technology

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 17/2 έως 23/2 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη
ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι αυτή η περίοδος δεν προσφέρεται για συναρπαστικές εμπειρίες του γούστου σας. Το καλύτερο που μπορείτε να έχετε είναι ηρεμία και ισορροπία και, για να συντηρήσετε μια καλή ατμόσφαιρα, πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους σας. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα στο φιλικό περιβάλλον του Υδροχόου και θα σας βοηθάει να συντηρείτε κάποια καλά επίπεδα επικοινωνίας.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι δουλειές αυτής της περιόδου θα βρουν πολλά εμπόδια αλλά εσείς θα πρέπει να δώσετε τον αγώνα σας και να στοχεύετε στις θετικότερες εξελίξεις. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι οι πλανήτες μαζεύονται σε ένα ευαίσθητο περιβάλλον, για το ζώδιό σας, το δωδέκατο σπίτι και είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε αθέμιτο ανταγωνισμό και εχθρικές συμπεριφορές.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να προσέχω την υγεία μου, να μην εξαντλώ τα όριά μου και να εκτονώνομαι περισσότερο. Ίσως θα με βοηθούσε η γυμναστική ή ένα σπορ που να με διασκεδάζει.



ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Οι πλανήτες, ο καθένας με τη σειρά του, μπαίνουν στο περιβάλλον των Ιχθύων, θέση από την οποία συντελούν στη συντήρηση των ισορροπιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κρόνος αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο Σκορπιό, με την οποία θα επηρεάσει κυρίως όσους έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας και δεν αποκλείεται να αναμοχλεύσει προβλήματα του παρελθόντος, δυσάρεστες καταστάσεις ή να σας αναγκάσει να δείτε αλήθειες που τις αποφεύγετε.

Καριέρα – Οικονομικά: Η παρουσία της Αφροδίτης και αυτή την εβδομάδα στον Υδροχόο είναι θετική για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες ενώ η ατμόσφαιρα στη δουλειά σας θα είναι θετική. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για προωθήσετε κάποια σχέδιά σας. Το ουσιαστικό πρόβλημα είναι η τάση σας να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις και να παρασύρεστε από κόλακες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Κάποιο φιλαράκι μου είναι πιθανό να πει ή να κάνει κάτι που θα μου εγείρει έντονα συναισθήματα. Καλό θα ήταν να είμαι σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσω τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Η προσοχή σας θα στραφεί στις επαγγελματικές υποθέσεις καθώς θα υπάρξουν πολλές εντάσεις και δύσκολες καταστάσεις που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε. Ωστόσο, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο και ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, καλά κρατούν! Οι ισορροπίες συντηρούνται στις σχέσεις σας ενώ, αν σας μείνει λίγος χρόνος για προσωπικές χαρές, δεν αποκλείονται τα φλερτ και τα ανώδυνα παιχνιδάκια.

Καριέρα – Οικονομικά: Μετά τον Άρη και τον Ερμή, τώρα περνάει ο Ήλιος στους Ιχθύες και σχηματίζει μια σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Φαίνεται ότι πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι στον τομέα της καριέρας για να μη βρεθείτε χαμένοι και καταβεβλημένοι συναισθηματικά. Γενικότερα, πρέπει να προσέχετε κάθε σας κίνηση και, κυρίως, μην εμπιστευτείτε άτομα που μπορεί να σας σερβίρουν τις φούσκες σας ως μεγάλες ευκαιρίες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από το Σάββατο ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και θα με διευκολύνει στο να κάνω την ενδοσκόπησή μου. Ωστόσο, σε ότι αφορά τις πρακτικές μου υποθέσεις, πρέπει να τις διεκπεραιώσω μέχρι τότε, ιδιαίτερα αν αφορούν σε μια καινούργια αρχή.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έρωτας: Η πολυαστρία στους Ιχθύες όχι μόνο δεν είναι αρνητική για εσάς αλλά μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες, πιθανώς και στον αισθηματικό τομέα. Ακολουθήστε την καρδιά σας και εμπλακείτε σε κάθε μορφής διασκέδαση είναι του γούστου σας. Τα φλερτ, η ανεμελιά και το λίγο πιο ανάλαφρο κλίμα όχι μόνο επιτρέπονται αλλά και επιβάλλονται. Άλλωστε σας χρειάζεται λίγη ελαφρότητα εν μέσω τόσων περιπετειών που σας ταλανίζουν.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για να κάνετε καίριες επαγγελματικές κινήσεις. Το ευχάριστο είναι ότι οι ορίζοντές σας είναι πιο διευρυμένοι και αυτή την εβδομάδα αλλά, ότι είναι να κάνετε, είναι προτιμότερο να το διεκπεραιώσετε μέχρι το Σάββατο, προκειμένου να μην το ξεκινήσετε με ανάδρομο Ερμή και μάλιστα στους Ιχθύες .

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να μην επενδύσω στα μεγάλα λόγια που μπορεί να μου πουν για να με παρασύρουν σε δουλειές ή επενδύσεις. Ας κρατώ μικρό καλάθι γιατί μπορεί να είναι άνθρακας ο θησαυρός.



ΛΕΩΝ

Έρωτας: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα στον Υδροχόο απ' όπου θα αποτελεί το μεγάλο βοήθημα των σχέσεών σας. Αξιοποιείστε την για να κρατήσετε τη φλόγα αναμμένη και ζωντανή καθώς, από την επόμενη εβδομάδα, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Ο Κρόνος που αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο Σκορπιό, δεν αποκλείεται να σας βάλει στη διαδικασία να επανεξετάσετε σχέσεις και καταστάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Η πρώτη προτεραιότητά σας πρέπει να είναι ο οικονομικός τομέας καθώς δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις, πιέσεις από εφορία, τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς. Αν πρέπει να υπογράψετε κάποιον διακανονισμό, σπεύστε να προλάβετε μέχρι την Παρασκευή. Το θετικό είναι ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε κάποιες υποθέσεις σας, κυρίως συλλογικού χαρακτήρα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω τα παχιά λόγια και τα εύκολα κέρδη γιατί μπορεί να είναι μόνο φούσκες. Ας μη ρισκάρω τα χρήματά μου κι ας μην πιστέψω αυτούς που θα μου πουν ότι θα τα αυγατίσω εύκολα και γρήγορα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Το πεδίο των σχέσεών σας δέχεται αξιοσημείωτες επιδράσεις από τον Άρη, τον Ερμή και τώρα τον Ήλιο που θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Αυτή η ενεργοποίηση του δυσνόητου –για τους περισσότερους- πλανήτη Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει αρκετές απογοητεύσεις. Αν θέλετε να τις αποφύγετε, πρέπει να αφεθείτε με ακλόνητη πίστη στη ροή, με τη σιγουριά ότι το Σύμπαν θέλει το καλό σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις, τόσες που θα σας κάνουν να πελαγώσετε με κίνδυνο να κάνετε σοβαρά λάθη. Πρέπει να κάνετε ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα, στο οποίο να χωράει η ανατροπή για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις καταστάσεις αυτής της περιόδου. Πιθανώς να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις και εντάσεις με συνεργάτες σας, οι οποίες δεν αποκλείεται να σας φοβίσουν.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλύτερα να κρατήσω τις επιφυλάξεις μου, ιδιαίτερα αν μου προτείνουν κάποια καινούργια συνεργασία. Αν πρέπει να κάνω κάποιες επαφές και συζητήσεις, να θυμάμαι ότι είναι πολύ πιθανό να μην καταλήξω σε συμφωνίες άμεσα.





ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα στον Υδροχόο ενώ ο Δίας συνεχίζει ακάθεκτος το έργο του που αφορά στη διεύρυνση των οριζόντων σας. Τα αισθηματικά σας φαίνονται αρκετά θετικά, αρκεί βέβαια αυτές οι καλές επιρροές να μην ανατρέπονται από το προσωπικό σας ωροσκόπιο ή να μην ανήκετε σε αυτούς που δέχονται το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα κατακούτελα.

Καριέρα – Οικονομικά: Το περιβάλλον της καθημερινής σας εργασίας είναι αυτό που δέχεται τις πιο έντονες επιρροές αυτής της περιόδου. Πρέπει να δραστηριοποιηθείτε οπωσδήποτε και να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε σκληρή δουλειά, πολλές ανατροπές, ελάχιστα οφέλη. Να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε γιατί δεν αποκλείεται να σας ανταγωνιστούν αθέμιτα ή απλά να σας εκθέσουν. Επίσης, μην παρασυρθείτε από άτομα που θα σας κολακέψουν ή θα σας προσφέρουν «λαγούς με πετραχήλια» γιατί μπορεί να βγείτε χαμένοι.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το Σάββατο ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες . Πρέπει να κάνω ένα πιο ρεαλιστικό πρόγραμμα για να χωράει η ανατροπή στην καθημερινότητά μου.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έρωτας: Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο που ταυτίζεται με το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, των ερώτων σας και τώρα, εκτός του Άρη και του Ερμή, υποδέχονται και τον Ήλιο, ο οποίος θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Ο έρωτας μπορεί να σας αποπλανήσει εντελώς ή να ματώσει την καρδιά σας. Καλό θα ήταν να αξιοποιήσετε τον ανάδρομο Κρόνο στο ζώδιό σας για να καταλάβετε τα μαθήματα που θέλει να σας δώσει αυτός ο Κοσμικός Δάσκαλος, να δείτε τι είδους αναθεωρήσεις πρέπει να κάνετε, να συνειδητοποιήσετε πού βρίσκεται το λάθος σας στα αισθηματικά σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος δεν υπόσχεται τα τρελά κέφια στη δουλειά αλλά δεν είναι και εντελώς απογοητευτική. Οι ισορροπίες συντηρούνται μετά βίας, αρκεί να είστε έτοιμοι να δουλέψετε πολύ σκληρά, αφ' ενός για να εξευμενίσετε τον Κρόνο στο ζώδιό σας και αφ' ετέρου για να χτίσετε πιο γερές βάσεις για το μέλλον.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα αν την αξιοποιήσω για να εκφράσω τις καλλιτεχνικές μου πλευρές, αν δημιουργήσω, αν αφεθώ σε πιο ρομαντικές καταστάσεις.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Έρωτας: Ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σας, καλά κρατεί! Ευτυχώς γιατί, όσα ανάποδα κι αν σας συμβαίνουν, ο Δίας ρίχνει φως στο τούνελ και σας βγάζει από τα δύσκολα. Παράλληλα, η Αφροδίτη που και αυτή την εβδομάδα θα είναι στον Υδροχόο, θα σας εξωθήσει στο να φλερτάρετε και να επιδιώξετε τις περιπέτειες.

Καριέρα – Οικονομικά: Η πολυαστρία στους Ιχθύες δεν αποτελεί το πιο ευχάριστο γεγονός για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Αναμένονται ανατρεπτικές καταστάσεις στον τομέα της καριέρας, εντάσεις και πιθανές απογοητεύσεις που ίσως σχετίζονται με συμπεριφορές συναδέλφων. Ωστόσο, η καλύτερη αντίδραση από πλευράς σας είναι να παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας και να είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε σκληρά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θέματα ακίνητης περιουσίας ή οικογενειακά προβλήματα πρέπει να έχουν το χώρο τους στο καρνέ μου αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να χρειαστεί να αφιερώσω χρόνο και συναίσθημα για να τα αντιμετωπίσω.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να φλερτάρετε, να παίξετε, να μπείτε σε περιπέτειες, εφήμερες και μη. Ωστόσο, η περίοδος δεν είναι ότι καλύτερο για όσους θέλετε να κάνετε καθοριστικά βήματα στην προσωπική σας ζωή. Τα άστρα συστήνουν να επανεξετάσετε τα δεδομένα σας και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις εκτός αν ανήκετε στους τυχερούς που νιώθετε απόλυτη σιγουριά και ασφάλεια στην προσωπική τους ζωή.

Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος είναι καλή για να επανεξετάσετε τους στόχους σας, να απορρίψετε αυτούς που δεν είναι πραγματοποιήσιμοι στις παρούσες εξωτερικές συνθήκες, να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας και να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να προωθήσετε πιο ρεαλιστικά σχέδια.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την παρουσία και του Ήλιου στο τρίτο ηλιακό μου σπίτι, εντείνεται ακόμη περισσότερο η ανάγκη μου για φυγή, ταξίδια, επικοινωνία, επαφές. Ωστόσο, επειδή η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα έχει μια ρομαντική χροιά, ας μην αποκλείσω ούτε το ενδεχόμενο μιας γνωριμίας που θα βγάλει στην επιφάνεια τις πιο ρομαντικές πτυχές μου ούτε το να επικοινωνήσω κάποιες ιδιαίτερα συναισθηματικές πτυχές μου.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα στο ζώδιό σας, γεγονός αρκετά ενθαρρυντικό για όλους σας και ιδιαίτερα για τους Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου. Παράλληλα, ο Δίας από το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι κάνει το θαύμα του και αφήνει το πεδίο ελεύθερο για φλερτ, διασκέδαση, χαρές και πανηγύρια. Μάλλον είστε οι πιο ευνοημένοι στο θέμα έρωτας αλλά πρέπει να είστε και προσεκτικοί γιατί ο Κρόνος από το Σκορπιό καραδοκεί να σας δώσει μαθήματα εφ' όλης της ύλης...

Καριέρα – Οικονομικά: Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου στο Σκορπιό αρχίζει και, μέσα στους επόμενους μήνες, θα σας βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσετε τη στάση σας στον επαγγελματικό τομέα, να αναγνωρίσετε τα λάθη σας, να εστιαστείτε στις σωστές επιλογές σας. Αν τον αξιοποιήσετε σωστά κι αν είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά για να τον καλοπιάσετε, όχι μόνο δεν θα έχετε προβλήματα αλλά, έστω και μακροπρόθεσμα, θα εδραιωθείτε σε πιο γερές βάσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μετριάσω τα έξοδά μου γιατί μπορεί να μην αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου. Επίσης, δεν πρέπει να πιστέψω κανέναν κόλακα που θα μου προσφέρει εύκολα κέρδη γιατί μάλλον θα είναι άνθρακας ο θησαυρός.



ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Από τη Δευτέρα ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας για να μεγαλώσει η πολυαστρία και να αναγνωριστείτε ως οι πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου και μάλιστα με τα φώτα στραμμένα επάνω σας. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα δεν θα αποφύγετε ούτε τις ωραιοποιήσεις ούτε τις εντάσεις. Και τα δύο θα μετριαστούν αν είστε σε θέση να καταλάβετε ότι ο έρωτάς σας είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας και όχι ο Ρωμαίος ή η Ιουλιέτα.

Καριέρα – Οικονομικά: Πρέπει να είστε προσεκτικοί προς οποιαδήποτε κατεύθυνση για να είστε όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς. Δυστυχώς οι συγκυρίες είναι λίγο περίεργες καθώς τώρα μπορεί να αντιμετωπίζετε τον αθέμιτο ανταγωνισμό των συναδέλφων σας ή να αναγκαστείτε να καταπιαστείτε με ένα αντικείμενο που δεν είναι του γούστου σας ή να νιώσετε μετέωροι και να προσπαθήσετε να κρατηθείτε από ακατάλληλα άτομα. Είναι καλύτερα να παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας και να μην επηρεάζεστε από τους άλλους.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η μέρες αυτές προσφέρονται για να εκτονωθώ μέσω της τέχνης, να την απολαύσω ή να αναδείξω τα δικά μου ταλέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου