technology

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο/Προβλέψεις

Γράφει ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ  ΚΟΚΤΖΙΔΗΣ
Αστρολόγος - Οικονομολόγος\
Συντάκτης του περιοδικού
ALFA GREEK AUSTRALIAN MAGAZINE
και του μπλόγκ
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ

Την Κυριακή 10/2 και ώρα 9:20 προ μεσημβρινής σχηματίζεται η νέα σελήνη στην 21ο του Υδροχόου. Είναι ένα φεγγάρι χωρίς ιδιαίτερους σχηματισμούς, το οποίο ωστόσο κρύβει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Η νέα αυτή σελήνη στηρίζει τα σχέδιά μας αλλά και την ανασυγκρότηση της σκέψης μας, χαρίζει δυναμισμό, πρωτοτυπία και πρωτοποριακό πνεύμα. Οι δεσμοί της σελήνης συμμετέχουν στο νέο αυτό φεγγάρι. Τι σημαίνει αυτό; Πως ενεργοποιείται η ηλιακή έκλειψη του περασμένου Νοεμβρίου του 2012 στο ζώδιο του Σκορπιού. Η οικονομική ανασφάλεια αλλά και εκείνη σε συναισθηματικό επίπεδο δεσπόζουν. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου έχετε να αντιμετωπίσετε ξανά θέματα του περασμένου Νοέμβρη. Πιθανά ενδεχόμενα; Η απρόσμενη ρήξη συναισθηματικών ή οικονομικών σχέσεων. Η ψυχολογική αναστάτωση, η φόρτιση μπορούν να σας στριμώξουν, ωστόσο μακροπρόθεσμα τα αποτελέσματα θα φανούν άκρως ευεργετικά για τους εκπροσώπους των προαναφερθέντων ζωδίων.


Άξια λόγου και αναφοράς αποτελεί η δευτερεύουσα όψη 45ο της νέας σελήνης στον Υδροχόο με τον Ουρανό. Κυβερνήτης της νέας αυτής σελήνης στον Υδροχόο είναι ο πλανήτης Ουρανός, ο οποίος συμμετέχει στον σχηματισμό με δευτερεύουσα όψη σαράντα πέντε μοιρών, η οποία δηλώνει ανατροπές για ορισμένους. Πάγιο αίτημα αποτελεί η χρήση μεθόδων πρωτοποριακών αλλά και η εξύψωση του πνεύματος. Ο ωροσκόπος της νέας σελήνης σχηματίζεται στην 6ο του Κριού σε σύνοδο με τον πλανήτη Ουρανό, κάτι που χαρίζει στον νέο σεληνιακό κύκλο έντονα «Ουράνια» στοιχεία. Εφόσον καταπολεμήσουμε τα ταμπού, εφόσον αποδεσμευτούμε από οτιδήποτε άχρηστο τότε θα καταφέρουμε να προοδεύσουμε. Το ρίσκο, η τόλμη και το θάρρος πρέπει να βρουν δυναμική ώστε να προωθήσουμε τα σχέδιά μας ή ένα όνειρο ζωής.

Κυβερνήτης του φαινομένου από άποψη ωροσκόπου είναι ο Άρης, ο οποίος βρίσκεται σε ζώδιο αδύναμο, στους Ιχθείς. Τι σημαίνει αυτό; Πως η δράση μας δεν θα καρποφορήσει; Όχι βέβαια! Η προσέγγισή μας σε ένα θέμα είναι έμμεση, όχι άμεση. Η επιθυμία μας για κατάκτηση είναι έντονη αλλά εκδηλώνεται με ένα χαμηλό ή πλάγιο προφίλ. Η στενή σύνοδος Άρη, Ερμή και Χείρωνα στους Ιχθείς μας ωθεί σε πλούσιες σκέψεις, ιδιαίτερα εύφορες και γόνιμες. Η φαντασία καλπάζει, η διαίσθηση, η πνευματικότητα βρίσκονται σε έξαρση. Η νέα αυτή σελήνη μας δίνει την δυνατότητα να θεραπεύσουμε πληγές επί του επικοινωνιακού στοιχείου. Είμαστε ιδιαίτερα ευφυείς αλλά καλό είναι οι σκέψεις μας να ενέχουν το στοιχείο του ρεαλισμού ώστε να υλοποιηθούν.

Το τετράγωνο Άρη-Δία μπορεί να μας ωθήσει σε εσφαλμένες εκτιμήσεις ή υπερεκτιμήσεις των δυνάμεών μας. Καλό είναι να είμαστε προσγειωμένοι στην «γη» ώστε να μην απογοητευτούμε από ανέφικτα σχέδια, που δεν μπορούμε να εκτελέσουμε.

Οι τυχεροί της νέας σελήνης στον Υδροχόο; Οι γεννημένοι Υδροχόοι στις 10/2, οι γεννημένοι Κριοί στις 11/4, οι γεννημένοι Δίδυμοι στις 12/6, οι γεννημένοι Λέοντες στις 12/8, οι γεννημένοι Ζυγοί στις 14/10, οι γεννημένοι Τοξότες στις 12/12, οι γεννημένοι Ιχθείς στις 3/3, οι γεννημένοι Υδροχόοι στις 20/1 και οι γεννημένοι Αιγόκεροι στις 19/1. Η τύχη, οι ευχάριστες εκπλήξεις είναι πολύ κοντά σας, επωφεληθείτε της εύνοιας του σύμπαντος.

Προσεκτικά πρέπει να κινηθούν οι γεννημένοι Ταύροι στις 10/5, οι γεννημένοι Σκορπιοί στις 14/11, οι γεννημένοι Καρκίνοι στις 29/6, οι γεννημένοι Ζυγοί στις 29/9, οι γεννημένοι Καρκίνοι στις 15/7 και οι γεννημένοι Παρθένοι στις 14/9. Η κατάκτηση κρύβεται σε καταστάσεις σύνθετες και έρχεται μέσα από κοπιαστικό αγώνα αλλά και από την ικανότητά σας να προσαρμόζεστε σε νέες καταστάσεις ή σε νέα δεδομένα.


Κριός: Ένα νέο ξεκίνημα έρχεται στην ζωή σας όσον αφορά ένα όνειρο ζωής ή έναν στόχο σας. Η ομαδική άμιλλα, το πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης μπορούν να σας στηρίζουν δυναμικά. Εύνοια δέχεστε μέσα από τον φιλικό σας κύκλο, εκεί είναι που μπορεί να προκύψει εντελώς αναπάντεχα και ένα ειδύλλιο ή μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αισθηματική σχέση. Η διαίσθησή σας χτυπάει κόκκινο, εμπιστευτείτε την αλλά μην εμπιστεύεστε τους γύρω σας καθώς οι εχθροί καραδοκούν. Ιδανική επιρροή για τους καλλιτέχνες και για όσους απευθύνονται στο ευρύ κοινωνικό σύνολο, αποκτούν δύναμη και πειθώ. Κοινωνικότητα και δικτύωση.

Ταύρος: Μοναδική η νέα σελήνη για τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες αλλά και για τα επαγγελματικά σας σχέδια, τα οποία αποκτούν δύναμη και θεμελιώνονται. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αλλάξετε τρόπο αντιμετώπισης επί των επαγγελματικών ζητημάτων σας, μην διστάσετε, αφήστε περιθώριο για τις πολυπόθητες αλλαγές. Φήμη, κοινωνική καταξίωση, εδραίωση και καλύτερες υλικές απολαβές. Η εργασία αποτελεί πηγή χαράς, έμπνευσης και δημιουργίας. Η βοήθεια από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να αποβεί καίρια, μην διστάσετε να εμπιστευτείτε τις ιδέες σας σε φίλους εμπιστοσύνης, αλλά όχι στο ευρύ σύνολο.

Δίδυμοι: Μοναδική η νέα σελήνη που σχηματίζεται στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου. Δίνει πνοή ζωής στην σκέψη σας, στα σχέδιά σας και σας κάνει πιο ζωηρούς, πιο δυναμικούς και μάχιμους. Οι μετακινήσεις σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα εύστοχες και να βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή ώστε να αδράξετε ευκαιρίες επί του επαγγελματικού τομέα. Κάποια νομική υπόθεση που εκκρεμεί παίρνει θετική τροπή. Οι νεότεροι σε ηλικία έχετε θετικές ειδήσεις από τις σπουδές. Ταξίδι με τον ή την σύντροφό σας ή ο έρωτας ελλοχεύει σε ένα ταξίδι; Dolce Vita η ζωή σας, απολαύστε την. Προσοχή οι γεννημένοι τις πρώτες πέντε ημέρες σε επαγγελματικά σχέδια.

Καρκίνος: Οι οικονομικές ανησυχίες και οι οικονομικές ανησυχίες λαμβάνουν σταδιακά αίσιο τέλος καθώς αναμένονται έσοδα και διεκδικήσεις οφειλόμενων προς το πρόσωπό σας. Ότι σχετίζεται με διατροφές, δάνεια, με την εφορία αλλά και με οικονομικές εκκρεμότητες διευθετείται πλήρως ή τουλάχιστον επαρκώς. Ο ερωτισμός έντονος, εσείς ιδιαίτερα νοσταλγικοί αλλά και με επιθυμία να ζήσετε μοναδικές στιγμές στον έρωτα. Φροντίστε να παρέχετε ελευθερία, ο έρωτας δεν είναι υπόθεση πίεσης αλλά αποδέσμευσης από ταμπού και προκλήσεις. Μην δημιουργείτε έναν ασφυκτικό κλοιό λόγω της ανασφάλειες σας, αφεθείτε στο παραμύθι των αισθήσεων. Βελτιώστε την σχέση με τον ή την σύντροφό σας.

Λέων: Ανακατατάξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, είτε είναι αυτές φιλικές, είτε αισθηματικές είτε επαγγελματικές. Αέρας ανανέωσης εισβάλλει στη ζωή σας. Πιθανώς και ένα νέο ειδύλλιο. Οι δεσμευμένοι πιθανώς να βρεθείτε σε δίλημμα. Μην διστάσετε να πάρετε την απόφαση να διαλύσετε μία σχέση που έχει φθαρεί, ρισκάρετε! Ο έρωτας είναι ένα ταξίδι περιπέτειας και σας θέλει βασιλιάδες. Τυχερές σχέσεις σας στηρίζουν και επαγγελματικά αλλά και ηθικά. Σημαντική εύνοια θα δεχτείτε εφόσον αφήσετε τον εγωισμό στην άκρη και γίνετε συζητήσιμοι και συγκαταβατικοί με τους γύρω σας. Η εξέλιξή κρύβεται στο μαζί, στο εμείς και στην συμπόρευση.

Παρθένος: Μοναδική η νέα σελήνη στον Υδροχόο για να αρχίσετε μία διατροφή ή έναν ποιοτικότερο τρόπο ζωής, πιο υγιεινό και στηριζόμενο στα μεσογειακά πρότυπα διατροφής. Αναβάθμιση, ανακατατάξεις αναμένονται στον εργασιακό σας τομέα, πιθανώς μία αναβάθμιση. Θετικές εξελίξεις στην καθημερινή σας πλοήγηση αλλά και μία πιο ευχάριστη καθημερινότητα. Οι εκτός εργατικού δυναμικού αναζητήστε εργασία καθώς ο νέος σεληνιακός μήνας που εγκαινιάζεται προσφέρεται για προσλήψεις. Πιθανό φλερτ με έναν συνάδελφό σας. Προσοχή στην συναισθηματική εμπλοκή.

Ζυγός: Μοναδική νέα σελήνη καθώς εκτοξεύει τα επίπεδα δημιουργικότητάς σας και κινητοποιείστε δεόντως. Οι δεσμευμένοι έχετε ευκαιρίες να επισυνάψετε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σχέση, η οποία θα προσφέρει αισιοδοξία, χαρά και σπινθήρες έρωτα. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Θετικές εξελίξεις από τα παιδιά σας ή πιθανή μία εγκυμοσύνη για τις ενδιαφερόμενες. Επιχειρηματικά σχέδια δεν ματαιώνονται αλλά αντιθέτως ευδοκιμούν. Αισιοδοξία, νεανικότητα και αίσθημα για περιπέτεια. Προσοχή στην αφηρημάδα σας και στην υγεία σας, οι τροφικές δηλητηριάσεις έχουν την τιμητική τους. Τυχερή περίοδος, γεμάτη αισιοδοξία και νέα ξεκινήματα.

Σκορπιός: Θετικές εξελίξεις αναμένονται στον οικογενειακό σας χώρο, ευχάριστες στιγμές με την οικογένειά σας αλλά και με τα παιδιά σας. Πιθανή μία μετακόμιση ή μία ανακαίνιση στον χώρο σας. Νοσταλγικότητα αλλά και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον. Θετικά εξελίσσονται εκκρεμότητες με ζητήματα ακίνητης περιουσίας ή αγοραπωλησιών. Μην εξιδανικεύετε τον έρωτα, απολαύστε όμορφες στιγμές στον αισθηματικό τομέα αλλά με μέτρο και όρια. Προσοχή στις δαπάνες και στα έκτακτα έξοδα. Μην μπερδεύετε χρήματα με αισθήματα.

Τοξότης: Αισιοδοξία, πειραματισμός, επικοινωνία στα φόρτε. Οι ημέρες προσφέρονται για δικτύωση αλλά και για προσωπικές επαφές. Ο λόγος σας είναι ιδιαίτερα κοφτερός και οι ιδέες σας εντυπωσιάζουν. Ταξίδι με τον έρωτα σας ή ο έρωτας κρύβεται σε ένα ταξίδι; Σε κάθε περίπτωση απολαύστε τον. Εξομάλυνση σχέσεων με αδέλφια, στενούς συγγενείς αλλά και με φίλους. Οι νεότεροι σε ηλικία έχετε ευχάριστα όσον αφορά τον τομέα της εκπαίδευσης. Οι επαγγελματικές ευκαιρίες σας χαρίζονται απλόχερα σε ένα ταξίδι, εκεί θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα αποτελέσει τροχοπέδη στην μελλοντική σας πορεία.

Αιγόκερως: Μοναδική η νέα σελήνη για τον οικονομικό τομέα, ο οποίος δέχεται τονωτικές ενέσεις. Τονωτικές ενέσεις (όχι μπότοξ) αλλά αυτοπεποίθησης χαρίζει το νέο αυτό φεγγάρι. Διεκδικήστε οφειλόμενα προς εσάς και τακτοποιήστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις. Διεκδικήστε και μία αύξηση μισθού ή παρέχετε υπηρεσίες επ αμοιβή ή σε υψηλότερο κόστος. Τα φλερτ δίνουν και παίρνουν, έχουν ιδιαίτερη θέση. Θέλετε να σταθεροποιήσετε καταστάσεις στην ζωή σας. Προσοχή στις μετακινήσεις σας αλλά και στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο σας, να είστε επακριβείς ώστε να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις.

Υδροχόος: Ο εαυτός σας σε πρώτο πλάνο. Δίνετε έμφαση στις επιθυμίες σας, στα θέλω σας και αυτό σας κάνει πρωταγωνιστές, ξεχωρίζετε μακράν. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και κινηθείτε με υπεροχή στις προσωπικές σας σχέσεις. Πολλά εξαρτώνται από εσάς και από την δική σας συνδρομή. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση ενώ οι αδέσμευτοι να είστε σίγουροι πως θα κάνετε μία συναρπαστική γνωριμία, η οποία θα σας απογειώσει. Προσοχή στις οικονομικές συμφωνίες αλλά και σε όσους σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Αποφύγετε να εμπλέξετε τον έρωτα με την φιλία.

Ιχθείς: Κάτι ετοιμάζεται στον αστρολογικό ουρανό για εσάς φίλοι μου Ιχθείς. Ένας κύκλος κλείνει, ένας άλλος ανοίγει. Φυσικά ασκείτε μεγάλη προσπάθεια ώστε να τελειώσετε με εκκρεμότητες του παρελθόντος, αυτό σας στοιχίζει σε σωματική αλλά και ψυχική κούραση. Ωστόσο, διαθέτετε αστείρευτη φαντασία, διαίσθηση και έμπνευση. Εμπιστευτείτε τα όνειρά σας, ακούστε την φωνή της συνείδησής σας και της ψυχής σας και κινηθείτε αναλόγως επί του επαγγελματικού σας τομέα. Φροντίστε να έχετε ξεκάθαρη κρίση, εφόσον δεν έχετε ζητήστε την γνώμη ενός έμπιστου φίλου. Πιθανοί ανίατοι έρωτες ή ανεκπλήρωτοι. Ένας έρωτας ξεπροβάλλει αργά και διστακτικά, ακόμα δεν μπορείτε να τον αποδεχτείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου