technology

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Errors Allowed - 16 Biennale Νέων Δημιουργών της Ευρώπης και της Μεσογείου

Αυτό είναι το θέμα της 16ης Biennale των Νεων Δημιουργών της Ευρώπης και της Μεσογείου (BJCEM), που διοργανώνεται από 6 Ιουνίου μέχρι 7 Ιουλίου 2013 στην Ανκόνα της Ιταλίας. Με στόχο την προώθηση της νεανικής καλλιτεχνικής δημιουργίας σε πολλούς τομείς τέχνης, το θέμα της φετινής διοργάνωσης της Biennale JCEM είναι «Errors allowed» και εστιάζει στην κατεστημένη γνώση και στις στρατηγικές αυτενέργειας και εκπαίδευσης μέσω της Τέχνης, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο αυτές αντανακλώνται στην ευρύτερη κοινωνία.
Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς (ΓΓΝΓ) - η οποία αποτελεί ιδρυτικό μέλος  της Διεθνής Ένωσης BJCEM από το 1984 - προσκαλεί κάθε νέο/νέα καλλιτέχνη έως 35 ετών να συμμετάσχει στο διαγωνισμό επιλογής για συμμετοχή στη Biennale JCEM όπου προβλέπεται η συμμετοχή 15 νέων Ελλήνων καλλιτεχνών, οι οποίοι θα επιλεγούν από επιτροπή ειδικών προκειμένου να παρουσιάσουν τα έργα τους στην Ανκόνα, μαζί με  250 νέους δημιουργούς άλλων  χωρών.

Η προκήρυξη για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό βρίσκεται εδώ  και η τεχνική φόρμα εδώ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αιτήσεις και όλο το συνοδευτικό υλικό (βιογραφικό, φάκελος, κλπ.) θα υποβάλλονται, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013,  στην αγγλική γλώσσα  μόνο ηλεκτρονικά και μόνο στη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, στην παρακάτω διεύθυνση:biennale2013@neagenia.gr.
Η οργανωτική ευθύνη της  ελληνικής συμμετοχής ανήκει στη Διεύθυνσης Κοινωνικής Συμμετοχής, Τμήμα Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων της Γ.Γ.Ν.Γ. (τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 25 99 411, -440, -412, -410, ώρες επικοινωνίας: 9:00 - 14:00), όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή  διευκρίνιση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου