technology

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013

Η Πανσέληνος στην ΠαρθένοΤην Δευτέρα 25/2 και ώρα 22:26 μετά μεσημβρινής σχηματίζεται η πανσέληνος στην Παρθένο. Θέματα εργασιακά, ρουτίνας και διευθέτησης της καθημερινότητας έρχονται στο προσκήνιο. Είναι σημαντικό να προσέξουμε την διατροφή μας καθώς η εν λόγω πανσέληνος ενδείκνυται για παροδική αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Ο ωροσκόπος της πανσελήνου σχηματίζεται στον Ζυγό, κυβερνήτης πλανήτης είναι η Αφροδίτη, η οποία αποχαιρετά το ζώδιο του Υδροχόου για να κάνει την είσοδό της σε εκείνο των Ιχθύων. Αισθηματικές σχέσεις δοκιμάζονται και για ορισμένους κλείνει ένας κύκλος μεγάλης διάρκειας. Θέματα οικογενειακά έρχονται στο προσκήνιο και καλό είναι να αποφύγουμε την σκληρή κριτική και την ακαμψία με τους οικείους μας. Η πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον άξονα φιλίας-ερώτων και έτσι μπορούμε να τονίσουμε πως είναι ιδιαίτερα αισθησιακή, ρομαντική και ταξιδεύει τις αισθήσεις μας. Δεν είναι ιδιαίτερα άσχημη πανσέληνος, απλά αυξάνει τον υποκειμενισμό, μειώνει την ευθυκρισία και την ρεαλιστική αντιμετώπιση θεμάτων. Αυτό συνεπάγεται μία γενικότερη αδυναμία συγκέντρωσης και ανταπόκρισης στην καθημερινότητά μας.


Η εμπλοκή του Ποσειδώνα στο εν λόγω φεγγάρι εγείρει συναισθήματα φιλανθρωπίας, ανθρωπιάς, συμπόνιας ενώ παράλληλα μας ωθεί να εξιδανικεύσουμε ανθρώπους και καταστάσεις γύρω μας. Ο Ποσειδώνας με την «τρίαινά» του σηκώνει κύματα μεγατόνων και εμείς γινόμαστε αιχμάλωτοι του, αδύναμοι να κρίνουμε ορθώς. Καλό είναι να αναβάλλουμε σημαντικές δεσμεύσεις κοντά στις 24/25 και 26 του μήνα. Ωστόσο, αποτελεί μία εξαιρετική ένδειξη για τους καλλιτέχνες, οι οποίοι μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα στο έργο τους. Η συμμετοχή του Διός σε τετράγωνο δεν είναι άσχημη, απλώς μπορεί να μεγεθύνει τα συναισθήματά μας και εμείς να είμαστε πολύ ευαίσθητοι σε ερεθίσματα από το εξωτερικό μας περιβάλλον. Η υπεραισιοδοξία και οι υπερεκτιμήσεις των δυνάμεών μας μπορούν να ταλανίσουν ή να εξωθήσουν πολλούς από εμάς σε λάθος αποφάσεις ή σε αποφάσεις παρόρμησης. Μας χαρακτηρίζει μία νωχελικότητα, μία ατονία και επιθυμούμε να ξεκουραστούμε, να αράξουμε σε ένα πέλαγος ήρεμο ή αναστατωμένο. Ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθείς συναντάει για δεύτερη φορά τον Άρη στο ίδιο ζώδιο. Και οι δύο πλανήτες αδύναμοι μας ωθούν σε υπερβολές, σε ταχύτατες και εσφαλμένες αποφάσεις, οι οποίες δεν χαρακτηρίζονται για την σαφήνεια τους και την καθαρότητα τους. Οι παρορμητικές αποφάσεις δεν ωφελούν, καλό είναι να αναθεωρήσουμε τις ιδέες μας και τις απόψεις μας ώστε να αποφύγουμε την λήψη λανθασμένων αποφάσεων παρορμητικά και χωρίς σύνεση.

Πιο προσεκτικά οφείλουν να κινηθούν οι μεταβλητοί: Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου ενώ θετικές εξελίξεις επιφυλάσσει αυτό το φεγγάρι για Καρκίνους, Αιγόκερους, Ταύρους και Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου. Πιο συγκεκριμένα, οι γεννημένοι Ιχθείς στις 25/2, οι γεννημένοι Δίδυμοι στις 27/5, οι γεννημένοι 29/8 Παρθένοι και οι γεννημένοι Τοξότες στις 28/11 οφείλετε να είστε προσεκτικοί σε θέματα προσωπικών σχέσεων αλλά και επαγγελματικών-οικογενειακών καθώς η ευθυκρισία σας και ο ρεαλισμός σας δεν λειτουργούν καλά. Κάποιες ασάφειες θα σας ταλαιπωρήσουν και καλό είναι να αποφύγετε δεσμεύσεις, επισημοποιήσεις και οριστικές αποφάσεις. Αναπόφευκτους αγώνες έχετε να δώσετε και οι Ζυγοί γεννημένοι στις 17/10 και οι Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί κοντά στις 16/7.

Προσεκτικά κινηθείτε οι Αιγόκεροι κοντά στις 12/1, οι Υδροχόοι στις 27/1 και οι Κριοί που έχετε γεννηθεί κοντά στις 26/3. Οι προαναφερθέντες Αιγόκεροι, Υδροχόοι και Κριοί ωστόσο έχετε την δυναμική να στρέψετε το αποτέλεσμα υπέρ σας, εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και τις προσταγές της ψυχής σας. Μέσα από καταστάσεις μη ξεκάθαρες μπορείτε να κερδίσετε έναν στόχο. Θετικές εξελίξεις έχετε να αναμένετε οι γεννημένοι Ταύροι στις 27/4, οι γεννημένοι Καρκίνοι στις 26/6, οι γεννημένοι Ζυγοί στις 29/9, οι γεννημένοι Λέοντες στις 28/7 και οι γεννημένοι Σκορπιοί στις 31/10 συν οι γεννημένοι Αιγόκεροι στις 27/12. Ένα όνειρο ζωής ή ένας στόχος σας φαίνεται να υλοποιείται. 

Αναρτήθηκε από Kyriakos Koktzidis