technology

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΒΙΚΥ ΤΣΙΑΝΙΚΑ - Μια εξαίρετη δημοσιογράφος, σκηνοθέτης - θεατρολόγος τώρα αναλαμβάνει το θεατρικό έργο "30 αμερικάνικα δολάρια"



Γράφει ο Γιώργος Αθανασιάδης

Δικηγόρος - Συγγραφέας

Τηλ. 6981 011 098

To θεατρικό έργο του Γιώργου Αθανασιάδη, "30 αμερικάνικα δολάρια" στα χέρια της Θεατρολόγου - Δημοσιογράφου Κας Βίκυ Τσιανίκα. Η καλή φίλη και θεατρολόγος - δημοσιογράφος ΒΙΚΥ ΤΣΙΑΝΙΚΑ μελέτησε το ταπεινό θεατρικό μου έργο "30 αμερικάνικα δολάρια" και μου έκανε την
τιμή να μου προτείνει να αναλάβει την σκηνοθεσία και το "ανέβασμα" του έργου στο σανίδι. Την


ευχαριστώ δημόσια, νιώθω συγκινημένος και έτοιμος για την σκληρή δουλειά που έχει μπροστά αυτό το κείμενο για να γίνει παράσταση! Ευχαριστώ και όλους τους φίλους που με εμψυχώνουν στην προσπάθεια αυτή. Το κάθε μου γραπτό είναι κομμάτι του εαυτού μου και θεωρώ ότι έτσι προσφέρω ένα μικρό γραμματάκι στα δισεκατομμύρια των κειμένων που γράφουν την ιστορία του ανθρώπου! Ευχαριστώ και τους φίλους Georgette Giatis (Καλλιτέχνιδα - τραγουδίστρια στο μουσικό σχήμα του Σύδνευ OUT OF THE BLUE)  και Angela Betti (Ραδιοφωνική παραγωγό) στο Σύδνευ, για την αγάπη τους και τη στήριξη του μικρού αυτού έργου!

2 σχόλια:

  1. Περιμένουμε ΜΟΝΟ τα καλύτερα από εσάς!!! ... γιατί έτσι μας έχει ''κακομάθει'' η Βικυ. Στο τέλειο! στο εξαιρετικό, σε ότι συνάδει με την παιδεία της , το καλό της γούστο και φυσικά την μοναδική προσωπικότητα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eυχαριστούμε Πανδώρα και θα κάνουμε το καλύτερο... τώρα έχουν κάποια άλλα προτεραιότητα.. πρέπει να συμπαρασταθούμε στη Βίκη, στα δύσκολα της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή