technology

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2013!



Γράφει η 
Βαλεντίνη Βασιλειάδου
Αστρολόγος 

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2013!

ΚΡΙΟΣ 

Ο μηνας θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στους στόχους που έχεις βάλει τους προηγούμενους μήνες. Θα αναλάβεις πρωτοβουλίες, θα αξιοποιήσεις προτάσεις που θα σου γίνουν και θα κινήσεις τα νήματα για να φτάσεις σε αυτό που θέλεις.. Θα υπάρξει άνοδος στα επαγγελματικά, αλλά και εύνοια στα οικονομικά σου, που έχουν αρχίσει να βελτιώνονται ή να σταθεροποιούνται. Το κλίμα στον χώρο της εργασίας σου θα είναι σε καλά επίπεδα, χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις και η επικοινωνία σου με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους σου διανύει περίοδο άνθισης. Κληρονομικά που λύνονται και σου αφήνουν σημαντικό κέρδος ή κάποιες έξυπνες επενδύσεις, θα ευεργετήσουν για τα καλά το πορτοφόλι σου. Επίσης, και τα αισθηματικά σου θα κυλήσουν ευχάριστα και ανανεωτικά για την καθημερινότητα σου. 

ΤΑΥΡΟΣ

έχεις την ικανότητα να αντιμετωπίζεις ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις σαν να πρόκειται για κάτι απλό. Αυτό το ταλέντο σου φρόντισε να το αξιοποιήσεις και να μην το αφήσεις ανεκμετάλλευτο αυτον τον μηνα . Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να περιορίσεις τις εντάσεις και να ξεκουραστείς από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις, και η αλήθεια είναι πως θα ήταν μεγάλο σφάλμα από τη μεριά σου να καταθέσεις τα όπλα τώρα, μετά από τόσους κόπους. Μην πτοείσαι και, δώσε σε όλους να καταλάβουν πως δεν πρέπει να τα βάζουν μαζί σου, αφού δεν αφήνεις τίποτα σε εκκρεμότητα. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου θα είναι πολλές, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοικτά, να τις αξιοποιήσεις. Οι ημέρες απαιτούν να μη χαλαρώσεις και να μη συμβιβαστείς με τίποτα. Το να μεταθέσεις δουλειές για αργότερα θα αποδειχτεί λάθος, αφού θα θελήσεις να βρεις χρόνο για πιο ανέμελα πράγματα αυτόν τον καιρό. Πάρε λοιπόν τα μέτρα σου και κινήσου ανάλογα. η οικογενειακή σου ζωή θα σου δώσει τη δύναμη που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις, όπως και η κατανόηση και τρυφερότητα του συντρόφου σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Αυτόν τον μήνα η τύχη θα σε συντροφεύει, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που ή τις είχες απορρίψει στο παρελθόν ή δεν τις είχες αξιολογήσει σωστά. Αν τις εκμεταλλευτείς τώρα, θα έχεις επιτυχία και άνοδο. Πρέπει να βάλεις κάτω όλα όσα έχετε σκεφτεί και, με μεθοδικότητα και αρκετή υπομονή, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά πράγματα και ουσιαστικά, για τη μετέπειτα επαγγελματική σου πορεία. Θα υπαρξει προβληματισμός για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις και ίσως να σου χαλάσει λίγο τη διάθεση, όμως αυτό θα είναι παροδικό. Το διάστημα αυτο προσφέρεται για να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που οφείλονται σε άλλους ή για να βοηθήσεις κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Η κατανόηση και η καλή επικοινωνία που αυτό το διάστημα θα έχεις με το σύντροφό σου, θα σε βοηθήσουν να πάρεις αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας. Κάποιοι θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε ή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας με το άτομο που συνδέεστε ερωτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με προβληματισμό για τα θέματα που αφορούν την καριέρα σου, , και το φόβο των αλλαγών που προμηνύει θα ξεκινήσει ο μηνας για εσένα. Την οικονομική σταθερότητα που επιδιώκεις εδώ και αρκετό καιρό, σύντομα θα καταφέρεις να την έχεις, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι άδικα. Να είσαι πολύ προσεκτικός σε σχέση με τις προτάσεις που θα δεχτείς, και να μην αποδεχτείς κάτι, αν πρώτα δεν ελέγξεις κάθε λεπτομέρεια. Αφιέρωσε χρόνο, , για να βελτιώσεις τις συνθήκες στο χώρο της εργασίας σου και την επαφή με τους συνεργάτες σου. Αν θέλεις να ζητήσεις κάποια αύξηση ή να αναβαθμίσεις τη θέση σου, επιχείρησε να το κάνεις αυτό το διάστημα. Στα προσωπικά σου, η κοινωνική σου ζωή θα είναι έντονη, αν και ενδέχεται, να προκύψουν κάποιες απογοητεύσεις από φιλικά σου πρόσωπα. Να είσαι και να φαίνεσαι μετρημένος και εξέτασε λεπτομερώς την κατάσταση και τις προθέσεις τους, πριν πάρεις την απόφαση να απομακρύνεις αυτά τα πρόσωπα μια και καλή από τη ζωή σου. 

ΛΕΩΝ

Αυτό το μήνα μην αφήνεις τις απαισιόδοξες σκέψεις να επηρεάζουν τη διάθεσή σου και να χαλάνε την ψυχολογία σου. Η κούραση δεν σε αφήνει να απολαύσεις τις χαρές της ζωής, κάτι που από τη φύση σου το εκλαμβάνεις ως μικρή φυλακή., δείξε ανωτερότητα και κατανόηση στους φίλους σου, αλλά μην διστάσεις να απομακρύνεις από τη ζωή σου άτομα, που είσαι σίγουρος ότι δεν αξίζουν την αγάπη σου. Κάτι που έπρεπε να κάνεις πολύ καιρό πριν. Να γνωρίζεις ότι αυτόν το μήνα κάποιοι θα βγουν οριστικά από τη ζωή σου και κάποιοι άλλοι θα μπουν δυναμικά και θα σε ανανεώσουν. Στον επαγγελματικό σου θα αναγκαστείς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για κάποιες συνεργασίες. μην σε τρομάξουν όσα ακούσεις, μόνο απόφυγε τις υπογραφές και τις υποσχέσεις, αν δεν είσαι σίγουρος ότι θα τις κρατήσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα μπορέσεις να προβάλεις τη δουλειά σου και να καταξιωθείς στο χώρο σου. Μόνο να είσαι προσεκτικός σε ποιον αποκαλύπτεις τα επαγγελματικά σου μυστικά, γιατι υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Υπάρχουν συνεργάτες σου που θα ήθελαν να σε δουν να καταρρέεις επαγγελματικά, γι’ αυτό έχε το νου σου περισσότερο από ό,τι συνήθως. Αν επιχειρήσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, θα έχεις την αναμενόμενη επιτυχία τις πρώτες ημέρες του μήνα, Είναι η εποχή που οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Αν περιμένεις από κάπου χρήματα, να είσαι σίγουρος ότι με λίγη επιπλέον προσπάθεια θα καταφέρεις να τα πάρεις πίσω. θα ερθουν στην επιφάνεια κάποια προβλήματα και παρεξηγήσεις, που έχουν σχέση με άτομα του στενού σου οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

ΖΥΓΟΣ

Η προσοχή σου αυτον είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σου. Τόλμησε να πάρεις αποφάσεις ζωής, αφού πολλά απ’ όσα επιθυμείς μπορούν να πραγματοποιηθούν και εφόσον υιοθετήσεις συγκροτημένη και υπεύθυνη στάση απέναντι στα γεγονότα. Η αλήθεια είναι πως χρειάζεται κόπος και πολύωρη εργασία για να προχωρήσεις, αλλά πόσα πράγματα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα, με αυτά τα δύο συστατικά της επιτυχίας! Αν πέσει κάποιο λάθος στην αντίληψή σου, χειρίσου το με όσο πιο ήρεμο τρόπο μπορείς, για να αποφύγεις τις συγκρούσεις και την ψυχρότητα, Κάπως έτσι θα πρέπει να είναι και η συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφό σου. Θα παίρνεις εύκολα φωτιά αυτόν τον καιρό και είναι εύκολο να γίνει χαμός από το τίποτα. Αν δείξεις καρτερικότητα και σύνεση , τότε τίποτα δεν πρόκειται να σκιάσει τη σχέση σου, η οποία θα πάει ακόμη καλύτερα από τον επόμενο μήνα. Κάνε υπομονή, χωρίς να το δείχνεις στο ταίρι σου, κάθε φορά που σε ενοχλεί η συμπεριφορά του. Δεν είναι λίγες οι στιγμές που και η δική σου στάση δεν είναι και η καλύτερη.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

είναι αρκετά καλός μήνας για εσένα, αν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Βάλε κάποιες προτεραιότητες στο πρόγραμμά σου, για να καταφέρεις να προλάβεις το χρόνο, που θα σε πιέζει. Η κούραση θα είναι δεδομένη, αλλά δεν θα προλαβαίνεις να της δώσεις σημασία. Κάποια ξαφνικά εμπόδια, μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση ή να καθυστερήσουν κάποιες συμφωνίες, που θα έχουν να κάνουν με θέματα του εξωτερικού ή με σπουδές. Αυτές τις μέρες πρέπει να δείξεις προσοχή σε θέματα που αφορούν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ό,τι είναι καινούργιο, να θυμάσαι ότι δεν είναι δοκιμασμένο και δεν το μαθαίνεις, αν δεν περάσει κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα. Οι σχέσεις με την οικογένεια σου αρχίζουν να είναι πιο αρμονικές, ακόμη και για εσένα που είχες εντάσεις τους προηγούμενους μήνες. Η κοινωνικότητά σου θα είναι πολύ έντονη αυτόν το μήνα, αν και η διάθεσή σου θα έχει αρκετές μεταπτώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτόν τον μήνα, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα που έχουν να κάνουν με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Αν οι κινήσεις σου δεν είναι παρορμητικές και βεβιασμένες, θα τα καταφέρεις χωρίς να αντιμετωπίσεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου και την (κάποιες φορές) τσουχτερή σου γλώσσα, που σπάει κόκαλα και θα διαπιστώσεις πως μόνο έτσι θα λύσεις τους γόρδιους δεσμούς που σε απασχολούν. Ο έρωτας έχει πάντα πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και αυτόν το μήνα, θα μπορέσεις να εκφράσεις ελεύθερα τα συναισθήματά σου, αλλά και να δεχτείς τη φροντίδα και την αγάπη του συντρόφου σου., μπορεί να εχεις αυτον τον μηνα αρκετές κατακτήσεις, αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός! Ο μηνας αυτος κατά τα άλλα, είναι καλός για να πάρεις αποφάσεις ή να δρομολογήσεις θέματα, που αφορούν στην άνοδο της καριέρας σου. πιθανοτατα να εχεις ξαφνικές μετακινήσεις ή συναντήσεις με άτομα που δεν περίμενες και θα σε βγάλει από το πρόγραμμά σου. Ωστόσο, θα σε κάνει πιο κοινωνικό. Είναι πιθανό να ανακαλύψεις ότι ορισμένοι φίλοι σου, σε νοιάζονται πραγματικά ακόμη κι αν δεν έχεις καθημερινή επαφή μαζί τους, και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα, μιας και σου προσφέρει ασφάλεια, που τόσο έχεις ανάγκη

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτός ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα παραγωγικός για εσένα, ιδιαίτερα αν είσαι αποφασισμένος να χαράξεις καινούργια πορεία στη ζωή σου. Η αυτοπεποίθησή σου, που είναι έντονη και κάποιες φορές σε έχει οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις, αυτήν τη φορά θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις και να τολμήσεις πράγματα, που αν σου τα πρότειναν παλιότερα, ούτε που θα τα συζητούσες. Είσαι και νιώθεις πολύ δυνατότερος από ότι στο πρόσφατο παρελθόν. Αισθάνεσαι πως μπορείς να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε σου ανατεθεί ή βάλεις στόχο. Έτσι λοιπόν, η περίοδος είναι κατάλληλη για να αποκαταστήσεις σχέσεις που έχουν πληγεί στο παρελθόν. Κάποιο ειδύλλιο μπορεί να κάνει την εμφάνιση του και να σου θυμίσει ότι ο έρωτας είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή σου. Είναι γεγονός πως θα σε κάνει να διεκδικήσεις, κάτι που είχες αρχίσει να ξεχνάς πως γίνεται… Οι σχέσεις γενικά θα περάσουν σε μια πολύ καλύτερη περίοδο, με λιγότερες συγκρούσεις και με καλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Πρόκειται για ένα μοναδικό μήνα για εσένα, γι’ αυτό έχε στο νου σου, αν τον εκμεταλλευτείς στο μέγιστο βαθμό, θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι εξαπατήσεις στα οικονομικά σου ζητήματα. Προσοχή λοιπόν, να μη δανείσεις, να μην σε πείσουν να κάνεις κάποια επένδυση και να μην πιστέψεις σε προτάσεις για εύκολο κέρδος. Η απογοήτευση που θα έρθει, θα είναι μεγάλη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ξεκίνημα του καλοκαιριού θα σε βρει υπερκινητικό και έντονα δραστήριο. Δεν θα έχεις λεπτό να ξεκουραστείς, αλλά θα δεις και τα αποτελέσματα να σε δικαιώνουν. Θα εχεις πολλές ευχάριστες, αλλά και κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις στον επαγγελματικό τομέα. Μην το βάλεις κάτω όμως, όποιο εμπόδιο κι αν σου παρουσιαστεί. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, αυτά θα σε δυσκολέψουν αρκετά με έκτακτα έξοδα και ίσως κάποιες νομικές εκκρεμότητες, που είχες αφήσει στην άκρη εδώ και καιρό. Οι μετακινήσεις σου θα είναι συνεχείς, και θα έχεις επαφές με συγγενείς και φίλους. Ανήκεις άλλωστε στα ζώδια που δεν αφήνουν ανεκμετάλλευτες τις καλές ευκαιρίες για ξεκούραση. Η συλλογική δουλειά θα αποδώσει περισσότερο από όσο περιμένεις και θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι εύκολο να συνεργάζεσαι με άτομα, που έχουν εντελώς διαφορετικές απόψεις από εσένα, αρκεί να μην είσαι αρνητικός απέναντί τους. Ο μήνας θα σου χαρίσει όμορφες, ερωτικές στιγμές και ευκαιρίες να κάνεις καινούργιες γνωριμίες,. Οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές, ευνοούνται. Τόλμησε να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά. Τα πράγματα δυσκολεύουν και εσύ αποκτάς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και αρχίζεις να κυριεύεσαι από καχυποψίες, γκρίνιες και παράπονα. Έλεγξε καλύτερα τις αντιδράσεις σου απέναντι στη σχέση σου, γιατί οι σκηνές ζηλοτυπίας και κτητικότητας από την μεριά σου, θα έχουν δυσάρεστα αποτελέσματα.

ΙΧΘΕΙΣ



Περίεργος θα είναι ο μηνας για εσένα, με αρκετές διακυμάνσεις και στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά σου. Οι σχέσεις με το περιβάλλον σου θα περάσουν από εντάσεις, όπως και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Θα ερθεις αντιμέτωπος με το σύντροφό σου, που θα σου ζητήσει να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου σε προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ σας. Νιώθει παραμελημένος τους τελευταίους δύο μήνες και η αλήθεια είναι ότι σε αυτό έχεις συμβάλλει εσύ και η πολυάσχολη επαγγελματική σου δραστηριότητα. Θα εχεις ώθηση στα επαγγελματικά σου και οι ευκαιρίες για να προβάλεις τη δουλειά σου θα είναι πολλές,. Είναι κατάλληλο αυτό το διάστημα να συνάψεις νέες συνεργασίες, να κλείσεις συμβόλαια και γιατί όχι, ίσως και να αλλάξεις χώρο και αντικείμενο εργασίας. Στα επικοινωνιακά σου θέματα, δεν θα λείψουν οι καβγάδες και τα προβλήματα με το άτομο που σε ενδιαφέρει, αλλά και με τα άτομα που συνεργάζεσαι. Ίσως να είσαι εριστικός, αλλά βλέπεις και το πραγματικό πρόσωπο αυτών που σε περιβάλλουν. Να θυμάσαι πως μπορείς εύκολα να μετατρέψεις την πιεστική ένταση που αισθάνεσαι σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου σε ενέργεια και να λειτουργήσει προς όφελός σου. μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα και συμπεριφέρσου με εγκράτεια, γιατί πολύ εύκολα ο ενθουσιασμός και ο παρορμητισμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες και συμπεράσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου