technology

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Διακοπές στο "Κτήμα Σαμανλή" στον Κισσό Πηλίου.... Ο ιδανικός προορισμός με θέα το απέραντο Αιγαίο!




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:  Ο παραδοσιακός Ελληνικός ξενώνας "Κτήμα Σαμανλή"  ανακοινώνει με χαρά τις πασχαλινές του προσφορές, που σημαίνουν ειδικές φιλικές τιμές για όλους τους φίλους του Στέλιου Σαμανλή, απο το facebook! Εκείνοι που είναι φίλοι του όσοι
και κοινοί μας φίλοι ξέρουν!
 Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ!
Το  περιμένει "Κτήμα Σαμανλή" να σας καλωσορίσει στον Κισσό, το ψηλότερο χωριό του ανατολικού Πηλίου, σκαρφαλωμένο στα 700 μέτρα με θαυμάσια θέα στο απέραντο
Αιγαίο που βρέχει τους πρόποδες του καταπράσινου βουνού των Κενταύρων.
Θέα προς το Πήλιο Κισσός...

Ο πάντα χαμογελαστός και καλοσυνάτος Στελιος Σαμανλής σας καλωσορίζει στον ξενώνα!

Η παράδοση θέλει τον Κισσό να έλκει το όνομά του από την παραφθαρμένη λέξη «χρυσός» λόγω του πλούτου που απέφερε στους κατοίκους του η άφθονη παραγωγή της περιοχής αλλά και του εμπορίου που εξαιρετικά αναπτύχθηκε στους προηγούμενους αιώνες με τις χώρες της Μεσογείου με τα ιστιοφόρα καΐκια των Πηλιορειτών καπεταναίων. Την ιστορία του Κισσού βαραίνει και η παρουσία του Ρήγα Φεραίου που δίδαξε τα ελληνικά γράμματα εδώ στα τέλη του 18ου αιώνα.

Το Κτήμα Σαμανλή βρίσκεται στην είσοδο του χωριού και απλώνεται σε έκταση τριών στρεμμάτων στη σκιά των καστανιών και των καρυδιών, αγναντεύοντας το πέλαγο και τις Σποράδες. Στην αγκαλιά του κλείνει έναν ανθόσπαρτο κήπο με βασιλεύουσες τις ορτανσίες και τις τριανταφυλλιές, ενώ οι φλαμουριές υποδέχονται τον επισκέπτη με το μεθυστικό άρωμά τους.

Αποτελεί ιδανική επιλογή για τη φιλοξενία κοινωνικών εκδηλώσεων (δεξιώσεων γάμων, βαφτίσεων), καθώς και μικρών πολιτιστικών γεγονότων (events) όπως μουσικών, θεατρικών, λογοτεχνικών, εικαστικών, λαογραφικών, σεμιναρίων κ.α., χάρη στον ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο του που περιλαμβάνει το εκκλησάκι της Παναγίας, την πίστα με τις πέτρινες κερκίδες για τις υπαίθριες συγκεντρώσεις τα φεγγαρόλουστα βράδια του καλοκαιριού, δίπλα στο πετρόκτιστο περίπτερο με τον παραδοσιακό φούρνο που θα μας δώσει τις τοπικές λιχουδιές!!!.


****************
Η διαμονή σας...
****************


Οι δυνατότητες φιλοξενίας περιλαμβάνουν δύο παραδοσιακά αυτόνομα νεόκτιστα αρχοντικά κτίρια 150 και 160μ2, χωρητικότητας 6 και 9 ατόμων αντίστοιχα. Το κάθε αρχοντικό είναι απόλυτα λειτουργικό, με αυτόνομα δίκλινα δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονες ανέσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής, εναρμονισμένο στο Πηλιορείτικο σκηνικό και χρώμα, γεγονός που αποτελεί το ιδιαίτερο γνώρισμά του.


Η φιλοσοφία μας...


Δημιουργήσαμε το Κτήμα Σαμανλή με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Πηγή έμπνευσής μας η κυρίαρχη Πηλιορείτικη φύση. Βασικός στόχος μας η ποιότητα των διακοπών σας μέσα από μια ευχάριστη διαμονή καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.


Οι διακοπές στο Πήλιο...


Εδώ κανείς έχει την ευκαιρία να γευτεί τις υπέροχες εναλλαγές του μαγευτικού τοπίου που προσφέρει απλόχερα η φύση.


Χειμώνας: Το χειμώνα οι φίλοι των χειμερινών σπορ μπορούν να επισκευθούν το χιονοδρομικό κέντρο "Αγριόλευκες" στα Χάνια Πηλίου, το οποίο απέχει μόλις 25χλμ από τον Κισσό.


Άνοιξη - Φθινόπωρο: Η άνοιξη και το φθινόπωρο είναι ιδανικές εποχές για περιπάτους και εκδρομές με τζιπ στις ήπιες πλαγιές του βουνού όπου κανείς μπορεί να βρεθεί πολύ κοντά στην άγρια φύση.


Καλοκαίρι: Το καλοκαίρι μπορεί κανείς να απολαύσει το μπάνιο στις κρυστάλλινες, φημισμένες παραλίες του ανατολικού Πηλίου με άσπρο βότσαλο ή άμμο όπως ο Αι Γιάννης (6χλμ) το Παπά Νερό (7χλμ) η Νταμούχαρη (8χλμ), ο Μυλοπόταμος (10χλμ), ο Λιμνιώνας (17χλμ).


Σας προτείνουμε να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά αυτή την υπέροχη εμπειρία και σε εμάς τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε τη φιλοξενία και την ποιότητα των διακοπών που σας αξίζει, σε ένα χώρο που ανάγει τη φυσική ομορφιά σε ανάγκη και την πολυτέλεια της υποδομής σε αυτονόητη προϋπόθεση!!!


Ξενώνας "Κτήμα Σαμανλή":


* Εμβαδόν υπαίθριων χώρων: 3000 μ2
* Χωρητικότητα υπαίθριων χώρων: 200 άτομα (Reception)
* Δυνατότητα διαμονής: 2 παραδοσιακά κτίσματα δυναμικότητας 3 και 4 δωματίων αντίστοιχα
* Χωρητικότητα δωματίων:
Ο 4 στερος Ξενώνας συνίσταται σε Ενα Κτίριο των ..πέντε (5) δωματίων ( 4 δικλινων και ενός τρικλίνου) και φυσικά σαλονιών και κοινής κουζίνας


******************
Παροχές καταλύματος:
****************** 
Κεντρική θέρμανση, Κήπος, αυλή, Κλιματισμός, TV-Nova, Μπαλκόνι, Για άτομα με κινητικές δυσκολίες, Δορυφορική, Τζάκι, Χρηματοκιβώτιο, Θέα, Χώρος στάθμευσης, Καθιστικό, Πρωινό γεύμα


********
Υπηρεσίες 
********
Πλυντήριο, Πρώτες βοήθειες, Υπηρεσία δωματίου


***************
Παροχές δωματίου
***************
Κλιματισμός (ψύξη-θέρμανση), Κουζίνα, Μπαλκόνι, Μπάνιο, TV, Θέα, Τζάκι, Καθιστικό, Κεντρική θέρμανση, Κήπος/αυλή, Ψυγείο, Nova, Στεγνωτήρας μαλλιών, Τηλέφωνο, Χρηματοκιβώτιο, DVD player


*************************
Οργανωμένες δραστηριότητες
*************************
Καλλιτεχνικές Βραδιές, Πολιτιστικές εκδηλώσεις

Εάν επιθυμείτε να μάθετε αν υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο στο κατάλυμά μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην ακόλουθη φόρμα και πατήστε "Αποστολή". Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το ταχύτερο δυνατό.

Στοιχεία επικοινωνίας
 Τηλέφωνο (+30) 6932 369502, (+30) 24260 31558



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου