technology

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Νέα Σελήνη στους Διδύμους (Φεγγάρι Ιουνίου)

Γράφει ο Κυριάκος Κοκτζίδης
Αστρολόγος - Οικονομολόγος


Το Σάββατο 8/6 και ώρα 18:57 σχηματίζεται η νέα σελήνη στην 18 μοίρα των Διδύμων. Είναι ένα άκρως ενθαρρυντικό φεγγάρι καθώς ευνοεί τον διάλογο και την ανάπτυξη ιδεών. Μπορούμε να προβούμε σε κινήσεις που στηρίζονται στην λογική και στον ρεαλισμό. Η επικοινωνία εξομαλύνεται σημαντικά και μέσα στις επόμενες 28 ημέρες μπορούμε να γεφυρώσουμε χάσματα που δημιουργήθηκαν την προηγούμενη περίοδο. Η σύνοδος κατά ζώδιο των φώτων με τον μέγα ευεργέτη, Δία, είναι άκρως ενθαρρυντική και βοηθάει στην ανάταση του πνεύματος ή της πνευματικότητας. Ο ενθουσιασμός και η επέκταση συνοδεύουν αυτό το φεγγάρι. Μέσα στον νέο σεληνιακό μήνα μπορούμε να προωθήσουμε τις ιδέες μας, τις απόψεις μας και τα σχέδιά μας. Συν τοις άλλοις μας δίνεται η δυνατότητα να βρούμε συμμάχους και υποστηρικτές στο έργο μας. Παρόλα αυτά ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα καθώς η γωνία 135 μοιρών (αποκλίνουσα) με τον Κρόνο μας αναγκάζει να είμαστε προσγειωμένοι και να θέτουμε εφικτούς στόχους. Η σύνεση, ο ορθολογισμός, η εγκράτεια αλλά και η σκληρή δουλειά υπόσχονται την υλοποίηση των έργων μας και ένα πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα. 


+Ο ωροσκόπος της νέας σελήνης ανατέλλει στο ζώδιο του Σκορπιού και αυτό προσδίδει συναισθηματική ένταση, φόρτιση και αγωνία μέχρις ότου εξασφαλίσουμε τα κεκτημένα μας. Κυβερνήτης πλανήτης ο Άρης, ο οποίος από τους Διδύμους διαθέτει διπλωματία και ευελιξία. Οφείλουμε να αναδείξουμε τις αρετές της ευελιξίας και της διπλωματίας για να πετύχουμε τα σχέδιά μας. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε την προσπάθειά μας στο πρώτο εμπόδιο που θα συναντήσουμε. Με καρτερικότητα, υπομονή και επιμονή όλες οι προκλήσεις είναι αντιμετωπίσιμες.

-Σε αυτό το σημείο πρέπει να σταθούμε στο τετράγωνο του Άρη προς τον Ποσειδώνα κάτι που μειώνει την δράση μας και μας υπνωτίζει. Είμαστε υποκειμενικοί και κάποιες φορές πάσχουμε από πνεύμα ορθολογισμού. Επιπλέον, επαναλαμβάνω πως οι στόχοι μας πρέπει να είναι εφικτοί και να μην ανήκουν στην σφαίρα του παραμυθιού. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις επιλογές μας και στις αποφάσεις μας αλλά ειδικότερα πρέπει να προσέχουμε ποιους εμπιστευόμαστε. Ο εν λόγω σχηματισμός αποτελεί έναν θετικό οιωνό για τους καλλιτέχνες ώστε να αναδείξουν τα ταλέντα τους και τις ικανότητες του.

+Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Ο εν λόγω σχηματισμός είναι ιδιαίτερα γόνιμος καθώς υπόσχεται συναισθηματική σταθερότητα, ωριμότητα σε συνδυασμό με το συναίσθημα. Το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για πολλούς ώστε να ξεπεράσουν προβληματικές καταστάσεις που προέκυψαν το περασμένο δίμηνο. Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν το διάστημα αυτό έχουν εξαιρετικές προοπτικές.

-Παρόλα αυτά κοντά στα μέσα του μήνα χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών καθώς ο γλυκός πλανήτης συναντάει τα μεγαθήρια, τον Πλούτωνα και τον Ουρανό υπό δυσαρμονικές γωνίες κάτι που μπορεί να φέρει ανισορροπία στις σχέσεις. Αιτίες; Η ανάγκη μας για έλεγχο, εξουσία και επιβολή μέσα στο φάσμα των σχέσεων αλλά και εκείνη της υπέρμετρης ελευθερίας που καταλήγει στην αναρχία ή επανάσταση.

-Ο Ερμής βρίσκεται στον Καρκίνο και έρχεται αντιμέτωπος με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Διαθέτουμε καλή μνήμη και μπορούμε να διεισδύουμε σε ένα πρόβλημα, εντοπίζοντας την ρίζα του. Αυτό είναι άκρως ενθαρρυντικό ωστόσο οι δύσκολες γωνίες που σχηματίζει εγείρουν την εριστική διάθεση, την κυκλοθυμία, την επιθετική συμπεριφορά αλλά και την τάση μας να επιβάλλουμε τις απόψεις μας με τρόπο δικτακτορικό, απόλυτο και δογματικό. Το εγκέφαλος μας βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση. Εμείς πρέπει να αναζητήσουμε τον δρόμο της γνώσης και του φωτός.

Δεν αποκλείεται να ακούσουμε για σκάνδαλα στην πολιτική, στην κυβέρνηση αλλά και στα κόμματα της αντιπολίτευσης. Συν τοις άλλοις υπάρχει η τάση για χειραγώγηση από τους πολιτικούς.



+Οι τυχεροί της νέας σελήνης στους Διδύμους; Υδροχόοι γεννημένοι στις 6/2, Κριοί στις 6/4, Λέοντες στις 7/8 και Ζυγοί στις 9/10. Περιθώριο ανοχής; Συν-Πλην 2 ημέρες!

+Νέα ανοίγματα και διεύρυνση στην ζωή τους έχουν οι γεννημένοι Δίδυμοι στις 8/6 και οι Τοξότες στις 10/12. Ανοχή; Συν-Πλην 2-3 ημέρες! Για να προχωρήσουν μπροστά και να έρθει το φρέσκο πρέπει να φύγει το παλιό. 

+ & - Εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικά και οικογενειακά στριμώχνουν λίγο τους Ιχθείς που έχουν γεννηθεί στις 7/3 και τους Παρθένους στις 9/9. Ανοχή; Συν-Πλην 2 ημέρες!

- Αναπροσαρμογές, κόπος και αγώνας για την κατάκτηση της επιτυχίας για τους Σκορπιούς της 10/11 και τους Αιγόκερους της 8/1. 

+ & - Κάποιες θετικές εξελίξεις μέσα στις δυσκολίες έχουν να περιμένουν οι Ταύροι στις 8/5 σε επίπεδο οικονομικό αλλά και οι Καρκίνοι στις 8/7 σε επαγγελματικό. 

+Δυσκολίες, εμπόδια, καθυστερήσεις, ευθύνες και αναβολές για Σκορπιούς της 27/10. Ωστόσο, η προσπάθεια και ο κόπος ανταμοίβονται.



Καλή νέα σελήνη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου