technology

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Τι θα μας συμβεί;Η Αφροδίτη μπήκε στο ζώδιο του Ταύρου.. Τι σημαίνει αυτό για τα ζώδια!

Γράφει ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΤΖΙΔΗΣ
ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ταύρο

Κριοί: Έσοδα, ενίσχυση αυτοπεποίθησης, φλερτ και σταθεροποίηση ερώτων ή επαγγελματικών ωφελειών φέρνει η νέα θέση της Αφροδίτης από τον Ταύρο. Μπορείτε να διεκδικήσετε οφειλόμενα ή να στοχεύσετε σε μία αύξηση μισθού ή απολαβών. Οποιαδήποτε τέτοια κίνηση πρέπει να διευθετηθεί μέχρι τις 20/4. Οι
επόμενες προσπάθειες καλό είναι να γίνουν τον Μάιο και ειδικότερα την πρώτη εβδομάδα του μήνα. 

Ταύροι: Ο έρωτας αποκαλύπτεται στην ζωή σας. Κατακτήσεις, ειδύλλια και ταξίδι στις αισθήσεις. Φιλία και έρωτας έχουν λεπτές ισορροπίες. Σταματάει το παρασκήνιο για να πάρετε την σκυτάλη. Είστε πιο γοητευτικοί, πιο γλυκείς, πιο συμπαθητικοί. Εκεί είναι που πρέπει να στοχεύσετε και να προσελκύσετε τους γύρω σας. Προωθήστε το έργο σας, τις ιδέες σας και παρέχετε τις υπηρεσίες σας με υψηλότερο αντίτιμο. 

Δίδυμοι: Πιο νοσταλγικοί μου γίνεστε σταδιακά. Όχι ότι δεν έχετε κοινωνικότητα, θα είστε στο επίκεντρο και θα σχεδιάζετε μαζί με φίλους, θα εμπλέκεστε σε ομάδες αλλά εκεί ίσως δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο. Κρυφά συναισθήματα, μη συνειδητοποιημένα σχηματίζονται. Πιθανός παράνομος έρωτας και βελτίωση ψυχολογίας. Πιο μαζεμένοι μέρα με την ημέρα, απόσυρση.

Καρκίνοι: Εύνοια και τύχη μέσα από ομαδικές δραστηριότητες και φιλίες. Οι φίλοι σας στηρίζουν ενώ κατακτάτε στόχους. Ο έρωτας δεν λείπει αλλά για μερικούς αναμένεται μία κρίση σε μία σχέση. Η δοκιμασία είναι αναπόφευκτη (Κρόνος γαρ). Δικτύωση και socializing. ιδανικό διάστημα για να αναζητήσετε νέους υποστηρικτές των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Διευρύνετε τον κοινωνικό σας ιστό και αποχαιρετίστε την μονολιθικότητα που σας μαστίζει. Εκσυγχρονιστείτε. 

Λέων: Επαγγελματικές ευκαιρίες, άνοδος, προαγωγή αλλά και υπερβάλλον ζήλος. Οι υποχρεώσεις πληθύνονται και παρέχονται εργασιακές ευκαιρίες. Ωστόσο, θα χρειαστεί να σταθείτε και δίπλα στην οικογένεια, σας χρειάζονται. Βρείτε ισορροπίες. Δεν χάνετε βέβαια την θετική σκέψη, κοιτάξτε το δάσος και όχι το δέντρο.

Παρθένος: Πιο αισιόδοξοι, πιο εξωστρεφείς και πιο κοινωνικοί σταδιακά. Θετικά κυλάνε θέματα νομικών εκκρεμοτήτων και σπουδές. Πιθανές ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις, μην χάσετε αντικείμενα προσέξετε. Προσοχή στις σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς κοντά στις 22/4. Ο έρωτας δεν λείπει από την ζωή σας! Αναζητήστε εργασία!

Ζυγός: Ερωτισμός, δυνατές επιθυμίες και εξαιρετικές προοπτικές για τους καλλιτέχνες. Προσοχή στα έξοδα και στις δαπάνες κοντά στις 22/4. Γενικότερα αναμένονται έσοδα, θα αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εσόδων και θα διεκδικήσετε οφειλόμενα. Μην δανείσετε ωστόσο. Κρίση στην σχέση για τους γεννημένους στα τέλη Σεπτεμβρίου. Οι μη έχοντες σχέση αισθηματική θα έχουν αναστατώσεις λόγω αισθήματος μοναξιάς. Μετά φτιάχνει το πράγμα.

Σκορπιός: Θα ασχοληθείτε με σχέσεις, με συνεργασίες και με το ταίρι σας. Κοντά στις 22/4 μπορεί να βγουν στην επιφάνεια δυσκολίες, γκρίνιες, απαιτήσεις και σκληρή κριτική. Ίσως νιώθετε μόνοι και μετέωροι. Ωστόσο, το κλίμα θα καλυτερεύσει τον Μάιο. Έχετε και την έκλειψη στις 25/4. Αλλαγές και ανακατατάξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Μην κοιτάτε βραχυπρόθεσμα, κοιτάξτε μακροπρόθεσμα και θα δείτε πως όλα είναι για καλό.

Τοξότης: Εσείς σταδιακά εστιάζετε σε πιο απλά, απτά και γήινα πράγματα. Φτάνει το τσιριμπίμ-τσιριμπόμ! Πως μπορείτε να μορφοποιήσετε τις εμπνεύσεις σας και να δώσετε σάρκα και οστά στα σχέδιά σας; Μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα σας περιμένει και ευκαιρίες για εύρεση εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι για δίαιτα και διατροφή;;; Πετάξτε κιλά! Οι σταδιακές αντιθέσεις με τον Κρόνο θα σας αδυνατίσουν μια και καλή! Γεια σου Κυριάκο!!! Προσοχή στις τροφές και στο τι καταναλώνετε μεταξύ 20 με 28/4. Εκεί θέλει μία μικρή προσοχή.

Αιγόκεροι: Θα μου γίνετε Τοξότες; Τα βέλη στην φαρέτρα και οράτε! Δεν είναι όλη η ζωή δουλειά, ερωτευτείτε! Δημιουργικότητα, χαρά και διασκέδαση στο μενού της νέας επιρροής. Φυσικά, εκεί κοντά στις 22/4 και στις 25/4 θα έχετε θέματα στον έρωτα, ίσως βιώνετε κάποια μοναξιά ή απογοήτευση στις φιλίες. Είναι κάτι παροδικό, κοιτάξτε στα θετικά και δημιουργήστε! Επιχειρηματικότητα και σχεδιασμός. Κινητοποίηση και προώθηση δράσης!

Υδροχόοι: Θα έλεγα πως ο οικογενειακός σας βίος βελτιώνεται και εξομαλύνονται οι ενδοοικογενειακές σας σχέσεις. Ναι, αυτό θα βιώσετε έως τις 20/4 αλλά για το υπόλοιπο του μήνα η αντίθεση Κρόνου-Αφροδίτης και η έκλειψη θα σας ρίξει μία πιστόλα. Θα νιώθετε άστεγοι και ακάλυπτοι συναισθηματικά σαν το ντεκαπάζ. Υποθέσεις με ακίνητα και περιουσία σας πιέζουν. Σπίτι και οικογένεια δύο τομείς που πιέζουν σημαντικά. Από Μάη και έπειτα όλα καλυτερεύουν και νιώθετε πιο ασφαλείς κάπως. Αλλαγές!

Ιχθείς: Κοινωνικοί, γλυκείς, ρητορικοί και γεμάτοι πειθώ. Ο λόγος σας αποκτά δύναμη και έχετε πέραση. Περάστε τις ιδέες σας, αναζητήστε εργασία και μην διστάζετε να αλλάξετε ακόμα και πόλη. Προσοχή από τις 20/4 έως τις 30/4 στις μετακινήσεις, στα ταξίδια αλλά και στις στενές συγγενικές σχέσεις ή σε εκείνες με τα αδέλφια. Νομικές εμπλοκές ή εμπλοκές με τον νόμο, τσεκάρετε και το μεταφορικό σας αλλά και τα μπαγκάζια σας στα ταξίδια. Ο έρωτας δεν λείπει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου