technology

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Mens swimwear! To καλοκαίρι είναι εδώ... αν έχετε χάσει τις κοιλιές οι προτάσεις για καλοκαιρινά μαγιώ!

To ρεπορτάζ είναι απο τον ιστότοπο News Volos και επιμελείται ο Βαγγέλης Θεοδώρου!

Τι κι αν ακόμα δεν «πατήσαμε» τον Ιούνιο; Με τα 30άρια του υδράργυρου, η παραλία ήρθε νωρίτερα κοντά μας! Το star.gr σου παρουσιάζει τα must αντρικά μαγιό της χρονιάς και σου εξηγεί ποιο ταιριάζει στο σωματότυπό σου, για να διαλέξεις το κατάλληλο για σένα!

Ποιό ταιριάζει στο σωματότυπό σου

Αν δεν είσαι μαθητής Γυμνασίου – Λυκείου, ΜΗΝ επιλέξεις βερμούδες που θυμίζουν skaters. Αν ανήκεις σε αυτό το ηλιακό γκρουπ, μην φορέσεις τέτοιο μαγιό αν δεν είσαι ψηλός, γιατί αφαιρεί πόντους.


Το «κλασσικό» σωσίβιο μπορείς να το καμουφλάρεις επιλέγοντας μαγιό με φερμουάρ ή κουμπί ή κορδόνι και ΟΧΙ με κάποιο που έχει λάστιχο. Το λάστιχο πιέζει την περιοχή, με αποτέλεσμα η κοιλιά να «πετάγεται».

Αν «λιώνεις» στο γυμναστήριο και το κορμί σου είναι «τούμπανο», το ιδανικό μαγιό είναι στενό ή speedo. Αν, πάλι, νομίζεις πως είναι too much να κρύβεις μόνο τα βασικά, τότε διάλεξε κοντή βερμούδα.


Τέλος, αν το ύψος δεν είναι το δυνατό σου σημείο, ένα κοντό, ίσιο, αλλά όχι κολλητόμαγιό, είναι το καλύτερό σου.

Οι τάσεις της μόδας

Μονόχρωμα: all time classic μαγιό, ξεκινούν από το λευκό, το μαύρο, το γκρι και το σκούρο μπλε και φτάνουν μέχρι τις φλούο αποχρώσεις, που είναι και η αποθέωση της φετινής μόδας.


Δίχρωμα: μονόχρωμα μεν, παιχνδιάρικα δε. Διάλεξε τα δύο χρώματα που σου αρέσουν περισσότερο και... καλές βουτιές!

Καρό: ναι, μετά το πουκάμισό σου, μπορείς να βάλεις «κουτάκια» και στο μαγιό σου! Μεγάλα ή μικρά καρό, η επιλογή είναι θέμα προσωπικού γούστου! Αν δεν σου αρέσει το καρό αλλά θες μαγιό με print, μπορείς να επιλέξεις κάποιο ριγέ ή κάποιο μονόχρωμο με ρίγα στο πλάι.


Λουλουδάτα και εντυπωσιακά: για το τέλος σου άφησα τα full print μαγιό. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσονται τα floral (αυτά με τα λουλούδια ντε) και εκείνα που είναι τίγκα σε ό,τι print μπορείς να φανταστείς (από μικροσκοπικά σχέδια, μέχρι τεράστια και χρωματιστά).

Πηγή : Volosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου