technology

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ATTENTION!!! 23-2-2013 Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς

Απο τις 23-2-2013 και για ένα μήνα περίπου ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, πως θα επηρεάσει αυτό την ζωή μας και τι πρέπει να προσέξουμε.
Για όλα αυτά μας γράφει 
ο Κυριάκος Κοκτζίδης
Αστρολόγος - Οικονομολόγος
O Ερμής ανάδρομος στους Ιχθείς! Ασυνεννοησία, παραλήψεις, λάθη στην επικοινωνία, αφηρημάδα, επανεξέταση σχέσεων και καταστάσεων. Δεν είναι και ότι καλύτερο ο Ερμής στο αφηρημένο ζώδιο των Ιχθύων και μάλιστα ανάδρομος προκαλεί μεγαλύτερη σύγχυση, ασάφεια και έναν αποπροσανατολισμό. Ας μην δεσμευτούμε για σημαντικά θέματα, ας τα εξετάσουμε προσεκτικά. Φυσικά, τι γίνεται εφόσον μας προταθεί μία εργασία; Την απορρίπτουμε; Όχι βέβαια! Την αποδεχόμαστε και έχουμε υπόψη μας πως μπορεί να τροποποιηθεί μελλοντικά (ίσως και υπέρ μας). Αποφεύγουμε την αγορά κινητών τηλεφώνων, υπολογιστών, netbook, ipad ή iphon. Οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία θέλει προσοχή. Προσοχή στις μετακινήσεις μας αλλά και στις απώλειες αντικειμένων ή στις κλοπές.


Κριός: Έντονη εσωστρέφεια και επιθυμία για απόσυρση ή για απολογισμούς. Πιθανώς να δείτε ανθρώπους από το παρελθόν. Δεν αποκλείεται να επισκεφτείτε τον προσωπικό σας γιατρό. Επαγγελματικά θέματα επανεξετάζονται. Προσοχή στις αποκαλύψεις κρυφών αισθηματικών σχέσεων, αναθεώρηση για το εν λόγω άτομο.

Ταύρος: Σίγουρα θα συναντήσετε φίλους από το παρελθόν σας, τους οποίους αγαπάτε. Πιθανώς να υπάρξει ένα ξεκαθάρισμα σε μία φιλική σχέση ή μία πιθανή αναθεώρηση μίας σχέσης. Μην μπερδεύετε τον έρωτα με την φιλία. Αναθεώρηση σχεδίων και στόχων.
Δίδυμοι: Αναθεώρηση στον επαγγελματικό τομέα. Επανεξέταση ενός επαγγελματικού σχεδίου αλλά και πιθανώς σχέσεων με συναδέλφους, ανωτέρους ή προϊσταμένους. Προσοχή στην αφηρημάδα και στις επιπολαιότητες. Κάποιες αναβολές στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες σας πτοούν προσωρινά.

Δίδυμοι: Αναθεώρηση στον επαγγελματικό τομέα. Επανεξέταση ενός επαγγελματικού σχεδίου αλλά και πιθανώς σχέσεων με συναδέλφους, ανωτέρους ή προϊσταμένους. Προσοχή στην αφηρημάδα και στις επιπολαιότητες. Κάποιες αναβολές στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες σας πτοούν προσωρινά.

Καρκίνος: Προσοχή στις μετακινήσεις, στα ταξίδια σας και γενικότερα στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο σας, φροντίστε να είστε ακριβείς και λεπτομερείς στις εκφράσεις. Πιθανές ταλαιπωρίες ή κλοπές σε ταξίδια. Αναβολή νομικών υποθέσεων ή αντιδικιών. Πιθανές εμπλοκές με νόμο. Επαγγελματικές αναβολές αλλά και τροποποιήσεις σχεδίων.

Λέων: Αποφύγετε σοβαρές οικονομικές δεσμεύσεις ή αποφάσεις. Έχετε κατά νου πως προτάσεις οικονομικού περιεχομένου πιθανώς να τροποποιηθούν. Αναθεώρηση της σχέσης σας με τον ή την σύντροφό σας. Διεκδικήστε οφειλόμενα αλλά μην δανείζεστε.

Παρθένος: Επαναπροσέγγιση σε σχέσεις και συνεργασίες, είτε αυτές είναι οι προσωπικές, είτε οι επαγγελματικές είτε οι αισθηματικές. Ξεκαθαρίσματα και επίλυση διαφωνιών. Προσοχή στην αφηρημάδα αλλά και να είστε προσεκτικοί όταν σας μιλάνε ή όταν μιλάτε να τα μεταφέρετε ακριβώς.

Ζυγός: Προσοχή στις σχέσεις με τους συναδέλφους και τους συνεταίρους, θα υπάρχουν παρεξηγήσεις. Σε μία πρόταση εργασίας λέμε φυσικά ναι, έχοντας στο νου πως στην συνέχεια ίσως τροποποιηθεί το ζήτημα. Ψάξτε ένα πιθανό πρόβλημα υγείας σας, κάντε ένα τσεκ απ. Αφηρημάδα στην καθημερινότητά σας.

Σκορπιός: Έρωτες από το παρελθόν επιστρέφουν να ταράξουν την αισθηματική σας ζωή. Ξεκαθαρίσματα στην σχέση σας με τον ή την σύντροφό σας. Επιχειρηματικά σχέδια δεν ματαιώνονται, απλά καθυστερούν, Νέα από τον τομέα παιδί επίσης.

Τοξότης: Πιθανή ανακαίνιση χώρου, πιθανή μετακόμιση. Καλό είναι να αποφευχθεί η μετακόμιση καθώς ο νέος χώρος ίσως είναι ελαττωματικός. Θέματα ακίνητης περιουσίας μπαίνουν στην διύλιση και τροποποιούνται. Αναθεώρηση στην προσωπική σας ζωή και στις πολύ κοντινές σας σχέσεις.

Αιγόκερως: Και εσείς αγαπητοί τα μάτια σας δεκατέσσερα στις μετακινήσεις, προσοχή στις κλοπές αντικειμένων αλλά και στο μεταφορικό σας, φροντίστε να το ελέγχετε. Να είστε ακριβείς στον τρόπο χειρισμού του λόγου σας αλλά και στις σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς, πιθανός ο κίνδυνος παρεξηγήσεων. Επανεξέταση μιας ιδέας.

Υδροχόος: Διεκδικήστε τα οφειλόμενα προς το πρόσωπό σας, μην δανείζετε , δανειστείτε (δεν θα τα δει το πρόσωπο που θα σας χρηματοδοτήσει πίσω). Αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις επί του οικονομικού τομέα, μην γίνεστε μοιρολάτρες όμως. Αν σας προταθεί κάτι κυνηγήστε το, έχοντας κατά νου ότι ίσως αλλάξει.

Ιχθείς: Επαναπροσδιορισμός και ενδοσκόπηση. Πρωταγωνιστές της ασυνεννοησίας και του αλαλούμ. Άλλα λένε οι άλλοι, άλλα καταλαβαίνετε γι αυτό φροντίστε να ακούτε προσεκτικά αλλά και να τοποθετήστε με ακρίβεια και σαφήνεια σε ένα θέμα. Αλλαγή της εικόνας σας προς τα έξω αλλά και αλλαγή της εικόνας σας για εσάς. Προσοχή στην αφηρημάδα και στις ταλαίπωρες μετακινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου