technology

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2013


ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ Τ ΑΣΤΡΑ;
ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013
ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΚΡΙΟΣ
Το επόμενο διάστημα θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να διασκεδάσετε και να ξεδώσετε. Κάντε υπομονή για λίγο ακόμη και θα δείτε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα στη δουλειά σας. Θα ήταν καλό να κρατήσετε για λίγο καιρό κρυφή τη νέα σας σχέση, μέχρι να βεβαιωθείτε για το μέλλον της. Δεν είναι φρόνιμο να συνεχίσετε τις διαφωνίες που είχατε
στον εργασιακό σας χώρο. Έχετε να αντιμετωπίσετε προβλήματα αυτό τον μήνα αλλά συνεχίζετε με θάρρος και αισιοδοξία στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Μη μιλάτε συνέχεια και μη λέτε τα ίδια πράγματα με άλλα λόγια. Τον τελευταίο καιρό δε νιώθετε άνετα με την παρουσία κάποιου ατόμου στο φιλικό σας περιβάλλον.
ΤΑΥΡΟΣ
Το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να κάνετε νέες γνωριμίες. Η υπομονή πάντα αμείβεται, μην βιάζεστε και μην πιέζετε καταστάσεις. Μπορείτε να προσβλέπετε σε ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σας. Προσπαθήστε να γίνετε σαφείς και κατανοητοί, χρησιμοποιώντας σωστά παραδείγματα και επιχειρήματα. Κάποιες αισθηματικές δοκιμασίες προκαλούν κρίση στη σχέση με το ταίρι σας. Μην προσπαθείτε διαρκώς να επιβάλλετε τη γνώμη σας σε γνωστούς και φίλους Είστε εκνευρισμένοι με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, το οποίο έχει παράλογες απαιτήσεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Νέες γνωριμίες θα σας προκαλέσουν αναστάτωση και θα σας βάλουν διλήμματα. Το θέμα είναι να ξαναβρείτε τον χαμένο σας εαυτό. Αναπάντεχα έξοδα προκύπτουν για εσάς που έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες και σας αγχώνουν. Σύντομα θα σας τεθεί το δίλημμα: να εκπληρώσετε τις δικές σας επιθυμίες ή του συντρόφου σας; Αυτό τον μήνα ξεκινά ένα πιο ευχάριστο διάστημα όπου όχι μόνο θα αναλωθείτε στην προώθηση των σχεδίων σας αλλά υπάρχουν και πολλές πιθανότητες να τα κάνετε πραγματικότητα Οι γονείς σας ίσως αρχίσουν πάλι την ίδια κουβέντα για γάμους και παιδιά, μην επηρεάζεστε αν δεν είστε έτοιμοι για αυτό, θα έρθει την σωστή στιγμή. Δεν μπορεί μονίμως να παραπονιέστε και να μην είστε σε θέση να ακούσετε το σκεπτικό των άλλων.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σκεφτείτε ορθολογικά, για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Ενδέχεται να συμβούν κάποιες μικροπαρεξηγήσεις ανάμεσα σε σας και τους φίλους σας. Πάρτε τηλέφωνο τον παππού ή την γιαγιά τους έχετε παραμελήσει τελευταία. Αφού ξεπεράσατε κάποια προβλήματα που σας βασάνιζαν εδώ και καιρό, νιώθετε ασφαλείς και σίγουροι. Προσοχή σε όσους διατηρούν κρυφές σχέσεις, αφού κάποιο λάθος μπορεί να τις ξεσκεπάσει. Φανείτε πιο προσεκτικοί σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την περιουσία σας. Το επόμενο διάστημα θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε όλα τα επαγγελματικά σας ζητήματα.
ΛΕΩΝ
Σημαντικές αλλαγές τόσο στο αισθηματικό όσο και στο επαγγελματικό μέτωπο ίσως βρεθούν στον δρόμο σας. Θα πρέπει να αποφασίσετε άμεσα αν θα κάνετε το επόμενο βήμα στα αισθηματικά σας. Εκτιμήστε όλες τις πλευρές των γεγονότων για να καταλάβετε το πραγματικό τους νόημα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε έντονες συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν σε καυγάδες και εκνευρισμό. Αυτή την περίοδο θα υπάρχει σύγχυση και δεν είναι απίθανο να παρουσιαστούν κάποια μικρά προβλήματα οικογενειακής φύσεως. Μια αλλεργία ίσως σας ταλαιπωρήσει λίγο παραπάνω, αν δεν φανείτε προσεκτικοί. Αυτή την περίοδο θα σας απασχολήσουν κυρίως οικογενειακά θέματα και προσωπικές σχέσεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το επόμενο διάστημα θα σας φέρει ευκαιρίες για τη σύναψη μιας νέας σχέσης. Το πλανητικό σύστημα ζητά από εσάς να δείτε με ακρίβεια τα συν και τα πλην ανθρώπων που έχετε βάλει στην ζωή σας. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να πλησιάσετε το σύντροφό σας. Δείξτε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και κάντε τον σύντροφό σας να αισθανθεί ασφαλής. Θα χρειαστεί να προβάλετε περισσότερο τα προτερήματά σας, γιατί οι άλλοι δυσκολεύονται να τα δουν. Υπάρχουν στιγμές που θα πρέπει να εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διαίσθησή σας. Μπορεί να γοητεύετε έντονα τα άτομα του άλλου φύλου, ωστόσο θα πρέπει να κάνετε προσεκτικές επιλογές.
ΖΥΓΟΣ
Σκεφτείτε πρακτικά για να μπορέσετε να βρείτε τις σωστές λύσεις με την υποστήριξη του περιβάλλοντός σας. Μην ανοίγετε συζητήσεις με άλλους όταν αισθάνεστε κουρασμένοι και νευρικοί. Εμφανίζεστε εκδηλωτικοί προς τον σύντροφό σας, θέλοντας να ξεπεράσετε τα προβλήματα που υπάρχουν. Η οικογενειακή θαλπωρή θα βελτιώσει στο μέγιστο τη διάθεσή σας. Αυτό τον μήνα η διάθεση σας ανεβαίνει και μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα κάποια σχέδια ή φιλοδοξίες σας. Αλλαγές σε σχέση με τις πηγές εισοδήματος σας μπορεί να συμβούν αυτό τον μήνα και θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Βρίσκεστε με φίλους που χρειάζονται τη βοήθεια σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε έντονη επιθυμία για να ζήσετε νέες περιπέτειες και δεν το κρύβετε καθόλου. Αυτό τον μήνα φαίνεται να ευνοούνται θέματα υγείας και εργασίας, με την προϋπόθεση ότι θα αξιολογείτε τα πράγματα σωστά . Διάχυτος αισθησιασμός σας κατακλύζει, ενώ δεν είναι διόλου απίθανο να ξεκινήσετε κάτι ερωτικό με κάποιον από το φιλικό σας περιβάλλον. Μπορεί να μην ακούγεται καλό το γεγονός πως πρέπει να κάνετε κι άλλες θυσίες, αλλά επιβάλλεται. Πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να σταματήσετε να είστε τόσο ευάλωτοι. Μην πιστεύετε αυτούς που σας υπόσχονται τον ουρανό με τα άστρα. Δεν φαίνεται ότι τα προβλήματα σας σας βάζουν κάτω, προφανώς γιατί πάντα πιστεύετε στον εαυτό σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι συναισθηματικές σας εκρήξεις δεν σας αφήνουν να δείτε με ψύχραιμο μάτι τα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Συναισθηματικά μπερδέματα και γενικό χάος στον αισθηματικό τομέα θα ζήσετε αυτή την περίοδο. Συναντήστε την παρέα σας στο γνωστό σας στέκι. Ώρα για ποτάκια και ζεστή κουβεντούλα. Κάντε πράξη όλα όσα έχετε μάθει και θα δικαιωθείτε. Μη μιλάτε συνέχεια και μη λέτε τα ίδια πράγματα με άλλα λόγια. Είναι καιρός για οικονομία, προσπαθήστε να ελλάτωσετε τα άσκοπα έξοδα. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στα επαγγελματικά σας ραντεβού και να μην δίνετε δικαιώματα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η δραστηριότητα στον εργασιακό σας χώρο και η λήψη πρωτοβουλιών θα σας βοηθήσουν μελλοντικά. Τα έχει κάνει θάλασσα στον αισθηματικό τομέα και ήρθε η ώρα για κουβεντούλα και παραδοχή των ευθυνών σας πριν είναι αργά. Υποθέσεις εξουσίας και δύναμης δημιουργούν διαφωνίες με φίλους ή συναδέλφους ή συνεργάτες. Το τελευταίο διάστημα αναζητείτε περισσότερο πάθος στη σχέση σας. Βρείτε από μέσα σας την όρεξη που χρειάζεται για να πετύχετε τους στόχους σας. Ακολουθεί ένα διάστημα όπου αρκετά θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, θα μπουν στο σωστό δρόμο. Μην κυκλοφορείτε σε κακόφημες περιοχές, έχοντας στην κατοχή σας πολλά χρήματα ή κοσμήματα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το γεγονός πως έχετε λιγότερα έσοδα, θα πρέπει να σας κάνει να ακολουθήσετε μια καλύτερη διαχείριση. Προσέξτε να μην αφήνετε υπονοούμενα στις συνομιλίες σας, γιατί θα παρεξηγηθείτε. Δώσε μια ευκαιρία σε αυτούς που σας αγαπάνε να εκδηλώσουν τα αισθήματά τους. Ήρθε ο καιρός να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στην ψυχαγωγία σας παρά στη διασκέδαση. Τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα επιθυμείτε, αλλά μην το βάζετε κάτω. Ο επιμένων νικά. Μη βιαστείτε να απορρίψετε ασυζητητί τις προτάσεις του συντρόφου σας για κάποιες αλλαγές στο σπίτι. Οι διαμορφωμένες καταστάσεις σας οδηγούν στο να είστε φιλικοί ακόμη και προς πρόσωπα που αντιπαθείτε.
ΙΧΘΕΙΣ
Θα μπορούσατε να κάνετε πραγματικότητα επαγγελματικά σχέδια αποδεικνύοντας την αξία σας στους άλλους. Να είστε αρκετά προσεκτικοί στις οικονομικές σας συναλλαγές το προσεχές διάστημα. Αποφύγετε τις πολλές και ριζικές αλλαγές αυτό το διάστημα. Η ψυχική σας κατάσταση δεν είναι στα καλύτερά της, πρέπει να βρείτε τρόπους να ξεδώσετε. Πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν δημιουργούν μια πιεστική αίσθηση και σας εκνευρίζουν. Προσέξτε να μην πέσετε θύματα εκμετάλλευσης από ανθρώπους που υπόσχονται εύκολα πράγματα. Ο εγωισμός είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα σας και σας έχει επισημανθεί πολλάκις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου