technology

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΝΙΚΟΣ ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ! Στην τελική ευθεία η δίκη για την δικαίωση του ....

        

Της Ευης Τσολάκη

Στην τελική πλέον ευθεία είναι η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του Νίκου Σεργιανοπούλου . Η πολιτική αγωγή συνεχίζει και αντικρούει κάθε επιχείρημα της υπεράσπισης και της σημερινές ομολογίες(6/06/13) του 30χρονου Γεωργιανού. Ακόμα και
τώρα , ο David Murtikneli δεν είχε ίχνος για συγνώμη .Οι μοναδικές λέξεις που κυριαρχούσαν σε όλη την απολογία του ήταν «δεν ξέρω , δεν θυμάμαι». Έπεσε σε πολλές αντιφάσεις , πράγμα που η εισαγγελέας τις επεσήμανε αναλυτικά ενώπιον του δικαστηρίου . Η πιο σημαντική αντίφαση θεωρείται η προσπάθεια του David να παρουσιάσει τον εαυτό του ως ένα προσβεβλημένο άτομο που παθαίνει αμόκ σκοτώνοντας 21 μαχαιριές το πρόσωπο που υποτίθεται τον απείλησε κ τον έφτασε να ξεπεράσει τα όρια του . Ακόμα όμως κ έτσι να είναι , με αμόκ , πως μπορεί κ καθαρίζει το μαχαίρι έπειτα από την δολοφονία ; Με τρανταχτά επιχειρήματα η εισαγγελέας όπως και η πολιτική αγωγή ο κος Στεφανάκης συμφώνησαν ότι πρόκειται για έναν πανέξυπνο άνθρωπο αντικρούοντας ξανά κάθε επιχείρημα. 

Φωτό αριστερά: H Kα Ευη Τσολάκη 
"Ακόμα κ σήμερα ο κατηγορούμενος δεν έχει ίχνος μεταμέλειας ,ίχνος συντριβής , ίχνος συναισθήματος .. Η απόλυτη κυνικότητα , όπως την εντόπισε απόλυτα η κα Εισαγγελέας . Σοκάρομαι με την αναισθησία αυτού του ανθρώπου .Λέει "Δεν είμαι δολοφόνος" φανταστείτε να ήταν , "Δεν θα χτυπούσα ποτέ στο λαιμό " φανταστείτε να μην είχαμε τις εικόνες και τα πειστήρια για το που έχει χτυπήσει , επίσης με "τηλεμεταφορά " μεταφέρθηκαν αντικείμενα από το σαλόνι στο υπνοδωμάτιο ,αφού ισχυρίζεται ότι δεν πήγε σε κανένα δωμάτιο .Όπως επίσης δεν πρόσεξε σε τι κατάσταση ήταν ο Νίκος , αφού είναι λογικό όταν κάποιος σε απειλεί με μαχαίρι , εσύ κοιτάς τη θέα από το μπαλκόνι και τους πίνακες ..άρα δεν απασχολεί τον κατηγορούμενο τι έπρεπε να κοιτάξει κ επίσης το χτύπημα στο λαιμό είναι " τυχαίο χτύπημα ".Είναι καθημερινό φαινόμενο κ μπορεί σε όλους να συμβεί !! 

Μόνο ψεύδη κύριε Πρόεδρε από έναν Γεωργιανό που εμφανίζεται ως Αφγανός , από έναν "άξιο" οικογενειάρχη ο οποίος σκοτώνει .. Και όλα τα στοιχεία τα υπόλοιπα που αποκαλύπτουν ότι είναι στυγερής δολοφόνος ….." δήλωσε ο κος Στεφανάκης στην αγόρευση του . 

Είναι σημαντικό να επισημάνω επίσης τα τελευταία λόγια της αγόρευσης του που ήταν τα εξής " Ο κατηγορούμενος έχει όλα τα στοιχεία του ανθρώπου που έχει τις πιθανότητες να το ξανακάνει . Τα πάντα μπορούν να συγχωρεθούν εκτός από την κτηνώδη βία που εμπεριέχει κτηνώδη λογική ...... Εύχομαι η απόφαση σας να είναι αυτή η οποία θα δίνει το στίγμα πως η δικαιοσύνη αντιμετωπίζει τέτοια εγκλήματα " 

Οι αγορεύσεις της Υπεράσπισης θα συνεχιστούν 18 Ιουνίου , με το κλοιό να σφίγγει αφού πολιτική αγωγή και ο εισαγγελέας είναι ομόφωνοι για την ενοχή του σε ισόβια κάθειρξη !!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου