technology

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2013 απο τον Κο Κώστα Λεφάκη


Σημείωση του περιοδικού
Σήμερα 1-6-2013, είναι μια ξεχωριστή μέρα, καθώς η αγαπημένη μας συνεργάτις και αστρολόγος του περιοδικού μας, παντρεύεται και δεν μπόρεσε, καταλαβαίνετε τώρα τι θα πεί προετοιμασία γάμου, να μας στείλει έγκαιρα τις προβλέψεις της για τον μήνα Ιούνιο 2013. Αναδημοσιεύουμε τις προβλέψεις του Κου Λεφάκη, απο το MSN ωροσκόπιο! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Προβλέψεις Ιουνίου από τον Κ. Λεφάκη

Αγαπημένοι μου φίλοι,


Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, θα μας δώσει προειδοποιητικές εξελίξεις και σημάδια γι αυτά που θα διαδραματιστούν στην καρδιά του καλοκαιριού, αλλάζοντας παράλληλα τις προοπτικές στη ζωή των περισσοτέρων από εμάς.


Μέχρι τις 25 Ιουνίου θα δούμε πολλές αναταραχές στις ανθρώπινες σχέσεις. Θα οξυνθούν και θα κορυφωθούν τα υπάρχοντα προβλήματα στους τομείς της εργασίας αλλά και στην άμυνα και αντοχή των περισσοτέρων από εμάς. Λάθη που τυχόν συμβούν αυτή την περίοδο θα πάρουν πολύ χρόνο για την αποκατάσταση ενώ ενδεχομένως θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες μη αναστρέψιμες.

Προσπαθήστε να διαχειριστείτε με υπομονή τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω σας.

Με ειλικρινή αγάπη,

Κώστας Λεφάκης


ΚΡΙΟΣ.
Αρκετή ένταση προβλέπεται τον Ιούνιο για τους περισσότερους από σας, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να αποφύγετε εκνευρισμούς, βιαστικές αποφάσεις και κάθε τι που ο άστοχος χειρισμός του θα έβαζε σε κίνδυνο τα σχέδια σας. Δεν θα ξεκινήσετε τίποτα σημαντικό στην διάρκεια αυτού του μήνα και αν τυχόν μετακινηθείτε ή ταξιδέψετε φροντίστε να έχετε καλή οργάνωση. Προσπαθήσετε να είστε δίκαιοι και αντικειμενικοί. Επαγγελματικά θέματα επίσης θα σας απασχολήσουν και θα σας κάνουν λίγο επιθετικούς προς τους ανθρώπους που αγαπάτε. Βρίσκεστε βέβαια σε μια περίοδο που θα μπορούσατε να λύσετε σημαντικά οικονομικά και αισθηματικά προβλήματα και να ξεκινήσετε με νέες προοπτικές για κάτι καλύτερο στη ζωή σας. Μην είστε όμως ανυπόμονοι κι απερίσκεπτοι για να μην έχετε αναβολές ή αποτυχίες. Αποφύγετε να εκτεθείτε κοινωνικά ή επαγγελματικά.



ΤΑΥΡΟΣ.
Ο Ιούνιος διαταράσσει τον συναισθηματικό σας κόσμο και βγάζει στην επιφάνεια ξεχασμένες οικονομικές υποθέσεις. Στις συζητήσεις και τις μετακινήσεις σας υπάρχουν πιθανότητες δυσκολιών που μόνο η μεγάλη προσοχή θα αποσοβήσει. Ακόμη, ένα οικογενειακό ή επαγγελματικό θέμα μπορεί ν’ απαιτήσει λεπτό χειρισμό. Συμπαρασταθείτε στις δυσκολίες ενός δικού σας και ζητείστε τη συμβουλή και τη βοήθεια ενός καλού φίλου πριν δεσμευτείτε με συμφωνίες ή κάνετε κάποια ενέργεια που θα είχε επιπτώσεις στην εργασία και, γενικά, στην πρόοδο σας. Στα αισθηματικά, η κατάσταση βελτιώνεται σημαντικά αν εσείς είστε σωστοί στην εκλογή σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε σχόλια που μπορεί να σας εκθέσουν και φανείτε πιο συνεργάσιμοι ακόμα και με τους δύστροπους συνεργάτες ή πελάτες σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ.
Ο φετινός Ιούνιος επηρεάζει άμεσα και καθοριστικά τους περισσότερους από εσάς. Λάβετε μέτρα ασφαλείας και μην πανικοβάλλεστε. Στον επαγγελματικό τομέα προβλέπεται μία δύσκολη και κουραστική περίοδος καθώς θα νιώθετε ότι τίποτα δεν σας πηγαίνει ιδιαίτερα καλά. Ένα πρόβλημα σχετικό με το σπίτι ή την οικογένεια μπορεί τώρα να βρει το δρόμο για τη λύση του, όμως υπάρχουν αρκετά θέματα που θα απαιτήσουν την προσοχή σας αυτό το διάστημα. Βασικά, τα οικονομικά σας επιβάλουν συντηρητική τακτική γι αυτό αποφύγετε κάθε τι ριψοκίνδυνο και μη κάνετε έξοδα, ούτε ν’ αναλάβετε υποχρεώσεις που θα μπορούσαν να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις συνεννοήσεις και τις συναλλαγές σας.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ.
Ο Ιούνιος με τις εκλείψεις του θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Προσέξτε ιδιαίτερα τις μετακινήσεις και τις συζητήσεις σας. Μια άστοχη κίνηση, μια λεπτομέρεια που δεν παρατηρήσατε μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα που θα σας ταλαιπωρήσουν για καιρό. Ακόμη, μην αφήνετε στην τύχη επαγγελματικές αντιξοότητες. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς και προβλεπτικοί στην εργασία σας και αποφύγετε παρεξηγήσεις με ανθρώπους που είναι δυνατόν να επηρεάσουν την πρόοδο σας. Στον αισθηματικό τομέα δεν γίνεται τίποτα αξιόλογο αλλά εσείς νοιώθετε πιο ώριμοι και πιο ήρεμοι για να πάρετε αποφάσεις. Παρόλα αυτά, μη βιαστείτε αλλά αφήστε το χρόνο να σας βοηθήσει. Όσοι έχετε λόγους ν’ ανησυχείτε για την υγεία σας, αποφύγετε την κόπωση και το άγχος.


ΛΕΩΝ.
Η διάθεση είναι καλή από τις πρώτες κιόλας μέρες του Ιουνίου και στην εργασία σας έχετε μία ικανοποιητική απόδοση. Πάντως προσέξτε τους αστάθμητους παράγοντες και τις κακοτοπιές. Η Πανσέληνος - έκλειψη σελήνης στις 4 του μήνα σας υποχρεώνει να συνδυάσετε μέσα σε λίγο χρόνο πολλές διαφορετικές μεταξύ τους υποθέσεις και υποχρεώσεις. Η αντίθεση Άρη – Δία θα σας δυσκολέψει αρκετά σ’ όλους τους τομείς αυτό το μήνα. Φυσικά, θα υπάρξουν και αρκετοί που δε θα επηρεαστείτε παρά μόνο ως προς τη διάθεση. Δεν παύει όμως ο Ιούνιος να είναι ένα διάστημα που απαιτεί υπομονή και προσοχή σε κάθε κίνηση σας. Αποφύγετε εμπλοκή σε παρεξηγήσεις και προσέξτε όταν μετακινείστε. Δεν είναι κατάλληλη εποχή για να κλείσετε συμφωνίες ή για να πάρετε αποφάσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ.
Είναι σκόπιμο να μην αρχίσετε το μήνα αυτό τίποτα σημαντικό τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα και ν’ αποφύγετε να βρείτε την άκρη σε προβλήματα που σας απασχολούν γιατί το πιθανότερο είναι πως θα απογοητευθείτε. Επίσης, μετά τα μέσα του μήνα, φανείτε συντηρητικοί στον οικονομικό τομέα και αναβάλετε γι’ αργότερα αγοραπωλησίες, δάνεια κι επενδύσεις που θ’ απαιτούσαν την ανάληψη πρόσθετων υποχρεώσεων. Προστατέψτε μια σχέση που σας ενδιαφέρει από τη φθορά και τις παρεξηγήσεις και προσέξτε την υγεία σας πιο σχολαστικά. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με συνεργάτες ή σε σύγκρουση με ανθρώπους που μπορεί να επηρεάσουν τα συμφέροντα σας. Προτιμήστε την τακτική της συνθηκολόγησης και της ανοχής παρά της αντιπαράθεσης. Παρόλα αυτά, η κοινωνική σας δραστηριότητα μεγαλώνει και ανοίγει νέες προοπτικές.







ΖΥΓΟΣ.
Ο Ιούνιος θα είναι ένας αρκετά παραγωγικός αλλά κουραστικός μήνας. Θα πρέπει να είστε συνεργάσιμοι και υπομονετικοί. Eνδέχεταινα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σας δυσαρεστήσουν. Η αντίθεση Άρη – Δία θα επηρεάσει άσχημα τη διάθεση σας, θα μεγαλώσει τα άγχη σας και ίσως βάλει σε κίνδυνο μια σχέση αρκετά σημαντική για τη ζωή σας. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι, να αποφεύγετε αντιθέσεις στο άμεσο περιβάλλον σας και να ρίξετε το βάρος της δραστηριότητας σας στην εργασία σας όπου αντιμετωπίζετε τώρα αρκετά προβλήματα και απαιτείται μια σχετική αναδιοργάνωση. Μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας σε τρίτους και μην προκαλείτε τις αντιθέσεις των ανθρώπων του περιβάλλοντος σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ.
Ο Ιούνιος είναι έντονος και επεισοδιακός μήνας. Μην ξεκινήσετε κάτι καινούριο στον επαγγελματικό τομέα και μην αποφασίσετε συνεταιρισμούς ή συνεργασίες χωρίς πολλή σκέψη. Ορίστε τις σημαντικές ενέργειες σας για μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου κι επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας εξασφαλίζοντας και αποταμιεύοντας τα χρήματα σας. Στον αισθηματικό τομέα η κατάσταση δεν είναι ιδανική αλλά ούτε και ενδεδειγμένη για να πάρετε αποφάσεις. Τίποτα καινούριο δεν είναι αρκετά συνταρακτικό και ότι έχετε δεν σας ικανοποιεί αρκετά. Προσέξτε κάθε σας κίνηση, κυρίως στην εργασία σας και στην διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων.


ΤΟΞΟΤΗΣ.
Με την έναρξη του καλοκαιριού, μία απρόσμενη άφιξη ή γενικά μία έκπληξη θα σας χαλάσουν λίγο την ησυχία σας και θα σας εκνευρίσουν. Κυρίως ο επαγγελματικός τομέας θα επηρεαστεί από τις πρώτες κιόλας μέρες του Ιουνίου και συμπληρωματικά η προσωπική σας ζωή. Παρ’ όλες τις δυσκολίες, η διάθεση σας βελτιώνεται κι έτσι μεγαλώνουν και οι δυνατότητες σας να ξεπεράσετε τις αντιξοότητες βρίσκοντας τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας υποστηρίξουν. Έτσι είναι σκόπιμο να ξεχάσετε τις πικρίες που σας έδωσε η συμπεριφορά ενός «φίλου», να ξεπεράσετε τα άγχη σας και να προχωρήσετε μπροστά ορίζοντας νέους στόχους στη ζωή σας. Υπάρχουν, βέβαια, αρκετά εμπόδια που σας καθυστερούν, γι’ αυτό προσέξτε ιδιαίτερα τυχόν νομικές ή τυπικές διαπραγματεύσεις και μη κάνετε συμφωνίες που δεν μπορείτε να ελέγξετε τους όρους και τις λεπτομέρειες.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.
Τα πράγματα είναι και επιμένουν να είναι έντονα και αυτό το μήνα. Φανείτε, ακόμη, επιφυλακτικοί και προνοητικοί στην εκλογή συνεργατών ή συνεταίρων και όσοι δεν αντιμετωπίζετε τέτοια θέματα, από αντιθέσεις στο περιβάλλον της εργασία σας. Στα οικονομικά σας εξακολουθεί να επικρατεί ένα σχετικό... χάος που επιβάλει ιδιαίτερα συντηρητικό χειρισμό. Στα αισθηματικά, όμως, η κατάσταση βελτιώνεται και η ένταση γίνεται λίγο πιο… ευχάριστη, κυρίως μετά την Πανσέληνο - έκλειψη σελήνης στις 4 του μήνα. Πρέπει να διαλέξετε σωστά και να αποφασίσετε εύστοχα. Αν δεν είστε σίγουροι για την κατάληξη μιας υπόθεσης, αναβάλετε την προώθηση της για αργότερα. Φροντίστε να ξεκουράζεστε και μην εμπλέκεστε σε διαμάχες με ανθρώπους που δεν συνεργάζονται μαζί σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ.
Ο Ιούνιος σημαίνει για εσάς μία έκτακτη ταλαιπωρία σε ένα προσωπικό ζήτημα και ένα διερχόμενο κίνδυνο σε ένα επαγγελματικό. Επίσης προσοχή λίγο στις σπατάλες και τα απρόσμενα έξοδα. Θα χρειαστεί να κινηθείτε έξυπνα και υπομονετικά, ενώ στα αισθηματικά σας πρέπει να κάνετε λίγο ακόμη υπομονή. Αρκετή δουλειά υπάρχει για τους περισσότερους από σας και ευθύνες που θα σας κουράσουν αλλά έχετε όλες τις δυνατότητες να αντεπεξέλθετε και να προβληθείτε, αν προγραμματίσετε σωστά τη δραστηριότητα σας. Τακτοποιείστε τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες και φροντίστε να αποφύγετε αντιθέσεις στο άμεσο περιβάλλον σας. Υπερασπίστε τα ταλέντα που διαθέτετε και διασφαλίστε τα μέσα, το κεφάλαιο σας και τα δεδομένα σας.


ΙΧΘΕΙΣ.
Ο φετινός Ιούνιος έχει εντάσεις και επεισόδια. Επίσης είναι πιθανό να νοιώσετε λίγο μόνοι στις προσπάθειες σας καθώς η βοήθεια που περιμένατε από έναν φίλο μπορεί να μη γίνει δυνατό να σας δοθεί. Σκεφθείτε πως και οι άλλοι έχουν προβλήματα και προχωρήστε χωρίς πίκρες. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αλλάξετε μερικά από τα σχέδια σας ή να εγκαταλείψετε μιαν επιδίωξη σας. Όπως και να’ ναι, θα υπάρξουν γρήγορα ευκαιρίες για ένα καινούριο ξεκίνημα και σεις πρέπει να είστε έτοιμοι για να επωφεληθείτε. Στον αισθηματικό τομέα, η κατάσταση εξακολουθεί χωρίς σοβαρές διακυμάνσεις. Μέσα σας γίνονται πολλά μα η επιφάνεια παραμένει ίδια. Είναι σκόπιμο να σκεφτείτε σοβαρά για το μέλλον. Φανείτε προνοητικοί σε κάθε βήμα σας και διαλλακτικοί στην συμπεριφορά και στις συναλλαγές σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου