηθείς ρομαντικά και ερωτικά προς το ταίρι σου και να του συμπαρασταθείς σε προβλήματα που μπορεί να έχει. 


Αυτόν το μήνα μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στις επαγγελματικές σας σχέσεις, κυρίως με όσους συνεργάζεστε. Και επειδή δεν είναι κατάλληλη η περίοδος για να επιλυθούν διαφορές, αποφύγετε τα πολλά πολλά. Το ίδιο διάστημα, αν στηρίζετε κάποιον, μπορεί να βρεθείτε σε δύσκολη θέση, ανακαλύπτοντας όλη την αλήθεια. Μπορεί να είχατε ωραιοποιήσει το θέμα της προσφοράς σας ή να έχετε δημιουργήσει εσείς στους άλλους λάθος εντύπωση. Παράλληλα, πρέπει να προσέχετε πώς φέρεστε και να αποφύγετε να απογοητεύσετε τόσο τους άλλους όσο και τον ίδιο σας τον εαυτό. Σας δίνονται ευκαιρίες να επαναφέρετε σε τάξη σχέσεις που έχουν εκκρεμότητες από το παρελθόν. Θα γίνετε πιο επιλεκτικοί και θα έχετε τη διάθεση, παρά την εμφανή απαισιοδοξία που κατά καιρούς θα εκδηλώνετε, να ωριμάσετε περισσότερο αναλαμβάνοντας τα ηνία της ζωής σας. 

Είστε άτομα που δίνετε μεγάλη βαρύτητα στα επαγγελματικά σας και αυτόν το μήνα θα είστε δραστήριοι, αλλά ενδέχεται να εμπλακείτε σε περίεργες υποθέσεις. Ωστόσο, ξέρετε πώς να προχωρήσετε στις δυσκολίες. Διατηρήστε επιμονή και ερευνητικό πνεύμα, αλλά μην είστε καταπιεστικοί με τους συνεργάτες σας. Πρέπει να είστε σταθεροί και μεθοδικοί για να τα καταφέρετε. 


Δίδυμοι Αυτός ο μήνας προσφέρεται για αναδιοργάνωση και ανανέωση σε ό,τι αφορά το σπίτι και τη διακόσμησή του, κάτι που θα συμβάλει στη βελτίωση της διάθεσής σας. Να σκέφτεστε διπλά προτού πάρετε οποιεσδήποτε αποφάσεις. . Φρόντισε μέχρι τέλος του μήνα να αρκεστείς σε αυτά που έχεις και σε βεβαιώνω ότι όλα θα είναι καλύτερα από ότι νομίζεις. Η σχέση σου αυτό τον μήνα θα πάει αρκετά καλά αν και πάντα θα βρίσκεις κάποιο λόγο για να γκρινιάξεις στο ταίρι σου. Και οποιαδήποτε σχέση ξεκινήσει εκείνο το διάστημα, θα ευδοκιμήσει και θα έχει ένα θετικό, ευοίωνο μέλλον. Τα οικονομικά σου, δεν θα είναι σε επίπεδο που σε ευχαριστούν. μετά μπορείς να κάνεις συζητήσεις και καινούργια ξεκινήματα για να αυξήσεις τα έσοδα σου και θα καταφέρεις να έχεις κέρδη. . Μέχρι τέλος του μήνα ότι πρόταση σου κάνουν πρέπει να την εξετάσεις πολύ προσεκτικά για να δεις αν είναι συμφέρουσα για εσένα. 


Ο Μάιος θα είναι πολύ καλός για εσένα και θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και ενεργητικότητα για να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες. Η καθημερινότητα σου θα γίνει πιο χαλαρή και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα είναι μοναδικές για εσένα. μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και γενικότερα να διώξεις πολλές καταστάσεις που μπορεί να σου χαλάνε την ψυχολογική σου κατάσταση και ειδικότερα με δικά σου άτομα. Δώσε την βοήθεια σου οι δικοί σου που την χρειάζονται. Επαγγελματικά Στην δουλειά σου θα τα πας μια χαρά αυτό τον μήνα. Θα έχεις όλο τον δυναμισμό και την ενεργητικότητα που χρειάζεσαι για να τακτοποιήσεις πολλά θέματα στην δουλειά σου που δεν σου αρέσουν. μπορείς να ανοίξεις τα φτερά σου και να αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις για την δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες μπορείς να τα κάνεις εκείνη την περίοδο. Μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορέσεις να φτάσεις του στόχους που έχεις βάλει. Γραφειοκρατικά, νομικά και ακίνητης περιουσίας θέματα μπορείς να τα κάνεις εκείνη την περίοδο Στα αισθηματικά σου αυτό τον μήνα θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να διορθώσεις όλα αυτά που δεν σου αρέσουν μέχρι τώρα στην σχέση σου. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου για όλα αυτά που δεν σου αρέσουν στην σχέση σου. 


Το πλανητικό σκηνικό του Μαΐου θα είναι καθοριστικό για τα θέματα που αφορούν αυτή την περίοδο την ζωή σου. Η νευρικότητα δεν θα λείπει από την καθημερινότητα σου. Ακολούθησε την συμβουλή που θα σου δώσω ώστε να μπορέσεις να περάσεις όλο τον μήνα σου καλά και έτσι όπως τον θέλεις εσύ. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις αποφάσεις αν έχεις νεύρα. Ότι θέλεις να πεις - ειδικότερα σε δικά σου άτομα - φρόντισε να είναι σε πολύ χαμηλούς τόνους. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις δώσει πολλές λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν. Επαγγελματικά Οι βάσεις που έχεις βάλει στην δουλειά σου είναι πολύ γερές και δεν έχει να σε φοβίσει τίποτε. Απόφυγε να νευριάζεις με το παραμικρό και να τα βάζεις με συνεργάτες σου γιατί θα έχεις προβλήματα εκεί που δεν θα υπάρχει λόγος. Μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορείς να κάνεις τις συναντήσεις σου και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην δουλειά σου. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη, οπότε μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και η ψυχολογική σου διάθεση πολύ ανεβασμένη. 


Γενικά: Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα θέλεις να λύσεις τις διάφορες υποθέσεις σου που καθυστερούν κατά την άποψη σου μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη. Ετοιμάσου για εξόδους για πολλές επαφές και για συναντήσεις που όλη μέρα θα μονοπωλούν την καθημερινότητα σου. Στην δουλειά σου, υπάρχουν μερικά προβλήματα αλλά δεν είσαι από τα ζώδια που κολλάνε σε τέτοια γιατί πάντα με την ευστροφία σου και την μεθοδικότητα που έχεις μπορείς και τα ξεπερνάς όλα μια χαρά. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι στα ύψη τους. Θα δεχτείς προτάσεις που δεν τις περιμένεις και θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θα ήθελες ενώ προσπαθείς να τα ισορροπήσεις. Θα πρέπει να προσέξεις τις τάσεις σπατάλης που μπορεί να έχεις γιατί πολλές θα κάνεις κινήσεις για πολλά έξοδα. Η σχέση σου βρίσκεται σε καλό δρόμο. Το πλανητικό σκηνικό του μήνα είναι αρκετά ευνοϊκό για να μπορέσεις να διορθώσεις πολλά θέματα που δεν σου αρέσουν μέχρι τώρα. Οι πλανήτες θα σου δώσουν τον μέγιστο ερωτισμό και την φαντασία για να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Με το παρόν πλανητικό σκηνικό θα θέλεις να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου ώστε να ξέρεις και εσύ που βαδίζεις και τι θα κάνεις στο μέλλον 


Γενικά: Ο Μάιος θα ξεκινήσει με ευχάριστες εξελίξεις και θα αρχίσεις να υλοποιείς τους στόχους που έχεις στις υποθέσεις που είναι προβληματικές μέχρι τώρα. Το ξέρεις πολύ καλά ότι αν δεν βάλεις εσύ το χέρι σου σε μερικά πράγματα και δεν πεις την άποψη σου είναι σίγουρο ότι θα συνεχίζουν να είναι προβληματικά. Μέχρι τέλος του μήνα η κοινωνικότητα σου θα είναι στα ύψη της και οι διασκεδάσεις, οι δημόσιες σχέσεις και οι καινούργιες γνωριμίες θα δίνουν και θα παίρνουν. Την δουλειά σου την έχεις φέρει στα μέτρα σου και οι καταστάσεις αυτό τον μήνα θα είναι πολύ καλές. Προσπάθησε πριν κάνεις κάτι να το έχεις προγραμματίσει καλά και πριν μιλήσεις να το έχεις σκεφτεί και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε. Μέχρι τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν πολύ καλές ευκαιρίες που θα είναι θετικές για την πορεία της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου κινούνται σε καλά επίπεδα. Αυτό τον μήνα πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού και δεν θα ξέρεις πως τελικά έγινε αυτό. Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σας και γιατί όχι και την επισημοποίηση της. 


Λόγια, λόγια, λόγια. Κρίσεις, συγκρίσεις, μηνύματα, τηλέφωνα, παράπονα, υποσχέσεις. Πάρτε ένα... κόσκινο και ψιλοκοσκινίστε ό,τι ακούτε. Τώρα μπορεί τα μικρά πράγματα, οι μικρές διαφορές, τα μικρά προβλήματα να γίνουν μεγάλα. Προσπαθήστε να απογυμνώσετε το καθετί από τα περιττά για να βρείτε την ουσία και να βασιστείτε σε αυτήν. Οι πρώτες έξι ημέρες του μήνα είναι πιο ευνοϊκές για όλους τους τομείς και κυρίως για να κρίνετε πιο δίκαια και αντικειμενικά το σύντροφό σας ή κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για κάποιους από εσάς ο χώρος εργασίας και τα άτομα γύρω από αυτόν μπορεί να παίξουν βοηθητικό ή ευχάριστο ρόλο στα αισθηματικά σας. Για τους ελεύθερους, μια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο. Από την άλλη, οι δεσμευμένοι φυλαχτείτε από αδιάκριτα μάτια και αφτιά. 

Η διάθεση για νέες προσπάθειες, προκειμένου να αυξήσετε την απόδοσή σας στη δουλειά, δεν θα λείψει ούτε και το Μάιο. Αυτό όμως που μπορεί να σας κουράσει περισσότερο είναι το κλίμα μέσα στο οποίο θα πρέπει να εργαστείτε. Η ατμόσφαιρα θα μοιάζει ηλεκτρισμένη, θα υπάρχει ανησυχία, έντονα σχόλια που πολλά από αυτά μπορεί να μην έχουν βάση, περίεργες συμμαχίες και σκαμπανεβάσματα. Επιβάλλεται βέβαια να διαβάζετε ακόμα και τα πολύ ψιλά γράμματα σε συμφωνίες, συμβόλαια, κάρτες, λογαριασμούς, αποδείξεις, τιμολόγια και κάθε έντυπο ή έγγραφο που σχετίζεται με εσάς και τα επαγγελματικά σας 


Είναι πιθανό να υπαρξουν κάποιες περαστικές παραφωνίες σε συνεργασίες και σχέσεις ή στο γάμο σας, αλλά μόνο ως αμελητέα μπορεί να εκληφθούν όλα αυτά. Τώρα θα μπορέσετε να δείτε πιο καθαρά τι συμβαίνει μέσα σας. Επιθυμίες, απωθημένα αλλά και δυνατότητες για να συμβαδίσετε με τους άλλους, οι οποίες δεν έχουν αξιοποιηθεί, τώρα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Αν η σχέση σας είναι σε μια σοβαρή φάση και τείνει να γίνει πιο επίσημη, τώρα μπορεί να αποφασίσετε ακόμα και γάμο ή συμβίωση. Αν υπάρχει κάποιο... απωθημένο για ένα πρόσωπο με το οποίο δεν είσαστε μαζί και θέλετε να κάνετε μια πρόβα για να δείτε αν μπορεί να γίνει κάτι, τολμήστε. Αν είσαστε μόνοι και διόλου δεν σας αρέσει αυτό, ή σε μια ανιαρή και σχεδόν... νεκρή σχέση, ψάξτε κάτι καινούργιο. Το «ξύπνημα» τώρα μπορεί να είναι της ψυχής αλλά και της... σάρκας. 

Όλος ο μήνας κρύβει μέτριες ή πιο αξιόλογες δυνατότητες για τα επαγγελματικά σας, τα πράγματα όμως σίγουρα είναι καλύτερα .Νέες ιδέες, καινούργιες μέθοδοι ή πιο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός για πολλούς από εσάς μπορεί να... ανοίξουν νέο δρόμο ή να κάνουν πιο βατό έναν παλιό. Αν ψάχνετε εργασία, ο Μάιος σας προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορούν να σας δώσουν οι παρούσες συγκυρίες και, αν θέλετε να πουλήσετε μια επιχείρηση, οι προσφορές που μπορεί να έχετε \ θα είναι αρκετά καλές. Όσοι έχετε προγραμματίσει το ξεκίνημα μιας νέας δουλειάς -και το έχετε ψάξει αρκετά καλά πριν- αξιοποιήστε αυτόν το μήνα. \ 


Οι ιδέες που θα έχεις θα είναι πολύ καλές, φρόντισε όμως να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και να μην σκέφτεσαι με παρορμητικότητα όπως κάνεις συνήθως. Αν πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν εσένα και την ζωή σου φρόντισε να τις έχεις συζητήσει από πριν και με κάποιο άτομο δικό σου που εμπιστεύεσαι την συμβουλή του. Αν κινηθείς έτσι όπως σου λέω είναι σίγουρο ότι δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Μέχρι τέλος του μήνα θα δεις ότι η επικοινωνία με τον περίγυρό σου θα είναι πολύ καλή και θα βγει από μέσα σου όλη η γλυκύτητα που την έχεις καλά κρυμμένη για να μην την ποδοπατήσουν οι άλλοι. Στην δουλειά σου δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερα προβλήματα. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ τρέξιμο για να προλάβεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποθέσεις που εκκρεμούν μέχρι τώρα. Από την αρχή του μήνα τα πράγματα στην σχέση σου θα είναι καλά και ο ερωτισμός σου στα ύψη.. Εκείνη την περίοδο θα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις οποιαδήποτε παρεξήγηση μπορεί να έχει γίνει και είναι σίγουρο ότι θα βρεις λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν. Η περίοδος προσφέρεται για διασκέδαση και πολλές ερωτικές στιγμές και αποδράσεις μαζί με το ταίρι σου που θα περνάς πολύ καλά. 


Ο Ερμής χαρακτηρίζεται ως μεγάλος συμφιλιωτής ή ως μεγάλος καταστροφέας. Λαϊκά αποδίδεται με το γνωστό «Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει». Έχει σημασία, λοιπόν, ο τρόπος προσέγγισης προσώπων και καταστάσεων, όπως και η συμπεριφορά που θα επιδείξετε γενικότερα. Στις σχέσεις σας, στο περιβάλλον της εργασίας, στα συγγενικά σας πρόσωπα αλλά και στο σύντροφό σας. Προσπαθήστε να μπείτε λίγο στο δικό τους πνεύμα και μην περιμένετε όλοι οι άλλοι να μπουν στο δικό σας για να συνεννοηθείτε. Οι υποσχέσεις που δίνετε και παίρνετε να μην είναι κενές περιεχομένου, γιατί τώρα εύκολα μπορεί να εξιδανικεύσετε ή να σας εξιδανικεύσουν Παραπονάκια, σχόλια ή... μπηχτές ας γίνουν με τακτ, γιατί ακόμα και τα μικρά και ασήμαντα «λέγε λέγε» μπορεί να γίνουν μεγάλα. Η αγάπη πάντως είναι εδώ. 

Επιχειρηματικά: Θα μπορέσετε, λοιπόν, να επιδείξετε γρήγορη σκέψη, αντανακλαστικά και επιχειρηματικότητα, που θα βοηθήσουν αποφάσεις, επιλογές και κινήσεις στα επαγγελματικά σας. Σε αυτές θα μπορείτε να σχηματίσετε πιο εύκολα μια πιο καθαρή εικόνα για ό,τι σας απασχολεί. Είτε στα επαγγελματικά και για τους συνεργάτες σας είτε για πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις. 

Ιχθείς

Γενικά: Το πλανητικό σκηνικό του μήνα θα σου ανοίξει πολλούς δρόμους που μέχρι τώρα μπορεί να είχες προβλήματα. Με ότι καταπιαστείς και ότι έχεις βάλει στο μυαλό σου, θα μπορείς να το υλοποιήσεις με πάρα πολύ μεγάλη ευκολία. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα ώστε να φτάσεις τους στόχους σου που περιμένεις τόσο καιρό. Η δουλειά σου αυτό τον μήνα θα πάει πολύ καλά. Θα δεις ότι οι καταστάσεις θα αλλάξουν και όλα θα έρχονται όλα πιο στρωτά. Θα έχεις πολλές επαφές και συναντήσεις για να κάνεις τις αλλαγές στην δουλειά σου που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορείς να καταφέρεις αυτά που θέλεις και να φέρει τις καταστάσεις σε τέτοιο σημείο που η δουλειά σου θα έχει πολύ καλές βάσεις Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα θέλεις να κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου για να διορθώσεις πολλά προβληματικά στοιχεία που μπορεί να έχει η σχέση σου ώστε να την κάνεις ιδανική. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να κάνεις ευτυχισμένο το ταίρι σου με ευχάριστες εκπλήξεις που θα του κάνεις. Κάθε μέρα θα είναι σαν να ζεις από την αρχή την σχέση σου και το πάθος και ο έρωτας θα κυριαρχούν και σε εσένα αλλά και στο ταίρι σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα καταφέρεις αυτά που θέλεις στην σχέση σου για αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς κατάλληλα τις καταστάσεις που θα σου έρθουν 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου