technology

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

"Πώς να το πω;", σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλισσόβα


Το Studio Μαυρομιχάλη παρουσιάζει, σε παγκόσμια πρεμιέρα, το δραματικό έργο του Ζουζέπ Μαρία Μπενέτ ι Ζουρνέτ "Πώς να το πω;", σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλισσόβα.


Ένας καθηγητής Πανεπιστημίου και γνωστός συγγραφέας, εισβάλλει απρόσκλητος στη διάρκεια μιας καταιγίδας στο σπίτι μιας φοιτήτριάς του, της οποίας επιβλέπει την πτυχιακή εργασία. Η κοπέλα νομίζει ότι ξέρει τον λόγο αυτής της απροσδόκητης επίσκεψης.
Ο καθηγητής, από την άλλη, φαίνεται πολύ βιαστικός και αγχωμένος, θέλει να της πει για ποιους λόγους στ' αλήθεια ήρθε, αλλά δεν ξέρει πώς να το κάνει, ώστε να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γιατί αυτά που θα της πει, θα αλλάξουν τη ζωή της για πάντα.

Ο Ζουζέπ Μαρία Μπενέτ ι Ζουρνέτ είναι ένας Kαταλανός συγγραφέας, έχει γράψει περίπου 60 θεατρικά έργα, πολλά από τα οποία έχουν βραβευτεί και μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες, και είναι ένας από τους γνωστότερους και πιο επιτυχημένους τηλεοπτικούς σεναριογράφους της Ισπανίας. Το 2010 τιμήθηκε με το Βραβείο ΜΑΧ για τη συνολική του προσφορά στο θέατρο.
Συντελεστές

Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμμανουήλ

Σκηνοθεσία & μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Μαλισσόβας

Φωτισμοί: Θανάσης Λεφάκης

Φωτογραφίες: Νικολέτα Παπακωνσταντίνου

Βοηθός σκηνοθέτη: Κώστας Καρασαββίδης

Παίζουν: Χρήστος Σαπουντζής, Κατερίνα Χατζηκυριάκου
Info

Παραστάσεις: Δευτέρα, Τρίτη 21.15

Εισητήρια: 10€ - για κατόχους δελτίου ανεργίας: 5 €

Πού: Studio Μαυρομιχάλη, Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια, τηλ. 210 6453330 & 6936 005252

Πρεμιέρα Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013. Για 12 παραστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου