technology

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ανδρόγυνο στυλ… Τολμηρό όσο ποτέ!



Το ανδρόγυνο look επέστρεψε ακόμα πιο εκκεντρικό και βελτιωμένο σε σχέση με πέρυσι. Τέρμα οι μίνι φούστες και τα άβολα φορεματάκια. Οι σχεδιαστές σου επιτρέπουν για ακόμη μια χρονιά να δανειστείς το παντελόνι ή το σακάκι του καλού σου ώστε να δείχνεις λαμπερή και σέξυ.

Ώμοι τονισμένοι ή και στρογγυλεμένοι, σακάκια μεσάτα ή και λίγο πιο κάτω από τη μέση με άνετα μανίκια, αυστηροί γιακάδες, και cigarette παντελόνια πρωταγωνιστούν. 

Για να μην κάνεις όμως υπερβολές πρέπει να κάνεις τις σωστές επιλογές. 

Αποθέωσε το συγκεκριμένο στυλ με λευκό T-shirt και παπούτσια φλατ ανδρόγυνα. Μην φορέσεις μπλούζες με στρας και στάμπες, αλλά ούτε και πολύ φαρδιές, γιατί κάθε άλλο παρά κολακευτικό θα είναι το αποτέλεσμα. 

Φέτος θα παίξουν πολύ επίσης τα σμόκιν, οι tweed ζακέτες, τα γιλέκα, οι γραβάτες και τα παπιγιόν. Αν είσαι λιγότερο τολμηρή μπορείς απλά να συμπληρώσεις το look σου με φαρδιά blazers, που είναι το ίδιο μοδάτα, αλλά όχι τόσο εκκεντρικά . 

Απογείωσε την γυναικεία σου πλευρά με το κατάλληλο χτένισμα, μακιγιάζ και σίγουρα θα καταπλήξεις τα πλήθη . Το συγκεκριμένο στυλ θέλει πιο αυστηρό και ταυτόχρονα πιο χαλαρό look . 

Το μακιγιάζ σου θα πρέπει να είναι πολύ φυσικό με βασικό του στοιχείο τα φρύδια, τα οποία θα πρέπει να είναι πιο τετραγωνισμένα, χωρίς λεπτές γραμμές και με έντονα κοψίματα. 

Το χτένισμά σου πρέπει να είναι σε ίσιο, sleek look , μιάς και τo ανδρόγυνο στυλ το απαιτεί. Μαλλιά τραβηγμένα αυστηρά πίσω, πιασμένα σε σινιόν ή αλογοουρά, ώστε να αφήνουν ελεύθερο το μέτωπο. 

Μην φοβηθείς να υιοθετήσεις το συγκριμένο στυλ, είναι στο δικό σου χέρι να το απογειώσεις ή να το αποτελειώσεις! 


Σοφία Μουστάκα 
facebookpage:Sofie-s-Choice


Πηγή: http://andreikelo.blogspot.com/2013/02/androgyno-styl-tolmiro-oso-pote.html#ixzz2LGeTd8e2
Follow us: ToAndreikelo on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου